panna.marta Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 Karty na nadchodzacy nowy rok 2014. Na kazde pytanie tasowalam i kladlam nowe karty (stad powtorzenia). Będę wdzieczna za każdy wpis. Aura ogólna: 4 buław, as buław, 10 pucharów -> cesarzowa III Zdecydowanie postawię na odpoczynek, dom, inwestowanie w dom i rodzinę Milość: rycerz denarów, 5 pucharów, 9 pucharów dolozone 9 monet-> cesarz IV Tak jakby ktos na chwile, do zabawy? A potem rozejście? Bardzo skraje karty... Praca: papież V, 4 pucharów, 2 monet dołożone kapłanka II dołożone moc VIII -> słońce XIX lub głupiec Będę zastanawiac się nad zmianami, ale po dociągnięciu mocy chyba wezmę los w swoje ręce Zdrowie: król monet, 5 pucharów, giermek denarów dołożone rycerz pucharów-> słońce XIX Nie mam pojecia,ale tyle kielichow,to może cos z krazeniem, obiegiem wody w organizmie? Życie towarzyskie: król monet, cesarz IV , królowa pucharów, sąd ostateczny XX dołożone 9 buław -> sąd ostateczny XX Tak jakbym chciala się odciac od kogoś? i jakbym potem zaczęła coś od nowa Niespodzianka, coś co mnie ucieszy: król buław, 4 buław, 6 pucharów dołożone kochankowie VI- > kapłan V Nie wie,,ale kojarzy mi się to z powrotem do jakiegos męzczyny albo odnalezienie kogoś tyle,ze to mi się kłóci z kartami powyżej… z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Gość Euterpe Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 Aura ogólna: 4 buław, as buław, 10 pucharów pogodna, ogólnie dobra, możliwy zapał do czegoś, rodzinna, ciepła Milość: rycerz denarów, 5 pucharów, 9 pucharów dolozone 9 monet chyba nadal będziesz singlem i może Ci być trochę smutno, rycerz denarów przynosi tutaj wiadomość, przez którą wpadniesz w 5 pucharów(smutek, żal, nie potrzebny płacz nad rozlanym mlekiem), ale później będzie lepiej, stabilna sytuacja Praca: papież V, 4 pucharów, 2 monet dołożone kapłanka II dołożone moc VIII współpraca będzie szła pomyślnie, później trochę takie wycofanie emocjonalne, ale będziesz pokazywać, że ze wszystkim sobie poradzisz, masz w sobie wewnętrzną siłę, która pozwala Ci przetrwać Życie towarzyskie: król monet, cesarz IV , królowa pucharów, sąd ostateczny XX dołożone 9 buław dużo tutaj osób, więc pewnie będą jakieś spotkania, odżyją relacje, możesz też czasem się trochę wycofać i bardziej poobserwować Niespodzianka, coś co mnie ucieszy: król buław, 4 buław, 6 pucharów dołożone kochankowie VI Osoba dojrzała z dużą dawką energii może Cię odwiedzić, spędzisz z tą osobą mile czas w czterech ścianach, może nawet coś od niej dostaniesz lub będzie to osoba z przeszłości, jaki masz obrazek na karcie VI Kochankowie? Ta ostatnia karta nie koniecznie oznacza związek, ale zwykłą relację, w której panuje zrozumienie, przyjaźń i harmonia Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 Aura ogólna: 4 buław, as buław, 10 pucharów -> cesarzowa III[/B] bardzo dobry rok Cię czeka. Będziesz zadowolona z tego co masz choć widac, że będzie trzeba sobie na to zapracować. Milość: rycerz denarów, 5 pucharów, 9 pucharów dolozone 9 monet-> cesarz IV widac, że bedziesz utrzymywac jakies relacje trwale, które niestety mogę nie przekształcić się w coś więcej i zdecydujesz się zrezygnować ztego co nie rokuje na przyszłosć. Jednak mimo rezygnacji nie będzie Ci wcale źle...myslę, że będziesz miała opcje 2 do wyoru i wybieresz najlepiej jak czujesz w głębi serca,co wyjdzie ci na dobre Praca: papież V, 4 pucharów, 2 monet dołożone kapłanka II dołożone moc VIII -> słońce XIX lub głupiec w pracy stabilizacja, a nwet nieco nudą powieje, ale to akurat chyba dobrze bo lepiej sie nudzić niż harować ^^ znów pojawia sie jakaś opcja albo wątpliwości w drugiej połowie roku, może być obawa o stanowisko pracy. Zdrowie: król monet, 5 pucharów, giermek denarów dołożone rycerz pucharów-> słońce XIX zdrowie ogólnie dobre, ale w środku roku okolice czerwca, lipca może być nieciekawie dla Ciebie bo może upadł ci dokuczać albo inne sprawy wyjdą na wierzch,kóre Cię zasmucą. Od sierpnia już będzie sie normowac. Życie towarzyskie: król monet, cesarz IV , królowa pucharów, sąd ostateczny XX dołożone 9 buław -> sąd ostateczny XX widać sporo meżczyzn obok Ciebie a już na pewno dwoch. Jeden może rokować na stalego partnera, ale czy Ci odpowiada to inna sprawa, a i jakiś dominujący alfa sie zakręci obok. Będziesz miec w czym wybierać. Być może nie bedziesz wiedziec kogo wybrać, ale w mońcu wybierzesz kierując sie sercem. Niespodzianka, coś co mnie ucieszy: król buław, 4 buław, 6 pucharów dołożone kochankowie VI- > kapłan V ucieszy Cię poznanie jakiegoś meżczzny, który bardzo CI będzie odpowiadć. Powodzenia Cytuj
emilr Napisano 22 Grudnia 2013 Napisano 22 Grudnia 2013 Aura ogólna: 4 buław, as buław, 10 pucharów -> cesarzowa III ogólnie dużo radości, zabawy. Zgadzam sie z Tobą, że skupisz sie na rodzinie i da Ci to mnóstwo satysfakcji. Będzie to dla Ciebie dobry rok Milość: rycerz denarów, 5 pucharów, 9 pucharów dolozone 9 monet-> cesarz IV rycerz denarow raczej nie na chwilę Moze powolutku, bez szaleństw. Za to dajacy wsparcie, można na nim polegać. Może to Cię rozczarować, bo chciałabyś czerpać z tej znajomosci więcej przyjemności, ale on bedzie chciał Cie odkrywać powoli. Praca: papież V, 4 pucharów, 2 monet dołożone kapłanka II dołożone moc VIII -> słońce XIX lub głupiec w pracy stabilnie, moze dla Ciebie za mało wyzwań. Będziesz myslała nad czymś nowym, może zmana pracy. Zdrowie: król monet, 5 pucharów, giermek denarów dołożone rycerz pucharów-> słońce XIX nie znam sie kompletnie na zdrowiu. Przyszły mi na myśl jakieś drobne kobiece dolegliwości. Życie towarzyskie: król monet, cesarz IV , królowa pucharów, sąd ostateczny XX dołożone 9 buław -> sąd ostateczny XX W życiu towarzyskim jest kilku znanych Ci panow. Moze odżyc jakaś znajomość. Będzie spokojne przyglądanie sie sobie.W podsumwaniu HB są VI zakochani, moze wiec staniesz przed koniecznoscią wyboru któregoś z Panów. Niespodzianka, coś co mnie ucieszy: król buław, 4 buław, 6 pucharów dołożone kochankowie VI- > kapłan V mnie sie wydaje, ze jakis Pan, którego znasz zacznie o Ciebie zabiegać. Cytuj
Farfalla209 Napisano 22 Grudnia 2013 Napisano 22 Grudnia 2013 Aura ogólna: 4 buław, as buław, 10 pucharów -> cesarzowa III Bardzo szczęśliwy rodzinnie rok Milość: rycerz denarów, 5 pucharów, 9 pucharów dolozone 9 monet-> cesarz IV Wg mnie pod koniec roku poznasz kogoś ciekawszego, a tak to na początku roku pojawi się jakiś jegomość ale nic ciekawego i raczej rozczarowania Praca: papież V, 4 pucharów, 2 monet dołożone kapłanka II dołożone moc VIII -> słońce XIX lub głupiec Zmienisz pracę Zdrowie: król monet, 5 pucharów, giermek denarów dołożone rycerz pucharów-> słońce XIX Zdrowa będziesz, ew jakieś przejściowe zapalenie pęcherza czy cuś Życie towarzyskie: król monet, cesarz IV , królowa pucharów, sąd ostateczny XX dołożone 9 buław -> sąd ostateczny XX ktoś będzie Cię męczył, a poza tym to bez fajerwerków, jakbyś jednak się bardziej wycofała w swój świat i zajęła sobą Niespodzianka, coś co mnie ucieszy: król buław, 4 buław, 6 pucharów dołożone kochankowie VI- > kapłan V Pokonasz ograniczające myśli z przeszłości i to otworzy drogę do nowej, wartościowej relacji Cytuj
panna.marta Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Napisano 22 Grudnia 2013 emilr i farfalla dzieki za wpisy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi