Alicja38 Napisano 20 Grudnia 2013 Napisano 20 Grudnia 2013 Witajcie,jesli mozna chcialabym prosic was o pomoc w interpretacji.Kiedys kupilam karty do Tarota,bo bardzo mnie interesuje,ale wrozki to ze mnie nie bedzie.Jednak co jakis czas probuje...No i zapytalam Karty jak mina mojej rodzinie te Swieta i chyba wyszlo mi bardzo dobrze 1.Rycerz Monet-pozytywne zakonczenie trwajacej sytuacji 2.As Bulaw-pokonanie trudnosci,szansa na nowe przedsiewziecie 3.Swiat-kolejna pozytywna Karta 4.7 Monet-powiekszenie majatku,sukces w interesach Tak jak pisalam wczesniej wrozki ze mnie nie bedzie,prosilabym,zeby zinterpretowal to ktos kto lepiej sie zna. Mi wydaja sie te Karty strasznie pozytywne,zapowiadajace super Swieta,jakby mialo wydarzyc sie cos co odwroci sytuacje,w koncu nowy poczatek...ale nie zdziwie sie jesli ktos sciagnie mnie na ziemie.Pozdrawiam i Wesolych Swiat wszystkim. Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Grudnia 2013 Napisano 24 Grudnia 2013 upłyną na przygotowaniach i cieszeniu się dobrościami świąt. Aczkolwiek nie wiem czy aby nie wyjedziesz do rodziny na święta i spedzisz czas poza domem. Cytuj
Elżbieta. Napisano 24 Grudnia 2013 Napisano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Raczej nie wyjedzie. Pojawi się taka myśl, chęć spędzenia świąt poza domem, ale po przemyśleniu nie wyjedzie. Rozważania w stylu - tyle czasu pracuję, mogłabym ale... kiedy w końcu stać mnie będzie na wyjazd. Edytowane 25 Grudnia 2013 przez Elie-1 lit. Cytuj
Alicja38 Napisano 27 Grudnia 2013 Autor Napisano 27 Grudnia 2013 Dziekuje Wam bardzo,poczatek Swiat byl rzeczywiscie fajny,ale koncowka...Wiedzialam jednak,ze wyciaganie Kart to nie to co wychodzi mi najlepiej.Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi