Skocz do zawartości

uczucia

Beata39

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapytałam kart co mnie czeka w sferze uczuć w ciągu najbliższych 2 miesięcy. Wyszło mi: VI pucharów, Sąd, IV bulaw i jako dodatkowa królowa kielichów.

VI pucharów - powrót do przeszłości

Sąd - ponowne ożywienie starej znajomości, wartościowa miłość

IV buław - nowy związek, związek nieformalny

Królowa kielichów - mężczyzna dążący do kontaktu ze mną

Rozstałam się ze swoim długoletnim partnerem ponad 6 miesięcy temu, czy to może oznaczać, że zejdziemy się znowu.

Czy może mi ktoś pomóc i napisze, czy dobrze zinterpretowałam taki rozkład.

Gość Daffne
Napisano

powrót jakiegoś uczucia z przeszłosci albo skoro karta 6 kielichów jest jako pierwsza może pokazywac sentyment Twoj do tego co sie działo i chęć powrot, co faktycznie może się stać ale dopiero kolo lutego/marca początki widac. Wcześniej to bardziej wzdychanie do sebie sie pokazuje. Do 2-3 miesiecy może byc wejście w związek.

Napisano

6 puch - wzdychanie do dobrych wspomnień z Panem

SĄD - powinien Ci przypomnieć - jak wyglądały wasze relacje - Ty podświadomie chyba nadal o nim myślisz, ale czy warto? - powinnaś trzymać się swojej postawy

jaką przyjęłaś.

4 buław - z racji wcześniejszych kart nie widzę tu nowego związku - raczej trzymanie się tego, co masz - a Co Masz?

-- ta QKielichów jest chyba kwintesencją Twojej obecnej postawy - a mówi ona, że żyjesz przeszłością?

Karty wg mnie mówią, że nie odcięłaś się od poprzedniej relacji.

Zadajesz ogólne pytanie na uczucia, zapytaj kart raczej o byłego partnera, bo Ty najwidoczniej z nim nie skończyłaś.

Gość Euterpe
Napisano

możliwe, że jakaś stara znajomość powróci do życia, na razie tylko o tym marzysz, królowa kielichów w wyniku może mówić, że jeszcze przez jakiś czas będziesz sama. Ale nie będzie źle. 6 pucharów również mówi o prezencie, a obok sąd, więc podarunek od rodziny, ciepła atmosfera w czterech ścianach(4 buławy), u mnie królowa coś trzyma w tych dłoniach, więc to może być to.

Napisano
Zapytałam kart co mnie czeka w sferze uczuć w ciągu najbliższych 2 miesięcy. Wyszło mi: VI pucharów, Sąd, IV bulaw i jako dodatkowa królowa kielichów.

VI pucharów - powrót do przeszłości

Sąd - ponowne ożywienie starej znajomości, wartościowa miłość

IV buław - nowy związek, związek nieformalny

Królowa kielichów - mężczyzna dążący do kontaktu ze mną

Rozstałam się ze swoim długoletnim partnerem ponad 6 miesięcy temu, czy to może oznaczać, że zejdziemy się znowu.

Czy może mi ktoś pomóc i napisze, czy dobrze zinterpretowałam taki rozkład.

Zejdziesz sie z kims z przeszlosci. Ja sad tu widze jako pogodzenie a 4 bulaw jako powrot.

Napisano

Wg rady Niiwy postawiłam karty na pytanie "jak zachowa się wobec mnie .... w ciągu dwóch miesięcy" i wyszło

X denarów - więzy rodzinne, bezpieczeństwo i stablilizacja

król kielichów - odwzajemnione uczucia

- księżyc - iluzja, marzenia, niepweność

9 kielichów - zadowolenie z życia, pełnia szczęścia

Niby coś do mnie nadal czuje i może mi to powie, ale ten księżyc. Może faktycznie pragnę czegoś co jest tylko iluzją.

Pomóżcie mi jeszcze raz :)

Gość Daffne
Napisano

darzy CIę uczuciem ale może to ukrywać w sobie i nie powiedzieć CI tego (ksieżyc). wzdycha po cichu starając sie pokazać (ksieżyc), że dobrze mu jak jest (9 kielichów). Ale to nie jest prawda i za jakis czas po 2 miesiącach wyjdzie to na jaw.

Gość Euterpe
Napisano

do drugiego rozkładu:

na razie będzie się trzymał z rodziną, on może być trochę taki niestabilny emocjonalnie, skryty, nie mówi tego, co czuje, może i wzdychać do Ciebie, ale też ma tajemnicę, czuje się bardzo dobrze z tym, co jest teraz. Ruchu ja tutaj nie widzę, tylko dobre samopoczucie.

Ma on kogoś? Wcześniej też wyszły karty związkowe.

Napisano

Jest z inną kobietą. Ja też myslę, że nie bedzie z jego strony ruchu, ale uczę się i zawsze jestem wdzieczna za pomoc. Dziekuję

Napisano
Wg rady Niiwy postawiłam karty na pytanie "jak zachowa się wobec mnie .... w ciągu dwóch miesięcy" i wyszło

Niby coś do mnie nadal czuje i może mi to powie, ale ten księżyc. Może faktycznie pragnę czegoś co jest tylko iluzją.

Jak zachowa się wobec mnie?

10 den - mocno trzyma się tego co posiada i nie zamierza z tego rezygnować - daje mu to stabilizację i poczucie bezpieczeństwa

Król Kielichów - może o Tobie ciepło myśleć, ale kroku w Twoją stronę nie zrobi

KSIĘŻYC - może wspominać Cię i marzyć, ale nie ma tu działań rzeczywistych

9 kielichów - nadal brak działań w Twoim kierunku - ale wciąż jesteś mu bliska/z Księżycem i Królem Kieli/.

Nie ma kart działań w Twoim kierunku na te 2 mies. o które pytasz, ale znajomość z Tobą nie jest dla niego zamknięta.

Napisano

Nie zachowa się, bo jego sytuacja jest stabilna, jest zaangażowany w inną relację i jest mu w niej dobrze.

Napisano

Dziękuję za interpretacje, fakycznie na karty popatrzyłam z mojej strony a nie co on odczuwa i tu popełniłam bład. Wasze interpretacje dużo mi pomagają. Jeszcze raz dziekuję