Skocz do zawartości

Jak się rozwinie (ZWERYFIKOWANY)

Gość Daffne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Daffne
Napisano

Jak się rozwinie relacja do końca roku (znajomość od 2 lat ale dopiero teraz coś iskrzy)?

Rydwan, 2 buław, 10 monet ->Rydwan; HB - Słońce/Koło/Mag

relacja ma szasne szybko się rozwinąć z tego co widzę, możliwe spotkania, aczkolwiek to 10 monet na zasiedzenie mi wygląda, może będzie dozowanie siebie sobie wzajemnie.

Jak sądzicie?

Pozdrawiam :icon_smile:

Napisano
Jak :brum:się rozwinie relacja do końca roku (znajomość od 2 lat ale dopiero teraz coś iskrzy)?

Daffne ja rowniez uwazam,ze relacja ma b.duze szanse aby sie rozwinac,tym bardziej,ze ty sama masz sily i umiejetnosci aby swobodnie sie w tym zwiazku znalezc.Widze rowniez iskrzace spotkanie ale.... nie wiem jak to nazwac...to tak razem ale obok(abym sie myslila) na dluzsza mete.

Napisano (edytowane)

Jak się rozwinie relacja do końca roku (znajomość od 2 lat ale dopiero teraz coś iskrzy)?

Daffne, do końca tego roku? Zresztą, co za różnica.

Przyszpieszyło, oboje obserwujecie się i mysle, ze dojdzie do jakis konkretów. Do końca tego roku mało czasu, zasiedziec sie nie zdążycie chyba:) (w sensie nudy)

Jak widzę fajny rozwój

Edytowane przez emilr
Napisano

oj coś się ruszy, dużo rozmów, zbliżycie się ale nie emocjonalnie / uczuciowo a jakieś wspólne pasje, zainteresowania. Widać, ze bezie fajna podstawa się tworzyła teraz między Wami a za jakiś czas może wyjść z tego coś na prawdę fajnego:)

Powodzenia.

Gość Daffne
Napisano

Daffne, do końca tego roku? Zresztą, co za różnica.

Przyszpieszyło, oboje obserwujecie się i mysle, ze dojdzie do jakis konkretów. Do końca tego roku mało czasu, zasiedziec sie nie zdążycie chyba:) (w sensie nudy)

Jak widzę fajny rozwój

do końca tego roku :) a tak mi się zachciało na resztę dni xD

Dziękuje bardzo :serducho:

Gość Daffne
Napisano
oj coś się ruszy, dużo rozmów, zbliżycie się ale nie emocjonalnie / uczuciowo a jakieś wspólne pasje, zainteresowania. Widać, ze bezie fajna podstawa się tworzyła teraz między Wami a za jakiś czas może wyjść z tego coś na prawdę fajnego:)

Powodzenia.

To praawda, łączą nas pasje, ale zobaczymy co z tego wyniknie ^^

Dziękuje :kwiatek:

• Moderator
Napisano

Rydwan, 2 buław, 10 monet ->Rydwan

Nagle relacja nabierze tempa, będą propozycje spotkań, imprez. Wybieracie się razem na sylwestra? Będizecie na pewno świetnie się dogadywać i będziecie mogli na siebie liczyć :)

Napisano

Znajomosc ma bardzo duzy potencjal. Widac tu dwoje osob, ktore sie bardzo dobrze rozumieja. Jest baza, sa podstawy, aby budowac na tym cos glebszego.

Znajomosc byla budowana przez dluzszy czas, tym samym ma mocniejsze podstawy niz ta, w ktorej od razu, z niczego, zaiskrzylo. Tu stoi cos jeszcze za tym.

Ogolnie widac tu, ze znajomosc bedzie sie rozwijac w bardzo radosny sposob, bedziecie cieszyc sie swoja obecnoscia, bez jakiego specjalnego parcia na to, co dalej, z drugiej strony, co i rusz, zycie bedzie Wam stwarzac okazje, aby cos konkretnie ruszyc w tej znajomosci do przodu.

I tu warto byc uwaznym, aby tego nie przegapic. Dzialac konkretnie, gdy bedzie taka mozliwosci i okazja ku temu.

Zeby nie przegapic. Bo jak przegapicie, to znajomosc moze w pewnym momencie rzeczywiscie utknac w martwym punkcie i okazac sie nierozwojowa.

Gość Euterpe
Napisano

jesteś bardziej skupiona na planach związku( czy po prostu na relacji) z tym panem niż na rodzinie

Gość Nayala
Napisano

ja uwazam agnieszko,ze tu raczej pokazuje sie ...przyglądanie się sobie, wzajemne badanie, aczkolwiek nie ma wyraznych..zmian. Jest obserwacja...10 denarów odczytywałabym w tym przypadku jako "mamy wszystko" czujemy sie bezpiecznie. ale czy to zwiazek...tak do konca...nie jestem przekonana :)

Gość Daffne
Napisano

Nayalku taka przyjaźń bardziej, ale coś iskrzyło niedawno i stad pytanie bo ciekawośc mnie zeżarła :D

dziękuje za wpis - odronię w polu przy okazji ;)

Napisano

Nie lubię Rydwanu na początku rozkładu, bo zawsze mi pokazuje rozjazd pomiędzy dwoma osobami, dalej 2 Buław czyli przyglądanie się sobie nawzajem, obserwowanie się, ale tak trochę z oddalenia, a dalej 10 Monet, czyli jakieś miejsce związane z finansami... Jak dla mnie ta relacja w tym roku nie pójdzie do przodu, ale życzę Ci żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli :buziak:

Gość Daffne
Napisano
Nie lubię Rydwanu na początku rozkładu, bo zawsze mi pokazuje rozjazd pomiędzy dwoma osobami, dalej 2 Buław czyli przyglądanie się sobie nawzajem, obserwowanie się, ale tak trochę z oddalenia, a dalej 10 Monet, czyli jakieś miejsce związane z finansami... Jak dla mnie ta relacja w tym roku nie pójdzie do przodu, ale życzę Ci żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli :buziak:

Weronko dziękuje Ci bardzo :buziak:

jak nic sie nie zadzieje to nic sie nie stanie heheh

przyjaźń czasem bywa cenniejsza :)

Wesołych Świąt życze przy okazji :brum:

• Maestro
Napisano

Wydaje mi się, że będą kontakty, ale na zasadzie zrywów. Mi Rydwan pokazuje rozmowy telefoniczne, takie nawet dość niespodziewane...w 2 buław jest obopólne zainteresowanie, w 10 monet na razie zatrzymanie akcji na tym etapie,ale to do końca tego roku przecież:)

• Moderator
Napisano

Rydwan powinien ruszyć z kopyta, także nada tempa tej znajomości to na pewno, aczkolwiek ciekawie tu wygląda karta 2 buław, bo z jednej strony karta spotkań, ale z drugiej karta niemocy, takie chciałbym, ale jakbym nie mógł, ta karta pojawia się wtedy, kiedy wiemy czego chcemy, ale brak nam zdecydowania do działania, a 10 denarów - no karta stabilnej znajomości, ale także karta interesowności... jakby tu bardziej o przyziemne rzeczy chodziło, niźli o uczucia

Napisano
Weronko dziękuje Ci bardzo :buziak:

jak nic sie nie zadzieje to nic sie nie stanie heheh

przyjaźń czasem bywa cenniejsza :)

Wesołych Świąt życze przy okazji :brum:

Kochana, przyjacielem Twoim mogę być ja, Ty sobie chłopa znajdź :lol:

Wesołych Wesołych :usmiech:

Gość Daffne
Napisano
Kochana, przyjacielem Twoim mogę być ja, Ty sobie chłopa znajdź :lol:

Wesołych Wesołych :usmiech:

no coż męskich przyjaźni mam sporo to fakt ;p

przyjdze i czas na mnie - to wiem na pewno :D

• Moderator
Napisano

Smerfetko... każda przyjaźń z kobietą kończy się w łóżku :D

Gość Daffne
Napisano

hehe to się Smerfie okaże :D

Gość Euterpe
Napisano

Święta prawda :zeby_na:

Napisano

Ładne te karty:-) Relacja w moim odczuciu niebawem nabierze tempa, potem zaś nastąpi stabilizacja, ale na pewno nie zasiedzenie:-) Przyniesie wam ona obopólną satysfakcję. 10 monet w jednej z moich talii - Initiatory Golden Dawn przedstawia szczęśliwą rodzinę:-)

• 4 miesiące temu...
Gość Daffne
Napisano

WERYFIKACJA:

relacja ma szasne szybko się rozwinąć z tego co widzę, możliwe spotkania, aczkolwiek to 10 monet na zasiedzenie mi wygląda, może będzie dozowanie siebie sobie wzajemnie.

Pan ruszył w moją stronę parę dni po zamieszczeniu tego rozkładu, były spotkania, propozycje i poważne rozmowy, jednak ostatecznie odsunęłam się z powodu spraw rodzinnych, a wspólne bywanie zahamowano na czas nieokreślony.