Skocz do zawartości

Uczucia na 2014 dla Karolinki (ZWERYFIKOWANY)

mayllah

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moja przyjaciolka z firmy poprosla o karty na milosc, od wielu lat jest sama, jakos nie moze nikogo na dluzej znalezc, ma jedynie jakiegos kolege wirtualnego, pisza ze soba od roku ale on jakos nie moze sie zdecydowac na spotkanie, zawsze ja wystawia. Ja w ogole zaczynam watpic czy on istnieje czy ktos sobe nie robi z niej zartow :(

Wylosowalam trzy karty:

X DENAR

II PUCHAROW

KOCHANKOWIE

wydaje mi sie ze swietne karty, dopytalam gdzie ewnetualnie pozna PANA:

III BULAW

Oto moja interpetacja

Zaczne od konca, czyli gdzie go pozna: III bulaw mowi o ruchu, a tak sie sklada ze w lutym szykuje sie nam w firmie wyjazd na narty do Austrii i mysle ze to moze o to chodzic, pozna jakiegos przystojenego pana, moze to bedzie instruktor, moze jakis naricarz :) W kazdym razie wydaje mi sie ze jesli ktos jej w oko wpadnie, musi wyjsc z inicjatywa

Kochankowie- mysle, ze bedzie chodzilo o jakis wybor, ona jest wolna, nie wiem jak ON :) Ale karta II pucharow, kojarzy mi sie tylko i wylacznie z zakochanymi, takie golabki zapatrzone w sobie, wiec mysle ze wybiora dobrze. Natomiast X DENAROW- kojarzy mi sie ze stabiizacja, z pewnoscia jesli chodzi o uczucia, z jakimis uroczystosciami rodzinnymi, moze szybkie zareczyny ?

Kochane, spojrzcie waszym rzetelnym okiem, bo ja jestem swiezynka, tzn wiecej czytam o tarocie niz stawiam:)

Pozdrawiam :)

Napisano

Mayllah

Z kart wygląda to inaczej niż piszesz o samotnej koleżance.

- ona jest/będzie w związku z kimś i pojawia się poważny dylemat jak dalej się to potoczy, bo w grę wchodzi 3-cia osoba.

No tak, ale to na 2014 rok - więc wszystko przed nią. - Miłość więc jest, ale widać uzależnienia rodzinne/możliwe, że tylko finansowe/.

Gość Daffne
Napisano

Uczucia na 2014 dla Karolinki

X DENAR, II PUCHAROW, KOCHANKOWIE ->suma WIEŻA/RYDWAN

stabilnie i bez zmian szykuje się do kwietnia, od kwietnia widać zmiany, jakiś stan zakochania sięi decyzję do podjęcia dość ważną. W drugiej połowie roku szykują sie dość powaze zmianyo ile sie na nie zdecydujesz. Powodzenia :)

Gość Euterpe
Napisano

ja widzę tutaj tylko rodzinę, praca dla niej może znaczyć bardzo wiele i właśnie również tak ją traktować, widać miłe spotkania towarzyskie, następnie będzie musiała dokonać wyboru lub zwiąże się z kim i to wcale nie musi być coś zobowiązującego

Napisano

Dziekuje za wasze spojrzenie, pytalam tylko o uczucia, bo wlasnie ona nikogo nie ma, a bardzo chcialaby sie ustattkowac, zalozyc rodzine, dzieci.

Napisano

Moim zdaniem prędko nie będzie to możliwe, na samym wstępie 10, a jak wypada 10 na początku to znaczy, że na razie bez zmian. Karty radzą żeby otworzyła się na świat, na ludzi, poszukała faceta w innym otoczeniu, na jakimś wyjeździe (3 buław). Dopiero wtedy będzie możliwość ruszenia się od tej 10 monet i stworzenia związku (2 pucharów + Kochankowie). Jej druga połówka na pewno gdzieś krąży, musi tylko po nią sięgnąć (3 buław! :)

• Lubię to! 1
Napisano

Sanya tez to jej mowie, zeby sie otwarla na ludzi, ona wlasnie nie chce na te narty firmowe jechac, a ja ja namawiam, bo a noz widelec kogos pozna fajnego.

A tak tkwi w jakiejs dziwnej relacji sms-owej z kims kogo na oczy nie widziala a ten koles twierdzi ze ja kocha, ale zawsze jak sie maja spotkac ( jeszcze sie nie widzieli) to akurat cos dziwnego sie dzieje ... a to wypadek, a to szpital...moze CI KOCHANKOWIE bedzie oznaka , ze bedzie musiala zrezygnowac z tej wirtualnej znajomosci na rzecz nowego

Napisano

Po 2 pucharach są Kochankowie, to znaczy, że być może po spotkaniu odpowiedniego mężczyzny będzie musiała podjąć decyzję - czy pozostać przy dotychczasowym modelu życia czy wejść w coś nowego. Namów ją koniecznie, tym bardziej, że idzie nowy rok :)

Napisano

Dziekuje moje Kochane za pomoc :-) Zycze jej jak najlepiej, bo to bliska mi osoba i chcialabym aby w koncu byla szczesliwa :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Jestem świeża, ale mi się zdaje że w tym wirtualnym związku osiągnęła wszystko czego powinna doznać. Kartą wynikową jest wieża, więc może cały dotychczasowy styl życia runie na korzyść nowego związku. Tutaj trzeba by było dobrać kartę. Życzę koleżance szczęścia i wreszcie dużo miłości :okok::_oczko:

• Lubię to! 1
Napisano

Co moge na dzien dzisiejszy powiedziec, to kontakt z tym wirtualnym panem juz zakonczyla jakies dwa tyg temu, ale strasznie to przechodzi, jest nerwowa i bardzo smutna milo ze buzia sie smieje, mowiac ze wszystko jest ok, to w oczach widac smutek i rozzalenie ...

Mam nadzieje, ze pozna w koncu jakiegos relanego, faceta z ktorym zalozy wymarzona rodzine.

Dzieki !!!

Napisano
Co moge na dzien dzisiejszy powiedziec, to kontakt z tym wirtualnym panem juz zakonczyla jakies dwa tyg temu(...)

Być może ten rozkład pokazał jej właśnie powyższą sytuację.

Zauważ, że jako pierwszą położyłaś 10 monet a to karta bardzo rodzinna i zarazem kres możliwości - w pytaniu dotyczącym przyszłości a konkretnie roku 2014, 10-tka na początku rozkładu pokazuje, że nie będzie niczego ponad to, co już jest. Dalej mamy 2 kielichy i Kochanków. 2 kielichów zawsze dla mnie oznaczała coś mało istotnego w sferze uczuć, owszem, miła karta, ale to wszystko. Kochankowie na końcu rozkładu i Wieża jako suma, to wg mnie podjęcie decyzji o zakończeniu relacji.

Jak dla mnie- karty pokazały wszystko, co Twoja koleżanka osiągnie, a raczej już osiągnęła w tym roku w sferze uczuć...

• Lubię to! 1
Napisano

Daviso dziekuje za pomoc, choc wolalabym aby ten rok przyniosl jej jakieggos faceta, bo ta kolezanka z kazdm dniem bywa trudniejsza w obcowaniu z ludzmi, bardzo jej ciazy ta cala sytacja, brak rodziny,perspektyw na dziecko a w tym roku stuknie jej 30 latek

Napisano

Życzmy jej tego.

Przypuszam, że jesteś jej bliska, dlatego dobrze by było, gdybyś postarała się dać jej dyskretnie kilka dobrych rad, np. że szukanie na siłę męża i ojca dla swoich dzieci nie prowadzi do pozytywnych zmian a raczej przeciwnie - do samych kłopotów i to wcale nie błahych. Kobiety samotne ok. 30-stki często czują parcie na posiadanie dzieci, bo: instynkt macierzyński, presja otoczenia a szczególnie rodziny, świadomość upływającego czasu i wiele wiele jeszcze innych czynników każe im znależć faceta, który pomoże im spełnić swoje pragnienia. Wydaje mi się jednak, że ten proces powinien odbywać się w innej kolejności, bo to, w jaki sposób Twoja znajoma podchodzi do kwestii posiadania rodziny, wygląda mi na czystą kalkulację. Takich spraw po prostu nie powinno się planować, to powinno samo przyjść we właściwym momencie.

Żauważ, ile jest wokół nieszczęśliwych małżeństw, związków a przez to również ich dzieci...

Dlaczego jest tyle rozwodów albo związków, w których ludzie męczą się ze sobą? Między innymi dlatego, że ludzie, zamiast żyć w zgodzie ze sobą, postępować tak, jak serce im podpowiada, kalkulują. Kalkulują, bo myślą wyłącznie o sobie, o swoich pragnieniach, które często przeobrażają się w obsesję czy wręcz uzależnienie od pragnień.

Twoja koleżanka chyba jest na takim etapie? Ponuractwo i rozdrażnienie na pewno nie pomoże jej, bo któż chciałby się świadomie wiązać z taką osobą, która na dzień dobry nawet uśmiechu nie prześle? Błędne koło.

A z tym wirtualnym kolesiem, to dobrze zrobiła, że go odstawiła :-) Dziewczyna niech lepiej zacznie więcej z realnymi ludźmi obcować, uśmiechać się częściej a odpowiedni kandydat szybko sam się znajdzie :-)

Napisano

Daviso swietnie to ujelas, wszystko sie zgadza, ona bardzo pragnie miec dziecko i tak naprawde nie wazny jest ten facet, jak to dziecko i dlatego tak usilnie szuka kogos. Przy czym jest osoba sliczna, wysztalcona, inteligentna, samowystarczalna finansowo, ale no wlasnie chyba tego tez panowie sie boja, albo jej niewyparzonego jezyka, bo takowy tez ma :-)

Za dwa tygodnie wyjezdzamy za granice na narty,moze tam sie rozerwie, zapomni o tej calej szarosci, codziennosci i a noz widelec ...

• 3 miesiące temu...
Napisano

Mialyscie racje, ze nic nie ruszylo w uczuciach ... Na dzien dzisiejszy moge powiedziec tyle,Karolina zerwala kontakt z facetem internetowym, to pozwolilo na to, ze zaczyna otwierac sie na innych, wiecej wychodzi z domu, spotyka sie z ludzimi, poki co drugiej polowki jeszcze nie odnalazla, ale najwazniesze, ze sa jakies perspektywy, bo ktos tam sie kreci .. pisze, wiec a noz widelec cos tego bedzie. Za kilka miesiecy napisze co dalej :-)

• 8 miesięcy temu...
Napisano

No wiec, kolezanka ogolnie dokonala wielu przemian w poprzednim roku.

Zaczela spotykac sie z mezczyznami, cybermilosc poszla w zapomnienie a najwazniejsze, ze gdzies tak od pazdziernika amor ja trzasnal i ma swoja milosc. Jest bardzo szczesliwa.

Dzekuje za pomoc :)

• Lubię to! 1