pawel116 Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 Jutro planuję zadzwonić do szefowej jednej firmy, żeby zapytać co z moim podaniem o pracę. Jak przebiegnie ta rozmowa? 2 Mieczy, Królowa Monet, Świat/Cesarzowa -> Głupiec Sądząc po 2 Mieczy rozmowa się odbędzie, możliwe że otrzymam jakąś propozycję. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 rozmowa będzie konkretna i na temat, może być ciężko się dostać do pani denarowej Cytuj
pawel116 Napisano 26 Grudnia 2013 Autor Napisano 26 Grudnia 2013 rozmowa będzie konkretna i na temat, może być ciężko się dostać do pani denarowej To już wiem, bo dzwoniłem wcześniej i nie chciano mnie przełączyć - najwyżej udam, że jestem jej znajomym ;P Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 możliwe, że się nie dodzwonisz albo zadzwonisz do nie i będzie zajęta. Może Cię lekko spławić w jakiś sposób, ale obym się myliła. Cytuj
werona Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 Ja po 2 Mieczy na początku rozkładu powiedziałabym, że do rozmowy nie dojdzie. Bardzo możliwe, że ta pani wyjechała... 1 Cytuj
Gość Nayala Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 Wg. mnie bedzie tak, że ona Ci wyjasni, ze masz zbyt małe doświadczenie... Cytuj
Sanya Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 U mnie świat na końcu informuje o rozejściu się dróg. Może być tak, że ona nie dostrzeże w Tobie konkretnych kwalifikacji (2 mieczy + monetowa). Cytuj
pawel116 Napisano 26 Grudnia 2013 Autor Napisano 26 Grudnia 2013 Kwalifikacje to ja mam raczej odpowiednie, sęk w tym, że w ogłoszeniu była podana żeńska nazwa stanowiska... Ale jakoś zaciekawiła mnie ta firma i mimo wszystko chciałem spróbować, liczyłem, że może babka zmieni zdanie w trakcie rekrutacji. Cytuj
Gość Nayala Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 no,ale głupiec to moze bcy wlasnei osoba ktora jest jeszcze daleko ;-) a poza tym tu pokazane jest ze ona chce kobiete i pod ty wzgledem wydaje sie byc stanowcza. moze Ci to wlasnei powtorzycze dziekuje,ale szuka kobiety. Cytuj
Sanya Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 A to w zasadzie ta monetowa może też właśnie oznaczać chęć by to stanowisko objęła kobieta:-) Cytuj
pawel116 Napisano 27 Grudnia 2013 Autor Napisano 27 Grudnia 2013 Zadzwoniłem, odebrała jakaś Pani (pewnie ktoś z rodziny) i powiedziała, że biuro jest nieczynne do 6 stycznia. Już nie będę dzwonił, bo podejrzewam, że kogoś znaleźli i zacznie pracę od 7. Cytuj
pawel116 Napisano 27 Grudnia 2013 Autor Napisano 27 Grudnia 2013 Udało mi się znaleźć numer na komórkę, zadzwoniłem, sympatyczna Pani poinformowała mnie, że proces rekrutacji został zakończony i mają już komplet pracowników... Złożyłem życzenia noworoczne, pożegnałem się i tyle. Wątek uważam za zamknięty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi