Skocz do zawartości

Jak się dzis będzie wobec mnie zachowywał na imprezie?

Gość Nayala

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Nayala
Napisano

Wychdzimy ze znajomym i bedzie tam nowy Pan, tylko,ze ja o nim wie wiecej niz on o mnie :P wlasciwie nawet mne nie zna.

Jak sie bedzie zachowywal wobec mnie?

5 pucharów, 3 kielichy, 6 pucharów

wydaje mi sie, ze ja mysle,iz mnei rozczaruje,ze sie zawiode...jakies moje nadzieje itd sie skrusza.. a le generalnie chyba bedziemy wszyscy tanczyc w koleczko i bedzie sympatyczny.

Gość Euterpe
Napisano

myślę, że będzie po prostu miły, może nawet zaprosi do tańca, przypominać Ci może kogoś kogo już znasz

możesz też zwracać uwagę na coś innego i nie dostrzec pewnych rzeczy

Gość Daffne
Napisano

widać, że będzie miły dla Ciebie, może mieć dobry humor,którym Cię będzie zarażał, poczujesz się fajnie przy nim.

Gość Daffne
Napisano
dzieki daff ;-) a jak myslisz co to za brzdka 5?

myślę,że to Twoja karta emocji, pesymizmu jaki może on zauwazyćc w Tobie i dlatego może próbować poprawiac Ci humor.

A może bedziesz narzekac coś?

Gość Nayala
Napisano

heheh pewnei i tak moze byc bo moze chodzic o prac,a ten temat sie przewija zazwczyaj ;-), albo ja jego rozczaruję :P

Gość Daffne
Napisano
heheh pewnei i tak moze byc bo moze chodzic o prac,a ten temat sie przewija zazwczyaj ;-), albo ja jego rozczaruję :P

e tam rozczarujesz. Karty tego nie pokazują, więc nie rozczarujesz ^^

Gość Nayala
Napisano

był mily, ale to raczej ja inicjowalam kontakt, gadla z nasza wspolnakoleznka, bo byl z siostra i ona od lat sie przyjaznia.

Gość Nayala
Napisano

mysle tez,ze 6 kielichów moze tez wskazywac, propozycje jego wobec mnei i koelzenki, zeby nas podwiezc

Gość Euterpe
Napisano

tak, 6 pucharów może wskazywać na propozycję

na mojej karcie jedna osoba wręcza drugiej kielich z kwiatami, więc można to interpretować, np. jako wręczenie prezentu lub jak w Twoim przypadku propozycji(podwózki autem) :)