Skocz do zawartości

co przyniesie mi 2014r. w sferze uczuciowej?

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co przyniesie mi 2014r. w sferze uczuciowej?

8 mieczy, śmierć, koło fortuny

Dociągnięta karta- 6 mieczy

Zmiany, wyzwolenie z jakiejś emocjonalnej niewoli, odmiana losu.

6 mieczy-z dociągnięcia.wyjazd, odcięcie się od tego, co było dla mnie niewygodne, męczące...

Proszę o zerknięcie na te karty

Gość Nayala
Napisano

HEJ :)

Przede wszystkim oczekuj od "losu", że pojawi się zmiana okolicznosci, które to Cię gnębią, męczą i wydają się nie miec konca i rozwiązania. To się zmieni. Byc moze pomoze Ci w tym przypadku decyzja dotycząca wyjazdu. Ona duzo zmieni w Twoim życiu. Głownie odetniesz sie od całego "syfu".

Wesołych Świąt :)

Gość Euterpe
Napisano

uwolnisz się, wyjdziesz z "zamknięcia", przeszłość zostawisz za sobą i wejdziesz na nową drogę

Napisano
uwolnisz się, wyjdziesz z "zamknięcia", przeszłość zostawisz za sobą i wejdziesz na nową drogę

Dziękuję i również życzę Wesołych Świąt

Gość Daffne
Napisano

Co przyniesie mi 2014r. w sferze uczuciowej?

8 mieczy, śmierć, koło fortuny/ 6 mieczy

jeśli jesteś z kimś w związku to mogą się relacje rozluźnić, moga byc kontakty telefoniczno elektroniczne róznego typu, ale potrwa to do połowy roku, od nowego roku czekają Cię zmiany i byż może relacja rozuźni sie jeszcze bardzue aniżeli obecnie. Natomiast jeśli z jestes sama to całkiem mozliwe, że relacja może sie końcem roku jakaś uruchomić i nie będziesz pewna co z tym fantem zrobić.

Napisano (edytowane)

Wyjdziesz z marazmu w którym się obecnie znajdujesz (8 mieczy), nastąpi zmiana (Śmierć), pojawią się nowe sytuacje, nowi ludzie (Koło fortuny), w związku z tym model Twojego życie ulegnie zmianie. Natomiast karty nie mówią o jakimś konkretnym mężczyźnie ;)

Edytowane przez Sanya
  • Maestro
Napisano

Tak jakbys miala dokonać w sobie zmian,stać sie bardziej odważną i pewna siebie :)