Skocz do zawartości

Moje lekcje za Daffne:)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Jaką lekcję wyniosłam z 2013 r.

10 buław Król Buław Słonce suma Siła HB Siła/Kapłanka

kojarzy mi się to z obecną sytuacją, to inni maja zabiegać o kontakty ze mną, ja mam poczuć się silna, faktycznie tak jest..Stałam się silniejsza niż rok temu, noe obwiniam się za błędy innych:)

Jakie najważniejsze lekcje czekają na mnie w 2014 r.?

Cesarz Król Kielichów 7 mieczy 10 kielichów suma Gwiazda HB Kochankowie

dokonanie wyboru między mężczyznami,umiejętność zagarnięcia jak najwięcej dla siebie, po to aby czuć się szczęśliwą:)

Gość Daffne
Napisano

miałaś nauczyć się korzystać z życia wykorzystując własny seksapeal oraz kobiecość, pieknie potrafisz to juz wyeksponować jesli tylko chcesz:)

Widać w Tobie siłę i to to głównie zapewne przyciąga mężczyzn,ponieważ tym emanujesz :D

czeka Cię wybór pomiędzy dwoma, trzeba będzie się określić, ale widac, że w przyszłym roku jeszcze to nie nastąpi. będziesz piec dwie pieczenie na jednym ogniu i odsuwać decyzyjnosć na czas,w którym uznasz, że już wiesz jak postapić własciwie.

Napisano

Mimo iz nie zawsze bylo lekko,doszlas do wniosku,ze zycie idzie dalej i slonce swieci nie tylko innym ale rowniez ty maszy prawo ogrzac sie w jego promieniach.Zaczelas akceptowac istniejacy stan rzeczy jako madra i silna wewnetrznie kobieta.

Abty stworzyc mily dom z partnerem,ktory potrafi zadowolic cie uczuciowo powinnas wykazac sie sprytem,odwaga,roztropnoscia i przezornoscia gdyz nie zawsze gra bedzie uczciwa(chodzi mi o panow).

Posiadasz duza wiedze ezoteryczna i powinnas z nia pracowac i zaczac moze prace z... afirmacjami?

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Mimo iz nie zawsze bylo lekko,doszlas do wniosku,ze zycie idzie dalej i slonce swieci nie tylko innym ale rowniez ty maszy prawo ogrzac sie w jego promieniach.Zaczelas akceptowac istniejacy stan rzeczy jako madra i silna wewnetrznie kobieta.

Abty stworzyc mily dom z partnerem,ktory potrafi zadowolic cie uczuciowo powinnas wykazac sie sprytem,odwaga,roztropnoscia i przezornoscia gdyz nie zawsze gra bedzie uczciwa(chodzi mi o panow).

Posiadasz duza wiedze ezoteryczna i powinnas z nia pracowac i zaczac moze prace z... afirmacjami?

Co do afirmacji to istotnie bardzo w nie wierzę i stosuje i ....działają:))

Gość Euterpe
Napisano

2014 - widzę tutaj twardą, konkretną, stabilną postawę i myślenie/marzenie o pewnym panu lub innej osobie, do której będziemy podchodzili ze sprytem, ostrożnością, będziemy kombinować, ale to wszystko będzie wynikać z dobrych intencji(10 pucharów).

Z mojej talii Rider Waite wyglądałoby to tak: Cesarz siedzi na swym pewnym tronie, a obok krąży Król pucharów. Do tego drugiego zmierza osobnik z mieczami, które zabrał z obozowiska, w którym bawią ludzie z 10 pucharów(uczucia).

Może też uczucia/doświadczenia wyniesione z domu rodzinnego(czy czegoś podobnego) i przekazane komuś innemu, o kim marzymy.