TigerEye Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 Jak spędzę sylwestra? 7denarów 8buław 9buław 10kielichów królowa kielichów oczekiwanie na wiadomość, dobre wiadomości, ruch?, odpoczynek lub zmierzanie do celu, spędzenie czasu z ludźmi Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 z kart wynika, że w gronie rodzinnym lub ze znajomymi na domówce spedziesz ten czas. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 miło, ciepło, na początku może być troszkę nudnawo/czekania, następnie akcja się rozkręci, możesz być bardziej obserwatorem lub czegoś pilnować(?), może być dużo alkoholu w końcu są puchary i Sylwester, myślę że będziesz się dobrze bawić Cytuj
niiwa Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 Rozumiem, że karty rozłożone w ciągu bez przyporządkowanych im pozycji? Cytuj
TigerEye Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Napisano 28 Grudnia 2013 miło, ciepło, na początku może być troszkę nudnawo/czekania, następnie akcja się rozkręci, możesz być bardziej obserwatorem lub czegoś pilnować(?), może być dużo alkoholu w końcu są puchary i Sylwester, myślę że będziesz się dobrze bawić kim jest królowa pucharów? Cytuj
panna.marta Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 obstawiam,ze zostaniesz w domu z rodzina. 7 denarow czekanie na cos zbyt dlugo, na cos co pozornie mogloby przyniesc jakis efekt, dalej karty oporu i braku ruchu. Moze zaprosisz jakas sobra kumpele i posiedzicie razem-> krolowa pucharow. Cytuj
TigerEye Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Napisano 3 Stycznia 2014 nie zostałam w domu, pojechałam na sylwestra do partnera i później wyszliśmy do jego znajomych z rodziną. Było troszeczkę alkoholu Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Królowa kielichów = królowa pucharów, możesz ją wziąć pod kątem charakteru: osoba kierująca się emocjami, mająca dużo ciepłych uczuć do wszystkich, może i płaczliwa, na pewno wrażliwa(czasami przewrażliwiona), wszystko co się wiąże z kobiecością i czułością, też dużo myślenia o kimś albo z innej strony: znak zodiaku, wodne znaki: rak, ryby, skorpion - poprawcie mnie jak się mylę osoby na karcie: kobieta znaku: woda, stan(też uczucia) zmienny, zależny od chwili, łzy szczęścia i radości, wieczny ruch, przypływy i odpływy, alkohol(w ogóle napoje) pozycji: to królowa, czyli wysoka pozycja itd... Może jeszcze ktoś coś dopisze... Możliwe, że reprezentowała Ciebie w tym dniu... :brum: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi