Maestro Inez2503 Napisano 23 Grudnia 2013 Maestro Napisano 23 Grudnia 2013 Jaką lekcję wyniosłam z 2013 r. 10 buław Król Buław Słonce suma Siła HB Siła/Kapłanka kojarzy mi się to z obecną sytuacją, to inni maja zabiegać o kontakty ze mną, ja mam poczuć się silna, faktycznie tak jest..Stałam się silniejsza niż rok temu, noe obwiniam się za błędy innych:) Jakie najważniejsze lekcje czekają na mnie w 2014 r.? Cesarz Król Kielichów 7 mieczy 10 kielichów suma Gwiazda HB Kochankowie dokonanie wyboru między mężczyznami,umiejętność zagarnięcia jak najwięcej dla siebie, po to aby czuć się szczęśliwą Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 Jaką lekcję wyniosłam z 2013 r. 10 buław Król Buław Słonce suma Siła HB Siła/Kapłanka miałaś nauczyć się korzystać z życia wykorzystując własny seksapeal oraz kobiecość, pieknie potrafisz to juz wyeksponować jesli tylko chcesz:) Widać w Tobie siłę i to to głównie zapewne przyciąga mężczyzn,ponieważ tym emanujesz Jakie najważniejsze lekcje czekają na mnie w 2014 r.? Cesarz Król Kielichów 7 mieczy 10 kielichów suma Gwiazda HB Kochankowie czeka Cię wybór pomiędzy dwoma, trzeba będzie się określić, ale widac, że w przyszłym roku jeszcze to nie nastąpi. będziesz piec dwie pieczenie na jednym ogniu i odsuwać decyzyjnosć na czas,w którym uznasz, że już wiesz jak postapić własciwie. Cytuj
slawa Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 Jaką lekcję wyniosłam z 2013 r. 10 buław Król Buław Słonce suma Siła HB Siła/Kapłanka Mimo iz nie zawsze bylo lekko,doszlas do wniosku,ze zycie idzie dalej i slonce swieci nie tylko innym ale rowniez ty maszy prawo ogrzac sie w jego promieniach.Zaczelas akceptowac istniejacy stan rzeczy jako madra i silna wewnetrznie kobieta. Jakie najważniejsze lekcje czekają na mnie w 2014 r.? Cesarz Król Kielichów 7 mieczy 10 kielichów suma Gwiazda HB Kochankowie Abty stworzyc mily dom z partnerem,ktory potrafi zadowolic cie uczuciowo powinnas wykazac sie sprytem,odwaga,roztropnoscia i przezornoscia gdyz nie zawsze gra bedzie uczciwa(chodzi mi o panow). Posiadasz duza wiedze ezoteryczna i powinnas z nia pracowac i zaczac moze prace z... afirmacjami? 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Grudnia 2013 Autor Maestro Napisano 23 Grudnia 2013 Jaką lekcję wyniosłam z 2013 r. 10 buław Król Buław Słonce suma Siła HB Siła/Kapłanka Mimo iz nie zawsze bylo lekko,doszlas do wniosku,ze zycie idzie dalej i slonce swieci nie tylko innym ale rowniez ty maszy prawo ogrzac sie w jego promieniach.Zaczelas akceptowac istniejacy stan rzeczy jako madra i silna wewnetrznie kobieta. Jakie najważniejsze lekcje czekają na mnie w 2014 r.? Cesarz Król Kielichów 7 mieczy 10 kielichów suma Gwiazda HB Kochankowie Abty stworzyc mily dom z partnerem,ktory potrafi zadowolic cie uczuciowo powinnas wykazac sie sprytem,odwaga,roztropnoscia i przezornoscia gdyz nie zawsze gra bedzie uczciwa(chodzi mi o panow). Posiadasz duza wiedze ezoteryczna i powinnas z nia pracowac i zaczac moze prace z... afirmacjami? Co do afirmacji to istotnie bardzo w nie wierzę i stosuje i ....działają) Cytuj
slawa Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 Ciesze sie bardzo,ze funkcjonuja.Ja tez je stosuje. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 2014 - widzę tutaj twardą, konkretną, stabilną postawę i myślenie/marzenie o pewnym panu lub innej osobie, do której będziemy podchodzili ze sprytem, ostrożnością, będziemy kombinować, ale to wszystko będzie wynikać z dobrych intencji(10 pucharów). Z mojej talii Rider Waite wyglądałoby to tak: Cesarz siedzi na swym pewnym tronie, a obok krąży Król pucharów. Do tego drugiego zmierza osobnik z mieczami, które zabrał z obozowiska, w którym bawią ludzie z 10 pucharów(uczucia). Może też uczucia/doświadczenia wyniesione z domu rodzinnego(czy czegoś podobnego) i przekazane komuś innemu, o kim marzymy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi