roszpunka79 Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 Nasze relacje w styczniu As buław Tło: Przepych (4 kielichów), Dostatek (3 kielichów), Książę Dysków Styczeń będzie miesiącem, który może zainicjować pozytywne zmiany w naszym związku. Przyniesie odżywczą energię i siłę, by z kopyta ruszyć naprzód w nowych kierunkach. Niewykluczone, że będzie to czas pod znakiem namiętności, zmysłowości i buzujących hormonów;). Przepych czytam tu jako trwający od pięciu lat miesiąc miodowy. Żyjemy w luksusie braku poważniejszych obowiązków, problemów, skupieni na sobie. Naturalnie więc w tym czasie dotarliśmy do momentu, w którym czujemy, że aby ten związek się rozwijał trzeba wyznaczyć jakieś nowe cele. Bo w tym co mamy osiągnęliśmy już wszystko. Jeśli nie zrobimy kroku naprzód to zaczniemy żyć jak dziad z babą). W asie buław i przepychu widzę właśnie to wezwanie do zrobienia tego kolejnego kroku. Może się nim okazać decyzja o dziecku (as buław + Dostatek). Mnie do pełni brakuje właśnie trzeciej istotki. Niewątpliwie pojawią się rozmowy na ten temat (Dostatek- Merkury w Raku; Merkury-komunikacja, Rak-rodzina). W tych dwóch kartach widać też chyba szansę na ciążę. Wezwanie do podjęcia prób widzę w Asie i Księciu Dysków, który na mojej karcie jest goły jak święty turecki . Na pozostałych kartach woda tryska z kielichów aż miło;). Ten temat od pewnego czasu u nas jest obecny , ale nierozstrzygnięty, z powodu obaw partnera. Na mojej karcie as buław jest płonącą pochodnią, więc być może styczeń będzie dobrym czasem na rozjaśnienie tej sprawy i wypalenie tego, co w tej kwestii ograniczało, hamowało i blokowało. Generalnie styczeń rysuje mi się dla naszego związku jako miesiąc pełen szans, z raczej przyjemną, radosną atmosferą. Mogą pojawić się jakieś dąsy i fochy, ale raczej nic zagrażającego. Być może początek roku okaże się też jakimś nowym początkiem dla nas. Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 Nasze relacje w styczniu As buław Tło: Przepych (4 kielichów), Dostatek (3 kielichów), Książę Dysków relacje pełne energii, zbliżeń i wspólnie spędzanego czasu ( as buław), aczkolwiek widać, że troszkę czasem macie dosć rutyny i nijakiego spedzania wspólnie czasu, w drugiej połowie miesiąca zapragniecie wyjść wspólnie do ludzi by uatrakcyjnić nieco życie, co wyjdzie wam na dobre i odzyjecie na nowo. Pojawi się zapomniana spontaniczność w większej mierze i relacja równiez na tym skorzysta . Cytuj
roszpunka79 Napisano 10 Lutego 2014 Autor Napisano 10 Lutego 2014 Weryfikacja. Atmosfera miesiąca pod znakiem as buław i 4 kielichów. Był ogień, ale niszczący. Bardzo dużo trudnych rozmów i trudnych emocji. Rutyna, stagnacja i marazm. Nie wyszliśmy do ludzi, nie wykorzystaliśmy szans. Czas spędzany wspólnie nam nie służył. Bardzo ciężki klimatycznie miesiąc, od początku do końca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi