gucio19 Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 Słabo znam dziewczynę, nie wiem czy akurat ją powinnam poprosić o pomoc w ryzykownej sprawie .. Wiec zadałam pytanie jaka będzie jej reakcja ,czy pomoze mi ? Wyszły kolejno; Królowa Buław 3 denarów Paź denarów -> Koło fortuny Zareaguje energicznie,możliwe że będzie chciała pomóc, ale będzie się wahała, albo pomoże ale w zamian za coś. Cytuj
x-latek Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 Też myślę, że będzie chciała pomóc. Ten Paź Denarów to kojarzy mi się z pewnym profitem, więc może będzie coś chciała w zamian. 1 Cytuj
Sanya Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 Jasne, że pomoże. Królowa buław to ennergiczna babka, potem idzie 3 monet jako praca i na końcu pazik, który również kojarzy mi się zz chęcią udzielenia pomocy;-) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 3 denarów to też rozmowy, "rysowanie szkicu" na przyszłość, pogłębianie wiedzy, paź denarów to cenne informacje, myślę że powinna Ci pomóc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi