joana_o Napisano 19 Grudnia 2013 Napisano 19 Grudnia 2013 9 Buław, Sąd, Królowa Monet suma Cesarzowa Chyba będę miała na głowie mnóstwo obowiązków i spraw którym trzeba podołać. Krok po kroku uda mi się rozwiązać\przezwyciężyć przeszkody i w efekcie może czekać mnie polepszenie i satysfakcja w sprawach zawodowych. Cytuj
katty9 Napisano 19 Grudnia 2013 Napisano 19 Grudnia 2013 9 buław- Może to oznaczać poczucie zagrożenia ze strony współpracownika albo szefa/owej lub po postu sami sie hamujemy w pracy przez własne uprzedzenia. Sąd-zmiana w pracy lub po prostu pracy. Chociaz w tym wypadku strzelałabym na uwolnienie się od trosk(z tej 9 buław) Królowa monet-pilnośc i twórczość w pracy przez wykonywanie przez nas zadania. jako suma Cesarzowa: ogólnie cesarzowa pokazuje, że jesetsmy w fazie gdy drzemie w nas energia. Sprawy w pracy pójdą do przodu. Ps. jak podlicza się tę sumę kart? Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Grudnia 2013 Napisano 20 Grudnia 2013 Do lutego nieco strachu i niepewności, ale od marca ruszysz z kopyta uzzyskując stabilną posadę, zastanawiający jest tutaj Sąd, który wg mnie pokazuje zatrudnieine w miejscu, w ktrym już pracowałaś, ewentualnie jakiś urząd czy miejsce publiczne. Będziesz stabilna zawodowo. Gratulacje i udanego roku Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Grudnia 2013 Napisano 20 Grudnia 2013 na końcu masz królową monet a to podobno bardzo dobra karta przy takich pytaniach. w 9 buławach jest zdystansowanie się, może będziesz bardziej obserwować, pilnować w sądzie widać odrodzenie, może Twojej energii, pójdziesz na szkolenie, "odkurzysz" co nie co i królowa monet - spokój, brak obaw o przyszłość, wystarczająca ilość pieniędzy, stabilny grunt pod nogami, zadowolenie Cytuj
joana_o Napisano 20 Grudnia 2013 Autor Napisano 20 Grudnia 2013 Ps. jak podlicza się tę sumę kart? http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/40880-sumowanie-kart-w-tarocie.html Cytuj
panna.marta Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 mnie sie te karty skojarzyly z odejsciem za czyms lepszym tzn za okazja, ktora Ci sie trafi Cytuj
Sanya Napisano 22 Grudnia 2013 Napisano 22 Grudnia 2013 Myślę, że będziesz musiała się wykazać ogromną cierpliwością (9 buław), ale przetrwasz ten cięższy okres i widać, że po jakimś czasie nastąpi ożywienie (Sąd). W konsekwencji staniesz się silniejsza, bardziej zaradna i w kolejne półrocze wejdziesz z nowymi planami i gotowością do konfrontacji z nowymi wyzwaniami Generalnie będzie bardzo dobrze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi