Skocz do zawartości

Wróżka Niestrata Łódź Stary Rynek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z forumowiczów, słyszał bądź był u Pani Niestraty z Łodzi ze Starego Rynku? Byłam już u niej 2 razy, gdyż jestem na życiowym zakręcie i przepowiedziała mi wiele istotnych rzeczy w które chciałabym bardzo uwierzyć. Czy komuś się tej Pani wróżby spełniły? Byłabym wdzięczna za jakieś informacje...

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam

Ja też byłam jakiś czas temu u Pani Niestraty i wszystko co mi przepowiedziała się sprawdziło.Niestety zgubiłam numer telefonu i teraz nie mogę się umówić na wizytę,a też jestem na życiowym zakręcie.Jakby Pani mogła mi podać numer telefonu do Pani Niestraty to byłabym bardzo wdzięczna.Z góry dziękuję.

Napisano (edytowane)

Jestem z Łodzi i nigdy nie słyszałem o niej. Ale jeśli mogę zaproponować pomoc w swojej skromnej osobie to chętnie pomogę:) Zapraszam do kontaktu zaszkodzić nie zaszkodzę ;)

Edytowane przez TrutH's
Gdyż ponieważ
  • 6 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Napisano
Witam, chodzi Tobie o Panią Grażynę?

Tak, o Panią Grażynę :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam , ja korzystałam z usługp. Grażyny Niestraty z Łodzi i mam do niej nr telefonu.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Poproszę o kontakt do wróżki i dokładny adres. Z góry dziękuję !:)

• 1 miesiąc temu...
Napisano
Bardzo proszę o kontakt do Pani Grażyny Niestraty. Pilna sprawa

Podaj maila to wyślę

• 3 miesiące temu...
Napisano

Witam!

Ja także dołączam się do próśb o numer telefonu do pani Grażyny Niestraty.

Byłam u niej kilka lat temu i wszystko się sprawdziło! W najbliższym czasie muszę podjąć trudne decyzje, więc byłabym wdzięczna za szybką odpowiedź.

Mój e-mail: [email protected]

Z góry serdecznie dziękuję!

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam czy mogła bym prosić o wysłanie numeru telefonu do wróżki Niestraty niestety zgubiłam do niej komtakt. Proszę o odpowiedź na email [email protected]

Z góry dziękuję za pomoc

• 4 tygodnie później...
Napisano

najlepsza jaką znam, osobiście korzystam z jej rad od 20 lat.... wszystko się sprawdziło....

nr tel. 42 656 84 04

Stary Rybek m. 6 brama zaraz przy Cepelii

pozdrawiam

• 9 miesięcy temu...
Napisano

Bardzo proszę o numer tel do pani niestraty niestety zgubiłam a chciała bym do niej iść

• 5 lat później...
Napisano
W dniu 12.01.2015 o 14:39, abianka napisał:

Witam , ja korzystałam z usługp. Grażyny Niestraty z Łodzi i mam do niej nr telefonu.

Witam, czy można prosić o numer telefonu, mój adres [email protected] 

• Lubię to! 1
  • 8 miesięcy temu...
Napisano
W dniu 9.10.2021 o 12:23, Ola07 napisał:

Witam, czy można prosić o numer telefonu, mój adres [email protected] 

Witam serdecznie, czy mógłbym prosić numer telefonu do Pani Grażyny Niestraty, na PW.   Z góry bardzo dziękuję.