SacralNirvana Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Ogolny nastroj miesiaca - VI Kochankowie Mozliwe, ze bedzie to miesiac wyborow i decyzji. Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 stycznia - XVIII Ksiezyc + 10 Monet, Paz Kielichow---> VIII Sprawiedliwosc, HB X Kolo Fortuny i I Mag Tu mozliwe, ze trzeba bedzie wyjasnic jakas niejasna sytuacje. Potrzebna bedzie rozmowa. Sprawe da sie wyjasnic, powinno byc dobrze. Czegokolwiek to dotyczy. 11-20 stycznia - 10 Monet + XVII Gwiazda, 2 Kielichow---> V Papiez, HB XI Moc i II Kaplanka Tu moze byc potrzeba jakiejs rozmowy, zaplanowania czegos na przyszlosc, ewentualnie rozmowa bedzie dotyczyla spraw przyszlosciowych. Moze cos zwiazane z rozwodem i rozmowa z mezem. 21-31 stycznia - Krolowa Kielichow + VIII Sprawiedliwosc, 4 Monet---> XII Wisielec, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Tu, jakby cos mialo mnie zatrzymac w domu lub w dzialaniu. Praca/Rozwoj zawodowy - As Kielichow + 8 Kielichow, XI Moc---> XVIII Ksiezyc, HB XX Sad i II Kaplanka Tu moze pojawic sie jakis impuls nowy. Do konca stycznia mialam sobie sie wyprobowac w tym, co robie, dalej mozliwosc wyboru... konkretnie co mnie tam interesuje... dalej szkolenie sie w tym kierunku. Rozwoj duchowy/ezoteryka - 9 Mieczy + Paz Bulaw, XIX Slonce---> X Kolo Fortuny, HB X Kolo Fortuny i I Mag Tu moze po prostu na biezaco jakas (wspol)praca, ktora wskaze mi, ze nie ma co na ten temat za duzo myslec, bo to sie zwyczajnie caly czas dzieje. Finanse - XVI Wieza + Krolowa Monet, VI Kochankowie---> XVIII Ksiezyc, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Tu moze byc jakis dodatkowy wydatek, bede musiala zazonglowac finansami i dobrze pokombinowac, tak sobie mysle. Samopoczucie - 8 Mieczy Kiedys pokazalo mi to straszebny bol plecow, rozlozyl mnie na rowne 2 tygodnie, wiec oby tu nie. Emocje - V Papiez Pod kontrola bardzo, moze nawet zbyt bardzo. Zdrowie - IX Eremita Moze byc potrzeba odpoczynku i zregenerowania siebie. Uczucia - XIV Umiarkowanie + 8 Bulaw, XX Sad---> XX Sad, HB VI Kochankowie Mysle, ze tu normalnie, bez wiekszych niespodzianek bedzie. Moze byc wiadomosc w sprawie terminow rozwodowych i moze nawet juz cos sie bedzie dzialo. Ewentualnie jakies kontakty z kims bez zobowiazan, takie czysto przyjacielsko-znajomosciowe. Niespodzianka - XI Moc, IV Cesarz, 6 Bulaw---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa No tu ciekawi mnie, co to bedzie. Ni huhu nie moge wymyslec. Jakis facet moze mnie czyms ostro zaskoczyc. Taka mysl. Zadanie m-ca - 7 Kielichow, 2 Mieczy, VIII Sprawiedliwosc---> V Papiez, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Dbac o realizowanie swoich marzen i mowic o nich na glos. Rada na styczen - XX Sad, II Kaplanka, As Monet---> XI Moc, HB V Papiez I tu tez powiedzialabym, zeby mowic o tym, co dla mnie wazne, nie blokowac sie na nic. Karty ciagniete za kazdym razem osobno. Tam, gdzie jest "+" to sa karty dociagane. Tam, gdzie jest "--->" to dalej sa sumowania. Edytowane 27 Grudnia 2013 przez SacralNirvana Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 Ogolny nastroj miesiaca - VI Kochankowie to może mieć związek z jakąś osobą, też podejmowanie decyzji 1-10 stycznia - XVIII Ksiezyc + 10 Monet, Paz Kielichow sprawy związane z rodziną, może coś wyjdzie na jaw, dowiesz się dodatkowej informacji, coś wspólnego z finansami, dorobkiem 11-20 stycznia - 10 Monet + XVII Gwiazda, 2 Kielichow nadziej, marzenia związane z rodziną, sprawami przyziemnymi, miłe spotkania(może i we dwoje), coś odległego może Ci zaprzątać głowę 21-31 stycznia - Krolowa Kielichow + VIII Sprawiedliwosc, 4 Monet tutaj wychodzą Twoje uczucia, emocjonalność, możliwe, że związana z sprawami urzędowymi, ograniczenia wydatków Praca/Rozwoj zawodowy - As Kielichow + 8 Kielichow, XI Moc na początku będziesz chętna do pracy, później możesz się emocjonalnie od niej odciąć, aby znów nabrać siły i działać dalej Finanse - XVI Wieza + Krolowa Monet, VI Kochankowie tutaj nastąpi zmiana, możesz być na stabilnej pozycji, mieć wszystko co niezbędne, później dokonanie wyboru Samopoczucie - 8 Mieczy możesz się czuć jak w pułapce, uwolnij się Emocje - V Papiez tutaj widać naukę, Ty kogoś lub ktoś Ciebie będzie pouczał, wysuniesz odpowiednie wnioski Zdrowie - IX Eremita może pójdziesz po poradę do lekarza(pustelnik - człowiek z dużą wiedzą), może być dobre albo i też skupisz się trochę na nim Uczucia - XIV Umiarkowanie + 8 Bulaw, XX Sad na początku luz, stabilnie, później pod wpływem impulsu(szybkiego działani) może coś się odrodzić na nowo Niespodzianka - XI Moc, IV Cesarz, 6 Bulaw mimo kiepskiego samopoczucia staniesz się silniejsza, bardziej stanowcza, coś Cię ucieszy, poczujesz się jak ktoś, kto coś wygrał Zadanie m-ca - 7 Kielichow, 2 Mieczy, VIII Sprawiedliwosc zejść z obłoków i spojrzeć realnie, postępować sprawiedliwie Rada na styczen - XX Sad, II Kaplanka, As Monet uwolnić w sobie energię, narodzić się na nowo, nie mów wszystkiego wszystkim, miej swoje tajemnice, zacznij coś nowego, może będziesz musiała wyciągnąć do kogoś rękę, przyjmij, to co ktoś chce Ci dać Cytuj
Gość Linkinia Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 Ogolny nastroj miesiaca - VI Kochankowie Też tak sądzę - czas podejmowania decyzji, wyklarowanie się jakichś sytuacji. Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 stycznia - XVIII Ksiezyc + 10 Monet, Paz Kielichow---> VIII Sprawiedliwosc, HB X Kolo Fortuny i I Mag Jakaś sprawa będzie wymagała wyjaśnienia, związana z domem, rodziną lub przyjaciółmi. Porozmawiacie i się ułoży, ale suma radzi, żeby podejść szczerze, z wyczuciem i umiejętnie. 11-20 stycznia - 10 Monet + XVII Gwiazda, 2 Kielichow---> V Papiez, HB XI Moc i II Kaplanka Hmm pisałaś przy innym rozkładzie, że mąż złożył pozew o rozwód. Może podział majątku/rozprawa... A moze randka 21-31 stycznia - Krolowa Kielichow + VIII Sprawiedliwosc, 4 Monet---> XII Wisielec, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Królowa kielichów kojarzy mi się jako matka, kobieta przejęta sprawami bliskich, wysłu****ąca ich... Może kwestie domowe tutaj widać, z domowym budżetem... Praca/Rozwoj zawodowy - As Kielichow + 8 Kielichow, XI Moc---> XVIII Ksiezyc, HB XX Sad i II Kaplanka Zajmiesz się tym, co sprawia Ci radość i satysfakcję. Wrócisz do zajęcia, które robiłaś kiedyś lub teraz zastanawiałaś się nad nim i trochę zawieszone było. Rozwoj duchowy/ezoteryka - 9 Mieczy + Paz Bulaw, XIX Slonce---> X Kolo Fortuny, HB X Kolo Fortuny i I Mag Tu moze po prostu na biezaco jakas (wspol)praca, ktora wskaze mi, ze nie ma co na ten temat za duzo myslec, bo to sie zwyczajnie caly czas dzieje. --> chyba tak, masz dwa razy Koło... Finanse - XVI Wieza + Krolowa Monet, VI Kochankowie---> XVIII Ksiezyc, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Hmm a ja bym powiedziała, że właśnie coś pozytywnie Cię zaskoczy w finansach. Uda Ci się zaoszczędzić i będziesz się zastanawiała, co z tym zrobić (pozwolić sobie na coś, czy może odłożyć). Samopoczucie - 8 Mieczy Chyba będziesz się czuła trochę ograniczona... Za dużo zajęć i spraw, żebyś mogła pozwolić sobie na luz. Emocje - V Papiez Pod kontrola bardzo, moze nawet zbyt bardzo. --> tak Zdrowie - IX Eremita Moze byc potrzeba odpoczynku i zregenerowania siebie. --> tutaj też nie mam co dodać Uczucia - XIV Umiarkowanie + 8 Bulaw, XX Sad---> XX Sad, HB VI Kochankowie Wydaje mi się, że będzie ten sam krąg osób, które znasz. Więc będzie stabilnie, przyjemnie i spokojnie, ale do czasu potem jeszcze przyjemniej, ale dużo dynamiczniej Obstawiam spotkanie lub ożywienie znajomości. Świetne karty na uczucia, dadzą Ci siłę w tym miesiącu Niespodzianka - XI Moc, IV Cesarz, 6 Bulaw---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Mężczyzna zachowa się tak, jak tego pragniesz. Ugrasz coś na swoją korzyść! ;D Zadanie m-ca - 7 Kielichow, 2 Mieczy, VIII Sprawiedliwosc---> V Papiez, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Wyjaśnić coś, o czym dużo rozmyślałaś lub będziesz rozmyślała w styczniu. Rada na styczen - XX Sad, II Kaplanka, As Monet---> XI Moc, HB V Papiez Działaj zgodnie ze swoimi emocjami i intuicją, nie tłum ich w sobie. Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 stycznia - XVIII Ksiezyc + 10 Monet, Paz Kielichow---> VIII Sprawiedliwosc, HB X Kolo Fortuny i I Mag troszkę zasiedzenia w domu widać, byc może plany jakieś i chęć ich wdrożenia bedziesz obmyślać 11-20 stycznia - 10 Monet + XVII Gwiazda, 2 Kielichow---> V Papiez, HB XI Moc i II Kaplanka srodek miesiąca stabilny i bardzo uczuciowy bym powiedziała,super czas,pełnej przyjemniej atmosfery i radości oraz miłosci. Czeguś chcieć więcej? 21-31 stycznia - Krolowa Kielichow + VIII Sprawiedliwosc, 4 Monet---> XII Wisielec, HB XII Wisielec i III Cesarzowa ostatnia dekada miesiąca będzie skoncetrowana na obowiązkach dnia codziennego ale takze mogą byc jakieś sprawy z byłym meżem. *** Praca/Rozwoj zawodowy - As Kielichow + 8 Kielichow, XI Moc---> XVIII Ksiezyc, HB XX Sad i II Kaplanka troszke rozwój w tym miesiącu pójdzie do przodu, wydobędziesz z siebie moc i determinacje jeśli zajdzie taka potrzeba i ładnie sobie poradzisz z wszelkimi zadaniami jakie będa na Ciebie czekały. Rozwoj duchowy/ezoteryka - 9 Mieczy + Paz Bulaw, XIX Slonce---> X Kolo Fortuny, HB X Kolo Fortuny i I Mag tutaj nie bęzie widocznie czasu na poświęcenia rozwojowi duchowemu czasu, ale nadrobisz to końcem miesiąca, bo wtedy będziesz mieć więcej czasu w domku i postanowisz nadrobić ten czas. Finanse - XVI Wieza + Krolowa Monet, VI Kochankowie---> XVIII Ksiezyc, HB XXII Glupiec i IV Cesarz finanse mogą być kruche początkiem miesiąca,ale szykuje sie wpływ w połowie środków pienieżnych więc nie będzie źle. Samopoczucie - 8 Mieczy samopoczucie średnie ponieważ bęziesz czuła sie ograniczona pod paroma względai.Może pieniażków nie będzie za dużo i trzeba będzie obmyslać jak tu sobie poradzić by dac radę. Emocje - V Papiez emocje stabilne, nieczego pod tym względem nie bedzie brakowało Zdrowie - IX Eremita zdrowie równiez dobre, nie bedziesz mieć na co narzekać. Uczucia - XIV Umiarkowanie + 8 Bulaw, XX Sad---> XX Sad, HB VI Kochankowie uczucia poczatkiem miesiaca sie przytłumią z uwagi na inne sprawy priorytetowe, ale późńiej pięknie rozkwieniesz aż będzie miło patrzeć. Niespodzianka - XI Moc, IV Cesarz, 6 Bulaw---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa niespodzianką będzie meżczyzna i jego kroki stanowcze wobec CIebie ) Zadanie m-ca - 7 Kielichow, 2 Mieczy, VIII Sprawiedliwosc---> V Papiez, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc trzeba będzie mierzyć siły na zamiary to Twoje zadanie by wypośrodkować pragnienia na tyle by mozna było je zrealizowac i aby nie czuć rozczarowania z powodu zbyt szybko i zbyt wysokiej poprzeczki stawianej sobie. Rada na styczen - XX Sad, II Kaplanka, As Monet---> XI Moc, HB V Papiez idz za głosem serca, suchaj go ono dobrze Cię prowadzi Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Napisano 29 Grudnia 2013 Ciekawe Daffne... z ta niespodzianka. Cos trudno mi uwierzyc, zeby to byl mezczyzna jakis. Z mezem - rozwod. Z innym - upadle iluzje. Co tu chciec jeszcze? Ciekawie sie zapowiada ten miesiac. Zobaczymy, co praktycznie przyniesie. Dziekuje Wam Kochane... Euterpe, Linkinio, Daffne... :bukiet: Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Grudnia 2013 Napisano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Ja myślę, że wszystko sie naprostuje jakoś,w uczuciach masz bardzo ładne odrodzenie, więc poprawi się i zregenenrujesz się. Trzymam kciuki Sacral i nie poddawaj się Edytowane 29 Grudnia 2013 przez Daffne Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Napisano 29 Grudnia 2013 Eh... Daffne... Dziekuje... Z jednej strony jest mi strasznie zle, z drugiej ciesze sie, ze wreszcie atmosfera jest czysta i wiadomo na 100% co jest a czego nie ma. Takze to tez jakis plus. Moze na tym polega moje odrodzenie. Zrzucenie ciezaru iluzji i czysta karta na nowe... Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Grudnia 2013 Napisano 29 Grudnia 2013 tak, mysłę, że lekcja Twoja polegała na tym by dopuszczać umysł i analizy do relacji z mężczyznami. By wypośrodkować, wyrównać marzenia i rozsądek. Będzie dobrze zobaczysz ) Cytuj
SacralNirvana Napisano 3 Lutego 2014 Autor Napisano 3 Lutego 2014 Weryfikuje Ogolny nastroj miesiaca - VI KochankowieMozliwe, ze bedzie to miesiac wyborow i decyzji. Miesiac, gdzie do glosu doszlo serce. Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 stycznia - XVIII Ksiezyc + 10 Monet, Paz Kielichow---> VIII Sprawiedliwosc, HB X Kolo Fortuny i I Mag Tu mozliwe, ze trzeba bedzie wyjasnic jakas niejasna sytuacje. Potrzebna bedzie rozmowa. Sprawe da sie wyjasnic, powinno byc dobrze. Czegokolwiek to dotyczy. No tak, tu pewna znajomosc zostala "dookreslona" jako "hej po kolezensku wymieniamy sie wiedza i informacjami". 11-20 stycznia - 10 Monet + XVII Gwiazda, 2 Kielichow---> V Papiez, HB XI Moc i II KaplankaTu moze byc potrzeba jakiejs rozmowy, zaplanowania czegos na przyszlosc, ewentualnie rozmowa bedzie dotyczyla spraw przyszlosciowych. Moze cos zwiazane z rozwodem i rozmowa z mezem. Tu zupelnie nowa znajomosc, bardzo, bardzo fajna. Z opcja spotkania sie, super fajny kontakt z panem. 21-31 stycznia - Krolowa Kielichow + VIII Sprawiedliwosc, 4 Monet---> XII Wisielec, HB XII Wisielec i III CesarzowaTu, jakby cos mialo mnie zatrzymac w domu lub w dzialaniu. Tu zajelam sie soba, odcielam od neta. Jedynie kontakt z jednym panem, ktory jest rzeczywiscie wart tego, zeby sie z nim kontaktowac, reszta sobie czekala. Praca/Rozwoj zawodowy - As Kielichow + 8 Kielichow, XI Moc---> XVIII Ksiezyc, HB XX Sad i II KaplankaTu moze pojawic sie jakis impuls nowy. Do konca stycznia mialam sobie sie wyprobowac w tym, co robie, dalej mozliwosc wyboru... konkretnie co mnie tam interesuje... dalej szkolenie sie w tym kierunku. Tu kwestia "co dalej", czy jakis kurs w tym, co robie, czy to dla mnie itd. Rozwoj duchowy/ezoteryka - 9 Mieczy + Paz Bulaw, XIX Slonce---> X Kolo Fortuny, HB X Kolo Fortuny i I MagTu moze po prostu na biezaco jakas (wspol)praca, ktora wskaze mi, ze nie ma co na ten temat za duzo myslec, bo to sie zwyczajnie caly czas dzieje. No, troche bylo. W czasie odciecia od neta, duzo praktyk, medytacja, zajecie sie tu i teraz tymi sprawami. Finanse - XVI Wieza + Krolowa Monet, VI Kochankowie---> XVIII Ksiezyc, HB XXII Glupiec i IV CesarzTu moze byc jakis dodatkowy wydatek, bede musiala zazonglowac finansami i dobrze pokombinowac, tak sobie mysle. No byl dodatkowy wydatek, trzeba bylo sie spiac porzadnie, ale udalo sie pogodzic to i owo. Samopoczucie - 8 MieczyKiedys pokazalo mi to straszebny bol plecow, rozlozyl mnie na rowne 2 tygodnie, wiec oby tu nie. Niefajne. Dochodzilam do siebie. Szczegolnie emocje. Emocje - V PapiezPod kontrola bardzo, moze nawet zbyt bardzo. No wlasnie trzeba bylo je troche popuscic, bo az za bardzo pod kontrola. W pewnym momecie tama puscila i oczyscilo sie to i owo. Zdrowie - IX EremitaMoze byc potrzeba odpoczynku i zregenerowania siebie. Tak, szczegolnie ostatnia dekada to dekada izolacji. Uczucia - XIV Umiarkowanie + 8 Bulaw, XX Sad---> XX Sad, HB VI KochankowieMysle, ze tu normalnie, bez wiekszych niespodzianek bedzie. Moze byc wiadomosc w sprawie terminow rozwodowych i moze nawet juz cos sie bedzie dzialo. Ewentualnie jakies kontakty z kims bez zobowiazan, takie czysto przyjacielsko-znajomosciowe. Tak, "kolezenstwo" zostalo reaktywowane. Niespodzianka - XI Moc, IV Cesarz, 6 Bulaw---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III CesarzowaNo tu ciekawi mnie, co to bedzie. Ni huhu nie moge wymyslec. Jakis facet moze mnie czyms ostro zaskoczyc. Taka mysl. Mezczyzna, ktory ostro o mnie zabiega. Zadanie m-ca - 7 Kielichow, 2 Mieczy, VIII Sprawiedliwosc---> V Papiez, HB XVII Gwiazda i VIII SprawiedliwoscDbac o realizowanie swoich marzen i mowic o nich na glos. No wyjsc na przeciw problemom, powiedzialabym, nie uciekac w projekcje a szukac rozmowy, wyjasniac. Rada na styczen - XX Sad, II Kaplanka, As Monet---> XI Moc, HB V PapiezI tu tez powiedzialabym, zeby mowic o tym, co dla mnie wazne, nie blokowac sie na nic. Zawalczyc o swoje. Dziekuje wszystkim za piekne interpretacje... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi