slawa Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 Jakie lekcje mialam wyniesc z 2013 roku? 7Mieczy----8Monet----2Monety => HB XVII Gwiazda/VIII SprawiedliwoscSpryt i nauka nie zawsze prowadza do stabilizacji.Sprawy urzedowe raczej pod czarna gwiazda. Jakich lekcji dostarczy mi 2014 rok? 8Mieczy----Krol Monet----XXI => H/B XI Sila/II KaplankaTak jak gdyby ten mieczowy(ktorego jeszcze nie znam) pomogl mi wyjsc z tego zaborwionego gorycza kregu i wrocic do swiata" zywych".Aby tego dokonac musze powalczyc jak lwica i z pomoca intuicji bic sie o swoje. Prosze o pomoc w interpretacji!:brum: Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 2013 - spryt w połączeniu z pracą oraz trafne, praktyczne wybory 2014 - chyba takiego zamknięcia się w sobie, w mojej karcie świat jest kobieta w powietrzu trzymająca dwie świeczki(?) a wokół niej zielona elipsa z jakiś rośliny(?) z dwoma skrawkami czerwonego materiału na górze i na dole, w czterech rogach są zwierzęta i jakaś osoba. Dlatego ta karta oznacza dla mnie: jestem silna, nikt nieproszony nie przekroczy moje progi, mam wiedzę, jestem niezależna, doskonała, mam wszystko czego mi potrzeba. Więc cały 2014 rok może oznaczać dla Ciebie, aby odkryć w sobie wewnętrzne ja i nie bać się świata, a stawić mu twardo czoła jak król mieczy Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 kie lekcje mialam wyniesc z 2013 roku? 7Mieczy----8Monet----2Monety => HB XVII Gwiazda/VIII Sprawiedliwosc mialaś nauczyć się zmierzać z własnymi lękami, obawami i negatywnym myśleniem w sprawach życia codziennego czy innych sprawach biurokratynczych/urzędowych. Zmierzenie się i nauka decyzyjności. Najważniejsze jednak to spojrzenie na te sprawy pozytywnym okiem i tego los chciał nauczyć. Możliwe także, że chodziło o naukę wytrwałosci w pracy nad czymś, by sie nie poddawać i walczc do końca z nadzieją na dobry efekt. Jakich lekcji dostarczy mi 2014 rok? 8Mieczy----Krol Monet----XXI => H/B XI Sila/II Kaplanka dzięki staraniu sie i wysiłkom możesz otrzymać jakieś pieniążki od mężczyzny, chyba że mąż ma jakieś środki którymi dysponujesz, będzie lepszy czas dla Ciebie. MOże przekjście na emeryturę meżczyzny czeka i wpływy z tego powodu lepsze? W każdym razie będzie lepiej niż w 2013 i tego Ci z serducha życzę ) Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Grudnia 2013 Napisano 24 Grudnia 2013 W starym roku widac bylo duzo wysilku z Twojej strony, aby sprawy rozne byly takie, jakie powinny byc. Nic nie przychodzilo Ci latwo, ale Twoje dzialania przynosily konkretne zmiany, ktore powinny miec swoje konsekwencje dalej jeszcze w roku 2014. Nowy rok, bedzie rokiem nadal konkretnych wysilkow, ale i zdobywania wiedzy. Nie wiem, na ile, ale tu widac duzo wiedzy intelektualnej, informatycznej, ktora bedziesz musiala praktycznie uzyc. Czyli moga byc rozne ksiazki, ktore pojda w ruch, ale tez praktycznie wykorzystane paragrafy i sprawy prawne. Moze byc pomoc jakiegos mezczyzny, ale moga byc takze Twoje, bardzo konkretne i zorientowane na sukces dzialania. Powodzenia Slawo 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Grudnia 2013 Maestro Napisano 24 Grudnia 2013 W 2013 r. mialaś nauczyć się tak grać, żeby posadowić na swoim, może chodzi o kwestie finansowe, byc może życie rzucało Ci kłody pod nogi, po to, bys nauczyła się je przeskakiwać/ Najbliższy rok to wyjście z własnych ograniczeń, być może dzięki jakiemuś inteligentnemu mężczyźnie, który sprawi, ze bardziej otworzysz się na życie i poczujesz spełnienie (droga z 8 mieczy do Świata - zobacz jaki postęp uczynisz!). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi