Beata39 Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 Zapytałam kart co mnie czeka w sferze uczuć w ciągu najbliższych 2 miesięcy. Wyszło mi: VI pucharów, Sąd, IV bulaw i jako dodatkowa królowa kielichów. VI pucharów - powrót do przeszłości Sąd - ponowne ożywienie starej znajomości, wartościowa miłość IV buław - nowy związek, związek nieformalny Królowa kielichów - mężczyzna dążący do kontaktu ze mną Rozstałam się ze swoim długoletnim partnerem ponad 6 miesięcy temu, czy to może oznaczać, że zejdziemy się znowu. Czy może mi ktoś pomóc i napisze, czy dobrze zinterpretowałam taki rozkład. Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 powrót jakiegoś uczucia z przeszłosci albo skoro karta 6 kielichów jest jako pierwsza może pokazywac sentyment Twoj do tego co sie działo i chęć powrot, co faktycznie może się stać ale dopiero kolo lutego/marca początki widac. Wcześniej to bardziej wzdychanie do sebie sie pokazuje. Do 2-3 miesiecy może byc wejście w związek. Cytuj
Beata39 Napisano 21 Grudnia 2013 Autor Napisano 21 Grudnia 2013 Daffne dziękuję za pomoc. Zobaczymy co z tego wyniknie. Cytuj
niiwa Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 6 puch - wzdychanie do dobrych wspomnień z Panem SĄD - powinien Ci przypomnieć - jak wyglądały wasze relacje - Ty podświadomie chyba nadal o nim myślisz, ale czy warto? - powinnaś trzymać się swojej postawy jaką przyjęłaś. 4 buław - z racji wcześniejszych kart nie widzę tu nowego związku - raczej trzymanie się tego, co masz - a Co Masz? -- ta QKielichów jest chyba kwintesencją Twojej obecnej postawy - a mówi ona, że żyjesz przeszłością? Karty wg mnie mówią, że nie odcięłaś się od poprzedniej relacji. Zadajesz ogólne pytanie na uczucia, zapytaj kart raczej o byłego partnera, bo Ty najwidoczniej z nim nie skończyłaś. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 możliwe, że jakaś stara znajomość powróci do życia, na razie tylko o tym marzysz, królowa kielichów w wyniku może mówić, że jeszcze przez jakiś czas będziesz sama. Ale nie będzie źle. 6 pucharów również mówi o prezencie, a obok sąd, więc podarunek od rodziny, ciepła atmosfera w czterech ścianach(4 buławy), u mnie królowa coś trzyma w tych dłoniach, więc to może być to. Cytuj
Sanya Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 Jak dla mnie to powrót relacji z przeszłości Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 Zapytałam kart co mnie czeka w sferze uczuć w ciągu najbliższych 2 miesięcy. Wyszło mi: VI pucharów, Sąd, IV bulaw i jako dodatkowa królowa kielichów. VI pucharów - powrót do przeszłości Sąd - ponowne ożywienie starej znajomości, wartościowa miłość IV buław - nowy związek, związek nieformalny Królowa kielichów - mężczyzna dążący do kontaktu ze mną Rozstałam się ze swoim długoletnim partnerem ponad 6 miesięcy temu, czy to może oznaczać, że zejdziemy się znowu. Czy może mi ktoś pomóc i napisze, czy dobrze zinterpretowałam taki rozkład. Zejdziesz sie z kims z przeszlosci. Ja sad tu widze jako pogodzenie a 4 bulaw jako powrot. Cytuj
Beata39 Napisano 23 Grudnia 2013 Autor Napisano 23 Grudnia 2013 Wg rady Niiwy postawiłam karty na pytanie "jak zachowa się wobec mnie .... w ciągu dwóch miesięcy" i wyszło X denarów - więzy rodzinne, bezpieczeństwo i stablilizacja król kielichów - odwzajemnione uczucia - księżyc - iluzja, marzenia, niepweność 9 kielichów - zadowolenie z życia, pełnia szczęścia Niby coś do mnie nadal czuje i może mi to powie, ale ten księżyc. Może faktycznie pragnę czegoś co jest tylko iluzją. Pomóżcie mi jeszcze raz Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 darzy CIę uczuciem ale może to ukrywać w sobie i nie powiedzieć CI tego (ksieżyc). wzdycha po cichu starając sie pokazać (ksieżyc), że dobrze mu jak jest (9 kielichów). Ale to nie jest prawda i za jakis czas po 2 miesiącach wyjdzie to na jaw. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Grudnia 2013 Napisano 24 Grudnia 2013 do drugiego rozkładu: na razie będzie się trzymał z rodziną, on może być trochę taki niestabilny emocjonalnie, skryty, nie mówi tego, co czuje, może i wzdychać do Ciebie, ale też ma tajemnicę, czuje się bardzo dobrze z tym, co jest teraz. Ruchu ja tutaj nie widzę, tylko dobre samopoczucie. Ma on kogoś? Wcześniej też wyszły karty związkowe. Cytuj
Beata39 Napisano 24 Grudnia 2013 Autor Napisano 24 Grudnia 2013 Jest z inną kobietą. Ja też myslę, że nie bedzie z jego strony ruchu, ale uczę się i zawsze jestem wdzieczna za pomoc. Dziekuję Cytuj
niiwa Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 Wg rady Niiwy postawiłam karty na pytanie "jak zachowa się wobec mnie .... w ciągu dwóch miesięcy" i wyszłoX denarów - więzy rodzinne, bezpieczeństwo i stablilizacja król kielichów - odwzajemnione uczucia - księżyc - iluzja, marzenia, niepweność 9 kielichów - zadowolenie z życia, pełnia szczęścia Niby coś do mnie nadal czuje i może mi to powie, ale ten księżyc. Może faktycznie pragnę czegoś co jest tylko iluzją. Pomóżcie mi jeszcze raz Jak zachowa się wobec mnie? 10 den - mocno trzyma się tego co posiada i nie zamierza z tego rezygnować - daje mu to stabilizację i poczucie bezpieczeństwa Król Kielichów - może o Tobie ciepło myśleć, ale kroku w Twoją stronę nie zrobi KSIĘŻYC - może wspominać Cię i marzyć, ale nie ma tu działań rzeczywistych 9 kielichów - nadal brak działań w Twoim kierunku - ale wciąż jesteś mu bliska/z Księżycem i Królem Kieli/. Nie ma kart działań w Twoim kierunku na te 2 mies. o które pytasz, ale znajomość z Tobą nie jest dla niego zamknięta. Cytuj
werona Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 Wg rady Niiwy postawiłam karty na pytanie "jak zachowa się wobec mnie .... w ciągu dwóch miesięcy" i wyszłoX denarów - więzy rodzinne, bezpieczeństwo i stablilizacja król kielichów - odwzajemnione uczucia - księżyc - iluzja, marzenia, niepweność 9 kielichów - zadowolenie z życia, pełnia szczęścia Niby coś do mnie nadal czuje i może mi to powie, ale ten księżyc. Może faktycznie pragnę czegoś co jest tylko iluzją. Pomóżcie mi jeszcze raz Nie zachowa się, bo jego sytuacja jest stabilna, jest zaangażowany w inną relację i jest mu w niej dobrze. Cytuj
Beata39 Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Napisano 28 Grudnia 2013 Dziękuję za interpretacje, fakycznie na karty popatrzyłam z mojej strony a nie co on odczuwa i tu popełniłam bład. Wasze interpretacje dużo mi pomagają. Jeszcze raz dziekuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi