Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2013 Napisano 22 Grudnia 2013 Jakie lekcje miałam wyciągnąć z 2013 roku? czyt chronologicznie paź kielichów, Królowa buław, Rydwan ->Mag; HB - Rydwan miałam nauczyć się pewności siebie i waleczności by umieć zdobywac to co chcę nie tylko słowem, ale głównie czynem. Z rozmemłanej Daff miałam stać się charakterna i odważna w działaniu. Jakie najważniejsze lekcje czekają mnie w 2014 roku? czyt. chronologicznie 5 mieczy, 9 monet, Królowa monet ->Sąd/Kapłanka; HB - Umiarkowanie/Kapłan znów kwestie oparte na odwadze i wierze w siebie i swoje możliwości. Widocznie tylko w tym jets problem. Przestać stawiać siebei w cieniu w różnych kwerstiach. Chyba będę musiała przepracować pozozstale słabości by całkowicie wyeliminować kompleksy czy inne zahamowania. jak uważacie? Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 Daffne. Przede wszystkim to, co mialas nauczyc sie w 2013 roku, to realizowanie wlasnych marzen, podarzanie za glosem serca i spelnianie siebie, dzialania konkretne. To, co czeka Ciebie w roku 2014, to przelamanie negatywnych wzorcow myslowych, ale i wyjscie poza rozne niesprzyjajace sytuacje i odnalezenie sie w tym. Budowanie swojego poczucia wartosci, pewnosci siebie. Docenienie swoich wszystkich atutow i ich praktyczne wykorzystanie. Mozliwe, ze pojdzie to w kierunek rozwojowo-zawodowy, bo tu widac takie inwestowanie w siebie. Cytuj
Iwka78 Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 paź kielichów, Królowa buław, Rydwan ->Mag; HB - Rydwan - miałaś poradzić sobie, ze swoją wrażliwością, być bardziej pewna siebie, bardziej zaradna, nie bać się zmian Jakie najważniejsze lekcje czekają mnie w 2014 roku? czyt. chronologicznie 5 mieczy, 9 monet, Królowa monet ->Sąd/Kapłanka; HB - Umiarkowanie/Kapłan - może motywowanie ludzi będzie Twoją pracą zawodową? nadajesz się do tego:-)))) poza tym, 5 mieczy też mówi, że część spraw związanych z samorozwojem przenosisz na ten rok, wszytkiego nie dasz rady przerobić. Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 Jakie najważniejsze lekcje czekają mnie w 2014 roku? czyt. chronologicznie 5 mieczy, 9 monet, Królowa monet ->Sąd/Kapłanka; HB - Umiarkowanie/Kapłan - może motywowanie ludzi będzie Twoją pracą zawodową? nadajesz się do tego:-)))) poza tym, 5 mieczy też mówi, że część spraw związanych z samorozwojem przenosisz na ten rok, wszytkiego nie dasz rady przerobić. to prawda, nie dałam rady zrobić w poprzednim roku wszystkiego, dlatego zamierzam w przyszłym. Dziękuje pieknie za interpretacje - nie ma to jak spojrzenie kogoś obiektywnym okiem Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 2014 - trochę konfliktów, może i niepowodzeń, ale to wszystko po to, abyś była silniejsza i pewniej stała na nogach, wiedziała, czego oczekujesz i od kogo. Cytuj
Gość Nayala Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 miałas dojrzec emocjonalnie. Bardziej swiadomie i pewnie okreslac swoje potrzeby wewnątrzne,a takze pomijac skutecznie niesmialosc, taka niepewnosc, ktora w soie wyksztalcilas jako dziecko, a której ziarno do dzisiaj w Tobie zalegało. nauczyc się tej wewnetrznej siły. 2. w kwestii pracy nadall beda czekac Cie-ciezka praca i neiraz poczucie krzywydy z tym zwiazane,ze nei jestes do konca doecniana jako pracownik mimo,ze bardzo wiele z siebie dajesz. ale dzieki wrodzonej mądrosci szybko sobie to wszystko poukladasz... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Grudnia 2013 Maestro Napisano 24 Grudnia 2013 Twoja lekcją było rozwinięcie wiary w siebie, z wrażliwej, nawet niekiedy nadwrażliwej dziewczynki w świadomą swoich walorów i osobowości kobietę Nadchodzący rok sprowadzi na Ciebie sytuacje zmuszające Ciebie do dalszej nauki stawiania na swoim, dbaniu o siebie, o zdrowy egoizm, o swoje szczęście. Masz szansę stać się kobieta twardo stojącą na ziemi, dbająca o swoje interesy i kompletnie nie przejmującą się innymi:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 Inez bardzo prawdopodobne, że będę dalej stawiać na swoim. Póki co na dobre mi to wychodzi, zobaczymy co będzie dalej ) Dziękuje wszystkim za pomoc w interpretacji (odwdzięczę się) Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 podpijam może jeszcze ktoś oczkiem rzuci jak ma czas bedę jak zawsze wdzięczna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi