Skocz do zawartości

Moje uczucia w 2014 (ZWERYFIKOWANY)

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Będę weryfikowała miesiąc po miesiącu ;)

s – as mieczy

Raczej głowę zajmę sobie nauką, a nie uczuciami.

l – pustelnik

Nadal będę kroczyła sama.

m – księżyc

Marzenie o czymś/kimś.

k – as denarów

Pojawi się ktoś na horyzoncie, dobre szanse.

m – 7mieczy

To nie będzie to.

c – kapłan

Pojawi się ktoś poważniej myślący niż poprzednicy.

l – umiarkowanie

Badanie terenu.

s – giermek buław

Kontaktowanie się.

w – słońce

Wszystko będzie na najlepszej drodze.

p – rycerz denarów

Pojawi się jeszcze ktoś.

l – 3buław

Przelotny flirt/zdrada.

g – 2pucharów

Romantyczne spotkania, stabilizacja.

Napisano (edytowane)

s – As Mieczy - jakaś rozmowa wyjaśniająca i odcięcie się od kogoś

l – Pustelnik - miesiąc zastanawiania się czego chcesz i czego potrzebujesz, możesz nie szukać towarzystwa, będzie Ci dobrze samej ze sobą

m – Księżyc - trochę iluzji i złudzeń może się wkraść, ale też może pojawić się ktoś kto nie będzie grał w otwarte karty, może też być sporo marzycielstwa i romantyzmu w Tobie

k – As Monet - szansa na coś nowego

m – 7 Mieczy - albo samooszukiwanie że to nie to, albo ktoś coś będzie kręcił, działał zakulisowo, coś kominował

c – Kapłan - skupienie się na nauce, albo kurczowe trzymanie się zasad i moralności

l – Umiarkowanie - spokój i równowaga

s – Giermek Buław - dużo kontaktów z jakimś panem, flirtów, komunikacji

w – Słońce - coś wyjdzie na jaw, ujrzy światło dzienne, ale też fajny czas, powinno być ok

p – Rycerz Monet - jakiś bardzo powolnie działający pan, możliwe że ktoś z uczelni/pracy lub związany z finansami

l – 3 Buław - jakieś nowe perspektywy, bardzo możliwe że wyjazd, podróż

g – 2 Pucharów - ładnie... miłe chwile we dwoje, zapatrzenie w siebie, zakochanie

Edytowane przez werona
Gość Daffne
Napisano

s – as mieczy

Raczej głowę zajmę sobie nauką, a nie uczuciami.

w styczniu będziesz mieć intelektualne rozsądne podejście do uczuć i relacji. Być może będziesz chciała coś wyjaśniać bo poczujesz taka potrzebę, albo będziesz muciała sobie coś wywalczyć np.spokój i poczucie hamornii w relacji. Może byc ważniejsze coś innego tez jak praca czy inne sprawy,które mogą zdominować większość meisiąca i na tym skupisz uwagę.

l – pustelnik

Nadal będę kroczyła sama.

W lutym równiez uczuc większych nie widać, będziesz skupiona na czymś innym.

m – księżyc

Marzenie o czymś/kimś.

w marcu zaczniesz otwierać sie powoli na uczucia,jakbyś wyłoniła się z izolacji (po nauce pewnie) na zewnątrz i zaczyna dostrzegac innych ludzi, w tym też meżczyzn.

k – as denarów

Pojawi się ktoś na horyzoncie, dobre szanse.

w kwietniu pojawi sie jakas szasna relana na relacje, co może być zapoczątkowa propozycją spotkania czy czymś podobnym. Od Ciebie bedzie zależało czy wykoryzstasz tą okazje czy nie.

m – 7mieczy

To nie będzie to.

uznasz, że szasna jaka się trafi w kwietniu nie jets tym czego oczekujesz, dlatego zaczniesz odsuwać od siebie owego Pana.

c – kapłan

Pojawi się ktoś poważniej myślący niż poprzednicy.

będziesz w czerwcu cieszyć sie z przyjaźni męsko damskich, docenisz trwałość i szczerosć. Osoby stabilne wokół Ciebie.

l – umiarkowanie

Badanie terenu.

kontynuacja spokojnego życia i delektowanie sie tym, może byc jakiś odpoczynek rówież na łonie natury.

s – giermek buław

Kontaktowanie się.

w sierpniu wiecej energii zużyjesz, ale też i pobierzesz dzięki chęciom na spędzanie aktywniej czasu. Będziesz ładować bateryjki, a możliwe, że ktoś bedzie Ci w tym towarzyszyć bo energia będzie Cie rozpierać.

w – słońce

Wszystko będzie na najlepszej drodze.

piekny miesiąc dla CIebie, dużo wigoru i charyzmy. Chyba najlepszy miesiąc dla Ciebie to będzie w 2014 roku. Pełen radości czystej niczym nie zmąconej.

p – rycerz denarów

Pojawi się jeszcze ktoś.

również dobry miesiąc, stabilne przyjaźnie albo relacje dobrze rokujące będą kontynuowane.

l – 3buław

Przelotny flirt/zdrada.

nadal będzie relacja i tu pokazuje się jej rozwój,może być pogłębianie się relacji, co może zaowocować w dalszym okresie.

g – 2pucharów

a tutaj piękny czas spędzisz we dwoje. Odwzajemnione uczuce Cię czeka. powodzenia :okok:

Gość Euterpe
Napisano

styczeń – as mieczy

odetniesz się od czegoś/kogoś, więcej stanowczości i konkretów

luty – pustelnik

rozmyślania, poznanie osoby z dużą wiedzą

marzec – księżyc

marzenia o kimś, może się stać coś okryte drobnym kłamstewkiem

kwiecień – as denarów

nowa, trwała relacja, skupienie się na rzeczach przyziemnych

maj – 7 mieczy

podstęp wobec Ciebie lub Ty wobec kogoś, też dyplomacja w pewnych sprawach, drobne kłamstewko

czerwiec – kapłan

ktoś Cię będzie nauczać lub Ty kogoś, pobieranie/przekazywanie wiedzy, spotkanie człowieka o dużej mądrości

lipiec – umiarkowanie

sytuacja dojdzie do normy/równowagi, ustabilizuje się

sierpień – giermek buław

spotkanie kogoś z dużym wigorem(może Ty się taka staniesz), optymizm, chęć do działanie, flirty, przyjemność z komunikowania się z tą osobą

wrzesień – słońce

optymizm, pogoda ducha, brak dużych zmartwień, cieszenie się jak dziecko

październik – rycerz denarów

cenną osoba, ktoś z ważną wiadomością, sprawy przyziemne, poczucie, że ktoś/coś się zbliża

listopad – 3 buław

patrzenie daleko w przyszłość, dostrzeżenie perspektyw, bierność, ale chęć działania, marzenia, nowe plany

grudzień – 2 pucharów

miłe spotkanie, może też sam na sam,

• Maestro
Napisano

Ja w skrócie,bo z Tel.kom..

.Od września cos sie zacznie:)Jak wrócę do domu,to postaram się szczegółowo opisac...

• 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
Napisano

Luty -> nadal sama, "miesiąc zastanawiania się czego chcesz i czego potrzebujesz", brak większych uczuć ( choć coś ruszyło ), rozmyślania również mi towarzyszyły

• 1 miesiąc temu...
Napisano

W zasadzie na marzec nic mi nie pasuje. Tyćku, tyćku te marzenia, ale dosłownie minimalnie... Kłamstewko nie wiem, może i było, ale póki co nie wyszło na jaw :)

Napisano

k – as denarów – może pojawić się jakaś szansa na znajomość, ale to będzie tylko impuls i patrząc na następny miesiąc myślę, że za nim nie pójdziesz, uczucia będą stabilne i myślę, że żadnej burzy emocjonalnej tu nie będzie, koncentracja na konkretach i przyziemnych sprawach

m – 7mieczy –tutaj zwątpienie w sens jakichś kontaktów, odcięcie od uczuć, niewykluczone, że ktoś Cię zawiedzie, w najgorszym wypadku jakieś kombinacje, kłamstwa ze strony kogoś, próby wycofania się z kontaktu, ale w niezbyt uczciwy sposób, czyjaś dwulicowość lub Ty możesz próbować się z czegoś wymiksować i coś majstrować ;)

c – kapłan – tu możesz powziąć jakieś postanowienia odnośnie kontaktów z kimś, będziesz się przy tym kierować swoimi przekonaniami, zasadami- pójdziesz za swoim głosem mądrości, intuicji; może być niechęć do zmian, być może otrzymasz wsparcie jakiejś mądrej osoby, niewykluczone, że będziesz musiała dokonać jakiegoś wyboru

l – umiarkowanie – tutaj bez szału w uczuciach, spokój i wyciszenie, w kontaktach harmonia i zadowolenie, ale bez fajerwerków, przełomu w relacjach z mężczyznami raczej nie będzie i nadal będziesz na coś czekać

s – giermek buław – w sierpniu wstąpi w Ciebie energia, po tym spokojnym lipcu, ockniesz się zdecydowanie, możliwe jakieś spotkania, kontakty, flirty , ale takie niezobowiązujące, radosne, wakacyjne po prostu

w – słońce – tu jest spora szansa , że coś się ruszy w temacie, o który pytasz; nie tylko ze względu na to słońce, ale wszystkie następne karty do końca roku; możliwe, że poznasz kogoś kto wprowadzi w Twoje życie radość; w każdym razie nastąpi zmiana na plus

p – rycerz denarów – w październiku zaznaczy się obecność pana, z którym będzie szansa na zbudowanie czegoś stabilnego; niewykluczone, że to będzie ktoś z Twojej przeszłości; nie będzie zbyt wyrywny i raczej spokojnie będzie podchodzić do relacji, ale za to może dać gwarancje czegoś stałego , opartego o mocne fundamenty,

l – 3buław – tu będziesz snuć wizje i plany dotyczące przyszłości i pana, otworzysz się na budowanie głębszej relacji, wygląda to tak jakbyś myślała już długofalowo, ładnie ta karta koresponduje z poprzednią i kolejną

g – 2pucharów – miłość i już

• 2 miesiące temu...
Napisano

Dalsza weryfikacja :)

Kwiecień -> pojawił się nowy pan, który chciał się zaangażować

Maj -> odrzuciłam go

Czyli te 2 miesiące tak jak pisałyśmy ;)

Czerwiec -> pasują słowa roszpunki :D

Napisano

W Lipcu - Umiarkowanie - może pojawić się ktoś, kto wzbudzi Twoje zainteresowanie (wzajemne). Nie od razu rzucicie się sobie w ramiona. To może być początek fajnej znajomości, która w sierpniu nabierze tempa....i rozwijać się będzie pozytywnie aż do grudnia.

Napisano

l – umiarkowanie

Tu nic szczególnego nie będzie się w uczuciach działo, spokój, właśnie umiarkowanie. Ale będzie Ci dobrze z tą samotnością ;)

s – giermek buław

Tutaj mały romans wg mnie się szykuje 

w – słońce

Oooo rozpalenie uczuć z karty romansowej. Ciepełko na sercu.

p – rycerz denarów

Tutaj wg mnie stabilizacja relacji.

l – 3buław

Możliwe, zę pojawi sięjeszcze jedna osoba :)

g – 2pucharów

Tutaj fajnie romantycznie. Na pewno randkowo :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Tak jak wszystkie pisałyśmy.... Stabilizacja, spokój, równowaga, harmonia, zadowolenie i faktycznie dobrze mi z samotnością ;)

Vivere - fakt, pojawił się ktoś kto mnie zainteresował, ale tego samego dnia mi przeszło :P A czy jakaś znajomość z lipca rozwinie się w sierpniu to się okaże ( poznałam dużo nowych ludzi, a napisałaś, że to nie będzie rzut w ramiona ;P )

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Sierpień -> duuuużo kontaktowania się, flirty, spotkania.

Romansu nie było, ale jakby nie patrząc pozostało jeszcze kilka dni do końca sierpnia :icon_smile:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Wrzesień -> fajny okres, pojawił się ktoś z przeszłosci i wniósł trochę słońca ;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano
l – 3buław

Przelotny flirt/zdrada.

No cos sie szykuje...moze z tym Panem z października...póki co flirty...

g – 2pucharów

Tu widze kontynuacje relacji z Panem...bedzie na pewno miło i romantycznie.

Napisano
No cos sie szykuje...moze z tym Panem z października...póki co flirty...

No fajnie by było :D Ale póki co nic na to się nie zanosi.

• 2 miesiące temu...
Napisano

A w grudniu przewinęło się dużo zainteresowanych facetów, ale nic poza tym ;)

• Lubię to! 1