werona Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Zbliża się kolejny nów, więc: 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 3 Kielichów - romans i relację trójkową 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – 10 Kielichów – rodzinę i sprawy rodzinne, mój dom i moja rodzina powinny być najważniejsze i tym powinnam się zająć 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – 10 Buław – fakt, że pomimo bólu i przytłoczenia tym co się ostatnio działo idę do przodu 4. Jak świat(otoczenie) wpływa na mnie? – 2 Mieczy – nie wpływa, jestem głucha i ślepa na wpływy otoczenia 5. Co możesz i musisz dać innym – As Buław, II Kapłanka, XII Wisielec suma XV Diabeł, VI Kochankowie – przy zapędach i inicjatywie pana zachować spokój i mądrość wewnętrzną, kierować się intuicją i niczego nie robić, przeczekać... 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – Rycerz Kielichów, 6 Buław suma VI Kochankowie – znowu pan "romansowy" powróci z wyznaniami, miłymi wiadomościami itd... 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – 6 Kielichów, XX Sąd, Giermek Buław, Królowa Buław - jak dla mnie będę musiała się zmierzyć z powrotem do przeszłości, odnowieniem relacji romansowej w wyniku aktywności pana... Za uwagi Edytowane 28 Grudnia 2013 przez werona Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 3 Kielichów - odpuścić sobie pewne formy przyjemności, które nie spełniają Twoich oczekiwań. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – 10 Kielichów – przy sobie trzymać jak najbliżej własne czyste pełne szczęście jakiego potrzebujesz i pielegnowanie tego. 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – 10 Buław – najważniejszym nabytkiem jest adorowanie Ciebie i Twoje zaklopotanie wraz z poczuciem ciążenia tej sytuacji bo chcesz mieć swięty spokój. 4. Jak świat(otoczenie) wpływa na mnie? – 2 Mieczy – troszkę zamknęłaś się na świat z uwagi na pewnego Pana, ale to minie. 5. Co możesz i musisz dać innym – As Buław, II Kapłanka, XII Wisielec suma XV Diabeł, VI Kochankowie – możesz dać innym siebie i swoje oddanie, ale czujesz w sobie, że to nie jest odpowiednie i nie chcesz bo źle Ci sie bedzie patrzyło na samą siebie. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – Rycerz Kielichów, 6 Buław suma VI Kochankowie - będą próby nawiązywania przez pewnego Pana flirtu i uważaj bo może mu się coś udać postawić na swoim. brakuje mi 7 punktu bo zawsze fiolet dawałam hehe Cytuj
werona Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Napisano 28 Grudnia 2013 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 3 Kielichów - odpuścić sobie pewne formy przyjemności, które nie spełniają Twoich oczekiwań. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – 10 Kielichów – przy sobie trzymać jak najbliżej własne czyste pełne szczęście jakiego potrzebujesz i pielegnowanie tego. 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – 10 Buław – najważniejszym nabytkiem jest adorowanie Ciebie i Twoje zaklopotanie wraz z poczuciem ciążenia tej sytuacji bo chcesz mieć swięty spokój. 4. Jak świat(otoczenie) wpływa na mnie? – 2 Mieczy – troszkę zamknęłaś się na świat z uwagi na pewnego Pana, ale to minie. 5. Co możesz i musisz dać innym – As Buław, II Kapłanka, XII Wisielec suma XV Diabeł, VI Kochankowie – możesz dać innym siebie i swoje oddanie, ale czujesz w sobie, że to nie jest odpowiednie i nie chcesz bo źle Ci sie bedzie patrzyło na samą siebie. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – Rycerz Kielichów, 6 Buław suma VI Kochankowie - będą próby nawiązywania przez pewnego Pana flirtu i uważaj bo może mu się coś udać postawić na swoim. brakuje mi 7 punktu bo zawsze fiolet dawałam hehe Hahahahaha, ja tego 7 punktu nie kumam, więc go "wycięłam" z tego rozkładu Dziękuję Kochana Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 no też niby nie kumam ale jakoś tak stawiam ( bo z fioletem kompletnie ) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Grudnia 2013 Maestro Napisano 28 Grudnia 2013 Z moich obserwacji : punkt 7 pokazuje z czym przyjdzie Ci się zmierzyć. No bo to Twoja lekcja. Np. masz w tym punkcie karte Wieża, która mówi, że cos się sypnie, nagle i niespodziewanie i Twoja nauką jest wejść w te emocje, skonfrontować je ze swoimi wyobrażeniami.Nie wiem czy dobrze wyjaśniłam,l dla mnie ten punkt jest najważniejszy, bo mówi o tym, co naprawdę się zdarzy. Jutro Tobie i Daffne zinterpretuję, bo niedawno wróciłam z podróży:) Cytuj
werona Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Napisano 28 Grudnia 2013 Z moich obserwacji : punkt 7 pokazuje z czym przyjdzie Ci się zmierzyć. No bo to Twoja lekcja. Np. masz w tym punkcie karte Wieża, która mówi, że cos się sypnie, nagle i niespodziewanie i Twoja nauką jest wejść w te emocje, skonfrontować je ze swoimi wyobrażeniami.Nie wiem czy dobrze wyjaśniłam,l dla mnie ten punkt jest najważniejszy, bo mówi o tym, co naprawdę się zdarzy. Jutro Tobie i Daffne zinterpretuję, bo niedawno wróciłam z podróży:) Hmmm, chyba rozumiem... Dopisałam 7 punkt, bo karty wyciągnęłam na wszystkie punkty... Dziękuję Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Grudnia 2013 Maestro Napisano 29 Grudnia 2013 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 3 Kielichów - romanse, zabawy, hulanki, swawole;) 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – 10 Kielichów – skup się na tym, co Ci daje prawdziwe spełnienie, rodzina, ale i przyjaciele (ci prawdziwi) też 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – 10 Buław – spore przemęczenie, może za duzo na siebie wzięłaś? Stąd pewnie karty radza Ci odpoczynek od imprez, a skupienie sie na domowej ciszy 4. Jak świat(otoczenie) wpływa na mnie? – 2 Mieczy – powoduje u Ciebie dysonans,nie wiesz czy powinnaś cos zrobić, czy lepiej nie, starasz się analizowac sprawy, bez wchodzenia w nie, tak na zimno, obiektywnie, biorąc pod uwagę to,co mogłoby dac Ci jednak najwięcej 5. Co możesz i musisz dać innym – As Buław, II Kapłanka, XII Wisielec suma XV Diabeł, VI Kochankowie –daj szansę wykazac się komuś,ale ocena tego,czy Ci to pasuje zalezy już od Ciebie, pokaż, że jestes cierpliwa i stateczna, nie okazuj złości 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – Rycerz Kielichów, 6 Buław suma VI Kochankowie – pan będzie na pewno do Ciebie podbijał,widać, że będzie czuły i serdeczny, będzie prawił miłe słówka 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – 6 Kielichów, XX Sąd, Giermek Buław, Królowa Buław - tak jak piszesz, trzeba będzie się zmierzyć z zapędami pana z przeszłości,jego zapędy widac sa bardzo mocno niedojrzałe, ostateczne decyzje należą do Ciebie i to jest Twoja lekcja, jak dasz sobie z tym radę Cytuj
werona Napisano 26 Stycznia 2014 Autor Napisano 26 Stycznia 2014 Za chwilę nowy nów, więc ten rozkład mogę ZWERYFIKOWAĆ 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 3 Kielichów - romans i relację trójkową - myślę, że tak, a dodatkowo jak napisała Daffne "pewne formy przyjemności, które nie spełniają Twoich oczekiwań." 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – 10 Kielichów – rodzinę i sprawy rodzinne, mój dom i moja rodzina powinny być najważniejsze i tym powinnam się zająć - zdecydowanie sprawy rodzinne, a zwłaszcza mojego dziecka były najważniejsze i na nich byłam skupiona, a poza tym wspólne chwile rodzinne wyciszały i uspakajały mnie 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – 10 Buław – fakt, że pomimo bólu i przytłoczenia tym co się ostatnio działo idę do przodu - przytłacza głównie praca i relacje pracowe, ale co nas nie zabije to nas wzmocni, więc wstaję rano i idę do pracy, ale ciąży to coraz bardziej... 4. Jak świat(otoczenie) wpływa na mnie? – 2 Mieczy – nie wpływa, jestem głucha i ślepa na wpływy otoczenia - idealnie ujęła to Inez "powoduje u Ciebie dysonans,nie wiesz czy powinnaś coś zrobić, czy lepiej nie, starasz się analizować sprawy, bez wchodzenia w nie, tak na zimno, obiektywnie, biorąc pod uwagę to, co mogłoby dać Ci jednak najwięcej" 5. Co możesz i musisz dać innym – As Buław, II Kapłanka, XII Wisielec suma XV Diabeł, VI Kochankowie – przy zapędach i inicjatywie pana zachować spokój i mądrość wewnętrzną, kierować się intuicją i niczego nie robić, przeczekać... - a tu chyba pokazały się wielogodzinne rozmowy z kolegą na skypie, gdzie służyłam mu swoją mądrością i doświadczeniem, bo pan sporo młodszy i zaczynał pewne sprawy, przez które ja przechodziłam wcześniej (własna działalność, podatki itd.) 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – Rycerz Kielichów, 6 Buław suma VI Kochankowie – znowu pan "romansowy" powróci z wyznaniami, miłymi wiadomościami itd... - no właśnie, tego zupełnie się nie spodziewałam, ale powrócił kontakt z kimś, z kim kiedyś pracowałam i sporo rozmawialiśmy prywatnie, a potem on zmienił pracę i kontakt był sporadyczny... od 7.01 codzienne rozmowy na skypie, zdarzyło się także wspólne wyjście, ale na zasadach koleżeńskich, co nie zmienia faktu, że tak jak napisałyście pan był miły, czuły, bardzo mnie wspierał itd.... 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – 6 Kielichów, XX Sąd, Giermek Buław, Królowa Buław suma VIII Sprawiedliwość - jak dla mnie będę musiała się zmierzyć z powrotem do przeszłości, odnowieniem relacji romansowej w wyniku aktywności pana... - i tu potwierdziło się odnowienie relacji (6 Kielichów, XX Sąd) z kimś sporo młodszym (Giermek Buław) i ja zdecydowanie zostałam doceniona jako kobieta, ale też uaktywniłam się (Królowa Buław)... chyba lekcją było "ogarnięcie" tej sytuacji i odnalezienie się w niej, bo mocno mnie zaskoczyła intensywność kontaktów ze strony pana... Dziękuję Wam jeszcze raz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi