Gość Linkinia Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 Z góry bardzo dziękuję za pomoc i poświęcony czas W styczniu zajmie mnie sesja. Nie pracuję i nie szukam pracy, jestem sama, nikogo wokół. Uczucia – 10 kielichów, Królowa denarów, 9 kielichów --> HB Słońce, Koło, Mag Będę zadowolona i będę się cieszyła czasem spędzonym z rodziną i przyjaciółmi. Nie będę się czuła samotna. Przyjaźnie – Paź mieczy, 7 mieczy, 7 kielichów --> HB Umiarkowanie, Kapłan Nieszczerość i wymówki, podtrzymywanie iluzji, że jest wszystko okej… nawet wiem, o kogo chodzi. Z pozostałymi – w porządku, po staremu. Nieoczekiwane – Głupiec, 9 mieczy, 7 denarów --> HB Sprawiedliwość, Kapłanka Chyba zrobię coś spontanicznie i potem będę żałowała, zastanawiała się nad konsekwencjami, czekała na bieg wydarzeń. Ogólny nastrój miesiąca – 4 mieczy, Księżyc, 6 denarów --> HB Koło, Mag Będę zmęczona. Miesiąc pod znakiem nauki do sesji, także nie raz się nie wyśpię, podenerwuję, no i sprawdzę swoje umiejętności. Dodałam jeszcze: Jak będzie wyglądała moja relacja z trzema panami, którzy zajmują moje myśli, ale z żadnym obecnie nic się nie dzieje. Relacja z J. – 10 mieczy, 7 denarów, Król kielichów --> HB Gwiazda, Siła Rozczaruję się relacją, liczyłam na to, że w styczniu wydarzy się więcej. On owszem będzie miły i wdzięczny może za notatki, ale nic poza tym. Relacja z K. – XI Sprawiedliwość, Paź kielichów, 10 denarów --> HB XXI Świat, Cesarzowa Odezwie się do mnie i może będzie chciał wyjaśnić, dlaczego się nie odzywam. Bez spięć. Relacja z P. – As kielichów, Sąd Ostateczny, 4 kielichów, dociągnięte 8 buław --> HB Kochankowie Kontakt wróci. Odezwie się do mnie, bo będzie potrzebował rozmowy, pomocy. Myślę też, że w naszych rozmowach będzie flirt – tak jak dawno temu… Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 Uczucia – 10 kielichów, Królowa denarów, 9 kielichów szczęście, zadowolenie z samej siebie, poczucie bezpieczeństwa i zabezpieczenia materialnego, miła i ciepła atmosfera Przyjaźnie – Paź mieczy, 7 mieczy, 7 kielichów --> HB Umiarkowanie, Kapłan dużo kontaktów, użycie dyplomacji, myślenie o niebieskich migdałach, może też być podstęp, pomoc na ściąganiu w czasie egzaminu Nieoczekiwane – Głupiec, 9 mieczy, 7 denarów --> HB Sprawiedliwość, Kapłanka coś nowego/świeżego, przez co możesz nie spać po nocach lub nie za dobrze się czuć, będzie to wymagało cierpliwości, czekania, rezultaty przyjdą później, może to też być coś, co Cię uszczęśliwi, Głupiec to także radość I przez nią także można nie spać Ogólny nastrój miesiąca – 4 mieczy, Księżyc, 6 denarów --> HB Koło, Mag spokojny, marzenia o czymś nierealnym/dalekim/nieosiągalnym, dajesz tyle, ile chcesz lub ktoś się tak zachowa w stosunku do Ciebie Relacja z J. – 10 mieczy, 7 denarów, Król kielichów --> HB Gwiazda, Siła zostanie uśmiercona, brak kontaktu, czekanie na wyniki, dużo rozmyślań o nim Relacja z K. – XI Sprawiedliwość, Paź kielichów, 10 denarów --> HB XXI Świat, Cesarzowa będzie sprawiedliwa, może spotykacie się na uczelni, informacje o nim lub od niego, skupienie się bardziej na rodzinie niż na nim lub poznasz kogoś z jego stron Relacja z P. – As kielichów, Sąd Ostateczny, 4 kielichów, dociągnięte 8 buław --> HB Kochankowie tutaj widać nowe uczucie, które odżyło, ale też niechęć, jednak akcja powinna nabrać tempa, w każdym razie widać impuls do działania Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 Uczucia – 10 kielichów, Królowa denarów, 9 kielichów --> HB Słońce, Koło, Mag cały miesiąc szykuje się bardzo ładny uczuciowo, nie będziesz odczuwała braku uczuć, tego możesz byc pewna Przyjaźnie – Paź mieczy, 7 mieczy, 7 kielichów --> HB Umiarkowanie, Kapłan w przyjaźniach może byc troszkę sceptyczności, nerowowści, możliwe że pokłócisz ssie z kims, albo będziesz psioczyć pod nosem z jakiegoś powodu. W każdym razie nie daj sobie podkopywać własnych marzeń i zarażać się spcetycznością. Rób to co Ci serce dyktuje. Nieoczekiwane – Głupiec, 9 mieczy, 7 denarów --> HB Sprawiedliwość, Kapłanka nieoczzekiwanie ktoś może wykazać bezmyślną postawę, ( żeby nie powiedzieć głupią) i z tego powodu będzie Ci przykro, ale pamięta że czasem ludzie gadają bezwiednie i nie mają złych zamiarów.Wykaż ciepliwość i zrozumienie na ile będzie się dalo. Ogólny nastrój miesiąca – 4 mieczy, Księżyc, 6 denarów --> HB Koło, Mag ogólnie pierwsza dekada miesiąca może być trudniejsza dla Ciebie pod paroma względami, ale wyjdziesz na prostą w drugiej połowie miesiąca. Dodałam jeszcze: Jak będzie wyglądała moja relacja z trzema panami, którzy zajmują moje myśli, ale z żadnym obecnie nic się nie dzieje. Relacja z J. – 10 mieczy, 7 denarów, Król kielichów --> HB Gwiazda, Siła jeśli relacja była zła może sie poprawić, trzeba będzie wykazac wiele cierpliwości i wysiłjy by poprawiła się relacja. Relacja z K. – XI Sprawiedliwość, Paź kielichów, 10 denarów --> HB XXI Świat, Cesarzowa tutaj będzie surowo oceniane podejście drugiej osoby i analizowanie, później się poprawi i unormuje. Relacja z P. – As kielichów, Sąd Ostateczny, 4 kielichów, dociągnięte 8 buław --> HB Kochankowie nowe szasne nowe kiełkujące uczucie i mżliwość odrodzenia relacji albo wyjaśnieina sobie paru kwestii ważnych dla Was, jednak będzie to dociągane przez jedno z Was. Cytuj
panna.marta Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 Uczucia – 10 kielichów, Królowa denarów, 9 kielichów --> HB Słońce, Koło, Mag Bardzo rodzinnie, duzo radosci i mozna powiedziec dobrostan pod wzgl materalnym,ale ja bym powiedziala,ze moga byc tez nieoczekiwane szanse na nowe znajomosci Przyjaźnie – Paź mieczy, 7 mieczy, 7 kielichów --> HB Umiarkowanie, Kapłan chyba bedziesz dosc podejrzliwa co do pewnych osob Nieoczekiwane – Głupiec, 9 mieczy, 7 denarów --> HB Sprawiedliwość, Kapłanka Bedziesz czekala na efekty czegos za co sie zabierzesz. Musisz byc cierpliwa, bo w to ile wlozysz wysilku na tyle ma szanse sie spelnic Ogólny nastrój miesiąca – 4 mieczy, Księżyc, 6 denarów --> HB Koło, Mag Mysle,ze bedziesz chciala pobyc sama i zorbic cos fajnego dla siebie Dodałam jeszcze: Jak będzie wyglądała moja relacja z trzema panami, którzy zajmują moje myśli, ale z żadnym obecnie nic się nie dzieje. Relacja z J. – 10 mieczy, 7 denarów, Król kielichów --> HB Gwiazda, Siła tu nic z tego, bedziesz dlugo czekala na jego ruch, dzialanie,ale masz szanse na przyjazn Relacja z K. – XI Sprawiedliwość, Paź kielichów, 10 denarów --> HB XXI Świat, Cesarzowa Sa szanse, bedzie nawet sie staral. Tylko czy Tobie sie nie cos nagle nie odmieni? Relacja z P. – As kielichów, Sąd Ostateczny, 4 kielichów, dociągnięte 8 buław --> HB Kochankowie cośs sie ozywi wzgledem tego co bylo, w zasadzie to nagle obudzi sie uczucie, ktorego wczesniej ktos z Was nie dostrzegal. Relacje rozwinie sie dosc szybko i nabierze bardzo goracego charakteru... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) WERYFIKACJA Bardzo, ale to bardzo dziękuję!! Uczucia – 10 kielichów, Królowa denarów, 9 kielichów --> HB Słońce, Koło, Mag Będę zadowolona i będę się cieszyła czasem spędzonym z rodziną i przyjaciółmi. Nie będę się czuła samotna. --> tak plus Ci najbliżsi pokazali, że naprawdę są przyjaciółmi. Mogłam na nich liczyć w nocy o północy. Dzięki przyjacielowi, siostrze i kuzynowi - zamówiłam drogi bilet na koncert ukochanego zespołu w innym mieście dość daleko ode mnie Przyjaźnie – Paź mieczy, 7 mieczy, 7 kielichów --> HB Umiarkowanie, Kapłan Nieszczerość i wymówki, podtrzymywanie iluzji, że jest wszystko okej… nawet wiem, o kogo chodzi. Z pozostałymi – w porządku, po staremu. --> Wyszły na jaw prawdziwe zamiary jednej z moich koleżanek z uczelni, w wyniku czego zrezygnowalam z bliskiej znajomości. Poczułam się oszukana i wykorzystana. Nieoczekiwane – Głupiec, 9 mieczy, 7 denarów --> HB Sprawiedliwość, Kapłanka Chyba zrobię coś spontanicznie i potem będę żałowała, zastanawiała się nad konsekwencjami, czekała na bieg wydarzeń. --> pytania na egzaminie zerowym (dwa zagadnienia, których się nie nauczyłam), byłam zaskoczona, źle mi poszło i potem w nerwach czekałam na wyniki Ogólny nastrój miesiąca – 4 mieczy, Księżyc, 6 denarów --> HB Koło, Mag Będę zmęczona. Miesiąc pod znakiem nauki do sesji, także nie raz się nie wyśpię, podenerwuję, no i sprawdzę swoje umiejętności. --> plus ta sprawa z koleżanką, straciłam znajomość, której byłam pewna. Dodałam jeszcze: Jak będzie wyglądała moja relacja z trzema panami, którzy zajmują moje myśli, ale z żadnym obecnie nic się nie dzieje. Relacja z J. – 10 mieczy, 7 denarów, Król kielichów --> HB Gwiazda, Siła Rozczaruję się relacją, liczyłam na to, że w styczniu wydarzy się więcej. On owszem będzie miły i wdzięczny może za notatki, ale nic poza tym. --> były dwie miłe rozmowy, był wdzieczny za notatki, ale liczyłam, że mnie gdzieś zaprosi... i nie udało się nam porozmawiać przed ani po egzaminie, ciągle ktoś przeszkadzał. A widziałam, ze czekał na odpowiedni moment. Relacja z K. – XI Sprawiedliwość, Paź kielichów, 10 denarów --> HB XXI Świat, Cesarzowa Odezwie się do mnie i może będzie chciał wyjaśnić, dlaczego się nie odzywam. Bez spięć. --> wymieniliśmy dosłownie 2 smsy. Zapytał co u mnie (dobrze, odpoczywam) i czy jestem zakochana, czy mam kogoś (nie;)) i tyle. Jestem zadowolona, nie chce mieć z nim kontaktu. Relacja z P. – As kielichów, Sąd Ostateczny, 4 kielichów, dociągnięte 8 buław --> HB Kochankowie Kontakt wróci. Odezwie się do mnie, bo będzie potrzebował rozmowy, pomocy. Myślę też, że w naszych rozmowach będzie flirt – tak jak dawno temu… --> lajkowałam mu posty na fb, komentowałam. Tylko tyle... on nie zrobił w moim kierunku nic. Uczucia – 10 kielichów, Królowa denarów, 9 kielichówszczęście, zadowolenie z samej siebie, poczucie bezpieczeństwa i zabezpieczenia materialnego, miła i ciepła atmosfera Przyjaźnie – Paź mieczy, 7 mieczy, 7 kielichów --> HB Umiarkowanie, Kapłan dużo kontaktów, użycie dyplomacji, myślenie o niebieskich migdałach, może też być podstęp, pomoc na ściąganiu w czasie egzaminu Nieoczekiwane – Głupiec, 9 mieczy, 7 denarów --> HB Sprawiedliwość, Kapłanka coś nowego/świeżego, przez co możesz nie spać po nocach lub nie za dobrze się czuć, będzie to wymagało cierpliwości, czekania, rezultaty przyjdą później, może to też być coś, co Cię uszczęśliwi, Głupiec to także radość I przez nią także można nie spać Ogólny nastrój miesiąca – 4 mieczy, Księżyc, 6 denarów --> HB Koło, Mag spokojny, marzenia o czymś nierealnym/dalekim/nieosiągalnym, dajesz tyle, ile chcesz lub ktoś się tak zachowa w stosunku do Ciebie Relacja z J. – 10 mieczy, 7 denarów, Król kielichów --> HB Gwiazda, Siła zostanie uśmiercona, brak kontaktu, czekanie na wyniki, dużo rozmyślań o nim Relacja z K. – XI Sprawiedliwość, Paź kielichów, 10 denarów --> HB XXI Świat, Cesarzowa będzie sprawiedliwa, może spotykacie się na uczelni, informacje o nim lub od niego, skupienie się bardziej na rodzinie niż na nim lub poznasz kogoś z jego stron Relacja z P. – As kielichów, Sąd Ostateczny, 4 kielichów, dociągnięte 8 buław --> HB Kochankowie tutaj widać nowe uczucie, które odżyło, ale też niechęć, jednak akcja powinna nabrać tempa, w każdym razie widać impuls do działania Uczucia – 10 kielichów, Królowa denarów, 9 kielichów --> HB Słońce, Koło, Mag cały miesiąc szykuje się bardzo ładny uczuciowo, nie będziesz odczuwała braku uczuć, tego możesz byc pewna Przyjaźnie – Paź mieczy, 7 mieczy, 7 kielichów --> HB Umiarkowanie, Kapłan w przyjaźniach może byc troszkę sceptyczności, nerowowści, możliwe że pokłócisz ssie z kims, albo będziesz psioczyć pod nosem z jakiegoś powodu. W każdym razie nie daj sobie podkopywać własnych marzeń i zarażać się spcetycznością. Rób to co Ci serce dyktuje. Nieoczekiwane – Głupiec, 9 mieczy, 7 denarów --> HB Sprawiedliwość, Kapłanka nieoczzekiwanie ktoś może wykazać bezmyślną postawę, ( żeby nie powiedzieć głupią) i z tego powodu będzie Ci przykro, ale pamięta że czasem ludzie gadają bezwiednie i nie mają złych zamiarów.Wykaż ciepliwość i zrozumienie na ile będzie się dalo. Ogólny nastrój miesiąca – 4 mieczy, Księżyc, 6 denarów --> HB Koło, Mag ogólnie pierwsza dekada miesiąca może być trudniejsza dla Ciebie pod paroma względami, ale wyjdziesz na prostą w drugiej połowie miesiąca. Dodałam jeszcze: Jak będzie wyglądała moja relacja z trzema panami, którzy zajmują moje myśli, ale z żadnym obecnie nic się nie dzieje. Relacja z J. – 10 mieczy, 7 denarów, Król kielichów --> HB Gwiazda, Siła jeśli relacja była zła może sie poprawić, trzeba będzie wykazac wiele cierpliwości i wysiłjy by poprawiła się relacja. Relacja z K. – XI Sprawiedliwość, Paź kielichów, 10 denarów --> HB XXI Świat, Cesarzowa tutaj będzie surowo oceniane podejście drugiej osoby i analizowanie, później się poprawi i unormuje. Relacja z P. – As kielichów, Sąd Ostateczny, 4 kielichów, dociągnięte 8 buław --> HB Kochankowie nowe szasne nowe kiełkujące uczucie i mżliwość odrodzenia relacji albo wyjaśnieina sobie paru kwestii ważnych dla Was, jednak będzie to dociągane przez jedno z Was. Uczucia – 10 kielichów, Królowa denarów, 9 kielichów --> HB Słońce, Koło, MagBardzo rodzinnie, duzo radosci i mozna powiedziec dobrostan pod wzgl materalnym,ale ja bym powiedziala,ze moga byc tez nieoczekiwane szanse na nowe znajomosci Przyjaźnie – Paź mieczy, 7 mieczy, 7 kielichów --> HB Umiarkowanie, Kapłan chyba bedziesz dosc podejrzliwa co do pewnych osob Nieoczekiwane – Głupiec, 9 mieczy, 7 denarów --> HB Sprawiedliwość, Kapłanka Bedziesz czekala na efekty czegos za co sie zabierzesz. Musisz byc cierpliwa, bo w to ile wlozysz wysilku na tyle ma szanse sie spelnic Ogólny nastrój miesiąca – 4 mieczy, Księżyc, 6 denarów --> HB Koło, Mag Mysle,ze bedziesz chciala pobyc sama i zorbic cos fajnego dla siebie Dodałam jeszcze: Jak będzie wyglądała moja relacja z trzema panami, którzy zajmują moje myśli, ale z żadnym obecnie nic się nie dzieje. Relacja z J. – 10 mieczy, 7 denarów, Król kielichów --> HB Gwiazda, Siła tu nic z tego, bedziesz dlugo czekala na jego ruch, dzialanie,ale masz szanse na przyjazn Relacja z K. – XI Sprawiedliwość, Paź kielichów, 10 denarów --> HB XXI Świat, Cesarzowa Sa szanse, bedzie nawet sie staral. Tylko czy Tobie sie nie cos nagle nie odmieni? Relacja z P. – As kielichów, Sąd Ostateczny, 4 kielichów, dociągnięte 8 buław --> HB Kochankowie cośs sie ozywi wzgledem tego co bylo, w zasadzie to nagle obudzi sie uczucie, ktorego wczesniej ktos z Was nie dostrzegal. Relacje rozwinie sie dosc szybko i nabierze bardzo goracego charakteru... Edytowane 31 Stycznia 2014 przez Linkinia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi