Skocz do zawartości

telefon

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jutro planuję zadzwonić do szefowej jednej firmy, żeby zapytać co z moim podaniem o pracę. Jak przebiegnie ta rozmowa?

2 Mieczy, Królowa Monet, Świat/Cesarzowa -> Głupiec

Sądząc po 2 Mieczy rozmowa się odbędzie, możliwe że otrzymam jakąś propozycję.

Gość Euterpe
Napisano

rozmowa będzie konkretna i na temat, może być ciężko się dostać do pani denarowej

Napisano
rozmowa będzie konkretna i na temat, może być ciężko się dostać do pani denarowej

To już wiem, bo dzwoniłem wcześniej i nie chciano mnie przełączyć - najwyżej udam, że jestem jej znajomym ;P

Gość Daffne
Napisano

możliwe, że się nie dodzwonisz albo zadzwonisz do nie i będzie zajęta. Może Cię lekko spławić w jakiś sposób, ale obym się myliła.

Napisano

Ja po 2 Mieczy na początku rozkładu powiedziałabym, że do rozmowy nie dojdzie. Bardzo możliwe, że ta pani wyjechała...

• Lubię to! 1
Gość Nayala
Napisano

Wg. mnie bedzie tak, że ona Ci wyjasni, ze masz zbyt małe doświadczenie...

Napisano

U mnie świat na końcu informuje o rozejściu się dróg. Może być tak, że ona nie dostrzeże w Tobie konkretnych kwalifikacji (2 mieczy + monetowa).

Napisano

Kwalifikacje to ja mam raczej odpowiednie, sęk w tym, że w ogłoszeniu była podana żeńska nazwa stanowiska... Ale jakoś zaciekawiła mnie ta firma i mimo wszystko chciałem spróbować, liczyłem, że może babka zmieni zdanie w trakcie rekrutacji.

Gość Nayala
Napisano

no,ale głupiec to moze bcy wlasnei osoba ktora jest jeszcze daleko ;-) a poza tym tu pokazane jest ze ona chce kobiete i pod ty wzgledem wydaje sie byc stanowcza. moze Ci to wlasnei powtorzycze dziekuje,ale szuka kobiety.

Napisano

A to w zasadzie ta monetowa może też właśnie oznaczać chęć by to stanowisko objęła kobieta:-)

Napisano

Zadzwoniłem, odebrała jakaś Pani (pewnie ktoś z rodziny) i powiedziała, że biuro jest nieczynne do 6 stycznia.

Już nie będę dzwonił, bo podejrzewam, że kogoś znaleźli i zacznie pracę od 7.

Napisano

Udało mi się znaleźć numer na komórkę, zadzwoniłem, sympatyczna Pani poinformowała mnie, że proces rekrutacji został zakończony i mają już komplet pracowników... Złożyłem życzenia noworoczne, pożegnałem się i tyle.

Wątek uważam za zamknięty.