Skocz do zawartości

Karty do czerwca

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Poprzedni rozkład zweryfikuję z końcem stycznia, teraz wstawiam nowy

1. Na co uważać - Sąd Rycerz Buław suma Mag HB Sąd/Kapłanka

na powracające kontakty z młodym mężczyzną

2. Co odpuścić - 5 kielichów 5 buław suma Sąd HB Koło/Mag

niepotrzebne nerwy wokół mnie, znajomości, które mnie rozczarowują

3. Co mnie zaskoczy - 10 buław 8 mieczy Rycerz Denarów 8 buław suma Świat HB Sprawiedliwość

ktoś kto ma masę problemów i lęków nagle zacznie się intensywnie ze mna kontaktować

4. Co się skończy - 3 buław Mag suma Cesarz HB Cesarz

wypatrywanie kogoś na horyzoncie

5. Co się zacznie - 4 mieczy Król Kielichów 10 Kielichów Świat Słońce suma Ksiezyc HB Pustelnik

możliwe, że zaczną się spotkania z kimś komu na mnie zależy, albo ktoś się ujawni

6. Wynik - As Kielichów Król Denarów 3 kielichów suma Świat HB Cesarz

wydaje mi się, że poznam kogoś nowego z zywiołu ziemi, z nim spotkania

Gość Daffne
Napisano

1. Na co uważać - Sąd Rycerz Buław suma Mag HB Sąd/Kapłanka

uważać na własne zapędy zmierzając w nowe, trzeba to będzie chyba wypośrodkować jakoś by nie popadać ze skarajności w skrajność jeśli się nie mylę.

2. Co odpuścić - 5 kielichów 5 buław suma Sąd HB Koło/Mag

odpuścić negatywne nastawienie albo wyrzuty sumienia że pragniesz czegoś nowego.

3. Co mnie zaskoczy - 10 buław 8 mieczy Rycerz Denarów 8 buław suma Świat HB Sprawiedliwość

zaskoczyć sie może pewna bliska Ci osoba, na którą możesz liczyć, może Cię milo zaskoczyć swą osobą albo propozycją spotkaia czy wiazdu jakiegoś.

4. Co się skończy - 3 buław Mag suma Cesarz HB Cesarz

zaskoczy Cię pewien meżczyzna, który ma wobec Ciebie jakies plany, będzie proponować spotkania, flirtował. Bedzie sie dzialo :))

5. Co się zacznie - 4 mieczy Król Kielichów 10 Kielichów Świat Słońce suma Ksiezyc HB Pustelnik

troszkę odpoczniesz, póxniej pojawi się Pan bliski Twemu sercu z którym poczujesz się szczęśliwa. Bardzo dobry czas dla CIebie pod względem uczuć. Pięknie i zazdroszczam już teraz ;p

6. Wynik - As Kielichów Król Denarów 3 kielichów suma Świat HB Cesarz

piekny czas rozwoju relacji, być może staly partner coś miłego dla Ciebie przyszykuje bęziesz przyjmować wszelkie miłe gesty. Może mąż wpadnie na pomysł by uatrakkcyjnić waszą wspólną relacje. Ciekawie się zapowiada bardzo u Ciebie :))

Ps. Widze, że pustelnik znika hehe

• Maestro
Napisano

Ps. Widze, że pustelnik znika hehe

Mam nadzieje, ze zniknięcie Pustelnika nie oznacza, że tracę rozsądek:)) Ha ha , ale i u Ciebie zauważyłam to samo:)))

Gość Euterpe
Napisano

Co odpuścić - 5 pucharów, 5 buław

zwady, napięte sytuacje, rywalizację, walkę, pesymizm, najlepiej wyluzować :)

3. Co mnie zaskoczy - 10 buław 8 mieczy Rycerz Denarów 8 buław

ciężka praca i brak wyjścia, ale później światełko w tunelu i posunięcie do przodu :)

6. Wynik - As Kielichów Król Denarów 3 kielichów

nowe uczucia, król denarów może oznaczać nie tylko pana, ale też Twoją postawę, a więc przy asie to nowa, dojrzalsza postawa związana z uczuciami lub materią, 3 kielichy to dobry nastrój, spędzanie udanego czasu ze znajomymi, imprezy itp :)

Gość Daffne
Napisano
Mam nadzieje, ze zniknięcie Pustelnika nie oznacza, że tracę rozsądek:)) Ha ha , ale i u Ciebie zauważyłam to samo:)))

też mam taką nadzieję hehe

myslę, że już dość się wypustelnikowałyśmy. Teraz nadchodzi czas na zmiany :] :D

• Maestro
Napisano
też mam taką nadzieję hehe

myslę, że już dość się wypustelnikowałyśmy. Teraz nadchodzi czas na zmiany :] :D

Dokładnie:) Teraz obie będziemy Cesarzowymi:)))