Skocz do zawartości

styczen 2014 ogolny rozklad

Gość AngeloYasmine

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AngeloYasmine
Napisano

Karty z przełożenia śmierć 9 mieczy 9 denarów suma słońce---dokona się trnasfromacja mojego zycia calego wielkie zmiany a co za tym idzie i moje lęki może i nieuzasdnion bo w końcu osiagne szcescie i satysfakcje materialna

Praca as mieczy 8 denarow krolowa meiczy suma moc----rozmowa w srawie pracy nowej faktycznie moze ją zmienie i będę zadowolona

Finanse walet mieczy walet bulaw 2 kielichy---- jakos wzglednie:)

Uczucia krolowa pucharow 4 mieczy kochankowie suma glupiec--kurde podobny do rozklady tylko an uczucia oprocz 4 mieczy bede zakochana ale bala sie wyjsc i dokonac wyboru ale coś nowego niewinnego sie wydarzy

Samopoczucie 2 bulawy 6 denarów 3 miecze---kiepskie

Niespodzianka wieza 6 buław kochankowie--suma ksiezyc----cos sie naglego niespodziewanego wydarzy hm nie wiem dziwne karty

Rada rycerz denarow 9 denarow 7 mieczy ---cos bede musiala z praca kombinowac

Gość Daffne
Napisano

Przełożenie as pucharów 10 pucharów 6 buław suma diabeł

miesiąc zapowiada się obiecująco, będziesz pod wpływem uczuć i dobrego nastroju. Jeśli jesteś w związku szykuje się czas idylliczny w pierwszej połowie miesiąca, natomiast druga połowowa równiez nie będzie ustępować pierwszej, ale już nieco inaczej. Zapragniesz obdarzac kogos uczuciem, miłością.

Sytuacja wyjściowa: as pucharów

pojawi się szasna na uczucie i ciepło wzajemne

Wpływy z przeszłości:2 puchary

w przeszłości był ktoś bliski Twemu sercu zkim łączyła Cię wzajemna miłość, stan zakochania ewenrualnie, z kim pragnełaś się dzielić tym co nosisz w swoim wnętrzu.

Źródło problemu: wieża

zakończyła sie jakaś relacja nagle, byc może nie spodziewałaś się tego,ale jak widać wraz z końcem jednego etapu nadchodzi nowy.

Rada od kart: cesarzowa

staraj się doceniac i dobać o siebie, a wszystko w swoim czasie ułoży sie tak jak tego pragniesz.

To co nieuniknione: koło arcykaplanka diabel-suma kaplan

nieuniknione jest wykazanie cierpliwości wobec meżczyzny, na którym Ci zalezy,a z którym relacje się popsuły swego czasu (wyżej wieża). Mogą przyjśc problemy i duże emocje ( nie zawsze pozytywne), ale widac, że poradzisz sobie z tym.

Wynik: glupiec walet bulaw as meiczy

będziesz oczekiwać rozmowy i ona nastąpi, ale w drugiej połowie stycznia mam wrażenie.

Gość AngeloYasmine
Napisano (edytowane)

Daff zinterpretowała rozklad z wątku..... milosny styczen a wstawila tutaj:) chyba przez pomyłkę....

Edytowane przez AngeloYasmine
Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

Karty z przełożenia śmierć 9 mieczy 9 denarów suma słońce

Tak, widać tutaj zmianę, możesz później nie czuć się najlepiej, nie spać po nocach( ewentualnie jakieś nocne eskapady na miasto :) ), na końcu dojdziesz do zadowolenia, możliwe, że na poziomie materialnym

Finanse walet mieczy walet bulaw 2 kielichy

myślę, że dobrze, może trochę wydatków na spotkania albo pożyczysz od kogoś

Uczucia krolowa pucharow 4 mieczy kochankowie

będziesz pod wpływem emocji, możesz nimi się głównie kierować przez jakiś czas, ale później nastanie wyciszenie, spokój, może odetniesz się od czegoś/kogoś, aby znowu nawiązać przyjazną więź lub dokonać wyboru

Samopoczucie 2 bulawy 6 denarów 3 miecze

na początku dobre, może zaczniesz coś planować, wybierzesz się gdzieś, trochę wydasz, pożyczysz komuś lub ktoś Tobie, na końcu możesz poczuć się rozczarowana, smutna, niezadowolona

Niespodzianka wieza 6 buław kochankowie

tak, zmiana, ale później widać tryumf w jakiejś dziedzinie, zadowolenie lub zmierzasz z optymizmem do jakieś dzieła, chcesz kogoś/coś zdobyć, należy dokonać wyboru

Rada rycerz denarow 9 denarow 7 mieczy

skup się bardziej na rzeczach przyziemnych, nie spiesz się, ciesz się z tego co masz, kombinuj w razie czego

Edytowane przez Euterpe
Gość Daffne
Napisano
Daff zinterpretowałam rozklad z post milosny styczen a wstawila tutaj:) chyba przez pomyłkę....

Trzeba poprosić moderatora o zmianę - ja już nie jestem :)

Gość AngeloYasmine
Napisano

Kochana nic nie szkodzi że napsiałaś w tym:):) hehe może być a inni będą opisywac normalnie :)spoko możesz skopiować to i wstawić w tamtym wątku:) dziekuję kochana

Gość Daffne
Napisano
Kochan nic nie szkodzi że napsiałaś w tym:):) hehe może być a inni będą opisywac normalnie :)spoko możesz skopiować to i wstawić w tamtym wątku:) dziekuję kochana

oki to wstawię tam :)

Napisano

Z przełożenia karty pokazały Twoją wewnętrzną przemianę, z tej lękliwej, zamartwiającej się kobiety na tą pewna siebie, znajacą swoja wartość, możliwość podjęcia decyzji dotyczącej pracy co możę się wiązać z lepszymi finansami.

Praca - tu będziesz musiała podjąć decyzje kierując się przede wszystkim rozumem, żeby dla Ciebie było jak najlepiej, wręcz zawalczyć o to. Zwróć uwagę pierwszy jest as mieczy, on odcina, jest 8 denarów/ takie sobie małe pieniądze/ fakt, żę praca, którą lubisz ale miej głowę królowej mieczy a dasz radę i przekonasz się o Twojej wewnętrznej sile.

Finanse - tak jak napisałaś jakoś względnie, są szanse.

Uczucia - przetniesz to co jest , zaczniesz nową drogę życia.

Samopoczucie - może być dobre ale to też będzie zależeć od Ciebie, jeżeli zaczniesz brać, wymagać a nie tylko dawać/6denarów/ , unikniesz rozczarowań.

Niespodzianka - Twoje marzenia zaczną się spełniać a wpłyną na to zmiany zewnętrzne.

Rada - pomału ale do celu ajak zajdzie potrzeba uzyj swojego sprytu i przebiegłości.

Napisano (edytowane)

Karty z przełożenia śmierć 9 mieczy 9 denarów suma słońce---

bardzo ładne karty, umrze to co, cię męczyło i nie pozwalało korzystać z Twoich zdolności

Praca as mieczy 8 denarow krolowa meiczy suma moc----szansa na nową pracę, rozmowa z kobietą lub to się pokazuje Twoja przyszła przełożona, suma mówi o Twoim zadowoleniu:-)

Finanse walet mieczy walet bulaw 2 kielichy---- z finansów będziesz zadowolona jak najbardziej, powiedziałabym, że może być kilka zleceń albo jakichś prac dodatkowych, które podreperują Twój budżet

Uczucia krolowa pucharow 4 mieczy kochankowie suma glupiec--będziesz kimś mocno zauroczona, na tyle mocno, że od izolujesz się od świata, a to zakochanie stanie się czymś bardzo poważnym i zapoczątkuje jakąś nową, głęboką relację

Samopoczucie 2 bulawy 6 denarów 3 miecze---będzie Ci ciężko, bo będziesz musiała dokonać jakiegoś wyboru związanego albo z finansami, albo pomaganiem komuś. Pamiętaj, że wszystko jest do przeżycia, te 3 miecze też, więc głowa do góry!:-)

Niespodzianka wieza 6 buław kochankowie--suma ksiezyc----super karty! biorąc pod uwagę to, co miałaś w przełożeniu i w uczuciach, to jeżeli jesteś singielką, to na pewno się zakochasz:-)

Rada rycerz denarow 9 denarow 7 mieczy ---cos bede musiala z praca kombinowac - też tak myślę, ale będzie dobrze:-)

Edytowane przez Iwka78
umknął mi jeden punkt do interpretacji
Gość AngeloYasmine
Napisano

Ten miesiąc jest dla mnie bardzo wazny i przłeomowy we wszystkich dziedzinach hehe macie racje i duzo .Pod koniec miesiaca zweryfikuje i potwierdze hehehe