Skocz do zawartości

Sylwester

TigerEye

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak spędzę sylwestra?

7denarów 8buław 9buław 10kielichów królowa kielichów

oczekiwanie na wiadomość, dobre wiadomości, ruch?, odpoczynek lub zmierzanie do celu, spędzenie czasu z ludźmi

Gość Daffne
Napisano

z kart wynika, że w gronie rodzinnym lub ze znajomymi na domówce spedziesz ten czas.

Gość Euterpe
Napisano

miło, ciepło, na początku może być troszkę nudnawo/czekania, następnie akcja się rozkręci, możesz być bardziej obserwatorem lub czegoś pilnować(?), może być dużo alkoholu w końcu są puchary i Sylwester, myślę że będziesz się dobrze bawić :)

Napisano

Rozumiem, że karty rozłożone w ciągu bez przyporządkowanych im pozycji?

Napisano
miło, ciepło, na początku może być troszkę nudnawo/czekania, następnie akcja się rozkręci, możesz być bardziej obserwatorem lub czegoś pilnować(?), może być dużo alkoholu w końcu są puchary i Sylwester, myślę że będziesz się dobrze bawić :)

kim jest królowa pucharów?

Napisano

obstawiam,ze zostaniesz w domu z rodzina. 7 denarow czekanie na cos zbyt dlugo, na cos co pozornie mogloby przyniesc jakis efekt, dalej karty oporu i braku ruchu. Moze zaprosisz jakas sobra kumpele i posiedzicie razem-> krolowa pucharow.

Napisano

nie zostałam w domu, pojechałam na sylwestra do partnera i później wyszliśmy do jego znajomych z rodziną. Było troszeczkę alkoholu ;)

Gość Euterpe
Napisano

Królowa kielichów = królowa pucharów,

możesz ją wziąć pod kątem charakteru: osoba kierująca się emocjami, mająca dużo ciepłych uczuć do wszystkich, może i płaczliwa, na pewno wrażliwa(czasami przewrażliwiona), wszystko co się wiąże z kobiecością i czułością, też dużo myślenia o kimś

albo z innej strony: znak zodiaku, wodne znaki: rak, ryby, skorpion - poprawcie mnie jak się mylę :)

osoby na karcie: kobieta

znaku: woda, stan(też uczucia) zmienny, zależny od chwili, łzy szczęścia i radości, wieczny ruch, przypływy i odpływy, alkohol(w ogóle napoje)

pozycji: to królowa, czyli wysoka pozycja

itd... Może jeszcze ktoś coś dopisze...

Możliwe, że reprezentowała Ciebie w tym dniu...

:brum: