Skocz do zawartości

proszę o pomoc w interpretacji, rozkład na dzisiejszy wieczór

MM19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Opis wydarzenia, na którym on będzie. Magik- mag w tym pytaniu mówi rzeczywiście o spotkaniu ze znajomymi

2. Czy on będzie tam gdzie myślę. 3 buław- moim zdaniem tak, ale nie do końca tutaj jestem pewna..

3. Czy powinna tam iść. Wieża- ta karta nigdy nie budzi we mnie dobrych uczuć, jak ją zobaczyłam to od razu mnie zmroziło. Chyba nie powinnam iść, może z tego wyniknąć coś nieprzyjemnego dla mnie. Dociągnę tutaj kartę. Wyszła 6 mieczy i tutaj jednak też nie wróży nic dobrego. Niby te karty mogą symbolizować przełom, ale w którą stronę on pójdzie?

4. Powinnam iść z kobietami czy mężczyznami? Paź pałeczek- z mężczyznami więc.

5. Jak on zareaguje jak mnie zobaczy. 8 buław- zrobi jakiś ruch, sytuacja nabierze obrót, to bardzo dynamiczna karta. Po okresie ciszy, sprawy nagle mogą ruszyć. Może jednak warto podjąć inicjatywę..

6. Jak będzie się rozwijała sytuacja tego wieczoru między nami. 10 buław- karta wskazuje na duże trudności, przeszkody, nawet upokorzenie, ale to ciężka droga do celu po prostu, da się to przejść, upór i cierpliwość zwyciężą.

7. Efekt finalny. 10 mieczy i księżyc- wielkieee rozczarowanie...

Gość Euterpe
Napisano

ogólnie patrząc na rozkład, to brakuje tutaj kielichów i denarów - znacie się w ogóle? Jeśli się znacie to możecie pałać do siebie namiętnością, bujać w obłokach, kontakt by był, ale to takie oddalenie od rzeczywistości.

magik może oznaczać imprezę lub - ze względu na to, że postać jest samotna - spędzi ten wieczór sam lub w innym miejscu.

3 buławy - myślisz, że on tam będzie, oglądasz to przez pryzmat wyobraźni

Wieża + 6 mieczy - zawalenie się pewnej idei i odejście od niej, podążanie inną drogą, odcięcie się od tego co było i podróż w nieznane. Gdyby była sama wieża, odpowiedź brzmiałaby nie, ale też zmiana planów, spojrzenia na daną sprawę

paź pałek - u Ciebie na karcie to kobieta czy mężczyzna? Mnie się zawsze ta osoba kojarzyła z młodym, napalonym, niedoświadczonym życiowo chłopakiem, w tej karcie może też się pokazać to, że chcesz go zobaczyć, poczuć przy sobie

8 buław - to impuls, bardziej to, co będzie się działo w jego środku, nie widać tutaj żadnej osoby, podskoczy mu ciśnienie, może szybko zareagować

10 buław - ona zawsze mi pokazuje, że coś będzie ciężko szło, będzie trzeba się bardziej wysilić, osoba ugina się pod ciężarem kijów, nie jest przeszkodą nie do pokonania, da radę, ale trzeba poświęcić temu czas, energię, mogą się pojawić trudności

efekt finalny - myślałaś przy tym, co będzie jak pójdziesz z chłopakami/dziewczynami czy zostaniem w domu? 10 mieczy to koniec pewnego etapu, coś się zakończyło, umarło, następnie jest księżyc i wycie zwierząt do niego. Może to oznaczać stratę, nad którą będziesz trochę rozpaczać, łudzić się dalej, wzdychać do tego, czego nie ma lub jest ciężkie do osiągnięcia

Niektórzy mówią, ze 3 na 7 z AW to dużo, a taka ilość oznacza ważne zmiany, przeżycia, coś już się rozpoczęło i nie da się teraz cofnąć.

Cokolwiek zrobisz, zrób w zgodzie ze sobą i nie miej potem żalu :) Najczęściej żałujemy tego, czego nie zrobiliśmy.

A jak ci na nim zależy, to nie czekaj na wieczór tylko umów się, wyrwij go na jakieś spotkanie :)

Napisano

Znamy się, było coś między nami, ale takiego niewyjaśnionego, niedokończonego. Widzimy się przy okazji zajęć 2 razy w tyg. Wymiana spojrzeń, napięta relacja. Ostatni rok studiów, presja. Zastanawiałam się czy pojawić się tam gdzie będzie prawdopodobnie dziś wieczorem "przypadkiem" z Koleżankami lub wziąć jeszcze Kolegów..boje się okropnie. bardzo mi zależy i po długim czasie zdałam sobie z tego sprawę.

Gość Euterpe
Napisano

było, ale się kończyło. Ty nadal coś do niego czujesz, jak chcesz iść na tą zabawę, to nie zważaj na niego dużej uwagi, uśmiechaj się, flirtuj z innymi, baw się dobrze. Ma on kogoś? U mnie karta XVIII Księżyc wypada na związek, więc może oznacza w tym wypadku Twój(były) albo jego obecny. On może już kogoś mieć, może też w czasie imprezy nie zwracać na Ciebie uwagi lub zrobi coś innego i będzie Ci z tym źle - 10 buław, 10 mieczy, XVIII Księżyc.

Gość Euterpe
Napisano

no to pech, nie zostawi jej, a Tobie może być ciężko, jak zobaczysz, że obdarowują siebie na wzajem czułościami. Jeżeli będziesz mogła ich znieść razem, to idź, ale widząc te 10 buław nie będzie łatwo, a Ty nie będziesz się dobrze czuć - 10 mieczy+XVIII Księżyc.

Możesz iść i pokazać, że nie jest już dla Ciebie nikim ważnym - zwykły kolega, stara znajomość z przed "50 lat" - a Ty masz swój świat, swoje życie, w którym czujesz się świetnie.

Napisano

tyle że On tam będzie sam na pewno i właśnie dlatego zastanawiam się czy iść..jeśli byliby razem to nie poszłabym

Napisano

hmm..mam taki zamęt w głowie przez Niego, że zaraz oszaleje chyba ;) z jednej strony nie spuszcza ze mnie wzroku, z drugiej jest z dziewczyną, której nie chciał 3 lata, a w końcu mu się odwidziało..dupek pospolity;p chyba postawię karty na jego uczucia jeszcze..i napiszę co mi wyszło, bo podświadomość nie daje mi spokoju i mówi, że serce mocniej Mu bije..

Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

jak nie możesz ich znieść to nie idź, a 100% pewności nie masz czy będzie sam. Lepiej zrób u siebie babski wieczór albo sama porób coś dla siebie. Jak już będziesz gotowa, aby się nimi nie przejmować, to wtedy pójdziesz na zabawę, obojętnie czy on będzie z kimś czy nie.

Póki do niego wzdychasz, będzie Ci ciężko wytrzymać z nim w jednym pomieszczeniu.

Czuć można jedno a robić drugie, czyli wzdychać do jednego, kochać się z innym, być z trzecim itd...

Facet najwidoczniej jeszcze nie dojrzał do związku, może do seksu tak, ale poważniejsze rzeczy powinien sobie odpuścić.

Chcesz mieć kogoś, kto z Tobą chodzi za rękę a gapi się na inną? Zastanów się. Podobno mężczyznę poznasz po tym, jak kończy a nie jak zaczyna. Skoro tak traktuje swoją obecną, to jak będzie postępować z Tobą?

Edytowane przez Euterpe
Napisano

1. Co czuje kobieta. Sąd-żywi go uczuciem i ma nadzieje na odzyskanie starej miłości..no tak..nic nowego..

2. co czuje On. As buław- pożądanie, myśli o wspólnym seksie może, jakieś uczucia chyba tu są jednak

3. Co jest między nimi. Paź mieczy- i tutaj wielkie niezdecydowanie, wahanie, brak porozumienia, przydałaby się jakaś rozmowa

4.Za jaką osobę ona uważa jego- 6 pucharów- akcentuje tu osobę*z przeszłości, do której zywiła uczucia, osobe honorowa, dumna

5. Za jaką osobę on uważa ją- król monet- ma o mnie wysokie zdanie, dobre, uważa mnie może za kobiete sukcesu, lekko niedostepna, ale tez troche oderwana od rzeczywistosci

6.Czego ona pragnie. As mieczy- oczywiście pragnę wygrać tę bitwę..

7. Czego on pragnie. 3 Denarów-tu nie wiem..jakby w ogole nie myslal o uczuciach..

8. Czy ona chce z nim byc- 4 bulaw- raczej, że tak..

9. Czy on chce z nia byc- diabeł-i tutaj dociagam karte zawsze- wyszła 9 mieczy- tu przy 9 mieczy widać, że on ma chybateraz ciezki okres w zyciu, ujawnia jego obecnystan, czuje sie taki jakis bezsilny, jest zagubiony. chyba nie jest najlepiej u niego i ma jakies watpliwosci. ale wiadomo, ze diabel w zwiazkach nic dobrego nie wrozy..pozadanie, namietnosc, ale tez relacje trudna, moze karmiczna

10. Czy beda razem. 8 denarow. może być taka możliwość

przyszłość- as kielichow, cesarz, 3 puchary i walet mieczy,3 miecze- jesli skoncyzloby sie to zwiazkiem to as kielichow raczej mowi o wielkiej milosci…

Napisano

cesarz może ukrywać uczucia, ale jednak je żywić..3 pucharów mówi o kimś 3 w zwiazku- to pewnie ja, ale jednak miecze mówią, że to nie byłby związek na zawsze

Napisano

co o tym myślisz Euterpe? wiem, że już marudzę, ale mam kociokwik w głowie

Gość Euterpe
Napisano

3 denary - spotkanie w szerszym gronie znajomych, dyskusje

diabeł może też mówić o uwiązaniu bez naszej zgody, jak najbardziej też seks, zważywszy na to, że wcześniej wyskoczyła Ci buława, możesz go nadal podniecać.

diabeł + 9 mieczy - to jak siedzenie w więzieniu i rozpaczanie nad daną sprawą, nieprzespane noce, z powodu przywiązania, które nam szkodzi

w królu monet może być bardziej skupiony na sobie albo może to mówić o Tobie: osoba bierna, zaradna, kalkulująca, ostrożna, ma kształty

8 denarów - na mojej karcie osoba jest sama i męczy się nad pracą, więc stawiam na samotność lub praca nad relacją, ale głównie z jednej strony

a na końcu 3 miecze - ból, smutek, mnie nic ta karta dobrego nie pokazała, jeszcze obok waleta mieczy, czyli pojawienie się głębokiej rany przez kogoś/coś

As kielichów + IV Cesarz + 3 puchary - to mile spędzony czas w towarzystwie jakiegoś nowego pana, lub zachowanie stanowczej postawy, mimo że w środku aż kipi od uczuć, niezważanie uwagi na nowe uczucia czy wylewanie się uczuć i znajomych/wesołych biesiadników

Przyszłość więc mówi o tym, że przez pewien czas będzie dobrze, ale później znowu pojawią się dołujące przeżycia.

A nie pragniesz zakończyć tego wszystkiego raz na zawsze? Wyłożyć kawę na ławę? Mieć już święty spokój?

Paź mieczy między nimi - dla niektórych pazie to kobieta lub sprzeczki, niedogadanie się, zbyt szybkie i ostre/nieprzyjemne działanie

Jak facet nie należy do nieśmiałych i nie gania za Tobą, to sobie odpuść.

Może wpadł z tamtą i jak społeczeństwo nakazuje musi z nią być, chociaż mógł się z nią związać z innych powodów.

Napisano

moim zdaniem w tym związku jest uwikłany on presja społeczeństwa. chciałabym mieć to już za sobą. czasami mam taką nieomylną intuicję i mam wrażenie, że będzie między nami coś jeszcze..nie iem czy nie trzyma nas karma, to strasznie dziwna i silna relacja. może tak być, że mamy coś do przerobienia..

Gość Euterpe
Napisano

jak coś ma być to będzie, może on też ma z tamtą coś do przerobienia.

Tylko go nie usprawiedliwiaj. Jak by chciał, to by zrobił, a przynajmniej odbyłby z Tobą szczerą rozmowę.

Napisano

1. Opis wydarzenia, na którym on będzie. Magik- bedzie duzo kombinowania myslenia, dzialania

2. Czy on będzie tam gdzie myślę. 3 buław- jest duze prawdopodobinestwo

3. Czy powinna tam iść. Wieża, 6 mieczy- moim zdaniem nie, jak pojdziesz mozesz przezyc duzy szok i chciec o tym szybko zapomniec

4. Powinnam iść z kobietami czy mężczyznami? Paź pałeczek- jakims mlodym mezczyzna lub z jakims znajomym,ktory potrafi szybko i konkretnie reagowac na jakies sytuacje, zle obracac w zart

5. Jak on zareaguje jak mnie zobaczy. 8 buław- pobudzi do jakiegos dzialania

6. Jak będzie się rozwijała sytuacja tego wieczoru między nami. 10 buław- bedzie dosc ciezka atmosfera,duszaca

7. Efekt finalny. 10 mieczy i księżyc- wielkieee rozczarowanie- taki wyrzut,ze ludzilas sie na cos a to cos nie wyszlo

Napisano

Weryfikuję: do spotkania w ogóle nie doszło, ale spotkałam przypadkiem swojego pierwszego partnera i wielką miłość zarazem. Był to związek, po którym rozpaczałam długi czas. Dziwne ;)