pawel116 Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 Jak zostanie rozpatrzona moja aplikacja przesłana do agencji zatrudnienia 23 grudnia? 10 Kielichów, Umiarkowanie, Rycerz Monet -> Rydwan, HB Kochankowie Podejrzewam, że już mają pracownika na to stanowisko, może poprzedni zdecydował się pozostać... Cytuj
Sanya Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 Ja też tak uważam. U mnie 10 pucharów na początku rozkładu mówi zawsze, że mamy tyle ile mamy i więcej już nie chcemy tudzież nie jesteśmy w stanie uzyskać. 1 Cytuj
pawel116 Napisano 27 Grudnia 2013 Autor Napisano 27 Grudnia 2013 Mnie kiedyś w pytaniu o to czy dostanę pracę w urzędzie wypadła 10 Kielichów na początku i faktycznie nie było żadnej odpowiedzi... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 najwyżej później przyjdzie informacja - rycerz denarów bywa bardzooooo powolny..... Cytuj
pawel116 Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Napisano 3 Stycznia 2014 Odpowiedzi nie otrzymałem, a ogłoszenie zostało usunięte kilka dni temu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi