Gość Daffne Napisano 20 Grudnia 2013 Napisano 20 Grudnia 2013 Jak miną mi Święta? czyt.chronologicznie Siła, 2 kielichów, 10 buław ->Siła/Kapłanka; HB - Mag będę mieć sporo energii i z radością przywitam święta, rodzinne zgromadzenia jednak dadzą mi sie we znaki albo objem się jak bąk i będę jak Bania hahahaha Coś się komus nasuwa? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 Myślę, że upłyną bardzo dobrze, będzie też spotkanie. Te 10 buław może mówić o: - porządkach poświątecznych - objesz się i będzie Ci trochę ciężko - będzie dużo gości i możesz być bardziej zabiegana - tym, że padniesz z nóg jak już się pojawi takowe zmęczenie, to i tak powinnaś być szczęśliwa Wesołych Świąt! Cytuj
Gość Linkinia Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 Masz bardzo ładne karty na Święta. Wygląda na to, że weźmiesz czynny udział w przygotowywaniu, widać dużo energii. Będzie radośnie, przyjemnie, rodzinnie i zmęczenie odczujesz na sam koniec, bo jak to przy świętach - trzeba trochę stać w kuchni, wysprzątać dom, uwijać się przy gościach, no i tyle pyszności na stole... ) Wesołych Świąt! Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 Myślę, że upłyną bardzo dobrze, będzie też spotkanie. Te 10 buław może mówić o:- porządkach poświątecznych - objesz się i będzie Ci trochę ciężko - będzie dużo gości i możesz być bardziej zabiegana - tym, że padniesz z nóg jak już się pojawi takowe zmęczenie, to i tak powinnaś być szczęśliwa Wesołych Świąt! porządki świąteczne bardzo trafnie, dziś padam już na twarz hehe Dziękuje za interpretacje i zyczę równiez Wesołych Świąt Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 Masz bardzo ładne karty na Święta. Wygląda na to, że weźmiesz czynny udział w przygotowywaniu, widać dużo energii. Będzie radośnie, przyjemnie, rodzinnie i zmęczenie odczujesz na sam koniec, bo jak to przy świętach - trzeba trochę stać w kuchni, wysprzątać dom, uwijać się przy gościach, no i tyle pyszności na stole... )Wesołych Świąt! Oby te ładne karty się sprawdziły faktycznie będę czynić honory Pani domu z wszelkim uwijaniem się przy gościach i sprzątanie, ale ważne że atmosfera zapowiada się dobrze ) Dziękuje i Wesołych Świąt również Cytuj
panna.marta Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 mysle,ze mozesz byc troche zmeczona przygotowaniami,ale powinno byc dobrze, duzo milosci i ciepla Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Grudnia 2013 Maestro Napisano 21 Grudnia 2013 Będzie milo, rodzinnie, aczkolwiek poczujesz sie zmęczona i znużona jedzeniem, rozmowami,hałasem:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 to bardzo prawdopodobne co piszecie, wam również życzę Wesołych Świąt Cytuj
Sanya Napisano 22 Grudnia 2013 Napisano 22 Grudnia 2013 Mnie się wydaje, że będziesz bardzo chciała się z kimś spotkać, ale w konsekwencji to spotkanie Cię troszkę przytłoczy, ale jeśli chodzi o aspekty stricte gastronomiczne to jak najbardziej w święta można to usprawiedliwić Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2013 Napisano 22 Grudnia 2013 Mnie się wydaje, że będziesz bardzo chciała się z kimś spotkać, ale w konsekwencji to spotkanie Cię troszkę przytłoczy, ale jeśli chodzi o aspekty stricte gastronomiczne to jak najbardziej w święta można to usprawiedliwić Nie mam w zwyczaju odgrzebywać starych relacji bo z "trupami w szafie" już nie jest tak samo i szkoda czasu marnować. Najprędzej odrodzę się ja sama na nowo albo ktoś tego chce mimo mojej niechęci, na to mieć wpływu nie mogę. Cytuj
Sanya Napisano 22 Grudnia 2013 Napisano 22 Grudnia 2013 To znaczy chodziło mi generalnie o spotkanie np. z rodziną, niekoniecznie z kimś z przeszłości;) Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2013 Napisano 22 Grudnia 2013 No albo może być odrodzenie się wewnętrzne w obliczu planów jakie mam to to na 95 % wewnętrzne. Dziękuje za interpretacje i życzę wesołych świat Cytuj
Sanya Napisano 22 Grudnia 2013 Napisano 22 Grudnia 2013 To bardzo dobrze, święta to doskonały czas żeby tak się stało Również życzę spokojnych świąt Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2013 Napisano 22 Grudnia 2013 To znaczy chodziło mi generalnie o spotkanie np. z rodziną, niekoniecznie z kimś z przeszłości;) a to jeśli tak to na pewno bracia z żonami i cala "banda" sie zjedzie będę się uginać i obslugiwać Cytuj
emilr Napisano 22 Grudnia 2013 Napisano 22 Grudnia 2013 Jak miną mi Święta? czyt.chronologicznie Siła, 2 kielichów, 10 buław ->Siła/Kapłanka; HB - Mag Masz wszystko zaplanowane (?), jesteś pełna optymizmu, energii i liczysz na to, ze wszystko ogarniesz:) Świeta upłyną pod znakiem sympatycznych spotkań, w gronie rodzinnym i może przyjacielskim. Ważne, ze bedzie miło i każdy będzie szczęśliwy. w 10 buław moze wyszło Twoje zmęczenie pod koniec (nawet słodkie lenistwo przy stole też moze człowieka wykończyć , ale też Twoja siła. Do końca dasz radę z wdziekiem. Wesołych Świąt:) Cytuj
slawa Napisano 22 Grudnia 2013 Napisano 22 Grudnia 2013 Podpisuje sie obiema rekami pod postem emilr,dodam tylko,ze oczarujesz cale towarzystwo. Wesolych Swiat. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 22 Grudnia 2013 Napisano 22 Grudnia 2013 Czynny udział w przygotowaniach do Świąt da Ci się we znaki, myśle o zmęczeniu. Niespodziewanie może odwiedzić Cię mężczyzna który nie zapomina i nie odpuści. Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2013 Napisano 22 Grudnia 2013 Podpisuje sie obiema rekami pod postem emilr,dodam tylko,ze oczarujesz cale towarzystwo.Wesolych Swiat. czy oczaruje to nie wiem, ale ważne by atmosfera była przyjemna :] Dziękuje Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 WERYFIKACJA: Jak miną mi Święta? czyt.chronologicznie Siła, 2 kielichów, 10 buław ->Siła/Kapłanka; HB - Mag będę mieć sporo energii i z radością przywitam święta, rodzinne zgromadzenia jednak dadzą mi sie we znaki albo objem się jak bąk i będę jak Bania hahahaha Coś się komus nasuwa? było bardzo rodzinnie i atmosfera dopisała. Zjechało się około 20 osób w sumie i uwijałam się w kuchni. Później przejadłam sie na maksa co bardzo ładnie 10 buław pokazuje. Dziękuje wszystkim za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi