Skocz do zawartości

zawodowo - I półrocze 2014

joana_o

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

9 Buław, Sąd, Królowa Monet suma Cesarzowa

Chyba będę miała na głowie mnóstwo obowiązków i spraw którym trzeba podołać. Krok po kroku uda mi się rozwiązać\przezwyciężyć przeszkody i w efekcie może czekać mnie polepszenie i satysfakcja w sprawach zawodowych.

Napisano

9 buław- Może to oznaczać poczucie zagrożenia ze strony współpracownika albo szefa/owej lub po postu sami sie hamujemy w pracy przez własne uprzedzenia.

Sąd-zmiana w pracy lub po prostu pracy. Chociaz w tym wypadku strzelałabym na uwolnienie się od trosk(z tej 9 buław)

Królowa monet-pilnośc i twórczość w pracy przez wykonywanie przez nas zadania.

jako suma Cesarzowa: ogólnie cesarzowa pokazuje, że jesetsmy w fazie gdy drzemie w nas energia. Sprawy w pracy pójdą do przodu.

Ps. jak podlicza się tę sumę kart?

Gość Daffne
Napisano

Do lutego nieco strachu i niepewności, ale od marca ruszysz z kopyta uzzyskując stabilną posadę, zastanawiający jest tutaj Sąd, który wg mnie pokazuje zatrudnieine w miejscu, w ktrym już pracowałaś, ewentualnie jakiś urząd czy miejsce publiczne. Będziesz stabilna zawodowo.

Gratulacje i udanego roku :okok:

Gość Euterpe
Napisano

na końcu masz królową monet a to podobno bardzo dobra karta przy takich pytaniach.

w 9 buławach jest zdystansowanie się, może będziesz bardziej obserwować, pilnować

w sądzie widać odrodzenie, może Twojej energii, pójdziesz na szkolenie, "odkurzysz" co nie co :)

i królowa monet - spokój, brak obaw o przyszłość, wystarczająca ilość pieniędzy, stabilny grunt pod nogami, zadowolenie

Napisano

mnie sie te karty skojarzyly z odejsciem za czyms lepszym tzn za okazja, ktora Ci sie trafi

Napisano

Myślę, że będziesz musiała się wykazać ogromną cierpliwością (9 buław), ale przetrwasz ten cięższy okres i widać, że po jakimś czasie nastąpi ożywienie (Sąd). W konsekwencji staniesz się silniejsza, bardziej zaradna i w kolejne półrocze wejdziesz z nowymi planami i gotowością do konfrontacji z nowymi wyzwaniami :) Generalnie będzie bardzo dobrze ;)