Gość Nayala Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 Wychdzimy ze znajomym i bedzie tam nowy Pan, tylko,ze ja o nim wie wiecej niz on o mnie wlasciwie nawet mne nie zna. Jak sie bedzie zachowywal wobec mnie? 5 pucharów, 3 kielichy, 6 pucharów wydaje mi sie, ze ja mysle,iz mnei rozczaruje,ze sie zawiode...jakies moje nadzieje itd sie skrusza.. a le generalnie chyba bedziemy wszyscy tanczyc w koleczko i bedzie sympatyczny. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 myślę, że będzie po prostu miły, może nawet zaprosi do tańca, przypominać Ci może kogoś kogo już znasz możesz też zwracać uwagę na coś innego i nie dostrzec pewnych rzeczy Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 widać, że będzie miły dla Ciebie, może mieć dobry humor,którym Cię będzie zarażał, poczujesz się fajnie przy nim. Cytuj
Gość Nayala Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 dzieki daff ;-) a jak myslisz co to za brzdka 5? Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 dzieki daff ;-) a jak myslisz co to za brzdka 5? myślę,że to Twoja karta emocji, pesymizmu jaki może on zauwazyćc w Tobie i dlatego może próbować poprawiac Ci humor. A może bedziesz narzekac coś? Cytuj
Gość Nayala Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 heheh pewnei i tak moze byc bo moze chodzic o prac,a ten temat sie przewija zazwczyaj ;-), albo ja jego rozczaruję Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 heheh pewnei i tak moze byc bo moze chodzic o prac,a ten temat sie przewija zazwczyaj ;-), albo ja jego rozczaruję e tam rozczarujesz. Karty tego nie pokazują, więc nie rozczarujesz ^^ Cytuj
Gość Nayala Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 był mily, ale to raczej ja inicjowalam kontakt, gadla z nasza wspolnakoleznka, bo byl z siostra i ona od lat sie przyjaznia. Cytuj
Gość Nayala Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 mysle tez,ze 6 kielichów moze tez wskazywac, propozycje jego wobec mnei i koelzenki, zeby nas podwiezc Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 tak, 6 pucharów może wskazywać na propozycję na mojej karcie jedna osoba wręcza drugiej kielich z kwiatami, więc można to interpretować, np. jako wręczenie prezentu lub jak w Twoim przypadku propozycji(podwózki autem) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi