Skocz do zawartości

Kolokwia oraz sylwester

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy zdam kolokwium ( pytam tylko o 2, bo do nich mam obiekcje )?

1 - 6denarów, umiarkowanie, 10pucharów

Nie powinno być problemu, zdam.

2 - 5denarów, 4pucharów, 8pucharów, 2pucharów

Tu może być poprawka, ale zdam.

Jak spędzę sylwestra? królowa mieczy, as pucharów, księżyc, 4pucharów, królowa denarów

Będę ostrożna, odczuje niepewność lub będę widziała jakąś sytuację w złym świetle. Do tego będzie nowe doświadczenie emocjonalne, ale nie będę mogła dostrzec nowych możliwości, czeka mnie jakieś niezadowolenie.

Ogólnie rzecz biorą nie będzie ciekawie :D

Napisano

Pierwsze kolokwium zdasz śpiewająco, do drugiego będziesz podchodzić jeszcze raz, ale równiesz je zdasz. Co do Sylwestra to widzę z tych kart, że będzie średnio, będziesz zniecchęcona,.być może spowwwoduje to towarzystwo jakiejś kobiety:-)

Gość AngeloYasmine
Napisano

kolokwium pierwsze zdasz a drugie powtórzysz ale zdasz .chyba nie pojdziesz na sylwestra z powodu kobiety która cię wkurzy..

Napisano

Moje karty chyba ściemniają, bo bardziej byłabym pewna tego drugiego kolokwium :P

Gość Euterpe
Napisano

na początku dużo komunikacji, wylewania uczuć, później możesz się trochę bardziej upić i przestaniesz brać udział w zabawie albo zwyczajnie się znudzisz

Gość Daffne
Napisano

1 kolos zdany

2 kolos może byc , +3 albo powtórka. Ale myślę, że będzie jednak zaliczone.

chyba w domku spędzisz sylwestra, albo sama wyszłaś w Mieczowej i nie będzie Ci się nic chcialo alboi jakaś kolezanka wpłynie na Ciebie negatywnie i odechce CI się spedzac z nią czas razem.

Napisano

Mi 3 starczy, nie jestem 'pazerna' :P

Co do sylwka to pytanie miało brzmieć 'gdzie' ( bo o tym myślałam ), a drugie było jak będę się bawiła... Dopiero po rozłożeniu kart zorientowałam się, że pierwsze pytanie zadałam dwuznacznie.

Dziękuję :)

Gość Daffne
Napisano

pewnie, że 3 też dobre - darowanemu koniowi... :biggrin:

sylwester pokazuje się tu wg mnie w domu, ewentualnie wyjdziesz na zewnątrz pooglądać fajerwerki, ale może się myle i ktoś Cię zaskoczy? :mysli:

Napisano

Może domówka :P Sama nie wiem, we wtorek się okaże. Bo na pytanie czy będę dobrze się bawiła wyszły fajne karty :)

troszkę to sknociłam, bywa :P

Gość Linkinia
Napisano

1 - 6denarów, umiarkowanie, 10pucharów --> HB Cesarzowa

Zdasz bez problemu ;)

2 - 5denarów, 4pucharów, 8pucharów, 2pucharów --> HB Słońce, Koło, Mag

Wydaje mi się, że podejdziesz drugi raz do kolokwium, za pierwszym razem sie nie uda.

Jak spędzę sylwestra? królowa mieczy, as pucharów, księżyc, 4pucharów, królowa denarów

Mam wrażenie, jakbyś była początkowo umówiona z koleżanką albo liczyła na nią, ale ona zawiedzie... Spędzisz Sylwestra u siebie w domu...

Napisano

Czy zdam kolokwium ( pytam tylko o 2, bo do nich mam obiekcje )?

1 - 6denarów, umiarkowanie, 10pucharów

2 - 5denarów, 4pucharów, 8pucharów, 2pucharów

zdasz oba, z tym ze po drugim mozesz panikowac,ze slabo Ci poszedl,ale powinnas zdac.

ja mysle,ze propozycje beda,ale mozesz sie dasac troszke,ze Ci nie odpowiadaja te propozycje - pytanie zatem uwazam za otwarte co za tym idzie decyzja nalezy do Ciebie :) Obstawialabym mimo wszystko jakies ustronne miejsce, z dala od zgielku. Gdzie bedziesz mogla odpoczac od wrzasku,ale jednoczesnie blyszczec w towarzystwie.

Napisano

Co do sylwestra to chyba powinnam wziąć pod uwagę te drugie pytanie i karty ( bo tak jak napisałam w tym chodziło mi o 'gdzie' ).

Sylwester był gruby - krótko i na temat ;)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Drugi kolos zdany, pierwszy jutro, ponieważ został przesunięty.

Gość Euterpe
Napisano

no to go zdasz :) przy takich kartach

Też się pytałam o mojego kolosa i na pytanie, czy zdam też wyszło 6 denarów - zaliczyłam :)