Gość AngeloYasmine Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 Karty z przełożenia śmierć 9 mieczy 9 denarów suma słońce---dokona się trnasfromacja mojego zycia calego wielkie zmiany a co za tym idzie i moje lęki może i nieuzasdnion bo w końcu osiagne szcescie i satysfakcje materialna Praca as mieczy 8 denarow krolowa meiczy suma moc----rozmowa w srawie pracy nowej faktycznie moze ją zmienie i będę zadowolona Finanse walet mieczy walet bulaw 2 kielichy---- jakos wzglednie:) Uczucia krolowa pucharow 4 mieczy kochankowie suma glupiec--kurde podobny do rozklady tylko an uczucia oprocz 4 mieczy bede zakochana ale bala sie wyjsc i dokonac wyboru ale coś nowego niewinnego sie wydarzy Samopoczucie 2 bulawy 6 denarów 3 miecze---kiepskie Niespodzianka wieza 6 buław kochankowie--suma ksiezyc----cos sie naglego niespodziewanego wydarzy hm nie wiem dziwne karty Rada rycerz denarow 9 denarow 7 mieczy ---cos bede musiala z praca kombinowac Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 Przełożenie as pucharów 10 pucharów 6 buław suma diabeł miesiąc zapowiada się obiecująco, będziesz pod wpływem uczuć i dobrego nastroju. Jeśli jesteś w związku szykuje się czas idylliczny w pierwszej połowie miesiąca, natomiast druga połowowa równiez nie będzie ustępować pierwszej, ale już nieco inaczej. Zapragniesz obdarzac kogos uczuciem, miłością. Sytuacja wyjściowa: as pucharów pojawi się szasna na uczucie i ciepło wzajemne Wpływy z przeszłości:2 puchary w przeszłości był ktoś bliski Twemu sercu zkim łączyła Cię wzajemna miłość, stan zakochania ewenrualnie, z kim pragnełaś się dzielić tym co nosisz w swoim wnętrzu. Źródło problemu: wieża zakończyła sie jakaś relacja nagle, byc może nie spodziewałaś się tego,ale jak widać wraz z końcem jednego etapu nadchodzi nowy. Rada od kart: cesarzowa staraj się doceniac i dobać o siebie, a wszystko w swoim czasie ułoży sie tak jak tego pragniesz. To co nieuniknione: koło arcykaplanka diabel-suma kaplan nieuniknione jest wykazanie cierpliwości wobec meżczyzny, na którym Ci zalezy,a z którym relacje się popsuły swego czasu (wyżej wieża). Mogą przyjśc problemy i duże emocje ( nie zawsze pozytywne), ale widac, że poradzisz sobie z tym. Wynik: glupiec walet bulaw as meiczy będziesz oczekiwać rozmowy i ona nastąpi, ale w drugiej połowie stycznia mam wrażenie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 który rozkład można zinterpretować? Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Daff zinterpretowała rozklad z wątku..... milosny styczen a wstawila tutaj:) chyba przez pomyłkę.... Edytowane 27 Grudnia 2013 przez AngeloYasmine Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Karty z przełożenia śmierć 9 mieczy 9 denarów suma słońce Tak, widać tutaj zmianę, możesz później nie czuć się najlepiej, nie spać po nocach( ewentualnie jakieś nocne eskapady na miasto ), na końcu dojdziesz do zadowolenia, możliwe, że na poziomie materialnym Finanse walet mieczy walet bulaw 2 kielichy myślę, że dobrze, może trochę wydatków na spotkania albo pożyczysz od kogoś Uczucia krolowa pucharow 4 mieczy kochankowie będziesz pod wpływem emocji, możesz nimi się głównie kierować przez jakiś czas, ale później nastanie wyciszenie, spokój, może odetniesz się od czegoś/kogoś, aby znowu nawiązać przyjazną więź lub dokonać wyboru Samopoczucie 2 bulawy 6 denarów 3 miecze na początku dobre, może zaczniesz coś planować, wybierzesz się gdzieś, trochę wydasz, pożyczysz komuś lub ktoś Tobie, na końcu możesz poczuć się rozczarowana, smutna, niezadowolona Niespodzianka wieza 6 buław kochankowie tak, zmiana, ale później widać tryumf w jakiejś dziedzinie, zadowolenie lub zmierzasz z optymizmem do jakieś dzieła, chcesz kogoś/coś zdobyć, należy dokonać wyboru Rada rycerz denarow 9 denarow 7 mieczy skup się bardziej na rzeczach przyziemnych, nie spiesz się, ciesz się z tego co masz, kombinuj w razie czego Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Euterpe Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 Daff zinterpretowałam rozklad z post milosny styczen a wstawila tutaj:) chyba przez pomyłkę.... Trzeba poprosić moderatora o zmianę - ja już nie jestem Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 Kochana nic nie szkodzi że napsiałaś w tym:) hehe może być a inni będą opisywac normalnie :)spoko możesz skopiować to i wstawić w tamtym wątku:) dziekuję kochana Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 Kochan nic nie szkodzi że napsiałaś w tym:) hehe może być a inni będą opisywac normalnie :)spoko możesz skopiować to i wstawić w tamtym wątku:) dziekuję kochana oki to wstawię tam Cytuj
Gość ANEZ Napisano 31 Grudnia 2013 Napisano 31 Grudnia 2013 Z przełożenia karty pokazały Twoją wewnętrzną przemianę, z tej lękliwej, zamartwiającej się kobiety na tą pewna siebie, znajacą swoja wartość, możliwość podjęcia decyzji dotyczącej pracy co możę się wiązać z lepszymi finansami. Praca - tu będziesz musiała podjąć decyzje kierując się przede wszystkim rozumem, żeby dla Ciebie było jak najlepiej, wręcz zawalczyć o to. Zwróć uwagę pierwszy jest as mieczy, on odcina, jest 8 denarów/ takie sobie małe pieniądze/ fakt, żę praca, którą lubisz ale miej głowę królowej mieczy a dasz radę i przekonasz się o Twojej wewnętrznej sile. Finanse - tak jak napisałaś jakoś względnie, są szanse. Uczucia - przetniesz to co jest , zaczniesz nową drogę życia. Samopoczucie - może być dobre ale to też będzie zależeć od Ciebie, jeżeli zaczniesz brać, wymagać a nie tylko dawać/6denarów/ , unikniesz rozczarowań. Niespodzianka - Twoje marzenia zaczną się spełniać a wpłyną na to zmiany zewnętrzne. Rada - pomału ale do celu ajak zajdzie potrzeba uzyj swojego sprytu i przebiegłości. Cytuj
Iwka78 Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Karty z przełożenia śmierć 9 mieczy 9 denarów suma słońce--- bardzo ładne karty, umrze to co, cię męczyło i nie pozwalało korzystać z Twoich zdolności Praca as mieczy 8 denarow krolowa meiczy suma moc----szansa na nową pracę, rozmowa z kobietą lub to się pokazuje Twoja przyszła przełożona, suma mówi o Twoim zadowoleniu:-) Finanse walet mieczy walet bulaw 2 kielichy---- z finansów będziesz zadowolona jak najbardziej, powiedziałabym, że może być kilka zleceń albo jakichś prac dodatkowych, które podreperują Twój budżet Uczucia krolowa pucharow 4 mieczy kochankowie suma glupiec--będziesz kimś mocno zauroczona, na tyle mocno, że od izolujesz się od świata, a to zakochanie stanie się czymś bardzo poważnym i zapoczątkuje jakąś nową, głęboką relację Samopoczucie 2 bulawy 6 denarów 3 miecze---będzie Ci ciężko, bo będziesz musiała dokonać jakiegoś wyboru związanego albo z finansami, albo pomaganiem komuś. Pamiętaj, że wszystko jest do przeżycia, te 3 miecze też, więc głowa do góry!:-) Niespodzianka wieza 6 buław kochankowie--suma ksiezyc----super karty! biorąc pod uwagę to, co miałaś w przełożeniu i w uczuciach, to jeżeli jesteś singielką, to na pewno się zakochasz:-) Rada rycerz denarow 9 denarow 7 mieczy ---cos bede musiala z praca kombinowac - też tak myślę, ale będzie dobrze:-) Edytowane 3 Stycznia 2014 przez Iwka78 umknął mi jeden punkt do interpretacji Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Ten miesiąc jest dla mnie bardzo wazny i przłeomowy we wszystkich dziedzinach hehe macie racje i duzo .Pod koniec miesiaca zweryfikuje i potwierdze hehehe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi