Skocz do zawartości

Euterpe styczeń 2014(ZWERYFIKOWANY)

Gość Euterpe

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

praca

XI Sprawiedliwość, II Kapłanka, V Kapłan

finanse

XIV Umiarkowanie, XV Diabeł ,5 denarów

uczucia

Rycerz buław, 10 buław, 9 denarów

samopoczucie

Rycerz denarów, 4 buławy ,2 denary

zdrowie

III Cesarzowa, Rycerz pucharów, VII Rydwan

Miła niespodzianka

XX Sąd

Rada, co robić

As buław + Królowa buław

PRACA - dalsze dokształcanie się, możliwe, że pod koniec miesiąca uda mi się coś podpisać lub będę musiała douczyć się jeszcze kilku innych rzeczy

FINANSE - na początku dobrze, ale później mogą pokrzyżować mi się plany, jestem nadal uzależniona od rodziców

UCZUCIA - nastąpi zwrot akcji, mogą pojawić się jakieś drobne sprzeczki, ciężka praca nad związkiem(jestem w karmicznym) lub przeszkody(jakiś pan w tym rycerzu może namieszać), ale końcowa karta na miesiąc mówi o optymistycznym zakończeniu, ewentualnie znów będę singlem :)

SAMOPOCZUCIE - powiedziałabym, że bardzo dobre, mogę się wahać w jakiejś sprawie, ale ogólnie zapowiada się optymistycznie :)

ZDROWIE - myślę, że bardzo dobre, nie powinno się nic stać strasznego :)

COŚ MIŁEGO - karta XX Sąd mówi o odrodzeniu czegoś, może odnowię znajomość, poprawię coś co zrobiłam wcześniej, odżyje myśl, aby jeszcze szukać pracy w swoim zawodzie, uda mi się dostać pracę

RADA - zapalić się do działania, nie bać się, być aktywnym i rozsądnym jednocześnie, może trochę pokokietować mojego pana... :) Starać się bardziej dbać o zewnętrzny wizerunek

Ogólnie dużo tutaj AW, więc miesiąc powinien być bardzo aktywny, szczególnie w sprawach zawodowych, będzie się działo. Uczucia zejdą na dalszy plan(mało pucharów + AM w uczuciach), na pierwszym będę bardziej dbać o moją przyszłość zawodową.

Nie mało jest również buław, więc miesiąc tym bardziej powinien być bardziej dynamiczny, obfity w aktywność, działania.

Brak mieczy, więc mało jako tako kontaktów, może i też ostrych spięć, chłodu.

Edytowane przez Euterpe
Gość Linkinia
Napisano

Przy finansach pomyślałam, że będziesz roztropnie podchodziła do wydatków, może nawet uda się zaoszczędzić, aż nagle jakaś zachcianka/okazja czy cokolwiek innego, co wiąże się z pokusą i na co wydasz troszkę pieniążków i potem możesz mieć wyrzuty sumienia i gospodarować tym, co zostanie.

W uczuciach przeciążenie postawą pana, który będzie się niejasno zachowywał, na pewien czas może się zdystansować.

Miłą niespodzianką może być spotkanie.

Nie znam się na kartach pod względem zdrowotnym, ale Cesarzowa dobrze wróży, a dalsze karty może pokazują energie, witalność albo aktywność fizyczną (sport).

Co do rady - działać spontanicznie, zdać się na emocje, ekspresywność i swoje potrzeby, nie hamować ich ;) Napisałaś o dbaniu o zewnętrzny wizerunek - coś w tym moze być, królowa buław kusi wyglądem ;)

Samopoczucie powinno być dobre, chwilami może być gorzej, ale znajdziesz równowagę. Masz przyjaciół, którzy pomogą.

W pracy dobrze, chyba nic się nie zmieni, sytuacja stabilna, pozycja dobra, może uda Ci się coś osiągnąć bazując na intuicji ;)

Napisano

Praca

1 mysl jaka przyszla mi do glowy to sformalizowanie czegos na co dlugo czekalas, moze podpisanie jakiejs konkretnej umowy

finanse

zdecydowanie oszczedzanie i rozsadne podchodzenia do wydawania $

uczucia

moze pojawic sie jakas relacja z mlodym czlowiekiem, ale bedzie ona wymagala troche poswiecenia sie

samopoczucie

mysle,ze dobre

zdrowie

takze, w pelni sil, uroku

Miła niespodzianka

XX Sąd

wybawienie z czegos co wydawalo by sie ze juz jest przesadzone

Rada, co robić

As buław + Królowa buław

dzialaj jesli tylko trafi sie jakas okazja,to jak najszybciej dzialaj!

Gość Daffne
Napisano

praca

XI Sprawiedliwość, II Kapłanka, V Kapłan ->Diabeł/Kochankowie

będzie sprawiedliwie i ucziciwe, jeśli pracujesz będzie to stabilne stanowisko, ale widzę tez dodatkowe wpływy z ezoteryki, świadczysz usługi i porady odpłatne? :mysli:

finanse

XIV Umiarkowanie, XV Diabeł ,5 denarów->Głupiec

bezpiecznie będzie w pierwszej dekadzie stycznia, od połowy miesiąca pojawi się brak pieniążków bo chyba pofolgujesz sobie z nimi w połowie miesiąca i zacznie ich później brakować. Za wczasu zaoszczędź nieco by nie brakło i by nie trzeba było pozyczać.

uczucia

Rycerz buław, 10 buław, 9 denarów->Koło/Mag

będzie bardzo dobry czas do 10 stycznia, od tego czasu do 20 stycznia możesz odczuwać przeciążenie, może sporo wydatków będzie, sporo ruchu, działań. Możliwe spotkanie z kimś początkiem miesiąca w i końcówce.

samopoczucie

Rycerz denarów, 4 buławy ,2 denary->Siła/Kapłanka

samopoczucie bedziesz mieć bardzo dobre, ale nieco powolna możesz byc, jednak miedzy 10-20 stycznia będziesz działać żwawo i energicznie bo się rozkręcisz i energia Cię dobra nieść będzie, po 20 stycznia wyciszenie i ładowanie baterii czeka.

zdrowie

III Cesarzowa, Rycerz pucharów, VII Rydwan->Mag

zdrowie bardzo dobre, ewentualnie sprawy kobiece mogą dokuczać na małą skalę, poza tym super.

Miła niespodzianka

XX Sąd

coś Cię mile zaskoczy, może odezwie sie do Ciebie ktoś z przeszłosci albo sama odkryjesz coś co Cię ucieszy. Może to być inne spojrzenie na pewne sprawy czy wydrazenia :)

Rada, co robić

As buław + Królowa buław

wykorzystywać swoje życiowe szasne jakkie się przed Tobą otwierają, nie wahac się i działać bo wszystko jest poto by sobie sprawić przyjemnosć i radość w czystej postaci. Szacunek do siebie i wiara w siebie jest istotna by móc być szczęśliwym w sobie samym dla siebie.

Gość Euterpe
Napisano

nie biorę opłat za rozłożenie kart ani nic podobnego, to tylko hobby :)

Gość Daffne
Napisano
nie biorę opłat za rozłożenie kart ani nic podobnego, to tylko hobby :)

rozumiem, więc masz podobnie jak ja ;)

ale widziałabym tu coś dodatkowego wpływającego... W takim razie coś innego :))

a może po prostu chodzi o odwdzięczanie się ludzi za Twą pomoc?

Napisano

praca

XI Sprawiedliwość, II Kapłanka, V Kapłan - czeka Cię moment, w którym będziesz musiała wykazać swoje umiejętności, coś w stylu egzaminu (Sprawiedliwość) i wtedy stwierdzisz, że jeszcze czegoś musisz się douczyć (Kapłanka i Kapłan)

finanse

XIV Umiarkowanie, XV Diabeł ,5 denarów - Po początkowym okresie harmonii i względnej stabilizacji wyniknie jakaś sytuacja, która nadwyręży Twoją kieszeń

uczucia

Rycerz buław, 10 buław, 9 denarów - będzie Ci ciążyć relacja z jakimś facetem tudzież przelotne relacje z facetami (Rycerz buław i 10 buław) i to w takim stopniu, że stwierdzisz, że to Ty jesteś najważniejsza i raczej skupisz się na sobie (9 monet)

samopoczucie

Rycerz denarów, 4 buławy ,2 denary - widać wsparcie przyjaciół, jakieś inicjatywy towarzyskie, ale mimo tego, będzie troszkę nijak

zdrowie

III Cesarzowa, Rycerz pucharów, VII Rydwan - myślę, że będziesz musiała zadbać o siebie, cesarzowa pokazała mi ogólnie sprawy związane albo z cerą, albo z wagą, generalnie z wyglądem zewnętrzny :) Być może faktycznie zaczniesz tutaj coś działać w tym kierunku żeby lepiej wyglądać, zażywać jakieś specyfiki (Rycerz kielichów), w wyniku czego wszystko się poprawi (Rydwan)

Miła niespodzianka

XX Sąd - impreza rodzinna tudzież ożywienie jakiejś relacji z przeszłości

Rada, co robić

As buław + Królowa buław - energia, energia i jeszcze raz energia :) Bierz sprawy w swoje ręce, którejkolwiek dziedziny życia by dotyczyły :)

Napisano

praca

Będzie wszystko szło sprawiedliwym krokiem, przyjmiesz ważne zadanie.

finanse

Nic lepszego niż dotychczas, ponadto oszczędność

uczucia

Myślę, że pojawi się jakiś pan, relacja z nim będzie Cię kosztowała dość sporo ( poświęcenie, walka itp ).

samopoczucie

Powinno być ok ;)

zdrowie

Miła niespodziankaXX Sąd

Zrobisz bilans życiowy

Rada, co robić

As buław + Królowa buław

Wykorzystuj okazje

• Maestro
Napisano

praca

tu widać, ze wszystko pod kontrolą, może będziesz nawet prawą ręka szefa?;) W kazdym razie widac, że są zasady, jesteś traktowana powaznie

finanse

nooo,mogą pojawić sie jakies ograniczenia, problemy finansowe, może przyjdzie Ci zapłacić mandat?

uczucia

pewien pan może być zbyt nachalny w stosunku do Ciebie, ale widać Twoje zadowolenie z tego powodu:)

samopoczucie

wydaje mi się, ze będzie dobrze, pod koniec miesiąca z powodu finansów mogą dopaść Ciebie wątpliwości

zdrowie

bardzo dobre, pod koniec miesiąca uważaj na nerwy

Miła niespodzianka

XX Sąd

coś.ktoś powróci z przeszłości:)

Rada, co robić

As buław + Królowa buław

pozwól się zdobywac, ale sama nie badź bierna:)

• 1 miesiąc temu...
Gość Euterpe
Napisano
Linkinia

Przy finansach pomyślałam, że będziesz roztropnie podchodziła do wydatków, może nawet uda się zaoszczędzić, aż nagle jakaś zachcianka/okazja czy cokolwiek innego, co wiąże się z pokusą i na co wydasz troszkę pieniążków i potem możesz mieć wyrzuty sumienia i gospodarować tym, co zostanie. Zgadza się

W uczuciach przeciążenie postawą pana, który będzie się niejasno zachowywał, na pewien czas może się zdystansować. Zgadza się

Miłą niespodzianką może być spotkanie. Zgadza się

Nie znam się na kartach pod względem zdrowotnym, ale Cesarzowa dobrze wróży, a dalsze karty może pokazują energie, witalność albo aktywność fizyczną (sport). Zgadza się, chociaż na początku miesiąca miałam drobne problemy z cerą

Co do rady - działać spontanicznie, zdać się na emocje, ekspresywność i swoje potrzeby, nie hamować ich ;) Napisałaś o dbaniu o zewnętrzny wizerunek - coś w tym moze być, królowa buław kusi wyglądem ;)Zgadza się

Samopoczucie powinno być dobre, chwilami może być gorzej, ale znajdziesz równowagę. Masz przyjaciół, którzy pomogą. Zgadza się

W pracy dobrze, chyba nic się nie zmieni, sytuacja stabilna, pozycja dobra, może uda Ci się coś osiągnąć bazując na intuicji ;)Zgadza się, osiągnęłam - zaliczyłam sesję szybciej niż zwykle :)

panna.marta

Praca

1 mysl jaka przyszla mi do glowy to sformalizowanie czegos na co dlugo czekalas, moze podpisanie jakiejs konkretnej umowyZgadza się, dostałam wszystkie potrzebne wpisy do indeksu :)

finanse

zdecydowanie oszczedzanie i rozsadne podchodzenia do wydawania $ Zgadza się

uczucia

moze pojawic sie jakas relacja z mlodym czlowiekiem, ale bedzie ona wymagala troche poswiecenia sie Zgadza się, ale później sobie darowałam i zachowałam się jak przystało na egocentryczkę

samopoczucie

mysle,ze dobre Zgadza się, ale też troszkę musiałam w sobie stłumić, co mogły pokazać 4 buławy - 4 to ograniczenia

zdrowie

takze, w pelni sil, urokuZgadza się i niewielkie problemy z cerą na początku miesiąca

Miła niespodzianka

XX Sąd

wybawienie z czegos co wydawalo by sie ze juz jest przesadzoneZgadza się

Rada, co robić

As buław + Królowa buław

dzialaj jesli tylko trafi sie jakas okazja,to jak najszybciej dzialaj!Zgadza się

Daffne

praca

XI Sprawiedliwość, II Kapłanka, V Kapłan ->Diabeł/Kochankowie

będzie sprawiedliwie i ucziciwe, jeśli pracujesz będzie to stabilne stanowisko, ale widzę tez dodatkowe wpływy z ezoteryki, świadczysz usługi i porady odpłatne? Zgadza się, ale jak już wspomniałam nie dorabiam na boku świadczeniem z tego usług :)

finanse

XIV Umiarkowanie, XV Diabeł ,5 denarów->Głupiec

bezpiecznie będzie w pierwszej dekadzie stycznia, od połowy miesiąca pojawi się brak pieniążków bo chyba pofolgujesz sobie z nimi w połowie miesiąca i zacznie ich później brakować. Za wczasu zaoszczędź nieco by nie brakło i by nie trzeba było pozyczać.Zgadza się

uczucia

Rycerz buław, 10 buław, 9 denarów->Koło/Mag

będzie bardzo dobry czas do 10 stycznia, od tego czasu do 20 stycznia możesz odczuwać przeciążenie, może sporo wydatków będzie, sporo ruchu, działań. Możliwe spotkanie z kimś początkiem miesiąca w i końcówce.Zgadza się, spotkania pod koniec miesiąca zostały odwołane

samopoczucie

Rycerz denarów, 4 buławy ,2 denary->Siła/Kapłanka

samopoczucie bedziesz mieć bardzo dobre, ale nieco powolna możesz byc, jednak miedzy 10-20 stycznia będziesz działać żwawo i energicznie bo się rozkręcisz i energia Cię dobra nieść będzie, po 20 stycznia wyciszenie i ładowanie baterii czeka.Zgadza się, ładuję bateryjki, działań więcej było na studiach, ale głównie starałam się w 4 buławach ukryć moje uczucia, głównie stres

zdrowie

III Cesarzowa, Rycerz pucharów, VII Rydwan->Mag

zdrowie bardzo dobre, ewentualnie sprawy kobiece mogą dokuczać na małą skalę, poza tym super.Zgadza się

Miła niespodzianka

XX Sąd

coś Cię mile zaskoczy, może odezwie sie do Ciebie ktoś z przeszłosci albo sama odkryjesz coś co Cię ucieszy. Może to być inne spojrzenie na pewne sprawy czy wydrazenia :)Zgadza się, odnowiłam też kilka znajomości, z czego jedną przypadkowo

Rada, co robić

As buław + Królowa buław

wykorzystywać swoje życiowe szasne jakkie się przed Tobą otwierają, nie wahac się i działać bo wszystko jest poto by sobie sprawić przyjemnosć i radość w czystej postaci. Szacunek do siebie i wiara w siebie jest istotna by móc być szczęśliwym w sobie samym dla siebie.Zgadza się

Sanya

praca

XI Sprawiedliwość, II Kapłanka, V Kapłan - czeka Cię moment, w którym będziesz musiała wykazać swoje umiejętności, coś w stylu egzaminu (Sprawiedliwość) i wtedy stwierdzisz, że jeszcze czegoś musisz się douczyć (Kapłanka i Kapłan)

finanse

XIV Umiarkowanie, XV Diabeł ,5 denarów - Po początkowym okresie harmonii i względnej stabilizacji wyniknie jakaś sytuacja, która nadwyręży Twoją kieszeń

uczucia

Rycerz buław, 10 buław, 9 denarów - będzie Ci ciążyć relacja z jakimś facetem tudzież przelotne relacje z facetami (Rycerz buław i 10 buław) i to w takim stopniu, że stwierdzisz, że to Ty jesteś najważniejsza i raczej skupisz się na sobie (9 monet)

samopoczucie

Rycerz denarów, 4 buławy ,2 denary - widać wsparcie przyjaciół, jakieś inicjatywy towarzyskie, ale mimo tego, będzie troszkę nijak

zdrowie

III Cesarzowa, Rycerz pucharów, VII Rydwan - myślę, że będziesz musiała zadbać o siebie, cesarzowa pokazała mi ogólnie sprawy związane albo z cerą, albo z wagą, generalnie z wyglądem zewnętrzny :) Być może faktycznie zaczniesz tutaj coś działać w tym kierunku żeby lepiej wyglądać, zażywać jakieś specyfiki (Rycerz kielichów), w wyniku czego wszystko się poprawi (Rydwan)

Miła niespodzianka

XX Sąd - impreza rodzinna tudzież ożywienie jakiejś relacji z przeszłości

Rada, co robić

As buław + Królowa buław - energia, energia i jeszcze raz energia :) Bierz sprawy w swoje ręce, którejkolwiek dziedziny życia by dotyczyły :)

Zgadza się absolutnie wszystko! :)

pretoria

praca

Będzie wszystko szło sprawiedliwym krokiem, przyjmiesz ważne zadanie. Zgadza się

finanse

Nic lepszego niż dotychczas, ponadto oszczędnośćZgadza się oszczędność, ale lepsze było :D

uczucia

Myślę, że pojawi się jakiś pan, relacja z nim będzie Cię kosztowała dość sporo ( poświęcenie, walka itp ).Zgadza się, ale przestałam się poświęcać

samopoczucie

Powinno być ok ;)Zgadza się...

zdrowie

Miła niespodziankaXX Sąd

Zrobisz bilans życiowyZgadza się

Rada, co robić

As buław + Królowa buław

Wykorzystuj okazjeZgadza się

Inez2503

praca

tu widać, ze wszystko pod kontrolą, może będziesz nawet prawą ręka szefa?;) W kazdym razie widac, że są zasady, jesteś traktowana powaznieZgadza się

finanse

nooo,mogą pojawić sie jakies ograniczenia, problemy finansowe, może przyjdzie Ci zapłacić mandat?Zgadza się, ale mandatu nie zapłaciłam(miałam tylko o nim sen)

uczucia

pewien pan może być zbyt nachalny w stosunku do Ciebie, ale widać Twoje zadowolenie z tego powodu:)Nooo był nachalny, ale pod jednym kątem i zachowałam się bardzo egocentrycznie, bo wykorzystywałam to wodząc go za nos i nie dając ugasić pragnienia, a tak nawiasem częściowo mu się należało

samopoczucie

wydaje mi się, ze będzie dobrze, pod koniec miesiąca z powodu finansów mogą dopaść Ciebie wątpliwościZgadza się

zdrowie

bardzo dobre, pod koniec miesiąca uważaj na nerwyNadal uważam :)

Miła niespodzianka

XX Sąd

coś.ktoś powróci z przeszłości:)Zgadza się

Rada, co robić

As buław + Królowa buław

pozwól się zdobywac, ale sama nie badź bierna:)Zgadza się

dziękuje wszystkim :bukiet: