Skocz do zawartości

Jak miną Święta?

Gość Daffne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Daffne
Napisano

Jak miną mi Święta?

czyt.chronologicznie

Siła, 2 kielichów, 10 buław ->Siła/Kapłanka; HB - Mag

będę mieć sporo energii i z radością przywitam święta, rodzinne zgromadzenia jednak dadzą mi sie we znaki albo objem się jak bąk i będę jak Bania hahahaha :D

Coś się komus nasuwa? :prosi:

Gość Euterpe
Napisano

Myślę, że upłyną bardzo dobrze, będzie też spotkanie. Te 10 buław może mówić o:

- porządkach poświątecznych

- objesz się i będzie Ci trochę ciężko

- będzie dużo gości i możesz być bardziej zabiegana

- tym, że padniesz z nóg

jak już się pojawi takowe zmęczenie, to i tak powinnaś być szczęśliwa :)

Wesołych Świąt! :)

Gość Linkinia
Napisano

Masz bardzo ładne karty na Święta. Wygląda na to, że weźmiesz czynny udział w przygotowywaniu, widać dużo energii. Będzie radośnie, przyjemnie, rodzinnie i zmęczenie odczujesz na sam koniec, bo jak to przy świętach - trzeba trochę stać w kuchni, wysprzątać dom, uwijać się przy gościach, no i tyle pyszności na stole... ;))

Wesołych Świąt! ;)

Gość Daffne
Napisano
Myślę, że upłyną bardzo dobrze, będzie też spotkanie. Te 10 buław może mówić o:

- porządkach poświątecznych

- objesz się i będzie Ci trochę ciężko

- będzie dużo gości i możesz być bardziej zabiegana

- tym, że padniesz z nóg

jak już się pojawi takowe zmęczenie, to i tak powinnaś być szczęśliwa :)

Wesołych Świąt! :)

porządki świąteczne bardzo trafnie, dziś padam już na twarz hehe

Dziękuje za interpretacje i zyczę równiez Wesołych Świąt :serducho:

Gość Daffne
Napisano
Masz bardzo ładne karty na Święta. Wygląda na to, że weźmiesz czynny udział w przygotowywaniu, widać dużo energii. Będzie radośnie, przyjemnie, rodzinnie i zmęczenie odczujesz na sam koniec, bo jak to przy świętach - trzeba trochę stać w kuchni, wysprzątać dom, uwijać się przy gościach, no i tyle pyszności na stole... ;))

Wesołych Świąt! ;)

Oby te ładne karty się sprawdziły :)

faktycznie będę czynić honory Pani domu z wszelkim uwijaniem się przy gościach i sprzątanie, ale ważne że atmosfera zapowiada się dobrze :))

Dziękuje i Wesołych Świąt również :winko::serce::kwiatek:

Napisano

mysle,ze mozesz byc troche zmeczona przygotowaniami,ale powinno byc dobrze, duzo milosci i ciepla :)

• Maestro
Napisano

Będzie milo, rodzinnie, aczkolwiek poczujesz sie zmęczona i znużona jedzeniem, rozmowami,hałasem:)

Gość Daffne
Napisano

to bardzo prawdopodobne co piszecie, wam również życzę Wesołych Świąt :serduszka::_kwiatek:

Napisano

Mnie się wydaje, że będziesz bardzo chciała się z kimś spotkać, ale w konsekwencji to spotkanie Cię troszkę przytłoczy, ale jeśli chodzi o aspekty stricte gastronomiczne to jak najbardziej w święta można to usprawiedliwić :D

Gość Daffne
Napisano
Mnie się wydaje, że będziesz bardzo chciała się z kimś spotkać, ale w konsekwencji to spotkanie Cię troszkę przytłoczy, ale jeśli chodzi o aspekty stricte gastronomiczne to jak najbardziej w święta można to usprawiedliwić :D

Nie mam w zwyczaju odgrzebywać starych relacji bo z "trupami w szafie" już nie jest tak samo i szkoda czasu marnować.

Najprędzej odrodzę się ja sama na nowo albo ktoś tego chce mimo mojej niechęci, na to mieć wpływu nie mogę.

Napisano

To znaczy chodziło mi generalnie o spotkanie np. z rodziną, niekoniecznie z kimś z przeszłości;)

Gość Daffne
Napisano
No albo może być odrodzenie się wewnętrzne :)

w obliczu planów jakie mam to to na 95 % wewnętrzne.

Dziękuje za interpretacje :kwiatek:

i życzę wesołych świat :)

Napisano

To bardzo dobrze, święta to doskonały czas żeby tak się stało :)

Również życzę spokojnych świąt ;)

Gość Daffne
Napisano
To znaczy chodziło mi generalnie o spotkanie np. z rodziną, niekoniecznie z kimś z przeszłości;)

a to jeśli tak to na pewno bracia z żonami i cala "banda" sie zjedzie :lol: będę się uginać i obslugiwać :biggrin:

Napisano

Jak miną mi Święta?

czyt.chronologicznie

Masz wszystko zaplanowane (?), jesteś pełna optymizmu, energii i liczysz na to, ze wszystko ogarniesz:) Świeta upłyną pod znakiem sympatycznych spotkań, w gronie rodzinnym i może przyjacielskim. Ważne, ze bedzie miło i każdy będzie szczęśliwy. w 10 buław moze wyszło Twoje zmęczenie pod koniec (nawet słodkie lenistwo przy stole też moze człowieka wykończyć:) , ale też Twoja siła. Do końca dasz radę z wdziekiem. Wesołych Świąt:)

Napisano

Podpisuje sie obiema rekami pod postem emilr,dodam tylko,ze oczarujesz cale towarzystwo.

Wesolych Swiat.

Napisano

Czynny udział w przygotowaniach do Świąt da Ci się we znaki, myśle o zmęczeniu. Niespodziewanie może odwiedzić Cię mężczyzna który nie zapomina i nie odpuści.

Gość Daffne
Napisano
Podpisuje sie obiema rekami pod postem emilr,dodam tylko,ze oczarujesz cale towarzystwo.

Wesolych Swiat.

czy oczaruje to nie wiem, ale ważne by atmosfera była przyjemna :]

Dziękuje :bukiet:

Gość Daffne
Napisano

WERYFIKACJA:

Jak miną mi Święta?

czyt.chronologicznie

będę mieć sporo energii i z radością przywitam święta, rodzinne zgromadzenia jednak dadzą mi sie we znaki albo objem się jak bąk i będę jak Bania hahahaha :D

Coś się komus nasuwa? :prosi:

było bardzo rodzinnie i atmosfera dopisała. Zjechało się około 20 osób w sumie i uwijałam się w kuchni. Później przejadłam sie na maksa co bardzo ładnie 10 buław pokazuje.

Dziękuje wszystkim za pomoc :buziak: