SacralNirvana Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 Bardzo spodobal mi sie ten rozklad. Dlatego podwedzilam go od Daffne. Jakie lekcje mialam wyciagnac z 2013 roku? Czyt. chronologicznie. Krol Mieczy, 0 Glupiec, Krol Monet ---> VI Kochankowie, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Tu mysle, ze moze chodzic o to, ze musialam sie odciac od jeszcze meza (Krol Mieczy) i zaangazowac sie w znajomosc z Krolem Monet. I tak rzeczywiscie bylo. Powstala bardzo fajna znajomosc. Z jednoczesnie coraz wiekszym uniezaleznieniem (szczegolnie mentalnym) od meza. Jakie najwazniejsze lekcje czekaja mnie w 2014 roku? Czyt. chronologicznie. Krolowa Bulaw, III Cesarzowa, As Bulaw + VII Rydwan ---> XIII Smierc, HB XI Moc i II Kaplanka Tu mysle, ze to ja wyszlam tu i w Bulawowej i w Cesarzowej. Rok, w ktorym zaczne sie spelniac (o czym mowia tez Moc i Kaplanka w sumowaniu). Rok powaznej transformacji (Smierc w sumowaniu). W moim zyciu widac impuls nowego i nowe dzialania. Mozliwe rowniez, ze zwiazana z tym jakas podroz. Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 Jakie lekcje mialam wyciagnac z 2013 roku? Czyt. chronologicznie. Krol Mieczy, 0 Glupiec, Krol Monet ---> VI Kochankowie, HB XXII Glupiec i IV Cesarz myśle, że miałaś rozliczyć sie z przeszłością, wybaczyć sobie wzajemnie, przemyśleć jakoś relacji i nauczyć się i przyzwyczaić do nowego funkcjonowania waszej relacji. Z oddalonych od siebie na przyjaźń z myslą o najmłodszych. Ewentualnie odejść myslowo od byłego partnera i skupienie się na nowym Panu, aczkolwiek nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się,że ten Król monet to Krol mieczy, ale już po wzajemnym zaakceptowaniu zmian pod każdym względem. Jakie najwazniejsze lekcje czekaja mnie w 2014 roku? Czyt. chronologicznie. Krolowa Bulaw, III Cesarzowa, As Bulaw + VII Rydwan ---> XIII Smierc, HB XI Moc i II Kaplanka czeka Cię docenienie samej siebie i skupienie jeszcze wieksze na sobie i wlasnym szczęsciu. Nastanie dla Ciebie bardzo dobry czas i widać, że będziesz mogła czerpać z niego pełnymi garściami, a wyzwaniem dla Ciebie jest właśnie nauka czerpania z życia ile sie da . Cytuj
Iwka78 Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 Jakie lekcje mialam wyciagnac z 2013 roku? Czyt. chronologicznie. Krol Mieczy, 0 Glupiec, Krol Monet ---> VI Kochankowie, HB XXII Glupiec i IV Cesarz musiałaś zakończyć relacje z mieczowym, aby od przysłowiowego zera rozpocząć wszystko z monetowym, tutaj widać, że może być w przyszło z tego poważny związek. Jakie najwazniejsze lekcje czekaja mnie w 2014 roku? Czyt. chronologicznie. Krolowa Bulaw, III Cesarzowa, As Bulaw + VII Rydwan ---> XIII Smierc, HB XI Moc i II Kaplanka będziesz uczyła się jak być pewną siebie, bardziej zaradną, ale też przy tym kobiecą. Będzie jakaś szansa na zmianę, może na zmianę miejsca zamieszkania, ale generalnie duża transformacja Cię czeka w poczuciu swojej wartości. 1 Cytuj
slawa Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 Bardzo spodobal mi sie ten rozklad. Dlatego podwedzilam go od Daffne. Jakie lekcje mialam wyciagnac z 2013 roku? Czyt. chronologicznie. Krol Mieczy, 0 Glupiec, Krol Monet ---> VI Kochankowie, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Mysle,ze musialas zrobic porzadek w swoim zyciu (szczegolnie mentalnie)po rozejsciu sie z mezem.Decyzje jakie musialas podejmowac umocnily cie psychicznie,do tego stopnia,ze zaczelas nowe zycie,masz teraz wiecej inicjatywy,jestes energiczniejsza i bardziej pomyslowa,stalas sie osoba bardziej otwarta i chetna do dzialania. Podsumy pokazuja,ze sytuacja musiala najpierw byc bardzo chaotyczna,abys mogla utworzyc dla siebie nowe struktury. W podsumach mozna tez zobaczyc dziecko,bardzo ruchliwe i absorbujace twoja uwage,jak i poszukiwanie sfery w ktorej moglabys spelnic sie zawodowo. Jakie najwazniejsze lekcje czekaja mnie w 2014 roku? Czyt. chronologicznie. Krolowa Bulaw, III Cesarzowa, As Bulaw + VII Rydwan ---> XIII Smierc, HB XI Moc i II Kaplanka Ten nowy rok bedzie nacechowany zmianami,duzo bedzie sie dzialo i szybko,w pracy zawodowej i w zyciu partnerskim. Podsumy mowia,ze powinnas jak lwica walczyc o swoje sluchajac przy tym podpowiedzi intuicji. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 2014 - a ja myślę, że nie będziesz siedzieć w miejscu, zapalisz się do działania i nie poprzestaniesz na samych myślach/marzeniach, przejdziesz do czynów Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Grudnia 2013 Maestro Napisano 24 Grudnia 2013 Myślę, że w minionym roku miałaś nauczyć się lekko traktować swojego byłego męża, nie przejmować się jego zagrywkami i zachowaniami nie pasującymi do dojrzałego mężczyzny, tak jak piszesz miałaś wejść w relacje z innym, dojrzalszym panem:) W nadchodzącym roku zaczniesz odkrywać swoja kobiecość, ale chodzi mi tu bardziej o sferę fizyczności, bo duchowość masz na wysokim poziomie. Czyli może jakaś zmiana wizerunku, więcej makijażu, czy kobiecych strojów:)) 1 Cytuj
Gość Nayala Napisano 24 Grudnia 2013 Napisano 24 Grudnia 2013 1.Wybory, nowa droga... musialas chyba stawiac sobie priorytety, dzieci i jakis mezczyzna mialy tutaj istotna role. Znajomosc stabilna. 2. Twoja stabilnosc. Będziesz miala rzypuszczam- prace, a juz na pewno, bedziesz zadowolona z siebie oraz tego co osiągasz. Odnosze wrazenie,ze czeka Cie podroz ...ale duchowa. bedziesz tutaj znowu nad soba pracowac( rydwan +kaplanka) Przede wszystkim ,pracowac nad wlasna wewnatrzna sila, pewnoscia siebie, madroscia, bedziesz poglebiac swoja wiedze. Wesołych Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Grudnia 2014 Autor Napisano 16 Grudnia 2014 WERYFIKUJE Bardzo spodobal mi sie ten rozklad. Dlatego podwedzilam go od Daffne. Jakie lekcje mialam wyciagnac z 2013 roku? Czyt. chronologicznie. Krol Mieczy, 0 Glupiec, Krol Monet ---> VI Kochankowie, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Tu mysle, ze moze chodzic o to, ze musialam sie odciac od jeszcze meza (Krol Mieczy) i zaangazowac sie w znajomosc z Krolem Monet. I tak rzeczywiscie bylo. Powstala bardzo fajna znajomosc. Z jednoczesnie coraz wiekszym uniezaleznieniem (szczegolnie mentalnym) od meza. Jakie najwazniejsze lekcje czekaja mnie w 2014 roku? Czyt. chronologicznie. Krolowa Bulaw, III Cesarzowa, As Bulaw + VII Rydwan ---> XIII Smierc, HB XI Moc i II Kaplanka Tu mysle, ze to ja wyszlam tu i w Bulawowej i w Cesarzowej. Rok, w ktorym zaczne sie spelniac (o czym mowia tez Moc i Kaplanka w sumowaniu). Rok powaznej transformacji (Smierc w sumowaniu). W moim zyciu widac impuls nowego i nowe dzialania. Mozliwe rowniez, ze zwiazana z tym jakas podroz. Lekcje, ktore mialam wyniesc z poprzedniego roku to odciac sie calkowicie od eksa i zaczac polegac wylacznie na sobie. Stanac calkowicie na nogach. W tym Krolu Monet praktycznie jestem tutaj ja, jako ta, ktora w domu musi nosic (jako samotna matka) rowniez spodnie. Chodzilo o finanse, wszelkie sprawy rozne. Nie bylo latwo. Bylo duzo chaous w tym wszystkim, ale z czasem ladnie wszystko sie wyklarowalo. Lekcje na 2014 rok to z kolei bylo wyjscie z wlasnych 4. scian. Np. wyjazd do Polski na warsztaty. I nie tylko. Poznanie osobiscie paru osob, ktore znalam netowo tylko. Uwierzenie we wlasne mozliwosci i taka pewnosc siebie. Moc. Takze ogolnie byl ladny rok. DZIEKUJE SERDECZNIE WSZYSTKIM ZA POMOC W INTEPRETACJACH Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi