Maestro Inez2503 Napisano 25 Grudnia 2013 Maestro Napisano 25 Grudnia 2013 Karty z przełożenia Sprawiedliwość 9 kielichów Rycerz Denarów suma Cesarzowa HB Sąd/Kapłanka karty mogły pokazać uporządkowanie pewnej relacji z panem, możliwe, że dojdzie do jakichś wyjaśnień, do rozmowy Praca 8 mieczy 6 mieczy Mag suma Diabeł HB/Diabeł/Kochankowie wydaje mi się, ze początek stycznia może byc mało interesujący,jakieś blokady, ale potem w połowie zacznie sie sytuacja polepszać, może cos uda mi się załatwić pozytywnego:) Finanse 9 denarów 2 denarów 5 mieczy suma Umiarkowanie HB Wieża/Rydwan początek miesiąca fajny, potem jednak trzeba będzie pokombinowac z finansami,bo jakis wydatek mnie czeka Uczucia 7 denarów Król Buław Sąd 8 buław suma Kapłanka HB Sprawiedliwość albo pan niezmiennie będzie się ze mną kontaktował, albo po chwilowym zastoju ten kontakt z nim wróci,no chyba, że inny się ponownie pojawi Samopoczucie Królowa Buław As Kielichów Pustelnik suma Głupiec HB Koło/Mag z początku widać mój wigor i sporo działania, nawet jakas iskra uczucia się pojawia i albo odsune się, albo ktos odrzuci moje uczucia, albo karty wprost mówią, ze dam komuś szansę... Niespodzianka 7 kielichów Moc 10 denarów suma Mag HB Rydwan chyba poczuję w sobie masę energii, będę w stanie góry przenosić Rada 8 denarów 10 mieczy Cesarzowa suma Pustelnik HB Świat/Cesarzowa mam chyba nie skupiać się nadmiernie na tworzeniu jakichś planów, ew. na pracy i uwierzyć w siebie:) Relacja z X 2 kielichów 5 buław Śmierć 3 kielichów suma Świat HB Kapłan może byc jakis energiczny kontakt, może i spór, który coś w tej relacji zmieni jednak, w 3 kielichów wydaje mi się, ze uda nam się spotkać Relacja z Y 7 mieczy Królowa Kielichów 10 kielichów Koło 8 kielichów suma Mag HB Sprawiedliwość tu widać jakies podchody z jego strony w moim kierunku, sprawdzanie mnie, może i spotkanie,ale potem jakas zmiana i ochłodzenie emocji Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 Praca 8 mieczy 6 mieczy Mag suma Diabeł HB/Diabeł/Kochankowie nie zobaczysz pewnych rzeczy, poczujesz się tak, jakby nie było wyjścia, ale później je znajdziesz i ruszysz w jego kierunku, aby odkryć w sobie coś nowego, też zmierzanie do czegoś innego niż dotychczas Finanse 9 denarów 2 denarów 5 mieczy suma Umiarkowanie HB Wieża/Rydwan na początku powinno być bardzo dobrze, później mogą nastąpić wahania, należałby dokonać wyboru, co może nie być łatwe, ale uda się Uczucia 7 denarów Król Buław Sąd 8 buław suma Kapłanka HB Sprawiedliwość spokój, rutyna, później wkroczy osoba o dużym temperamencie i nastąpi odrodzenie, szybka akcja, impuls do działania, na początku może być trochę nudno, ale później powinno się trochę rozkręcić Samopoczucie Królowa Buław As Kielichów Pustelnik suma Głupiec HB Koło/Mag będziesz miała w sobie dużo energii, poczujesz przypływ nowych uczuć, zaczniesz więcej rozmyślać, może też przesiadywać sama Niespodzianka 7 kielichów Moc 10 denarów suma Mag HB Rydwan coś o czym wcześniej myślałaś może się teraz spełnić, stabilizacja finansowa, zabezpieczenie rodziny, spotkanie z krewnymi, oswojenie kogoś/czegoś, wywalczenie sobie czegoś za pomocą siły kobiecej Rada 8 denarów 10 mieczy Cesarzowa suma Pustelnik HB Świat/Cesarzowa praca nad czymś może doprowadzić do uśmiercenia czegoś, przez co staniesz właśnie jak ta osoba na karcie Cesarzowa(bądź też taka sytuacja), czyli: kobieta w pełni zadowolona z siebie, stabilna sytuacja, wszystko pod kontrolą Relacja z X 2 kielichów 5 buław Śmierć 3 kielichów suma Świat HB Kapłan miłe spotkanie, zwrot akcji, może troszkę kłótni, później widać transformację tej relacji, miłe spędzenie czasu w większym gronie Relacja z Y 7 mieczy Królowa Kielichów 10 kielichów Koło 8 kielichów suma Mag HB Sprawiedliwość jakieś kombinowanie(ale też działania dyplomatyczne), będziesz bardziej pobudzona emocjonalnie, może nawet się lepiej poczujesz na jakiś czas, później sytuacja się również obróci i dostrzeżesz coś więcej niż do tej pory, też ucieczka emocjonalna Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 Karty z przełożenia Sprawiedliwość 9 kielichów Rycerz Denarów suma Cesarzowa HB Sąd/Kapłanka nie wiem ale skojarzyła mi się jakaś sprawa z policją lub sądem czy jakimś urzędem coś co bedizesz pomyślnie załatwiac Praca 8 mieczy 6 mieczy Mag suma Diabeł HB/Diabeł/Kochankowie konflikt w pracy zmusi cię do innego spojrzenia na swoje życie zawodowe i wykonasz ruch nie wiem ale wyślesz cv czy coś innego Finanse 9 denarów 2 denarów 5 mieczy suma Umiarkowanie HB Wieża/Rydwan kiepsko bo wydałaś za dużo i będziesz musiła się nagłowić jak tu wyjść na prostą Uczucia 7 denarów Król Buław Sąd 8 buław suma Kapłanka HB Sprawiedliwość powrót pana z przeszłośći który bedzie działał Samopoczucie Królowa Buław As Kielichów Pustelnik suma Głupiec HB Koło/Mag dobre:) Niespodzianka 7 kielichów Moc 10 denarów suma Mag HB Rydwan coś się wydarzy dobrego w twojej rodzinie przeprowadzka jakas??? do jakiegoś domu??? Rada 8 denarów 10 mieczy Cesarzowa suma Pustelnik HB Świat/Cesarzowa zmienić pracę i zacząc myśleć o sobie Relacja z X 2 kielichów 5 buław Śmierć 3 kielichów suma Świat HB Kapłan zmiana relacji kontakt Relacja z Y 7 mieczy Królowa Kielichów 10 kielichów Koło 8 kielichów suma Mag HB Sprawiedliwość jakies klopoty i plotki z powodu tego pana choc on bedzie bardzo latał za tobą.... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Maestro Napisano 29 Grudnia 2013 Podbijam, może ktoś by spojrzał? Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Grudnia 2013 Napisano 29 Grudnia 2013 Karty z przełożenia Sprawiedliwość 9 kielichów Rycerz Denarów suma Cesarzowa HB Sąd/Kapłanka pierwsza połowa miesiaca upłynie Ci pod znakiem obowiązków domowych,dnia codziennego czy urzędowych bo coś będziesz załatwiać, druga połowa miesiąca pod znakiem skupienia na sobie i robieniiu tego co lubisz najbardziej, ale także spotkania towarzyskie i rozmowy. Praca 8 mieczy 6 mieczy Mag suma Diabeł HB/Diabeł/Kochankowie w pracy troszkę możesz czuć sie przeciążona, a może zniechęcona po okresie wolnego. Obudzisz się do działania pod koniec miesiąca, a może to być za sprawą jakiegoś meżczyzny,ktorego poznasz w pracy. Finanse 9 denarów 2 denarów 5 mieczy suma Umiarkowanie HB Wieża/Rydwan finanse będą zadowalające przynajmniej w pierwszej połowie miesica, później trzeba będzie skupic się na tym by przyoszczędzić aby starczyło do wypłaty. Uczucia 7 denarów Król Buław Sąd 8 buław suma Kapłanka HB Sprawiedliwość w uczuciach wiosna szykuje się w drugiej połowie miesiąca. W pracy byłowidać flirt, ale równie dobrze może być to ktoś spoza pracy, ale pozytywny efekt i na pracę mieć to będzie.W każdym razie wdiać pzrystojnego meżczyznę obok Ciebie i twoje zadowolenie. Możliwe że relacja jakaś z przeszłosci się ociepli,odświeży. Samopoczucie Królowa Buław As Kielichów Pustelnik suma Głupiec HB Koło/Mag zapomoczucie będzie dobre, będziesz mocno skupiona na jakiejś sprawie w pierwszej dekadzie miesiaca, od około 10 stycznia skupisz sie na sobie,relacji z kimś i będzie Ci z tym bardzo dobrze. Staniesz sie tez bardzej skryta. Niespodzianka 7 kielichów Moc 10 denarów suma Mag HB Rydwan niespodziewanie odezwie się ktoś o kim być może myślisz? chciałabyś by cos sie zadzialo i sie zadzieje co Cię zaskoczy Rada 8 denarów 10 mieczy Cesarzowa suma Pustelnik HB Świat/Cesarzowa odrzucić czarne negatywne mysli od siebie stanowczo i starac się myslec pozytywnie. wypleniaj zdecydowanym krokiem to co Ci szkodzii negatywne mysli. Relacja z X 2 kielichów 5 buław Śmierć 3 kielichów suma Świat HB Kapłan jedna relacja sie zakończy by pojawiła sie następna w miejsce starej. Relacja z Y 7 mieczy Królowa Kielichów 10 kielichów Koło 8 kielichów suma Mag HB Sprawiedliwość a tu mogłabyś sie nie spodziewaćże będzie az tak dobrze. Tutaj widac cos sie zadzieje. Udanego miesiąca Cytuj
Erza Napisano 29 Grudnia 2013 Napisano 29 Grudnia 2013 Karty z przełożenia Sprawiedliwość 9 kielichów Rycerz Denarów suma Cesarzowa HB Sąd/Kapłanka w styczniu być może pewne kwestie będziesz chciała uporządkować, tak by poczuć się pewnie i komfortowo, wiele decyzji przemyślisz, zrobisz też ogólny plan na nowy rok, wyznaczysz sobie cele Praca 8 mieczy 6 mieczy Mag suma Diabeł HB/Diabeł/Kochankowie może jakieś nieplanowane wolne, którego się nie spodziewasz; ogólnie będzie monotonnie i chyba nudno, mało ruchu, ale coś może Cię denerwować Finanse 9 denarów 2 denarów 5 mieczy suma Umiarkowanie HB Wieża/Rydwan finanse na dość dobrym i stabilnym poziomie; być może będziesz rozważać zakup czegoś, ale w ostatniej chwili chyba się rozmyślisz, uznasz, że coś nie jest warte tych pieniędzy Uczucia 7 denarów Król Buław Sąd 8 buław suma Kapłanka HB Sprawiedliwość cierpliwie czekanie na kontakt ze strony pana; potem widać zabieganie, kontakty, spotkania, rozmowy; ktoś także postanowi o sobie przypomnieć Samopoczucie Królowa Buław As Kielichów Pustelnik suma Głupiec HB Koło/Mag energia będzie Cię rozpierać, będziesz mieć pełno siły dosłownie na wszystko, poczujesz się bardzo pewna siebie, choć mogą być momenty, kiedy będziesz chciała zostać sama i nieco się wyciszyć Niespodzianka 7 kielichów Moc 10 denarów suma Mag HB Rydwan oooo jakieś z Twoich marzeń ma szansę na urzeczywistnienie się, być może chodzi o finanse albo o jakieś sprawy rodzinne Rada 8 denarów 10 mieczy Cesarzowa suma Pustelnik HB Świat/Cesarzowa przede wszystkim bądź cierpliwa, pozwól sprawom, które się zakończyły już definitywnie odejść, nie wracaj do tego, poczuj się pewna siebie, decyduj o sobie Relacja z X 2 kielichów 5 buław Śmierć 3 kielichów suma Świat HB Kapłan jakaś zmiana się szykuje, albo wejście na wyższy poziom w relacji; od esemesowania do spotkania może być naprawdę intensywny kontakt z jego strony, będzie o sobie codziennie przypominał, aż w końcu Cię przekona i się spotkacie, a chyba ma dobre intencje (Kapłan) Relacja z Y 7 mieczy Królowa Kielichów 10 kielichów Koło 8 kielichów suma Mag HB Sprawiedliwość tutaj jest sporo niejasności; Pan nie jest do końca z Tobą szczery, gra nieczysto, być może na dwa fronty, możesz niestety się rozczarować jego zachowaniem i postawą; pan już chyba wielokrotnie nadużył Twojego zaufania 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Stycznia 2014 Autor Maestro Napisano 26 Stycznia 2014 WERYFIKACJA Karty z przełożenia Sprawiedliwość 9 kielichów Rycerz Denarów suma Cesarzowa HB Sąd/Kapłanka karty mogły pokazać uporządkowanie pewnej relacji z panem, możliwe, że dojdzie do jakichś wyjaśnień, do rozmowy Cos sobie z panem wyjasnilismy, poza tym pojawiły się pewne nieciekawe sytuacje w pracy,które równiez próbowałam wyjaśniać.. Praca 8 mieczy 6 mieczy Mag suma Diabeł HB/Diabeł/Kochankowie wydaje mi się, ze początek stycznia może byc mało interesujący,jakieś blokady, ale potem w połowie zacznie sie sytuacja polepszać, może cos uda mi się załatwić pozytywnego:) zamieszanie,plotki na mój temat, oskarżanie mnie o rózne rzeczy włącznie ze...szpiegostwem na rzecz konkurencji (tu mi na serio ręce opadły, ja wiem, że szef ma manię prześladowczą, ale bez przesady..) W Magu wziełam sprawy w swoje ręce i wręcz zmusiłam szefowa do rozmowy, bo oni wszyscy wolą działania zakulisowe, dziecinne, infantylne, szefowa co ciekawe unikała mojego wzroku......................... Finanse 9 denarów 2 denarów 5 mieczy suma Umiarkowanie HB Wieża/Rydwan początek miesiąca fajny, potem jednak trzeba będzie pokombinowac z finansami,bo jakis wydatek mnie czeka dostałam dodatkowe pieniadze z okazji urodzin, ale trochę powydawałam i już mnie serce boli:) Uczucia 7 denarów Król Buław Sąd 8 buław suma Kapłanka HB Sprawiedliwość albo pan niezmiennie będzie się ze mną kontaktował, albo po chwilowym zastoju ten kontakt z nim wróci,no chyba, że inny się ponownie pojawi niezmienne, pan coś tam mi zaczął wyznawać, itp. Samopoczucie Królowa Buław As Kielichów Pustelnik suma Głupiec HB Koło/Mag z początku widać mój wigor i sporo działania, nawet jakas iskra uczucia się pojawia i albo odsune się, albo ktos odrzuci moje uczucia, albo karty wprost mówią, ze dam komuś szansę... chodzi pewnie o pracę...straciłam troche pewności siebie, czuję, że jestem sama z problemem..oskarżają mnie,szefowa ma ciagle na oku, czuję się jak w obozie... Niespodzianka 7 kielichów Moc 10 denarów suma Mag HB Rydwan chyba poczuję w sobie masę energii, będę w stanie góry przenosić nie wiem..może to, że pan mi wyznał, że mu zalezy na mnie,chyba o to chodzi, bo faktycznie zaczał sie otwierać, cos tam o przeznaczeniu nawijać, ja z dystansem.. Rada 8 denarów 10 mieczy Cesarzowa suma Pustelnik HB Świat/Cesarzowa mam chyba nie skupiać się nadmiernie na tworzeniu jakichś planów, ew. na pracy i uwierzyć w siebie:) chyba karty pokazały, że mi się w pracy sypnie,ale mam nie tracić pewności siebie Relacja z X 2 kielichów 5 buław Śmierć 3 kielichów suma Świat HB Kapłan może byc jakis energiczny kontakt, może i spór, który coś w tej relacji zmieni jednak, w 3 kielichów wydaje mi się, ze uda nam się spotkać nic się nie wydarzyło, ale na niego karty ZAWSZE maja opóźnienie Relacja z Y 7 mieczy Królowa Kielichów 10 kielichów Koło 8 kielichów suma Mag HB Sprawiedliwość tu widać jakies podchody z jego strony w moim kierunku, sprawdzanie mnie, może i spotkanie,ale potem jakas zmiana i ochłodzenie emocji podchody robi ciagle, wyznania itp., ale wkurzył mnie ze spotkaniem i moje emocje opadły i jestem na etapie myślenia : dać, czy nie dawać mu szansy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi