Skocz do zawartości

co z sylwestrem?

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie mam planow i narazie na nic sie nie zapowiada. Czy w ogole uda mi sie cos wykombinowac do 30.12?

król pucharów, 3 monet, moc VIII

cos sie chyba znajdzie, 3 monet kojarzy mi sie z czyms co ktos dla mnie zrobi niz ja sama dla siebie.

Co by to ewentualnie bylo?

7 pucharow, as denarow, rycerz buław dolozone 3 pucharow -> głupiec

jakas duza impreza?

Napisano

W tym drugim rozkładzie te 7 Pucharów, 3 Puchary i Głupiec z podsumy to może to, że nabuzujesz się dobrze na Sylwcia hehe.

Co? Źle by to było? Dobrze. Trzeba jakoś się też odstresować.

Gość Euterpe
Napisano

1. opcja - wszystko będzie siedzieć tylko w Twojej głowie i nic nie wykombinujesz

2. opcja - spotkanie towarzyskie i świetna zabawa :)

Napisano
Po sprzątaniu ( na pewno do wieczora ) zajrzę ;)

ok, bede wdzieczna :)

Gość Daffne
Napisano

Nie mam planow i narazie na nic sie nie zapowiada. Czy w ogole uda mi sie cos wykombinowac do 30.12?

król pucharów, 3 monet, moc VIII ->Śmierć/Cesarz

byc może będziesz brać pod uwagę coś/kogoś i spęzenie z kimś/ u kogoś sylwestra, ale wyglada na to, że spędzisz go w domku z rodziną albo wybędziesz na fajerwierki gdzieś i tam kogoś spotkasz.

Co by to ewentualnie bylo?

być możze jacyś znajomi w osttaniej chwili Cię zaproszą. Idź na fajerwerki gdzieś bo może wtedy.sama nie wiem dlaczego tak mi to w głowie siedzihehe

Gość Linkinia
Napisano

Dostaniesz propozycję od pana ;)

Znowu widać pana i to jakby już od Ciebie nie miało zależeć, ale od tej grupy osób. Czyli zostałabyś zaproszona na imprezę do znajomych.

Napisano

wczoraj dostałam jedną od znajomego, ale odmówiłam,bo koszty w porównaniu do warunków imprezy są irracjonalne, więc jakby ta 1 by się zgadzała,ale ostatecznie zweryfikuję po 1.01

Napisano

Myślę, ze jeszcze jakas fajna propozycja wyskoczy. Będzie to dobra impreza, ze sporą dawka alko

Napisano

myśle, ze Pan wyjdzie z inicjatywą. Ale Tobie cos nie podpasuje? Albo cos tam wyjdzie, moze pójdzicie gdzieś razem. Sytuacja sie rozkreci i poczujesz sie DUSZĄ TOWARZYSTWA:)

heh, no 7 pucharów też skojarzyło mi sie z alkoholem:) W Sylwestra to nie grzech. Będziesz sie dobrze bawic ogólnie, czego Ci życzę:) Wszystkiego dobrego na Nowy Rok:)

Napisano

myśle, ze Pan wyjdzie z inicjatywą. Ale Tobie cos nie podpasuje? Albo cos tam wyjdzie, moze pójdzicie gdzieś razem. Sytuacja sie rozkreci i poczujesz sie DUSZĄ TOWARZYSTWA:)

heh, no 7 pucharów też skojarzyło mi sie z alkoholem:) W Sylwestra to nie grzech. Będziesz sie dobrze bawic ogólnie, czego Ci życzę:) Wszystkiego dobrego na Nowy Rok:)

Dziękuję emilr, wzjamnie :)

Gość Euterpe
Napisano

Denary to też wydatki, więc w 3 monetach możecie się na coś zrzucić lub każdy coś od siebie przyniesie. Tam gdzie jest as to Ty byś musiała zainwestować, aby wejść i też może być fajnie :)

Napisano

Czy uda Ci się coś wykombinować na Sylwestra:

Król pucharów, 3 monet, Moc - jakiś mężczyzna spośród Twoich znajomych może wyjść z inicjatywą

Co by to ewentualnie było?

7 pucharów, As denarów, Rycerz buław dołożone 3 pucharów -> Głupiec - klasyczna popijawa (7 pucharów, 3 pucharów oraz Głupiec ;)), natomiast istniałaby tu konieczność przemieszczenia się, bo mogłoby być to w miejscu nieco oddalonym (As monet + Rycerz buław)

Trzymam kciuki za pojawienie się ewentualnych możliwości :)

Napisano
Co by to ewentualnie było?

7 pucharów, As denarów, Rycerz buław dołożone 3 pucharów -> Głupiec - klasyczna popijawa (7 pucharów, 3 pucharów oraz Głupiec ;)), natomiast istniałaby tu konieczność przemieszczenia się, bo mogłoby być to w miejscu nieco oddalonym (As monet + Rycerz buław)

Jakby to tak miało być to nie wchodź do samochodu w przypadku podpitego kierowcy. W taki sposób też wiele tragedii powstaje.

Use common sense: Don't drink and drive.

Napisano
Zawsze są inne środki komunikacji niż auto:-P

No ale Sanya, jakie? Rower, furmanka? :lol:

Rowerem też jest niebezpiecznie, bo słyszało się nie raz o potrąconych rowerzystach przez auto. Furmanka? Bo ja wiem... To furman musiałby być trzeźwy wtedy. Zresztą, do Warszawy to i chyba nie wpuściliby furmanki, zakładając, że impreza odbywałaby się gdzieś na wsi.

Jedyne wyjście to mieć przeznaczone już pieniądze na taxi. Tylko nie wiem czy szłoby wtedy znaleźć trzeźwego taryfiarza wtedy.

Napisano

No ja akurat przemieszczam się pociągiem na swojego sylwestra, nie wszyscy siedzą w domach lub mają znajomych na miejscu. Poza tym dyskusja zbędna, trzymajmy się tematu.

Napisano

ostatecznie postanowilam nigdzie nie isc tylko urzadzic fajna zabawe w domu!odrucilam oferte pewnego pana.

Bylo sporo jedzenia, alkoholu i pomimo tego,ze po powrocie z pracy czulam sie mocno zmeczona, to do 00.00 bardzo sie ozywilam :) jestem zadowolona :D