Farfalla209 Napisano 22 Grudnia 2013 Napisano 22 Grudnia 2013 Jesteśmy ze sobą już 3 lata . 1. Rys osoby, o którą pytamy: 8 Buław . 7 Buław (O) -> Diabeł XV Ma w sobie duży potencjał, ale nie wierzy w siebie, dużo kwestii do przepracowania się w nim kryje. 2. Nasz stosunek do niej: Umiarkowanie XIV Kocham go, ale też bez szaleństwa . Takie rozsądne, przyjacielskie podejście z szacunkiem . 3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas: 8 denarów Hm dziwne . Jest nastawiony na mega powolny rozwój relacji. 4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas: 10 denarów Chce założyć ze mną rodzinę 5. Przeszłość relacji, znajomości: Diabeł XV (O) Przeszliśmy przez kryzysy 6. Najbliższa przyszłość: Siła IX (O) . Królowa Buław -> Śmierć XIII Hm, myślę, że ja powoli będę się stawać coraz silniejszą kobietą na każdym polu (zawodowym, osobistym itd) i to może pociągnąć za sobą dość intensywne zmiany w związku i wydobyć na światło dzienne pewne kwestie... 7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa: Król Buław (O) . 3 buław (O) -> IV Cesarz Kurczę ciekawe, jakiś problem chyba... ze swoim poczuciem męskości, sprawczości, zdolności do zostania ojcem? Może wyparte skłonności despotyczne, które na razie się za bardzo nie przejawiają... 8. Wpływ zewnętrzny: Głupiec 0 Chyba nie ma wpływu zewnętrznego? Albo jakieś moje dziecinne wyobrażenia odnośnie idealnej relacji, nie wiem. 9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji: Paź Buław . 2 pucharów -> XVI Wieża Hm, chyba się boi, że wraz z narodzinami dziecka i całkowitym poświęceniu się tej relacji wszystko runie... 10. Dalsza przyszłość: 10 pucharów (O) . 8 mieczy (O) . 2 buław . Gwiazda XVII (O) -> Cesarzowa III Jak zawsze świetlane karty na przyszłość związku, nie ma co... No cóż, będziemy mieli do przepracowania pewne tematy, mogą być jakieś spięcia na tle materialnym, ale będziemy pracować nad sobą i być może pojawi się potrzeba dokonania jakiegoś poważnego wyboru. Ostatecznie wyjdę z tego jak silna kobieta i być może mój wpływ tutaj będzie bardziej znaczący, to co włożę od siebie przez ten rok do tej ralacji.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2013 Napisano 22 Grudnia 2013 mimo niepewności i byc może braku wzajemnego porozumienia czasami wyjdziecie na prostą i nastanie lepszy dla Was czas w drugiej połowie roku. Pojawi się więcej nadziei i uczuc w was samych, dzięki czemu łatwoej będzie puscić w niepamięć stare sprawy. W nabliższej pzryszłosci widać, że będziesz pewna siebie i waleczna oraz odwazna, być mooże takie posiadasz cechy charakteru od zawsze, ale nawet jeśli je masz to będziesz mocniej oddziaływac na ludzi i Onego Pana niżeli wcześniej. Pan intencje widac, że ma negatywne...tzn pesymistyczne, chocby nawet coś chciał to Pani stała sie na tyle silna (Siła ; Królowa buław), że Pan nie jest w stane nic wskórać i stąd negatyw. przeszłosć relacji to toksyka dość mocna, nie wiem czy jest sens wracać do czegoś takiego licząc na cud zmiany, ale jeśli partnerka Kocha mocno to widać szasne ale dopiero w drugiej połowie roku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi