Farfalla209 Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Hej, organizujemy kameralną imprezę dla paru znajomych. Zastanawiam się jak będzie, czy będą się dobrze bawić i ogólnie jaki będzie klimat tego wieczoru. Cesarz IV . 2 pucharów . Siła XI -> Kapłan V Karty bardzo dobre wg mnie, tylko ten Kapłan w podsumowaniu? Że bez szaleństw alkoholowych może tylko taka przyjemna zabawa w miłym gronie. Albo, że nie będą do końca zadowoleni z tego, że jedzenie wyłącznie wegańskie ("ascetyczne"), ale to nie powinno być dużym problemem w świetle reszty kart (oboje jesteśmy weganami). Jak wy to widzicie? Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Farfalla209 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 wszystko będzie na ostatni guzik, będą spotkania, mogą się dobrze bawić Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 będziecie sie świetnie bawić, będzie miła atmosfera i wesoło, co sprawi, że każdy będzie czuł się swobodnie i rozluźniony. Twój partner może wieść prym na impresie i czynić honory gospodarza domu, a późiej to już się samo rozkręci. Jednak bez wielkich szaleństw na spokojnie sobie pożartujecie, poopowiadacie kawały i tak czas upłynie. Blisko północy obudzą się w Was czyste serdeczne uczucia. Cytuj
Farfalla209 Napisano 27 Grudnia 2013 Autor Napisano 27 Grudnia 2013 Euterpe i Daffne dziękuję pięknie za interpretację i życzę wam równie przyjemnie spędzonego sylwestra jak piszecie w interpretacji lub jeszcze przyjemniejszego! Cytuj
Gość Linkinia Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 Cesarz IV . 2 pucharów . Siła XI -> Kapłan V Zabawa powinna być udana Twój mężczyzna odegra dużą rolę, myślę, że pożartuje i rozkręci całą imprezę, będzie na pewno widoczny. Goście będą zadowoleni i serdeczni. Porozmawiacie sobie tak od serca, pośmiejecie się Szaleństw nie widać, ale wszyscy powinniście mieć bardzo pozytywne wrażenia po Cytuj
panna.marta Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 na pewno bedziesz ladnie wygladala i jakis pan zwroci na Ciebie uwage Cytuj
Farfalla209 Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Napisano 1 Stycznia 2014 Weryfikacja: Było bardzo, bardzo fajnie . Linkinia i Daffne miałyście rację, mój miły zaskakująco się zaktywizował na imprezie i pokazał się z bardzo zabawnej strony. Rozbudziła się też między nami większa bliskość, jest bardziej przywiązany do mnie i to bardziej okazuje i taki też był na sylwestrze. Więc te 2 kielichy dosłownie można było wziąć... Impreza była bardzo udana, ludzie się dobrze bawili i wyszli dopiero przed 6 . Kapłan w podsumowaniu nie wiem, byliśmy oboje dość mocno zmęczeni może to, chociaż ja w tej karcie widzę bardziej mojego znajomego którego zaprosiłam, który sam o sobie mówi czasem "monk" czyli kapłan. Zbudowała się głębsza przyjacielsko-kumplowska więź między nami i myślę, że dla niego ten sylwester był dość przełomowy, co zresztą sam mi napisał , więc może właśnie on tutaj wyskoczył, bo myśląc teraz o sylwestrze jego osoba jest dla mnie bardzo wyrazista. Dziękuję za interpretacje i życzę wam wszystkiego dobrego w (całym!) nowym roku . Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 wzajemnie wszystkiego dobrego i cieszę sie, że impreza sie udala Cytuj
Gość Linkinia Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 Cieszę się, że wypadło bardzo pomyślnie;) dziękuję i również życzę samej radości w 2014 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi