Skocz do zawartości

Nowy rok 2014

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozkład na nowy rok..

Będę wdzieczna za sugestie.

1. Jaki będzie następny rok w ogólnym bilansie- 8 mieczy, Rycerz buław Nadal będę zablokowana we własnych obawach mimo chęci i pracy nad tym.

2.Moje postanowienia noworoczne-Rycerz MieczyOgólnie albo postanowienia bedą jakieś chaotyczne albo ,że rzucę palenie?

3.Co mnie ucieszy- 7 monet Ucieszyć mnie może fakt,że cierpliwość zostanie nagrodzona albo uda mi się coś zaoszczędzić.

4.Co zasmuci- Księżyc Coś wyjdzie na swiatło dzienne co niekoniecznie mi się spodoba..

5.Na co będę musiała zwrócić szczególną uwagę- Królowa BuławTutaj kojarzy mi sie to w połączeniu z Ksiezycem i z tym co mnie zasmuci,ze koło męza pojawi sie jakaś inna kobieta? Albo powinnam zwrócić uwagę na siebie,zaakceptować siebie a nie żyć na pokaz aby inni widzieli jak sobie radzę..nie być aktorką życia ,że wszystko gra..?

6.Moja kondycja fizyczna i psychiczna w nowym roku- SPRAWIEDLIWOŚĆ Tutaj wydaje mi się w porządku.

7.Sprawy uczuciowe- Królowa Mieczy, GLUPIEC,CESARZOWA Znowu widzę dwie wersje. Jedna to albo coś zakończe i pójdę nową drogą ku swojemu spełnieniu..albo zajdę w ciążę???

8.Kondycja finansowa badz zawodowa- SAD, 8 denarów Te karty kojarzą mi się,że będę realizowała swoje zamierzenia zawodowe o którym myślałam w przeszłości albo coś wróci z przeszłości. Acz kolwiek karty w porządku.

A wy jak to widzicie?

Dziekuje.

Gość Daffne
Napisano

1. Jaki będzie następny rok w ogólnym bilansie- 8 mieczy, Rycerz buław

będzie dobry, pełen energii, zwłaszcza druga połowa. Obudzisz w sobie wigor i charyzmę i na nowo zaczniesz cieszyć sie życiem.

2.Moje postanowienia noworoczne-Rycerz Mieczy

bycie twardą? coś chcesz osiagnąć i mocno tego pragniesz, powinno się udać, aczkolwiek nie wiem czy od razy i czy nie masz słomianego zapału, ja gdy wychodze w Rycerzu mieczy jestem bardzo napalona na cel, ale czasem niewiele trzeba by to znikło. Oby u Ciebie tak nie bylo ^^

3.Co mnie ucieszy- 7 monet

ucieszy Cię psychiczny spokój i komfort oraz bezpieczeństwo

4.Co zasmuci- Księżyc

zasmucić sie może niepewność iTwoja i powstałe z jej powodu negatywne mysli.

5.Na co będę musiała zwrócić szczególną uwagę- Królowa Buław

na samą siebie by umieć zawalczuć o wlasne pragnieina i umieć postawić na swoim. Doceniaj i szanuj siebie w tym roku.

6.Moja kondycja fizyczna i psychiczna w nowym roku- SPRAWIEDLIWOŚĆ

jak sobie pościelesz tak się wyśpisz i tak samo będzie ze zdrowiem. Jeśl bezmyslnie coś zdrobiwsz możesz zachorować, dlatego zwracaj uwagę na to by unikać za wczasu jakiś schorzeń.

7.Sprawy uczuciowe- Królowa Mieczy, GLUPIEC,CESARZOWA->Wisielec/Cesarzowa

pierwsze pół roku skupisz się na zupełnie czymś innym. Amory chyba nie będą Ciw głowe, ale za to druga połowa roku pieknie pokazuje,że bedziez zadowolona i wszelki trudn jaki podejmiesz do połowy roku oplaci się i da swój owoc. Warto zalaczyć siebie :)

8.Kondycja finansowa badz zawodowa- SAD, 8 denarów

bedzie dobra, możliwe nawet dodatkowe dochoy jakieś z nieznanego źródła wiec może z ezoteryki.

Gość Euterpe
Napisano

1. Jaki będzie następny rok w ogólnym bilansie- 8 mieczy, Rycerz buław

spięcia, nerwy, chęć uwolnienia się od niewygodnej sytuacji, brak możliwości zrobienia kroku do przodu, smutek, później powinien nastąpić przełom, większa aktywność, uwolnienie się z więzów, przejrzenie na oczy

2.Moje postanowienia noworoczne-Rycerz Mieczy

większa aktywność w działaniu, poduczenie się, dać popalić tym co trzeba, poruszyć pewne kwestie

3.Co mnie ucieszy- 7 monet

cierpliwość, czekanie na owoce pracy

4.Co zasmuci- Księżyc

tajemnica, związek, podobno to też karta ciążowa, odległość

5.Na co będę musiała zwrócić szczególną uwagę- Królowa Buław

na osobę z temperamentem, która potrafi postawić na swoim i wyciągnąć pazurki kiedy należy, inteligentną, wiedzącą jak postępować z płcią przeciwną, może być bierna, ale swoje myśli i wie, posiada intuicję

6.Moja kondycja fizyczna i psychiczna w nowym roku- SPRAWIEDLIWOŚĆ

dobra :)

7.Sprawy uczuciowe- Królowa Mieczy, GLUPIEC,CESARZOWA

możesz podchodzić do niektórych rzeczy chłodno, krótko i na temat, rozsądnie, później rozpocznie się coś nowego, może i szczęśliwego, następnie jest spełnienie, może będziesz sama w tym szczęściu? Sprawy jednak powinny się ułożyć dobrze :)

8.Kondycja finansowa badz zawodowa- SAD, 8 denarów

odrodzenie, pewnie nowych idei, praca nad projektem

Dużo AW i obok mieczy, więc ten rok powinien być dla Ciebie bardzo ważny, niektóre sprawy nabiorą tempa, a dodatkowo sporo komunikacji, zapewne w tych istotnych sytuacjach.

Napisano

1. Jaki będzie następny rok w ogólnym bilansie- 8 mieczy, Rycerz buław - bedziesz lekko zamknieta w lekach, niepotrzebnie sie ograniczac bedziesz

2.Moje postanowienia noworoczne-Rycerz MieczyOgólnie - wniesienie zmian w zyciu i to od zaraz

3.Co mnie ucieszy- 7 monet - ze to nowy rok nowe nadzieje itp. czekalas na niego i traktujesz jako nowy start

4.Co zasmuci- Księżyc - ze nie wiesz wszystkiego wiele osob bedzie ci mydlilo oczy a rzeczywisotsc bedzie inna

5.Na co będę musiała zwrócić szczególną uwagę- Królowa Buław - na siebie zeby robic to co sie lubi

6.Moja kondycja fizyczna i psychiczna w nowym roku- SPRAWIEDLIWOŚĆ - a mi tu wyglada ze bedzie ona odbiciem twojego stanu, jezeli bedziesz zle sie czuc psychicznie popadniesz w depresje i nie bedzisz za dobrze sie czula fizycznie

7.Sprawy uczuciowe- Królowa Mieczy, GLUPIEC,CESARZOWA - mi tu wyglada ze jakbys miala sie niezle poklocic z matka o jakas pierdolke

8.Kondycja finansowa badz zawodowa- SAD, 8 denarów - wyglada ze wrocisz do dawnej pracy albo finansowo bedziesz zarabiac jak za czasow pelnych dostatkow lecz bedzisz musiala troche natrudzic sie