Sanya Napisano 22 Grudnia 2013 Napisano 22 Grudnia 2013 1. Ja: Księżniczka buław 2. Mój problem: Król kielichów 3. Świadoma postawa wobec problemu: 6 pucharów 4. Nieświadoma postawa wobec problemu: Umiarkowanie 5. Przeszłość: 2 pucharów 6. Najbliższa przyszłość: Wisielec 7. Cechy powodujące problem: Królowa buław 8. Wpływ z zewnątrz: 9 buław 9. Nadzieje lub obawy: Cesarz 10. Dalsza przyszłość: Rycerz mieczy, 10 mieczy, 6 buław-> Suma: Mag Jestem osobą otwartą na wszelkie relacje, bardzo towarzyską (Księżniczka buław), jednak karty wskazują, że czasem może to stanowić problem, gdyż mężczyźni mogą sądzić, że jestem zbyt przebojowa, pewna siebie, mogą też patrzeć na mnie przez pryzmat cielesności, seksualności w wyniku sprzecznych sygnałów, które otrzymują (Królowa buław). Moim problemem jest brak stałego partnera, z którym byłabym związana uczuciowo (Król kielichów) i chęć stabilizacji (Cesarz). Oddaję się wspomnieniom, chciałabym powrócić do przeszłości (6 pucharów), gdyż wtedy byłam w stałym związku przez długi okres czasu (2 pucharów) i rozstanie z partnerem jeszcze mocno oddziałuje na moje życie (9 buław). Mam również świadomość, że powinnam uzbroić się w cierpliwość (Umiarkowanie), bo taka sytuacja zawieszenia w próżni (Wisielec), może jeszcze nieco potrwać i potrwa przez najbliższy czas. W 2014 roku istnieje możliwość, że pojawi się mężczyzna z przeszłości, z którym relacja została zakończona i zamiesza on mocno w moim życiu (Rycerz mieczy, 10 mieczy). Istnieje również możliwość, że wrócimy do siebie i zaczniemy od nowa (6 buław i w podsumie Mag). Z tym, że jak to rycki mieczy mają do siebie, mogą zamieszać i odlecieć w siną dal Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Grudnia 2013 Napisano 22 Grudnia 2013 1. Ja: Księżniczka buław tak, jesteś otwarta na nowości, żywiołowa, pełna energii, optymistka, dobrze zbudowana, umiesz poprowadzić rozmowę, nie ma z Tobą nudów 2. Mój problem: Król kielichów tak jak piszesz albo dużo o kimś myślisz, na pewno marzysz o jakimś mężczyźnie(znasz lub nie, to już jedno) 3. Świadoma postawa wobec problemu: 6 pucharów ciągle wracasz do przeszłości, podchodzisz bardzo emocjonalnie do relacji, angażujesz się 4. Nieświadoma postawa wobec problemu: Umiarkowanie na razie nie jest źle ani dobrze, a lubisz jak coś się dzieje, mało działasz 5. Przeszłość: 2 pucharów związek był, ale już go nie ma, nadal coś czujesz do kogoś 6. Najbliższa przyszłość: Wisielec widzenie świata do góry nogami, może jak wyjdziesz z umiarkowania, to staniesz na nogach, zawieszenie w czasie/próżni, nic nie robienie, stagnacja 7. Cechy powodujące problem: Królowa buław Jesteś księżniczką a zachowujesz się jak królowa, więc należałoby znaleźć na to złoty środek 8. Wpływ z zewnątrz: 9 buław nikt się specjalnie nie miesza, bardziej obserwują lub mogły sprawić(wpływy), że nabrałaś dystansu 9. Nadzieje lub obawy: Cesarz Masz nadzieję, że spotkasz swego pana, który Ci się będzie bardzo podobać i zachowa się jak na mężczyznę przystało. Albo boisz się, że trafisz na despotę. 10. Dalsza przyszłość: Rycerz mieczy, 10 mieczy, 6 buław-> Suma: Mag jakaś sprawa została pogrzebana i teraz wyruszasz na poszukiwania nowego, może nawet w dwóch dziedzinach - rozwój intelektualny oraz towarzyski. Lub sprawy nabiorą tempa, coś zostanie pogrzebane, ale to będzie oznaczać zwycięstwo, nie klęskę. Cytuj
Sanya Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Napisano 22 Grudnia 2013 Świetna interpretacja Euterpe, głownie z tą księżniczką W zasadzie to prawda Co do ostatnich 3 kart bardzo chciałabym by to była prawda, ale się na to nie zanosi, cały czas ciągnie się za mną przeszłość Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2013 Napisano 22 Grudnia 2013 Ostry Pan na horyzoncie do około kwietnia 2014 roku, potem chyba będziesz miała dośc i się odsuniesz od Owego Pana, powiesz DOŚĆ (10 mieczy) i skupisz sie na tym co lubisz robić, zajmiesz sie sobą albo tym co zapragniesz. w każdym razie raczej z dala od Pana. Cytuj
Sanya Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Napisano 22 Grudnia 2013 Daffne czy to może być ten, o którym myślę ? Pasuje mi ten rycerz mieczy, no ale nie wykluczone, że może to być też ktoś nowy. Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2013 Napisano 22 Grudnia 2013 Daffne czy to może być ten, o którym myślę ? Pasuje mi ten rycerz mieczy, no ale nie wykluczone, że może to być też ktoś nowy. Mam odczucie że to ktoś nowy...ale nie wiem czemu. Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Grudnia 2013 Napisano 22 Grudnia 2013 Napisze krotko. Chcesz stalego zwiazku a wysylasz zupelnie falszywe sygnaly. Jestes kobieta bardzo temperametna, ale dajesz mezczyznom sygnal, ze jestes nastawiona na szybki seks (i nic wiecej). I tacy mezcyzni Ci sie przyplatuja. Tkwisz myslami, uczuciami, jeszcze w przeszlosci, mozliwe, ze wspominasz jakiegos mezczyzne i porownujesz z nim tych, ktorzy pojawiaja sie na Twojej drodze. W najblizszej przyszlosci nie widac zadnych zmian. Nadal bedzie rozgladanie sie i zero efektow. Dalej widac przelamanie wzorcow zachowania, jakie uskuteczniasz i wreszcie skutecznosc na polu uczuc. 1 Cytuj
Sanya Napisano 23 Grudnia 2013 Autor Napisano 23 Grudnia 2013 Zgadza się Sacral, trafiłaś w sedno.. Cały czas czepiają się mnie faceci, którzy chcieliby tylko przelotnego związku. Co do tych sprzecznych sygnałów - już nie raz mi to wychodziło w kartach. Dochodzi do tego faktycznie przeszłość i ciągłe porównywanie nowych mężczyzn do tego z przeszłości. A dodam jeszcze, że z przełożenia wyszły: 9 pucharów, król buław i królowa buław, także faktycznie coś się tu pojawia nowego. No mam nadzieję, że wreszcie to oderwanie się od przeszłości nastąpi + wejście na jakieś właściwe tory. Gdyby to wszystko zależało od naszej woli, jednak część rzeczy robimy po prostu nieświadomie Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 Tak, robimy duzo rzeczy nieswiadomie, powielamy pewne wzorce, schematy, ktore moga byc dla nas szkodliwe. Ale zobacz na te karty. Ryczerz Mieczy, 10 Mieczy, 6 Bulaw ---> I Mag, HB XVI Wieza i VII Rydwan Tu masz definitywnie wyjscie poza te schematy. Wieza lamie stereotypy myslowe, zachowan; 10 Mieczy konczy konkretny etap w zyciu. Przed 10 Mieczy masz Rycerza Mieczy, swoj obecny stan, lapanie kilku srok na raz i marnowanie energii, chaos zyciowy. Po 10 Mieczy nadchodzi 6 Bulaw, czas realizowania siebie. Jezeli pragniesz uczucia, to tu beda konkretne darzenia, aby odniesc w tym sukces. Rowniez Mag z sumowania wskazuje na dzialania juz, ktore beda sluzyly Tobie i beda swiadomie przez Ciebie kreowane. Takze bardzo ladne karty. Latwo nie bedzie, bo to sa karty dopiero na dalsza przyszlosc, ale w ogolnym wgladzie, bardzo korzystne i obiecujace. Cytuj
Sanya Napisano 23 Grudnia 2013 Autor Napisano 23 Grudnia 2013 Tak właśnie jest, totalny chaos, niemożność znalezienia sobie miejsca w życiu, bezsensowne znajomości niemające nawet szans na powodzenie i nie dające mi satysfakcji. Mam nadzieję, że to się skończy w tym nowym roku Ta 6 buław jest na prawdę obiecująca, mówi, że osiągnę to, czego pragnę, ale zobaczymy Dziękuję Sacral za poświęcenie mi czasu i przy okazji chciałabym pożyczyć wszystkiego najlepszego na święta, spokoju ducha przede wszystkim i odpoczynku od codzienności w rodzinnym gronie:* Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 Dziekuje i wzajemnie Sanyo, radosnych Swiat w gronie bliskich, wszystkiego najlepszego. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 25 Grudnia 2013 Moderator Napisano 25 Grudnia 2013 Wygląda to tak jakbyś już czas jakiś była po rozstaniu, bo w przeszłości jest 2 pucharów czy właśnie jakieś takie zakochanie, flirt, spotykanie, w nadziejach jest cesarz czyli stały partner, problemem jest właśnie ktoś kto Cię pokocha, Ty sama jakby bardziej stawiasz na doznania fizyczne, o czym może mówić pierwsza karta rozkładu a także siódma... za chłopem pasowałoby się ruszyć dalej, bo w otoczeniu Twoim jest 9 buław, czyli tutaj głową muru nie przepijesz... Wynik: lipa, nic nie będzie... śmiem twierdzić, że to będzie najgorszy rok dla Ciebie pod względem uczuciowym 1 Cytuj
Sanya Napisano 25 Grudnia 2013 Autor Napisano 25 Grudnia 2013 Gorszy jak poprzedni to chyba być nie może Dziękuję Cytuj
Sanya Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Napisano 6 Grudnia 2014 WERYFIKACJA: Bez zmian w życiu uczuciowym Nadal chyba przyjmuję postawę tego rycka mieczy, jestem na nie wobec wszystkich, których spotykam na swojej drodze i ciągle wlokę ze sobą swoją przeszłość. Arbogast byłeś najbliżej- takiej posuchy to już dawno nie było Może to wszystko jest bardziej rozłożone w czasie i obecny rok będzie lepszy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi