Maestro Inez2503 Napisano 21 Grudnia 2013 Maestro Napisano 21 Grudnia 2013 Poprzedni rozkład zweryfikuję z końcem stycznia, teraz wstawiam nowy 1. Na co uważać - Sąd Rycerz Buław suma Mag HB Sąd/Kapłanka na powracające kontakty z młodym mężczyzną 2. Co odpuścić - 5 kielichów 5 buław suma Sąd HB Koło/Mag niepotrzebne nerwy wokół mnie, znajomości, które mnie rozczarowują 3. Co mnie zaskoczy - 10 buław 8 mieczy Rycerz Denarów 8 buław suma Świat HB Sprawiedliwość ktoś kto ma masę problemów i lęków nagle zacznie się intensywnie ze mna kontaktować 4. Co się skończy - 3 buław Mag suma Cesarz HB Cesarz wypatrywanie kogoś na horyzoncie 5. Co się zacznie - 4 mieczy Król Kielichów 10 Kielichów Świat Słońce suma Ksiezyc HB Pustelnik możliwe, że zaczną się spotkania z kimś komu na mnie zależy, albo ktoś się ujawni 6. Wynik - As Kielichów Król Denarów 3 kielichów suma Świat HB Cesarz wydaje mi się, że poznam kogoś nowego z zywiołu ziemi, z nim spotkania Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 1. Na co uważać - Sąd Rycerz Buław suma Mag HB Sąd/Kapłanka uważać na własne zapędy zmierzając w nowe, trzeba to będzie chyba wypośrodkować jakoś by nie popadać ze skarajności w skrajność jeśli się nie mylę. 2. Co odpuścić - 5 kielichów 5 buław suma Sąd HB Koło/Mag odpuścić negatywne nastawienie albo wyrzuty sumienia że pragniesz czegoś nowego. 3. Co mnie zaskoczy - 10 buław 8 mieczy Rycerz Denarów 8 buław suma Świat HB Sprawiedliwość zaskoczyć sie może pewna bliska Ci osoba, na którą możesz liczyć, może Cię milo zaskoczyć swą osobą albo propozycją spotkaia czy wiazdu jakiegoś. 4. Co się skończy - 3 buław Mag suma Cesarz HB Cesarz zaskoczy Cię pewien meżczyzna, który ma wobec Ciebie jakies plany, będzie proponować spotkania, flirtował. Bedzie sie dzialo ) 5. Co się zacznie - 4 mieczy Król Kielichów 10 Kielichów Świat Słońce suma Ksiezyc HB Pustelnik troszkę odpoczniesz, póxniej pojawi się Pan bliski Twemu sercu z którym poczujesz się szczęśliwa. Bardzo dobry czas dla CIebie pod względem uczuć. Pięknie i zazdroszczam już teraz ;p 6. Wynik - As Kielichów Król Denarów 3 kielichów suma Świat HB Cesarz piekny czas rozwoju relacji, być może staly partner coś miłego dla Ciebie przyszykuje bęziesz przyjmować wszelkie miłe gesty. Może mąż wpadnie na pomysł by uatrakkcyjnić waszą wspólną relacje. Ciekawie się zapowiada bardzo u Ciebie ) Ps. Widze, że pustelnik znika hehe Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Grudnia 2013 Autor Maestro Napisano 21 Grudnia 2013 Ps. Widze, że pustelnik znika hehe Mam nadzieje, ze zniknięcie Pustelnika nie oznacza, że tracę rozsądek:)) Ha ha , ale i u Ciebie zauważyłam to samo:))) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 Co odpuścić - 5 pucharów, 5 buław zwady, napięte sytuacje, rywalizację, walkę, pesymizm, najlepiej wyluzować 3. Co mnie zaskoczy - 10 buław 8 mieczy Rycerz Denarów 8 buław ciężka praca i brak wyjścia, ale później światełko w tunelu i posunięcie do przodu 6. Wynik - As Kielichów Król Denarów 3 kielichów nowe uczucia, król denarów może oznaczać nie tylko pana, ale też Twoją postawę, a więc przy asie to nowa, dojrzalsza postawa związana z uczuciami lub materią, 3 kielichy to dobry nastrój, spędzanie udanego czasu ze znajomymi, imprezy itp Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 Mam nadzieje, ze zniknięcie Pustelnika nie oznacza, że tracę rozsądek:)) Ha ha , ale i u Ciebie zauważyłam to samo:))) też mam taką nadzieję hehe myslę, że już dość się wypustelnikowałyśmy. Teraz nadchodzi czas na zmiany :] Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Grudnia 2013 Autor Maestro Napisano 21 Grudnia 2013 też mam taką nadzieję hehemyslę, że już dość się wypustelnikowałyśmy. Teraz nadchodzi czas na zmiany :] Dokładnie:) Teraz obie będziemy Cesarzowymi:))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi