Skocz do zawartości

Wspaniały rok 2014

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1. Co już się kończy 4 mieczy

Okres w którym byłam wygaszona i wycofana.

2. Co udało się zrealizować w poprzednim roku 3 buław . 3 pucharów -> XVI Wieża

Ładnie zawalczyłam o siebie w pracy i znalazłam swoją drogę, wyszłam też do ludzi i moje życie towarzyskie zaczęło toczyć się normalnym rytmem

3. Co trzeba zrealizować w tym roku 6 mieczy . 4 pucharów -> XX Sąd ostateczny

Muszę w końcu kompletnie porzucić to co ograniczające z przeszłości i iść do przodu. Czekają mnie też dość poważne wyzwania w związku, 4 pucharów i nota bene 4 rok razem :). No i cóż chyba jak to osiągnę to czeka mnie bardzo przyjemne uczucie wyswobodzenia się, przejścia jakby na wyższy poziom - sąd ostateczny... :).

4. Gdzie jestem dzisiaj I Mag (O) . 4 buław -> V Kapłan

Brak mi jeszcze pewności siebie, wiary w siebie i zmagam się z wpływami z przeszłości. Dużo nauki przede mną :).

5. Gdzie będę za rok As denarów (O) . As buław . 10 pucharów -> X Koło fortuny

Trochę mogę źle gospodarować pieniędzmi, lub nadmiernie skupiać się na sukcesach materialnych, będzie we mnie dużo mocy i inicjatywy, cała energia powinna się bez problemu wyrażać na zewnątrz zamiast tłumić i ogólnie będę bardzo szczęśliwa :). Ostrzeżenie w podsumowaniu - nic nie trwa wiecznie, więc nie trwonić kasy...

6. Wyzwania i trudności jakie się pojawią 8 pucharów (O) . Królowa Denarów (O) . Królowa Mieczy (O) -> 0 Głupiec

Będę musiała pozostawić pewne rzeczy za sobą i przepracować mocno różne wzorce kobiecości w swoim życiu...

7. Zdrowie w nadchodzącym roku 8 denarów

Raczej dobrze :).

8. Miłość VIII Sprawiedliwość . 2 denarów (O) -> XX Sąd ostateczny

No nie wiem, ale ogólnie nic ciekawego raczej ;)

9. Przyjaciele i rodzina Rycerz Mieczy . XXI Świat (O) -> Rydwan VII

Bardzo pozytywna, rozwojowa relacja z bratem poza tym średniawka, chyba brak prawdziwych przyjaciół w otoczeniu

10. Finanse Wisielec XII . Król Pucharów -> I Mag

Zarobki nie będą rosły tak szybko jak to bym chciała widzieć i mogła się spodziewać, ale z czasem zdecydowanie będzie bardzo fajnie :)

11. Praca 10 denarów (O) . Rycerz Pucharów (O) . VI Kochankowie -> Gwiazda XVII

Hm, będę musiała dokonać wyboru zmiany pracy z powodu słabych możliwości finansowych, będzie nade mną czuwać szczęśliwa gwiazda i wybiorę bardzo dobrze :).

12. Niespodzianki Umiarkowanie XIV (O) . Król Denarów . Głupiec 0 -> Mag I

Hm wyzbędę się swojego wytłumienia i "bladości", zamiast tego odzyskam swoją dziecięcą radość i dzikość, dużo uda się osiągnąć w pracy i w temacie pracy nad pewnością siebie.

13. Noworoczny Dar od Wszechświata – błogosławieństwo, które otrzymujesz na nowy rok XX Sąd ostateczny . 8 buław - opiekę i moc działania.

Namaste :)

Edytowane przez Farfalla209
Gość Daffne
Napisano

kończy się bycie w cieniu i odpoczywanie być może po jakichś trudniejszym okresie w życiu

2. Co udało się zrealizować w poprzednim roku 3 buław . 3 pucharów -> XVI Wieża

udało się otworzyć Tobie na inne relacje i znajomości,bardzo Ci się to spodobało.

trzeba będzie nauczyć sie walczyć z marazmem i lenistwem bo widac, że możesz uważać, że coś powinno sie zrobić, ale będziesz się ociągać bo Ci się chcieć nie będzie za bardzo...:). Także walka z sobą i leniuchowaniem się pokazuje. Troszkę tez nauka i lekcja dla Ciebie by zrozumieć, że aby coś uzyskać trzeba własny wysiłek swój włożyć.

4. Gdzie jestem dzisiaj I Mag (O) . 4 buław -> V Kapłan

pewne plany Twoje mogły nie wypalić, a juz na pewno nie ułożyły sie tak jak to planowałaś, ale wyszło z tego coś innego i odnajdujesz się w tym dość dobrze bo przyjmujesz z względem spokojem to co jest obecnie.

za rok okaże się, że jakąś szasnę zmarnujesz, a może uznasz, że ta szasna nie jest dla Ciebie odpowiednia i będzie to mądrą decyzją... widac, że nie pójdziesz na łatwiznę i wybierzesz droge trudniejszą, ale owoc jej zbierzesz taki jakiego Ci potrzeba. Rezygnując z "łatwego" łupu porwiesz się na coś wiekszego i uda Ci się to! Będziesz bardzo zadowolona, także pamietaj odważaj się bo będzie warto :serducho:

6. Wyzwania i trudności jakie się pojawią 8 pucharów (O) . Królowa Denarów (O) . Królowa Mieczy (O) -> 0 Głupiec

pojawi się ktoś z przeszłosci albo w Tobie będzie jakaś stara przeszłosć przebrzmiewać, dlatego postaraj sie rozliczyć z tym w samej sobie by nie przekładało sie to na nowe relacje, a nowa myslę, że Cię jakaś czeka, dlatego tym bardziej za wczasu lepiej to odbębnić i pożegnać.

będzie dobre tylko unikaj negatywnych mysłi bo się zakorzeniają w Tobie i kłębią w nieskoczoność. Pozytywne mysłenie trenuj.

będze szansa na uczucie, tylko być może to co samo przyjdzie nie będzie przez Ciebie chciane bo uznasz za nieodpowiednie. Nie rób nic wbrew sercu, słuchaj jego głosu i podążaj za tym mimo, że racjonalnie starasz sie podchodzić do uczuć.

będą przyjaciele obok Ciebie i będziesz mogła na nich liczyć. Na pewno będzie obok mężczyzna dość zadziorny, ale i bardzo inteligentny i pyskaty (albo wygadany) . Chyba lubisz takich ludzi wyrazistych.

nie będzie Ci nieczego brakowało, wpływy korzysne równiez dzięki mężczyźnie (chyba że szefem ejst pan)

Troche atmosfera w pracy nie będzie zbyt ciekawa, ale może mieć na to wpływ twoje podejście i problemy związkowe. Nawarstwi sie kilka spraw i możesz mieć wisielczy nastrój co sie może przełożyć na pracę i ludzi. Przejdzie to i będzie dobrze, a ludzie zrozumieją.

zaskoczy Cię pewien Pan miło, zaproponuje Ci coś ciekawego i to mocno zaskoczy.

13. Noworoczny Dar od Wszechświata – błogosławieństwo, które otrzymujesz na nowy rok XX Sąd ostateczny . 8 buław

otrzymasz nowe szasne, nowe najdzieje, nowe wydrazenia. Postaraj sie z nich skorzystać, jeśli uznasz je za dobre dla Ciebie.

Powodzenia :buziak:

• 1 rok później...
Napisano

WERYFIKACJA

Daffne, tak, zdecydowanie. Ten rok był o wiele bardziej intensywny, szalony i satysfakcjonujący niż poprzedni, skończyło się bycie w cieniu - przynajmniej w pewnym zakresie :).

Tak, myślę, że było sporo pracy nad sobą i nad swoim marazmem - byłam wypalona zawodowo, przez dużą część roku, musiałam sobie z tym poradzić, zaczęłam też chodzić na psychoterapię i pracować nad sobą.

Myślę, że faktycznie była zmarnowana szansa - miałam szansę na potencjalnie szybki rozwój w dużej, prestiżowej korporacji, wszyscy mnie cenili i chcieli zatrzymać, jednak uznałam, że to nie mój świat i powoli próbuję odnaleźć swoją drogę i swój biznes. Jestem zadowolona z tej ścieżki, mimo, że finansowe efekty mogą być nawet dopiero za rok...

Hehe, Daffne, trafnie. W lutym zakończyłam swój stary związek i jestem bardzo szczęśliwa w nowym związku. Chodzę na psychoterapię i pracuję nad ranami z przeszłości i negatywnymi wzorcami zaszczepionymi przez bardzo trudną relację z matką.

Miałam problemy z kręgosłupem - w mojej talii 8 denarów to drzewo, więc może faktycznie mogła to być jakaś podpowiedź. Miałam też przejściowe mniej istotne problemy, poza tym wszystko w porządku.

Teraz z perspektywy czasu widzę tutaj potrzebę wybory w tych 2 denarach i faktycznie taki wybór musiałam podjąć i podjęłam - jestem w nowym związku i myślę, że to była bardzo dobra decyzja, teraz żyję pełniej i spójniej ze sobą.

Myślę, że tutaj było tak jak napisałam. Mocna relacja z bratem i oczywiście z moim facetem, poza tym totalny brak bliskich przyjaciół, tylko dalsi znajomi (tak widzę ten świat odwrócony). Rydwan w podsumowaniu? Skupiałam się na rozwoju siebie i myślę, że całkiem sprawnie parłam do przodu :).

Daffne, chyba strzał w 10. Teraz nie zarabiam tylko studiuję i próbuję rozkręcić coś własnego, mój facet dużo zarabia i Król Pucharów do niego doskonale pasuje.

Miałam romans w pracy, który przerodził się w związek. Rzuciłam 2 prace w ciągu tego roku i próbuję w końcu odnaleźć swój głos i to co naprawdę chcę robić (Gwiazda)

Niespodzianką jest związek z moim facetem. Niespodzianką było też to, że bardzo mnie ceniono w ostatniej pracy.

DZIĘKUJĘ ZA INTERPRETACJĘ i Życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku :)

Napisano

Tri wzięła się za interpretację i dopiero pod koniec zorientowałam się, ze data jest 2013...

Tri i jej zapłon :D

Wesołych Rybo ;) i oby ten rok był jeszcze lepszy niż mijający :)