Farfalla209 Napisano 24 Grudnia 2013 Napisano 24 Grudnia 2013 W przyszłym roku Panu stuknie 30 lat XX Świat . 4 buław . 6 denarów -> XVIII Księżyc Wygląda na to, że tak... Nie ukrywam, bardzo się cieszę! Czy powinnam poruszyć ten temat, czy sam wypłynie? Królowa Buław . Rycerz Pucharów (O) . Król Mieczy -> Kapłanka II Powinno to ode mnie wyjść... Poruszyć odpowiednio wcześnie (teraz), czy poczekać jeszcze kilka miesięcy? Umiarkowanie XIV (O) . 9 Pucharów . Gwiazda XVII -> Kochankowie IV Nie racjonalizować, będę wiedziała (czuła) kiedy poruszyć . Z góry dziękuję Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Grudnia 2013 Napisano 24 Grudnia 2013 tak, niech wypłynie to od Ciebie - królowa buław to aktywna babka w przeciwieństwie do pana mieczowego najlepiej poczekać na odpowiedni moment - powinnaś wyczuć kiedy w pierwszym pytaniu też masz ładne karty, więc powinno być ok Cytuj
Gość Linkinia Napisano 24 Grudnia 2013 Napisano 24 Grudnia 2013 Myślę, że uda się namówić pana lepiej, żebyś to Ty przejęła inicjatywę, w momencie, który wyczujesz... Nie spiesz się, na spokojnie, będziesz wiedziała, kiedy Wszystkiego dobrego! Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 Pan mlody. 30 lat to dla faceta nic. Facet MOZE zawsze. Kobieta juz nie. Takze tu predzej o wlasny wiek bym sie martwila, jezeli jest ku temu uzasadnienie. Zas po kartach patrzac. 1. Jest mozliwosc, ze pan przychyli sie do Twojej prosby a i chec posiadania dziecka moze byc tu obustronna. Z sumowania HB masz tu takze Cesarzowa. Co dobrze wrozy, jako ze Cesarzowa i plodna i spelniona. 2. Jezeli Ty tego tematu nie poruszysz, to pan sam z siebie tego nie zrobi, bo nie odczuwa na razie potrzeby zostania ojcem. Jezeli natomiast poruszysz z nim ten temat, to powinnas zrobic to bardzo delikatnie i z wyczuciem. Chwile potrwa, zanim z tego cos wyniknie. Pan moze na poczatek wymyslac multum powodwo, dla ktorych "to jeszcze nie czas", "poczekajmy na wlasciwy moment" itd. Takze tu rozmowa musi miec na uwadze Was oboje i byc przeprowadzana z wyczuciem. W zadnym razem jakies wyziewy emocjonalne czy szantaze. 3. Nie czekac 100 lat, ale i nic na hurra. Poczekac na odpowiedni moment, odpowiednia atmosfere. Poza tym, co wazne, najpierw przetraw ten temat w sobie sama, zeby byl on do przedstawienia mezowi w sposob jak najbardziej racjonalny. Jw. bez wyziewow emocjonalnych i szantazy. Tu tez musisz pamietac, ze Umiarkowanie wskazuje na spotkanie sie po srodku drogi. Ty mozesz wyjsc z propozycja, ale mozesz z tym dojsc tylko do polowy drogi. Maz, przystajac na te propozycje, rowniez wyjdzie do polowy drogi tam sie spotkacie. Szantaze czy jakies placze, naciski, to byloby na sile przeciaganie meza na swoja strone. Trzeba delikatnie, z wyczuciem. W koncu decyzja to juz na cale zycie i dotyczy Was obojga. A facet wrobiony w dziecko wdziecznym mezem nie bedzie. Wiec rozegrac to uczciwie, z sercem, wyczuciem i mysla o latach na przod. Powodzenia. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 25 Grudnia 2013 Moderator Napisano 25 Grudnia 2013 Na pewno powinnaś sama poruszyć temat, królowa buław to kobieta, która bierze los w swoje ręce..., odwrócony rycerz pucharów - nie stosuje kart odwróconych to nie wiem co ta karta może oznaczać w tym miejscu, zapewne jakieś przeciwieństwo uczuć, romantyzmu, dalej stoi król mieczy - pan się trochę zbiesi na to co mu powiesz - dalej wyszła kapłanka... owszem powiedz, ale skutki tego będą nieznane Nie wygląda po kartach, by na się dał namówić na ciążę, widać związek, widać wspólne mieszkanie, ale nie widać chęci powiększenia rodziny Cytuj
Farfalla209 Napisano 26 Grudnia 2013 Autor Napisano 26 Grudnia 2013 Dzięki wam . Nie jestem z tych szantażujących czy wylewających się emocjonalnie, więc bez obaw . Zobaczymy jak będzie, nie za rok to może za 2 lata:). Póki co czas oboje mamy, ale czuję intuicyjnie, że za rok to będzie bardzo dobry moment . Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 Pan da 'sie namowic' ale trzeba poczekac. Inicjatywa wyniknie z Ciebie Powodzenia! Cytuj
panna.marta Napisano 29 Grudnia 2013 Napisano 29 Grudnia 2013 XX Świat . 4 buław . 6 denarów -> XVIII Księżyc myślę,że tak,ale na spokojnie Czy powinnam poruszyć ten temat, czy sam wypłynie? Królowa Buław . Rycerz Pucharów (O) . Król Mieczy -> Kapłanka II Ty, on nawet o tym nie myśli, bo jest b przyziemny,ale myślę,że znowu musisz to zorbić na spokojnie i wyczekać na odpowiedni moment Poruszyć odpowiednio wcześnie (teraz), czy poczekać jeszcze kilka miesięcy? Umiarkowanie XIV (O) . 9 Pucharów . Gwiazda XVII -> Kochankowie IV zdecydowanie zaczekać, prawdę mówiąc to mi się wydaje,że to samo wyjdzie... Cytuj
Farfalla209 Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Napisano 29 Grudnia 2013 O, ciekawe! Dzięki panna.marta i JagodowaTruskawska. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi