Skocz do zawartości

Za Daffne do czerwca 2014 ;) (ZWERYFIKOWANY)

werona

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziękuję Daffne za fajny rozkład :bukiet:

Dla niewtajemniczonych - jestem sama, co chwilę wraca pan "żonaty", od którego sukcesywnie się odcinam, moja córka w tym roku kończy gimnazjum i czeka nas wybór dalszej szkoły, pracuję i jestem niezależna finansowo...

1. Co było i nie wróci? 4 Buław, 10 Monet, Królowa Monet suma XIV Umiarkowanie, V Papież - skupienie na sprawach domowych i rodzinnych, zarabianie i skupienie na wydatkach rodzinnych

2. To co jest i przemija? Giermek Buław, 5 Buław, XIX Słońce suma VI Kochankowie - romansowe działania pana, które podnosiły mu "ciśnienie" i wprawiały w dobry nastrój...

3. To co pozostanie nadal? 9 Monet, V Papież, Królowa Kielichów suma XIV Umiarkowanie, V Papież - nadal będę zadowoloną z życia singielką, niezależną finansowo, skupioną na rodzinie i główna rola - matka

4.To co nadejdzie/nadchodzi? VII Rydwan, Giermek Mieczy, X Koło, 6 Buław suma V Papież - no tu mi się z galopem z nauką mojego dziecka kojarzy (Giermek Mieczy, czyli młody intelekt plus wieczne kłótnie na tym tle), ale los trochę mi pomoże i będzie sukces

5. Najważniejsze wydarzenie? Król Buław, Królowa Buław, Rycerz Kielichów - no romansowo to wygląda i panów dwóch...

6. Na co wpływu mieć nie będę? Giermek Monet, XVII Gwiazda, XVI Wieża, 4 Kielichów suma X Koło, I Mag - tu jest jakiś facet skupiony na sobie i na swoich przyjemnościach, który będzie wiązał jakieś nadzieje, ale podejrzewam, że ja ciągle będę je rozwalała, będzie sporo kłótni i awantur, aż wreszcie znudzenie i zniechęcenie przyjdzie

7. Co osiągnę a się nie spodziewam? 9 Kielichów, 7 Buław, As Monet, Giermek Kielichów suma XVII Gwiazda, VIII Sprawiedliwość - tu jest radość i zadowolenie, świętowanie i będzie to miało związek z nauką i nową szkołą córki...

8. Dobra rada kart? 2 Monet, Król Kielichów, Królowa Mieczy, 5 Monet, XXI Świat, 2 Kielichów suma III Cesarzowa - zachować chłód, dystans i obojętność wobec pana, który deklaruje uczucia, ale manewruje między mną a żoną, przestać żebrać o jego uczucia i zainteresowanie, otworzyć się na innych i wtedy będzie szansa na jakieś fajne uczucie...

Za wszystkie uwagi :bukiet:

Gość Daffne
Napisano

1. Co było i nie wróci? 4 Buław, 10 Monet, Królowa Monet suma XIV Umiarkowanie, V Papież

-odszedł pewien meżczyzna, od któregfo się odsuwasz. Cenisz sobie stabiliazcje w każdej sferze życia: finansowo, psychicznie i w relacjach,dlatego mozesz odżegnywac się od kogoś z przeszłości, kto burzy Twoj spokój.Na szczęście te sposoby burzenia twego spokoju już nie powinny byc takie jak dotąd. Zelżą.

2. To co jest i przemija? Giermek Buław, 5 Buław, XIX Słońce suma VI Kochankowie

- przemija chęć zanzania czegoś emocjonalnego w Tobie, mimo, że się odsuwalaś czułas cheć czy pokusę (paź buław), ale to myslenie przemija i skupiasz się na tym co dla Ciebie najlepsze.

3. To co pozostanie nadal? 9 Monet, V Papież, Królowa Kielichów suma XIV Umiarkowanie, V Papież

- pozostanie nadal Twoja niezalezność myslowa oraz dosłowan życiowa, pełna stabilizacja i cieszenie sie tym co masz wokół siebie, dobra atmosferę rodzinną, która sama pielęgnujesz w domu.

4.To co nadejdzie/nadchodzi? VII Rydwan, Giermek Mieczy, X Koło, 6 Buław suma V Papież

- nadchodzi meżczyzna szybko i intensywnie działający, będziesz się od niego odsuwać i czuć niepewnie bo Pan silnie potrafi dzialać i ogłupiac wręcz kobitę. Ma chyba w sobie sporo charyzmy i inteleignecji przez co cieżko mooze być odmawiać. Tobie jednak się uda.

5. Najważniejsze wydarzenie? Król Buław, Królowa Buław, Rycerz Kielichów

- najważniejsze jest to, że owy meżczyza badzo pociąga Cię seksualnie, będzie Cie adorować, prawić komplementy i to chyba się nie zmieni.

6. Na co wpływu mieć nie będę? Giermek Monet, XVII Gwiazda, XVI Wieża, 4 Kielichów suma X Koło, I Mag

- nie będziesz mieć wpływu na uczucia jakie on w Tobie obudzi, jednak ostro hukniesz i powiesz sobie dość. Ładnie pokazuje się kontrola swego umyslu, Pan potrafił kiedyś zdominować Cię, teraz Ty jesteś już silniejsza i nie idzie mu tak łatwo jak kedyś.

7. Co osiągnę a się nie spodziewam? 9 Kielichów, 7 Buław, As Monet, Giermek Kielichów suma XVII Gwiazda, VIII Sprawiedliwość

- osiągniesz zadowolenie własne, pociecha z dziecka tez sie pokazuje, może dziecko coś osiagnie, zaskoczy Cię czymś mile :)

8. Dobra rada kart? 2 Monet, Król Kielichów, Królowa Mieczy, 5 Monet, XXI Świat, 2 Kielichów suma III Cesarzowa

- odsuwać się od mezczyzny,ktory adoruje, starać sie nie okazuwac mu uczuć ponieważ relcja będzie się piętrzyć, troszkę wyrzutów sumienia może to bycudzić u Ciebie, dlatego wazne by nie pielegnować w sobie uczuc do niego bo Cię to osłabia i możesz mu ulec, a tego nie chcesz.

Mam odczucie, że wieszość kart pokazuje ostro dzialającego Pana na Ciebie, niemalże wszędzie dominuje on nawet jeśli nie macie wspólnie relacji. Mocno Pan działa,bardzo mocno. karma jak pierun. Ale wiem, że sobie poradzisz^^

Napisano

Dziękuję Ci Kochana :bukiet:

No znany Ci pan karmiczny "powrócił" kilka dni temu, po rocznym milczeniu... zasypał przeprosinami, wyznaniami, a ja odcięłam się znowu... zmęczona tym jestem, czuję się jak w 4 Kielichów... ;)

Gość Daffne
Napisano
Dziękuję Ci Kochana :bukiet:

No znany Ci pan karmiczny "powrócił" kilka dni temu, po rocznym milczeniu... zasypał przeprosinami, wyznaniami, a ja odcięłam się znowu... zmęczona tym jestem, czuję się jak w 4 Kielichów... ;)

współczuję - też to kiedyś przechodziłam. Na moje szczęście nachalność mam z głowy póki co:D

Gość Euterpe
Napisano

1. Co było i nie wróci? 4 Buław, 10 Monet, Królowa Monet suma XIV Umiarkowanie, V Papież

przyjemne chwile w czterech ścianach(też romansowanie), przywiązanie do rodziny lub osoby, która takową posiada, bierność w działaniu

2. To co jest i przemija? Giermek Buław, 5 Buław, XIX Słońce suma VI Kochankowie

dziecinne podchodzenie do spraw, z których robi się tylko zamęt(lub rywalizacja), radosne chwile, pogoda ducha

3. To co pozostanie nadal? 9 Monet, V Papież, Królowa Kielichów suma XIV Umiarkowanie, V Papież

tak, nadal jesteś singlem, ale masz wszystko, czego Ci trzeba, możesz nadal do kogoś wzdychać, podchodzić bardzo emocjonalnie do spraw, działać pod ich wpływem, nadal będziesz ciepła i serdeczna, a do tego możesz kogoś pouczać(ewentualnie ktoś Ciebie)

4.To co nadejdzie/nadchodzi? VII Rydwan, Giermek Mieczy, X Koło, 6 Buław suma V Papież

nadchodzą zmiany w komunikacji(miecze), sytuacja się odmieni i ktoś wyjdzie z niej zwycięsko, odniesie sukces, tryumf, też działania intelektualne, szybka i sprawna komunikacja(rozmowa, telefon, Internet)

możliwe zaproszenie, romansowanie, flirtowanie, gest czyjejś osoby LUB zaprzestaniesz zawracać sobie głowę pewną osobą i wyślesz sygnał/zaproszenie do kogoś

6. Na co wpływu mieć nie będę? Giermek Monet, XVII Gwiazda, XVI Wieża, 4 Kielichów suma X Koło, I Mag

nie będziesz mieć wpływu na to, że jesteś zapatrzona w coś cennego(może i Twoje marzenie), pięknego(też może nieosiągalnego), wszystko później się odmieni i możesz być trochę niezadowolona, ale później spotkasz kogoś nowego, rozpoczniesz coś innego

7. Co osiągnę a się nie spodziewam? 9 Kielichów, 7 Buław, As Monet, Giermek Kielichów suma XVII Gwiazda, VIII Sprawiedliwość

zadowolenie z samej siebie, zaczniesz walczyć, będziesz aktywniejsza, coś nowego może Ci się trafić, jakaś dodatkowa informacja

8. Dobra rada kart? 2 Monet, Król Kielichów, Królowa Mieczy, 5 Monet, XXI Świat, 2 Kielichów suma III Cesarzowa

chociaż będziesz bujać w obłokach zachowaj zdrowy rozsądek, patrz realnie na to co jest, oszczędzaj pieniądze, siebie, emocje, nie pozwól, aby pierwsza lepsza osoba, przekroczyła progi Twojego świata, chodź na spotkania, które podniosą Cię na duchu, będą przyjemne

• Maestro
Napisano

A to nie jest rozkład wstawiony przez GdzieTaIrlandia w przykładowych rozkładach???

1. Co było i nie wróci? 4 Buław, 10 Monet, Królowa Monet suma XIV Umiarkowanie, V Papież - stabilizacja w domu, stabilizacja finansowa w pracy,samowystarczalnośc

2. To co jest i przemija? Giermek Buław, 5 Buław, XIX Słońce suma VI Kochankowie - dość intensywne, aczkolwiek mocno egoistyczne podchody pana,który wydaje się byc niedojrzały w tym co robi

3. To co pozostanie nadal? 9 Monet, V Papież, Królowa Kielichów suma XIV Umiarkowanie, V Papież -Twoja niezależność i samowystarczalność,skupienie na wartościach, moralności, pewnych zasadach, rodzinie,ponadto widać Twoje ciepło kobiece i miłość matczyną

4.To co nadejdzie/nadchodzi? VII Rydwan, Giermek Mieczy, X Koło, 6 Buław suma V Papież - pojawia się jakieś rozmowy intensywne i wyjaśnienia, które nieoczekiwanie przyniosą Ci sukces

5. Najważniejsze wydarzenie? Król Buław, Królowa Buław, Rycerz Kielichów -dwóch panów koło Ciebie, jeden młodszy,czuły,drugi intensywny w dzialaniach

6. Na co wpływu mieć nie będę? Giermek Monet, XVII Gwiazda, XVI Wieża, 4 Kielichów suma X Koło, I Mag - ktoś się do Ciebie zbliży,ale odczujesz, ze to nie to, poczujesz ogromny niesmak

7. Co osiągnę a się nie spodziewam? 9 Kielichów, 7 Buław, As Monet, Giermek Kielichów suma XVII Gwiazda, VIII Sprawiedliwość - poczujesz, że jest Ci fajnie i w sumie czujesz się szczęśliwa, będziesz walczyć o szczęście swojej córki, które stanie się Twoim priorytetem,na bok zrzucając inne sprawy

8. Dobra rada kart? 2 Monet, Król Kielichów, Królowa Mieczy, 5 Monet, XXI Świat, 2 Kielichów suma III Cesarzowa - musisz podjąć decyzję odnośnie pana, bierz pod uwagę to, co możesz stracić, a co zyskać, możliwe, że pojawi sie ktos właściwy dla Ciebie na horyzoncie, właściwszy od obecnego pana

Napisano
A to nie jest rozkład wstawiony przez GdzieTaIrlandia w przykładowych rozkładach???

Możliwe, ja zgapiłam od Daffne :usmiech:

Dziękuję, że znalazłaś dla mnie chwilkę w ten świąteczny czas :bukiet:

Gość AngeloYasmine
Napisano

1. Co było i nie wróci? 4 Buław, 10 Monet, Królowa Monet suma XIV Umiarkowanie, V Papież - zamkniecie się tylko na sprawy rodziny i domu ,bycie tylko skupioną na domownikach a nie branie siebie pod uwagę poświęcanie się dla innych...kosztem siebie

2. To co jest i przemija? Giermek Buław, 5 Buław, XIX Słońce suma VI Kochankowie - kontakt z Panem który dawal ciepło pobudzał ale też wkurzał....

3. To co pozostanie nadal? 9 Monet, V Papież, Królowa Kielichów suma XIV Umiarkowanie, V Papież - singielka skupiona na sobie i rodzinie

4.To co nadejdzie/nadchodzi? VII Rydwan, Giermek Mieczy, X Koło, 6 Buław suma V Papież - hm a tobie przerowadzka zmiana miejsca zamieszkania dziecka nie wychodzi ,nie bediz emusiało gdzieś daleko wyjeżdząc???

5. Najważniejsze wydarzenie? Król Buław, Królowa Buław, Rycerz Kielichów - hu hu hu oj będzie się dziąło oj będzie 2 panów i ty królowa ognista hehehe rozgrzejesz ich do gorącości i ciekawe co z tego bedzie romans jak nic:)

6. Na co wpływu mieć nie będę? Giermek Monet, XVII Gwiazda, XVI Wieża, 4 Kielichów suma X Koło, I Mag - na wydarzneia niespodziewane i nie przewidywalne które los ci podeśle związane z szkolnictwem dziecka

7. Co osiągnę a się nie spodziewam? 9 Kielichów, 7 Buław, As Monet, Giermek Kielichów suma XVII Gwiazda, VIII Sprawiedliwość - zadowolenie z pracy z dziecka

8. Dobra rada kart? 2 Monet, Król Kielichów, Królowa Mieczy, 5 Monet, XXI Świat, 2 Kielichów suma III Cesarzowa - otworzyć się na innych pozbyć się złudzeń a jesli to dokonasz pojawi się PAn dla którego będizesz najważniejszą kobietą życia:)

Powodzenia :)

Napisano (edytowane)

Dziękuję AngeloYasmine :bukiet:

4.To co nadejdzie/nadchodzi? VII Rydwan, Giermek Mieczy, X Koło, 6 Buław suma V Papież - hm a tobie przerowadzka zmiana miejsca zamieszkania dziecka nie wychodzi ,nie bediz emusiało gdzieś daleko wyjeżdząc???

Nie, nic takiego nie ma w planach. Moje dziecko jest cudownie "przyklejone" do mnie i jeżeli przeprowadzka lub wyjazd to tylko razem (no chyba że wyjazd na zieloną szkołę ze szkoły) :usmiech:

Natomiast ogólnie martwię się jej szkołą, bo uczyć się nie chce, więc nie wiem jak będzie z wyborem dalszej szkoły... :smutny:

Edytowane przez werona
  • 5 miesięcy temu...
Napisano

WERYFIKACJA na fioletowo :usmiech:

-odszedł pewien meżczyzna, od któregfo się odsuwasz. Cenisz sobie stabiliazcje w każdej sferze życia: finansowo, psychicznie i w relacjach,dlatego mozesz odżegnywac się od kogoś z przeszłości, kto burzy Twoj spokój.Na szczęście te sposoby burzenia twego spokoju już nie powinny byc takie jak dotąd. Zelżą. - zelżały, ale teraz są zakulisowe, jak w 7 Mieczy...

- przemija chęć zanzania czegoś emocjonalnego w Tobie, mimo, że się odsuwalaś czułas cheć czy pokusę (paź buław), ale to myslenie przemija i skupiasz się na tym co dla Ciebie najlepsze. - tak, i myślę też że uwolniłam się do trzydziestoparoletniego Giermka Buław...

- pozostanie nadal Twoja niezalezność myslowa oraz dosłowan życiowa, pełna stabilizacja i cieszenie sie tym co masz wokół siebie, dobra atmosferę rodzinną, która sama pielęgnujesz w domu. - tak, zostało też to, że sama pracuję na swoją rodzinę i sama zarabiam, oraz to, że 9 Monet pokazuje że jestem zadowolona z kasy i mam kasę na swoje przyjemności :usmiech:

- nadchodzi meżczyzna szybko i intensywnie działający, będziesz się od niego odsuwać i czuć niepewnie bo Pan silnie potrafi dzialać i ogłupiac wręcz kobitę. Ma chyba w sobie sporo charyzmy i inteleignecji przez co cieżko mooze być odmawiać. Tobie jednak się uda. tu zdecydowanie pan "wyjechał" do mnie w grudniu, była bardzo intensywna komunikacja i ucięłam to bardzo szybko

- najważniejsze jest to, że owy meżczyza badzo pociąga Cię seksualnie, będzie Cie adorować, prawić komplementy i to chyba się nie zmieni. - tu chyba najważniejsze było, że jak pan się odezwał to nastąpił taki natłok z jego strony wyznań, komplementów i przeprosin, że byłam zaskoczona, ale Królowa Buław pokazała, że bardzo pociąga go moja fizyczność i tu wszystko się wokół tego kręci, a także to, że jako Rycerz Kielichów ma ochotę na kontynuację romansu

- nie będziesz mieć wpływu na uczucia jakie on w Tobie obudzi, jednak ostro hukniesz i powiesz sobie dość. Ładnie pokazuje się kontrola swego umyslu, Pan potrafił kiedyś zdominować Cię, teraz Ty jesteś już silniejsza i nie idzie mu tak łatwo jak kedyś.

- osiągniesz zadowolenie własne, pociecha z dziecka tez sie pokazuje, może dziecko coś osiagnie, zaskoczy Cię czymś mile :)

- odsuwać się od mezczyzny,ktory adoruje, starać sie nie okazuwac mu uczuć ponieważ relcja będzie się piętrzyć, troszkę wyrzutów sumienia może to bycudzić u Ciebie, dlatego wazne by nie pielegnować w sobie uczuc do niego bo Cię to osłabia i możesz mu ulec, a tego nie chcesz.

Mam odczucie, że wieszość kart pokazuje ostro dzialającego Pana na Ciebie, niemalże wszędzie dominuje on nawet jeśli nie macie wspólnie relacji. Mocno Pan działa,bardzo mocno. karma jak pierun. Ale wiem, że sobie poradzisz^^

Ogólnie wszystko ładnie się sprawdziło :usmiech: Pan rzeczywiście ma problem żeby odpuścić, i jak nie drzwiami to oknem...

• Lubię to! 1
Napisano

WERYFIKACJA na czerwono :usmiech:

przyjemne chwile w czterech ścianach(też romansowanie), przywiązanie do rodziny lub osoby, która takową posiada, bierność w działaniu

dziecinne podchodzenie do spraw, z których robi się tylko zamęt(lub rywalizacja), radosne chwile, pogoda ducha - moja chęć relacji z panem w typie Giermka Buław, który wprowadzał zamęt...

tak, nadal jesteś singlem, ale masz wszystko, czego Ci trzeba, możesz nadal do kogoś wzdychać, podchodzić bardzo emocjonalnie do spraw, działać pod ich wpływem, nadal będziesz ciepła i serdeczna, a do tego możesz kogoś pouczać(ewentualnie ktoś Ciebie) - wszystko się zgadza, a pouczałam dziecko :)))

nadchodzą zmiany w komunikacji(miecze), sytuacja się odmieni i ktoś wyjdzie z niej zwycięsko, odniesie sukces, tryumf, też działania intelektualne, szybka i sprawna komunikacja(rozmowa, telefon, Internet)

możliwe zaproszenie, romansowanie, flirtowanie, gest czyjejś osoby LUB zaprzestaniesz zawracać sobie głowę pewną osobą i wyślesz sygnał/zaproszenie do kogoś - tu i jedno i drugie, bo mam bardzo fajne relacje z pewnym młodszym panem

nie będziesz mieć wpływu na to, że jesteś zapatrzona w coś cennego(może i Twoje marzenie), pięknego(też może nieosiągalnego), wszystko później się odmieni i możesz być trochę niezadowolona, ale później spotkasz kogoś nowego, rozpoczniesz coś innego

zadowolenie z samej siebie, zaczniesz walczyć, będziesz aktywniejsza, coś nowego może Ci się trafić, jakaś dodatkowa informacja - dostałam propozycję zmiany pracy

chociaż będziesz bujać w obłokach zachowaj zdrowy rozsądek, patrz realnie na to co jest, oszczędzaj pieniądze, siebie, emocje, nie pozwól, aby pierwsza lepsza osoba, przekroczyła progi Twojego świata, chodź na spotkania, które podniosą Cię na duchu, będą przyjemne

Dziękuję :bukiet:

Napisano

WERYFIKACJA na zielono :usmiech:

1. Co było i nie wróci? 4 Buław, 10 Monet, Królowa Monet suma XIV Umiarkowanie, V Papież - stabilizacja w domu, stabilizacja finansowa w pracy,samowystarczalnośc

2. To co jest i przemija? Giermek Buław, 5 Buław, XIX Słońce suma VI Kochankowie - dość intensywne, aczkolwiek mocno egoistyczne podchody pana,który wydaje się byc niedojrzały w tym co robi przemija i nie przemija, bo ciągle powraca, ale może kiedyś wreszcie przeminie na stałe...

3. To co pozostanie nadal? 9 Monet, V Papież, Królowa Kielichów suma XIV Umiarkowanie, V Papież -Twoja niezależność i samowystarczalność,skupienie na wartościach, moralności, pewnych zasadach, rodzinie,ponadto widać Twoje ciepło kobiece i miłość matczyną

4.To co nadejdzie/nadchodzi? VII Rydwan, Giermek Mieczy, X Koło, 6 Buław suma V Papież - pojawia się jakieś rozmowy intensywne i wyjaśnienia, które nieoczekiwanie przyniosą Ci sukces - dostałam propozycję zmiany pracy

5. Najważniejsze wydarzenie? Król Buław, Królowa Buław, Rycerz Kielichów -dwóch panów koło Ciebie, jeden młodszy,czuły,drugi intensywny w dzialaniach - IDEALNIE UJĘTE!!!

6. Na co wpływu mieć nie będę? Giermek Monet, XVII Gwiazda, XVI Wieża, 4 Kielichów suma X Koło, I Mag - ktoś się do Ciebie zbliży,ale odczujesz, ze to nie to, poczujesz ogromny niesmak - dokładnie tak było i jest

7. Co osiągnę a się nie spodziewam? 9 Kielichów, 7 Buław, As Monet, Giermek Kielichów suma XVII Gwiazda, VIII Sprawiedliwość - poczujesz, że jest Ci fajnie i w sumie czujesz się szczęśliwa, będziesz walczyć o szczęście swojej córki, które stanie się Twoim priorytetem,na bok zrzucając inne sprawy - dokładnie, jest mi dobrze jak jest i skupiłam się na córce, bo koniec jednej szkoły i wybory kolejnej...

8. Dobra rada kart? 2 Monet, Król Kielichów, Królowa Mieczy, 5 Monet, XXI Świat, 2 Kielichów suma III Cesarzowa - musisz podjąć decyzję odnośnie pana, bierz pod uwagę to, co możesz stracić, a co zyskać, możliwe, że pojawi sie ktos właściwy dla Ciebie na horyzoncie, właściwszy od obecnego pana

Dziękuję :bukiet:

Napisano

Sprawy domowe, ze tak to ujmę. Skupienie tylko na finansach, na tym, co się dzieje w domu. Chyba ostatnio dość nerwowo było, bo Umiarkowanie zapowiada nadchodzący spokój. Ułozenie pewnych spraw.

Hmmm zastanawiam się, czy nie takie siłowanie się sama ze sobą, pochopne decyzje w stresie. Tutaj też powiedziałabym, ze mogą się zakończyć ‘miłe smski’ z Panem. I takie kontakty ‘nie wiadomo o co chodzi’

3. To co pozostanie nadal? 9 Monet, V Papież, Królowa Kielichów suma XIV Umiarkowanie, V Papież -

Emocje, dobra sytuacja finansowa, kontakty z przyjaciółmi i znajomymi. Powiedziałabym też, ze rozwój duchowy.

Zmiany zmiany i to na kilku płaszczyznach, o czym sugeruje tutaj koło fortuny. Ale zmiany na lepsze. Odcięcie od pewnych spraw. Wszystko jednak na plus dla psychiki.

Czyżbyś miała pożegnać się z ‘żonatym’ a poznać kogoś innego :> tak, stawiam na taki splot wydarzeń ;)

Zakończenie pewnego etapu.

Nowe interesujące znajomości, o które bd musiała dbać na pewno, bo okażą się ‘przydatne’.

By otworzyć się na nowe ale jednocześnie trzymać dystans, być czujną. Korzystać z tego, co niesie każdy dzień :) no i zadbać o siebie ;)
  • Lubię to! 1
Napisano

Dałam punkta Tridzie zamiast Tobie werona, sorry :lol:

dopiero za 24h moge rozdac następne punkty, ale będę pamiętac o tym rozkładzie;)

Napisano

dopiero za 24h moge rozdac następne punkty, ale będę pamiętac o tym rozkładzie;)

Hahahaha, bardzo się cieszę, że Trida "przygarnęła" moje punkty. Bardzo ładną interpretację zrobiła :usmiech:

Corni, spokojnie, mi na nich nie zależy :oczko:

Napisano
Triduś, ja już zweryfikowałam, ale dziękuję :bukiet:

Nie wiem jak ja to zrobiłam.... :D ciapa ze mnie :P

ahahaha dziekować :D