Skocz do zawartości

Lekcja z 2013 roku

Gość Daffne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Daffne
Napisano

Jakie lekcje miałam wyciągnąć z 2013 roku?

czyt chronologicznie

paź kielichów, Królowa buław, Rydwan ->Mag; HB - Rydwan

miałam nauczyć się pewności siebie i waleczności by umieć zdobywac to co chcę nie tylko słowem, ale głównie czynem. Z rozmemłanej Daff miałam stać się charakterna i odważna w działaniu.

Jakie najważniejsze lekcje czekają mnie w 2014 roku?

czyt. chronologicznie

5 mieczy, 9 monet, Królowa monet ->Sąd/Kapłanka; HB - Umiarkowanie/Kapłan

znów kwestie oparte na odwadze i wierze w siebie i swoje możliwości. Widocznie tylko w tym jets problem. Przestać stawiać siebei w cieniu w różnych kwerstiach. Chyba będę musiała przepracować pozozstale słabości by całkowicie wyeliminować kompleksy czy inne zahamowania.

jak uważacie?

Napisano

Daffne. Przede wszystkim to, co mialas nauczyc sie w 2013 roku, to realizowanie wlasnych marzen, podarzanie za glosem serca i spelnianie siebie, dzialania konkretne.

To, co czeka Ciebie w roku 2014, to przelamanie negatywnych wzorcow myslowych, ale i wyjscie poza rozne niesprzyjajace sytuacje i odnalezenie sie w tym. Budowanie swojego poczucia wartosci, pewnosci siebie. Docenienie swoich wszystkich atutow i ich praktyczne wykorzystanie. Mozliwe, ze pojdzie to w kierunek rozwojowo-zawodowy, bo tu widac takie inwestowanie w siebie.

Napisano

paź kielichów, Królowa buław, Rydwan ->Mag; HB - Rydwan - miałaś poradzić sobie, ze swoją wrażliwością, być bardziej pewna siebie, bardziej zaradna, nie bać się zmian

czyt. chronologicznie

5 mieczy, 9 monet, Królowa monet ->Sąd/Kapłanka; HB - Umiarkowanie/Kapłan - może motywowanie ludzi będzie Twoją pracą zawodową? nadajesz się do tego:-))))

poza tym, 5 mieczy też mówi, że część spraw związanych z samorozwojem przenosisz na ten rok, wszytkiego nie dasz rady przerobić.

Gość Daffne
Napisano

czyt. chronologicznie

5 mieczy, 9 monet, Królowa monet ->Sąd/Kapłanka; HB - Umiarkowanie/Kapłan - może motywowanie ludzi będzie Twoją pracą zawodową? nadajesz się do tego:-))))

poza tym, 5 mieczy też mówi, że część spraw związanych z samorozwojem przenosisz na ten rok, wszytkiego nie dasz rady przerobić.

to prawda, nie dałam rady zrobić w poprzednim roku wszystkiego, dlatego zamierzam w przyszłym.

Dziękuje pieknie za interpretacje - nie ma to jak spojrzenie kogoś obiektywnym okiem :okok:

Gość Euterpe
Napisano

2014 - trochę konfliktów, może i niepowodzeń, ale to wszystko po to, abyś była silniejsza i pewniej stała na nogach, wiedziała, czego oczekujesz i od kogo.

Gość Nayala
Napisano

miałas dojrzec emocjonalnie. Bardziej swiadomie i pewnie okreslac swoje potrzeby wewnątrzne,a takze pomijac skutecznie niesmialosc, taka niepewnosc, ktora w soie wyksztalcilas jako dziecko, a której ziarno do dzisiaj w Tobie zalegało. nauczyc się tej wewnetrznej siły.

2. w kwestii pracy nadall beda czekac Cie-ciezka praca i neiraz poczucie krzywydy z tym zwiazane,ze nei jestes do konca doecniana jako pracownik mimo,ze bardzo wiele z siebie dajesz. ale dzieki wrodzonej mądrosci szybko sobie to wszystko poukladasz...:)

• Maestro
Napisano

Twoja lekcją było rozwinięcie wiary w siebie, z wrażliwej, nawet niekiedy nadwrażliwej dziewczynki w świadomą swoich walorów i osobowości kobietę:)

Nadchodzący rok sprowadzi na Ciebie sytuacje zmuszające Ciebie do dalszej nauki stawiania na swoim, dbaniu o siebie, o zdrowy egoizm, o swoje szczęście. Masz szansę stać się kobieta twardo stojącą na ziemi, dbająca o swoje interesy i kompletnie nie przejmującą się innymi:)

Gość Daffne
Napisano

Inez bardzo prawdopodobne, że będę dalej stawiać na swoim. Póki co na dobre mi to wychodzi, zobaczymy co będzie dalej :))

Dziękuje wszystkim za pomoc w interpretacji (odwdzięczę się) :bukiet:

Gość Daffne
Napisano

podpijam może jeszcze ktoś oczkiem rzuci jak ma czas :)

bedę jak zawsze wdzięczna :)