patai Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 Jakie pan podjął decyzje po przeczytaniu moich wiadomości? Był to deszcz zarzutów, że kręci, kłamie i zwodzi i rada, żeby sobie zrobił rachunek sumienia w adwencie, zamiast trzymać się postanowień, które mnie ranią, bo coś tu chyba zgrzyta w świetle zasad katolickich, którym stara się być wierny w ten wyjątkowy czas... 6 Mieczy 7 Mieczy, 4 Miecze = Gwiazda Może postanowił skończyć z udawaniem lub czekać aż mi przejdzie i ma nadzieje, że będzie lepiej. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 pan się jakoś odciął od tej sprawy i wykombinuje coś, aby to wszystko pozostało jeszcze w uśpieniu (na mojej karcie w 4 mieczach osoba śpi) Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 mam wrażenie, że pan chce wziąć na przeczekanie, licząc że samo przejdzie gdy ochłoniesz. Ma przynajmniej taką nadzieje w dniu dzisiejszym:). Cytuj
panna.marta Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 ja mysle,ze pan to przemilczy i nic w tym kierunku nie zrobi, uciszy sie po prostu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi