Skocz do zawartości

Styczeń'14 - niektóre zagadnienia

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1 studia – 5mieczy

Upór w dążeniu do celu

2. uczucia – świat, cesarz, 8denarów -> HB kochankowie

Zakończenie spraw ze starszym facetem

3. otoczenie – 7buław

Powinnam zachować czujność

4. rodzina – rycerz buław, 3denarów

Doceni zdanie egzaminów

5. niespodzianka – 7denarów, królowa pucharów, 6mieczy

Pozostawię coś w przeszłości, pójdę na przód.

Relacja z X król pucharów, giermek denarów, pustelnik, 2pucharów -> HB kapłanka

Myślę, że wkradnie się ktoś jeszcze. Może będzie szansa na spotkanie.

Edytowane przez pretoria
Gość Euterpe
Napisano

1 studia – 5 mieczy

będzie dobrze, może być trochę ciężko, ale powinnaś dać radę, intensywne działania na poziomie intelektualnym, szybka komunikacja

skupisz się bardziej na sobie, może być tutaj jakaś osoba, która wywiera na Ciebie duży wpływ(może i autorytet), ktoś kto ma nad Tobą władzę(teraz jest sesja, więc w pewnym stopniu możesz być uzależniona od wykładowcy), w 8 denarach jest skupienie nad pracą, te uczucia mogą się w ogóle bardziej wiązać ze studiami, a jeżeli chodzi o relacje damsko-męskie, to może być jakiś pan i albo się skupisz na budowaniu relacji, albo na samej sobie(np. dokształcanie się, inwestycja w przyziemne sprawunki)

3. otoczenie – 7buław

aktywne, może będzie trzeba troszkę powalczyć, ruszyć się z miejsca

dużo emocji, działania, rozmowy

czekałaś na coś, byłaś cierpliwa, bierna, później wkroczyły emocje, zaczęłaś się zastanawiać co czujesz itp., następnie widać odcięcie, wyruszenie w nową drogę

Relacja z X król pucharów, giermek denarów, pustelnik, 2pucharów

dużo o nim myślisz, siedzi Ci w głowie, jesteś w niego zapatrzona jak ten giermek w swojego denara, jednak dopada Cię chwila refleksji nad tym wszystkim, dużo o tym myślisz, lubisz czasem pobyć sama, 2 puchary pokazały mi kiedyś miłe spotkanie sam na sam, więc może i w tym wypadku tak się stanie, możesz odczuwać jego bliskość przy sobie, czujesz, że coś Was łączy

Gość AngeloYasmine
Napisano

1 studia – 5mieczy

jakieś komplikacje związane z zaliczeniem w terminie zajęć upór i konsekwencja

wydaje mi się że skupisz się chyba na studiach choć będzie Pan faktycznie starszy z bagażem doświadczeń po rozstaniu i sama bedziesz musiala wybierac czy skupiasz się na studiach dokształcaniu czy jednak wchodisz w tą relację i będziesz musiała nad nią popracować

3. otoczenie – 7buław

oj trochę da Tobie w kość ,waleczne pyskate awanturnicze

będzie cię wspierać i uciesyz się z zdanych egzaminów

zostawisz za sobą pewein etap uczuciowy albo zdecydujesz się na związek bo nie wiem co jest za kartą bramą 6 mieczy albo coś zakonczysz.Ja do 6 mieczy zawsze dokłądam bo to brama i nigdy nie wiadomo co ona pokazuje ,nową drogę w niezane

ja to bym tutaj widziała 2 Panów jeden dojrzały z doświadczeniem drugi student ,jakieś spotkanie coś niepewnego coś się bedzie działo ale nie do końca wiadomo z kim i co.....

Napisano (edytowane)

1. studia – 5 Mieczy - osiągniesz to, co będziesz chciała, ale nie będziesz z tego zadowolona, bo to taki sukces po trupach do celu będzie...

2. uczucia – XXI Świat, IV Cesarz, 8 Monet -> HB VI Kochankowie - zamknięcie się na relacje z jakimś panem (albo zajętym albo prostu władczym) i bardzo możliwe że związanym z Twoją pracą lub nauką

3. otoczenie – 7 Buław - agresywne i atakujące, będziesz musiała się bronić, może być sporo kłótni i pretensji...

4. rodzina – Rycerz Buław, 3 Denarów - ruch i przemieszczanie się w jakimś większym gronie, będzie wzajemna pomoc i współpraca

5. niespodzianka – 7 Denarów, Królowa Pucharów, 6 Mieczy - coś na co czekałaś i było w związku z tym dużo w Tobie uczuć i emocji oddali się, zostawisz to za sobą

Relacja z X - Król Pucharów, Giermek Denarów, IX Pustelnik, 2 Pucharów -> HB Kapłanka - ładne relacje, pan ciepło i pozytywnie nastawiony, może być trochę rozważania czego chcesz i czy na pewno z tym panem, ale ostatnia karta mówi o wzajemnych uczuciach i fascynacji, więc będą miłe spotkania we swoje...

Edytowane przez werona
Gość Daffne
Napisano

1 studia – 5mieczy

- ukombinujesz się by wyjść na swoje i wyjdzie Ci to na dobre :)

- w uczuciach meżczyzna dośc władczy się pojawia, będziecie pracowac nad relacją.

3. otoczenie – 7buław

- energiczne, może Cie dopingować na egzaminach.

- rodzina będzie w tym czasie oparciem.

- jakaś kobieta może Cię zaskoczyć, ale myslę,że samą siebie zaskoczyć pod jakimś względem

- troszke się oddalicie od siebie w styczniu, ale tylko na jakiś czas bo znów widac dalej kontynuację :)

Napisano

1 studia – 5mieczy

poprawki czakaja

nowy facet przez prace poznany

3. otoczenie – 7buław

bedzie bronilo tylko swoich spraw

wyjazd z nimi z powodow podwyzki

przeprowadzka

odczujesz przez jakis czas brak milosci ale wroci te uczucice co bylo kiedys ;)

Napisano

Wyjazd i przeprowadzka odpadają w 100%, facet poznany przez pracę również, bo nie mam pracy ;)

• 4 tygodnie później...
Napisano

Arshi z tego co napisałaś niestety lub stety nic.

Studia -> wszystko bez problemu, kolokwia pozaliczane i jestem z tego zadowolona.

uczucia -> zamknęłam się na relację z facetem....

otoczenie -> w zasadzie było tak jak zawsze, oprócz dwóch 5-cio sekundowych 'kłótni' z koleżanką.

rodzina -> doceniała, wspierała

niespodzianka -> myślę, że sama siebie zaskoczyłam ( Daffne strzał w 10 ).

pan X -> szanse na spotkanie były lecz zostały niewykorzystane