Skocz do zawartości

Interpretacja - relacja

katty9

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tarot boski

kim dla niego jestem - 3 kielichow

jakie są jego uczucia - mag

czego chce - 8 denarow

co będzie - umiarkowanie

jakie są losy relacji - 6 denarow

Osoba, która w jakiś sposób porusza serce, jakimś natchnieniem. Ale raczej nie aż tak poważnie.

Co czuje, chęć dominacji, uwodzenia.

Aktualnie jest zbyt zajęty/ praca nauka jego priorytet

Nic szczególnego. Umiarkowanie nie jest zmiana, tylko kontynuowaniem bardziej dla mnie

W losach relacji. Nie widać tu związku, bardziej " to co ty mi dajesz, ja Tobie tez" .

Opis sytuacji. - od dłuższego czasu milczymy.

Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji.

Napisano

Będzie inicjatywa z którejś ze stron (6 monet) żeby się odezwać. Jeśli chodzi o charakter relacji, jest on czysto niezobowiązujący, wskazują na to: 3 pucharów, mag, 8 denarów (ta ostatnia często wypada mi na zwykłych znajomych).

Gość Euterpe
Napisano

czego chce - 8 denarow

co będzie - umiarkowanie

3 kielichy - jedną z wielu osób, z którą można przyjemnie spędzić czas, miłe uczucia

mag - on lubi robić bardzie dla publiki, niech widownia będzie zadowolona z pokazu

8 denarów - czego chce ogólnie? możliwe, że zainwestować w swoje sprawy, dokształcić się itp...

umiarkowanie - tak jak jest lub jeżeli jesteście w niestabilnej sytuacji, to ona się unormuje

6 denarów - jedna osoba daje więcej z siebie niż ta druga, dostaniemy tyle, ile "łaskawa osoba" raczy nam dać

Nie widać tutaj związku, brak takowych kart, bardziej koleżeńskie. Nie ma również w rozkładzie mieczy(komunikacja) oraz buław(namiętność, nerwy, seks, pasja).

Napisano

Moim zdaniem pan nie jest wolny, ma kogoś i jesteś dla niego kobietą do niezobowiązującej relacji, romansowej... chce relacji koleżeńskiej, bez zobowiązań i pokazuje to umiarkowanie na pozycji "co będzie" - relacja stonowana, umiarkowana, brak uniesień i szaleństwa...

Gość Daffne
Napisano

jesteś dla niego miłą i sympatyczną znajomą, z którą może sobie fajnie pogadać.

póki co nie ma głębszych uczć, czuje sympatię i chęć flirtu z musla,że może cos wiecej się rozwinie.

czego chce - 8 denarow

chcialby pogłębiac relacje i znajomość. Poznać Ciebie lepiej,

co będzie - umiarkowanie

będzie na spokojnie poznawanie się

wzajemne rozmowy, może spotkania

Napisano

- kimś bliskim mu, ale nie Jedynej -

- uczucia pojawiają się w miarę Jego potrzeb! - nie jesteś więc mu obojętna, ale On przede wszystkim myśli o sobie i swoich potrzebach - biorąc pod uwagę, że

/3 kiel/ może mieć inne Panie - to należy podejść do niego z ogromną rezerwą

czego chce - 8 denarow

- aby utrzymać znajomość to mu zależy, ale w taki niezobowiązujący sposób - na zasadzie - odezwie się np. co u Ciebie słychać, czy masz wolny wieczór?

co będzie - umiarkowanie

-- Znajomość jest, ale w takiej właśnie bardziej towarzyskiej relacji - co słychać, co porabiasz, czy masz czas itp.

Pan więc "zachowuje" Cię na zaś :)