Skocz do zawartości

Jaki będzie Sylwester?

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Hej, organizujemy kameralną imprezę dla paru znajomych. Zastanawiam się jak będzie, czy będą się dobrze bawić i ogólnie jaki będzie klimat tego wieczoru.

Cesarz IV . 2 pucharów . Siła XI -> Kapłan V

Karty bardzo dobre wg mnie, tylko ten Kapłan w podsumowaniu? Że bez szaleństw alkoholowych może tylko taka przyjemna zabawa w miłym gronie. Albo, że nie będą do końca zadowoleni z tego, że jedzenie wyłącznie wegańskie ("ascetyczne"), ale to nie powinno być dużym problemem w świetle reszty kart (oboje jesteśmy weganami).

Jak wy to widzicie?

Edytowane przez Farfalla209
Gość Euterpe
Napisano

wszystko będzie na ostatni guzik, będą spotkania, mogą się dobrze bawić :)

Gość Daffne
Napisano

będziecie sie świetnie bawić, będzie miła atmosfera i wesoło, co sprawi, że każdy będzie czuł się swobodnie i rozluźniony. Twój partner może wieść prym na impresie i czynić honory gospodarza domu, a późiej to już się samo rozkręci. Jednak bez wielkich szaleństw na spokojnie sobie pożartujecie, poopowiadacie kawały i tak czas upłynie. Blisko północy obudzą się w Was czyste serdeczne uczucia.

Napisano

Euterpe i Daffne dziękuję pięknie za interpretację i życzę wam równie przyjemnie spędzonego sylwestra jak piszecie w interpretacji lub jeszcze przyjemniejszego! :)

Gość Linkinia
Napisano

Cesarz IV . 2 pucharów . Siła XI -> Kapłan V

Zabawa powinna być udana ;) Twój mężczyzna odegra dużą rolę, myślę, że pożartuje i rozkręci całą imprezę, będzie na pewno widoczny. Goście będą zadowoleni i serdeczni. Porozmawiacie sobie tak od serca, pośmiejecie się ;) Szaleństw nie widać, ale wszyscy powinniście mieć bardzo pozytywne wrażenia po ;)

Napisano

na pewno bedziesz ladnie wygladala i jakis pan zwroci na Ciebie uwage

Napisano

Weryfikacja:

Było bardzo, bardzo fajnie :). Linkinia i Daffne miałyście rację, mój miły zaskakująco się zaktywizował na imprezie i pokazał się z bardzo zabawnej strony. Rozbudziła się też między nami większa bliskość, jest bardziej przywiązany do mnie i to bardziej okazuje i taki też był na sylwestrze. Więc te 2 kielichy dosłownie można było wziąć...

Impreza była bardzo udana, ludzie się dobrze bawili i wyszli dopiero przed 6 :). Kapłan w podsumowaniu nie wiem, byliśmy oboje dość mocno zmęczeni może to, chociaż ja w tej karcie widzę bardziej mojego znajomego którego zaprosiłam, który sam o sobie mówi czasem "monk" czyli kapłan. Zbudowała się głębsza przyjacielsko-kumplowska więź między nami i myślę, że dla niego ten sylwester był dość przełomowy, co zresztą sam mi napisał :), więc może właśnie on tutaj wyskoczył, bo myśląc teraz o sylwestrze jego osoba jest dla mnie bardzo wyrazista.

Dziękuję za interpretacje i życzę wam wszystkiego dobrego w (całym!) nowym roku :).

Gość Daffne
Napisano

wzajemnie wszystkiego dobrego i cieszę sie, że impreza sie udala :usmiech:

Gość Linkinia
Napisano

Cieszę się, że wypadło bardzo pomyślnie;) dziękuję i również życzę samej radości w 2014 ;)