Gość Daffne Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 1.Moje życie obecnie - Krolowa mieczy jestem stanowcza i rozważna, analityczny umysł, kalkulacje chłodne 2.Co osiągnęłam - 9 monet osiągnęłam zaradność życiową w codziennym życiu, ale tez intelektualna. Stałam sie pewniejsza siebie w tym sferach. 3.Co straciłam - Cesarz częst wychodze sama w cesarzu bo jestem numerologiczną 4, więc może straciłam tą pewną siebie część osobowości na jakiś czas, ale liczą, że się to odnowi za jakis czas. ewentualnie też straciłam znajomość. 4.Co zrobić , żeby żyć w zgodzie ze sobą? - 6 kielichów, as mieczy, as kielichów ->Kochankowie starać się pielęgnować w sobie uczucie, obdarzać nim innych. Kochając siebie jestesmy w stanie kochac innych. 5.Czego muszę się jeszcze nauczyć? - Krolowa monet, Król monet, Rycerz kielichów ->Kochankowie może samej komunikacji z innymi, chociaz tu nie mam problemów, może nawiązywania romansów? 6.Dokąd zmierza moje życie? - Umiarkowanie do stabiliazcji w każdym aspekcie 7.Co jeszcze osiągnę w życiu? 4 mieczy, Król kielichów, 8 monet ->Siła/Kapłanka wejdę w relacji z kimś interesującym. Cytuj
werona Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 1. Moje życie obecnie - Królowa Mieczy - zdecydowanie wieje od Ciebie chłodem, jesteś zdystansowania, rozważna, bardzo możliwe że ucinasz wszystkie "szybsze" akcje panów jeżeli Ci nie pasują, dużo analizujesz i kierujesz się umysłem a nie porywami serca... bardzo możliwe też, że jesteś po rozstaniu, które mocno tkwi w Tobie... 2. Co osiągnęłam - 9 monet - w gruncie rzeczy jesteś zadowolona z życia które prowadzisz, jesteś niezależna zawodowo i finansowo, pewna siebie i szalenie atrakcyjna, co na pewno przyciąga panów... 3. Co straciłam - Cesarz - pana, który był dla Ciebie ważny (może miał rodzinę, dziecko) 4. Co zrobić, żeby żyć w zgodzie ze sobą? - 6 Kielichów, As Mieczy, As Kielichów ->Kochankowie - odnaleźć w sobie spokój i otwartość dziecka, nauczyć się wprost mówić o uczuciach i emocjach 5. Czego muszę się jeszcze nauczyć? - Królowa Monet, Król Monet, Rycerz Kielichów ->Kochankowie - hmmm, moje pierwsze skojarzenie, że można związek "pieniężny" pogodzić z uczuciowym... 6. Dokąd zmierza moje życie? - Umiarkowanie - do spokoju i równowagi, trochę nudno, ale po okresie nadmiernych emocji i szarpania się to będzie to, co będzie Ci potrzebne do szczęścia 7. Co jeszcze osiągnę w życiu? - 4 Mieczy, Król Kielichów, 8 Monet ->Siła/Kapłanka - jeszcze trochę przed Tobą izolacji i zbierania sił, a potem jest szansa na relację z bardzo fajnym, ciepłym mężczyzną i to może być ktoś związany z Twoją pracą... Buziaki Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 7. Co jeszcze osiągnę w życiu? - 4 Mieczy, Król Kielichów, 8 Monet ->Siła/Kapłanka - jeszcze trochę przed Tobą izolacji i zbierania sił, a potem jest szansa na relację z bardzo fajnym, ciepłym mężczyzną i to może być ktoś związany z Twoją pracą... Buziaki może nie tyle pracą co pasjami, aczkolwiek w pracy też możliwe bo jest ktoś bardzo pociągajacy:D a w sumie to wszędzie ktoś by ciekawy sie znalazł hehehe bardzo trafnie weronko, dziękuje Cytuj
werona Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 może nie tyle pracą co pasjami, aczkolwiek w pracy też możliwe bo jest ktoś bardzo pociągajacy:Da w sumie to wszędzie ktoś by ciekawy sie znalazł hehehe bardzo trafnie weronko, dziękuje Będzie będzie, tylko trzeba wyjść z tej królowej lodu Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 Będzie będzie, tylko trzeba wyjść z tej królowej lodu taki juz mój urok lodowy hahaha Cytuj
werona Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 taki juz mój urok lodowy hahaha Znam tę kartę do bólu, byłam w niej cały poprzedni rok Ciężko było się komukolwiek przebić, a kolega mówił, że jakikolwiek jego gest w moją stronę to mam lodowate spojrzenie Wyłaź z niej, szkoda czasu Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 Znam tę kartę do bólu, byłam w niej cały poprzedni rok Ciężko było się komukolwiek przebić, a kolega mówił, że jakikolwiek jego gest w moją stronę to mam lodowate spojrzenie Wyłaź z niej, szkoda czasu obawiam sie, że to juz część mojej osobowości,której nie chce sie pozbywać, zwłaszcza w pracy. Niech ona sobie zostanie, byle w uczuciach i milości byc Cesarzowa i kielichową Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Grudnia 2013 Maestro Napisano 25 Grudnia 2013 1.Moje życie obecnie - Krolowa mieczy taka jesteś,powiedziałabym...chłodna, rzeczowa, kontrolujesz swoje emocje i uczucia, aby przez przypadek nie dać się ponieść, poza tym obiektywnie patrzysz na świat, jesteś realistką, która umie marzyć, ale jednocześnie nie fruwa wysoko w obłokach 2.Co osiągnęłam - 9 monet jesteś niezależna i samowystarczalna, doskonale wiesz, ze świetnie sobie poradzisz w każdej sytuacji, ponadto jeśli jesteś singielką, to lubisz ten stan, a jeśli w związku, to bez problemu wyznaczasz swoje terytorium, masz swoje pasje i zainteresowania, nie uzależniasz swojego samopoczucia od tego, czy pan zadzwoni, czy tez powie coś niemiłego,znasz swoją wartość jednym słowem i jesteś pewna siebie 3.Co straciłam - Cesarz albo kontakt z ważnym mężczyzną z rodziny, lub być może był ktoś ważny koło Ciebie, z kim kontakty się zatarły, lub tez zaczęłaś uznawać władzę innych, chętniej sie od czasu do czasu podporządkujesz:) 4.Co zrobić , żeby żyć w zgodzie ze sobą? - 6 kielichów, as mieczy, as kielichów ->Kochankowie znajdź w sobie dziecko, spróbuj powrócić do marzeń, które kiedyś miałaś, a które porzuciłaś, odkryj w sobie na nowo radość życia i daj sobie szanse na ..miłość 5.Czego muszę się jeszcze nauczyć? - Królowa monet, Król monet, Rycerz kielichów ->Kochankowie współistnienia z drugą osoba na zasadzie podziału obowiązków i wzajemnej wymiany, dawania więcej ciepła drugiej osobie, większej akceptacji swojej kobiecości 6.Dokąd zmierza moje życie? - Umiarkowanie do poczucia harmonii i spokoju 7.Co jeszcze osiągnę w życiu? 4 mieczy, Król kielichów, 8 monet ->Siła/Kapłanka za jakiś czas, po chwili izolacji wydaje mi się, że stanie na Twojej drodze ważny dla Ciebie mężczyzna, z którym będziesz wolno,aczkolwiek perspektywicznie rozwijać relacje:) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 4.Co zrobić , żeby żyć w zgodzie ze sobą? - 6 kielichów, as mieczy, as kielichów ->Kochankowie zamknąć przeszłość, odciąć się od niej, być bardziej otwartą na wylewające się z Ciebie uczucia, zacząć je okazywać/przyjmować 5. Czego muszę się jeszcze nauczyć? - Królowa Monet, Król Monet, Rycerz Kielichów ->Kochankowie wyjść z tej pani lodowej i przejść na denarową, ona też nie jest bardzo komunikatywna za to ma więcej ciepła w sobie, przyjmować zaproszenia, wyciągniętą rękę lub sama się z kimś umów 7. Co jeszcze osiągnę w życiu? - 4 Mieczy, Król Kielichów, 8 Monet ->Siła/Kapłanka spokój, bezpieczeństwo, zabezpieczenie materialne, pracę, inwestowanie(także w siebie) Cytuj
Gość ANEZ Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 1. Moje życie obecnie - Królowa mieczy - kobieta inteligentna ale zdystansowana do życia, która coś w życiu przeszła i jak to się mówi " na zimne dmucha". Ale jesteś coraz bardziej świadoma Siebie, tego czego chcesz i do czego dążysz , na pewno nastąpi okres takiego przebudzenia i samopoznania za pomocą rozumu. 2. Co osiągnęłam - 9 monet- stabilizację ale przede wszystkim taka wewnętrzną, jesteś świadoma swojego wewnętrznego bogactwa, to człowiekowi daje wewnętrzną pewność i mobilizację do zmian. 3.Co straciłam Cesarz - moje pierwsze skojarzenie, pewną pozycje w rodzinie, poprzez swoje czyny, może chęć dominacji. Myślę że nie wszyscy Cię rozumieją. 4.Co zrobić, żeby żyć w zgodzie ze sobą? 6 kielichów, as mieczy ,as kielichów - oddzielić przeszłość od teraźniejszości zwłaszcza jeżeli chodzi o sprawy partnerskie. 5.Czego muszę się jeszcze nauczyć? Królowa monet, Król monet, Rycerz kielichów - dokonywać wyborów zwłaszcza wśród mężczyzn i tu pogodzić rozum z sercem - to jest Twoja nauka. 6.Dokąd zmierza moje zycie? Umiarkowanie - do doskonalenia siebie. 7.Co jeszcze osiągnę w zyciu? 4 mieczy, Król kielichów, 8 monet - po chwilach spokoju znowu konfrontacja z doświadczeniami życiowymi, zaczniesz robić to co jest Twoja pasją z perspektywą na przyszłość, jest szansa że romans z Kielichowym to stały związek. Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 4.Co zrobić , żeby żyć w zgodzie ze sobą? - 6 kielichów, as mieczy, as kielichów ->Kochankowiezamknąć przeszłość, odciąć się od niej, być bardziej otwartą na wylewające się z Ciebie uczucia, zacząć je okazywać/przyjmować 6 kielichów to lata młodosci i powinnam przypomniec sobie jak można cieszyć sie zyciem w sposób niewinny jak kiedyś gdy byłam dzieckiem. Tak to czuje przynajmniej.. Dziękuje pieknie za interpretacje Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 Inez, Anez dziękuje bardzo za własne spojrzenie, niewątpliwie macie sporo racji Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 1.Moje życie obecnie - Krolowa mieczy jesteś głeboko zraniona chowasz się za skorupę żeby nikt nie zranił Cię bardziej niż to się stało,rzeczowo rozumowo podchodzisz do wszystkiego boisz się zaangażowania i kierowania uczuciami ,pozbądź się lęków i otwórz swoje serce 2.Co osiągnęłam - 9 monet satysfakcje materialna, 3.Co straciłam - Cesarz jakiegoś ważnego męzczynę .....hmm 4.Co zrobić , żeby żyć w zgodzie ze sobą? - 6 kielichów, as mieczy, as kielichów ->Kochankowie dac miłość bezinteresowną poprostu kochać a to powróci do ciebie ze zdwojoną siła.... 5.Czego muszę się jeszcze nauczyć? - Krolowa monet, Król monet, Rycerz kielichów ->Kochankowie okazywania uczuć okazywania miłości,ciepła i opiekuńczości takiech trochę macierzyńskich odruchów ,opieki zainteresowania miłości 6.Dokąd zmierza moje życie? - Umiarkowanie do stabiliazcji w każdym aspekcie---zgadzam się nic dodac nic ująć 7.Co jeszcze osiągnę w życiu? 4 mieczy, Król kielichów, 8 monet ->Siła/Kapłanka odblokujesz się na miłość i mężczyzn sama wyzwolisz się z tej klatki w którą się wpędziłaś ,nie wiem ale chyba zakochasz się w kimś związanym z twoją pracą może być to dojrzały meżczyzna spokojny i ciepły nie szybki w podejmowaniu decyzji , Powodzenia Daff wszystkiego dobrego w nowym 2014:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi