Gość Daffne Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 1.Co trzeba odpuścić 2 buław, 7 kielichów odpuścić sobie marazm i bierność w walce o swoje marzenia. Zacząć działać. 2. Co trzymać jak najbliżej - Król monet znajomości z meżczyznami. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - paź buław, 2 kielichów największym nabytkiem jest relacja z mężczyzną. 4. Jak świat wpływa na mnie Świat, Diabeł, as buław ->Diabeł/Kochankowie wpływa mobilizująco, bardzo duże pokłady energii i walka z tym co słabe i przestarzałe. 5. Co mozesz i musisz dac innym - 3 kielichów, 6 kielichów, Król kielichów->Księżyc/Pustelnikradość, przyjemność i sympatię komuś kto tego potrzebuje. 6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - 7 mieczy, Król buław, 10 monet ->Kochankowie do 10 stycznia jakaś niemrawa będę albo nastawiona na swoje własne korzysci w pracy i ogolnie, od 10 stycznia zaznacza się mężczyzna, nie wiem czy to ten Kielichowy wcześniej, czy może monetowy, a może jeszcze inny , w każdym razie widać, że relacja z nim mi się ustabilizuje. 7.Lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - 5 kielichów, Kochankowie, Rycerz buław ->Kapłanka pogrzeb stare smęty i skup się na tym co nadejdzie Cytuj
werona Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 1. Co trzeba odpuścić 2 Buław, 7 Kielichów - stanie z boku i bierne przyglądanie się, życie z głową w chmurach, marzeniami i bardzo możliwe że masz problemy z dokonywaniem wyboru z kilku opcji... 2. Co trzymać jak najbliżej - Król Monet - znajomość z mężczyzną, dojrzałym, odpowiedzialnym, bardzo możliwe że związanym z finansami lub dobrze zarabiającym... nie wiem też czy nie korzystasz z pomocy rodziców, bo ta karta też kasę od ojca często mi pokazuje 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - paź buław, 2 kielichów - jest facet, aktywny, wygadany, zabiegający o Ciebie, flirtujący z Tobą, u którego ta relacja powoduje motylki w brzuchu a i Ty jesteś otwarta nie niego... 4. Jak świat wpływa na mnie Świat, Diabeł, As Buław ->Diabeł/Kochankowie - powoli Cię otwiera na przyjemności zmysłowe i na aktywnych panów... 5. Co możesz i musisz dać innym - 3 Kielichów, 6 Kielichów, Król Kielichów->Księżyc/Pustelnik - Ty jesteś bardzo ciepłą, otwartą i towarzyską osobą, tu są zarówno spotkania w większym gronie jak i pogaduchy i imprezki z koleżankami, a także Twoje ciepłe uczucia do Pana, który Tobie je okazuje... same kielichy, więc uczucia i emocje są najważniejsze... 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - 7 mieczy, Król Buław, 10 monet ->Kochankowie - tu są jakieś zakulisowe i bardzo pokrętne działania pana w jakimś miejscu związanym z finansami... może się niespodziewanie pojawiać, może "przypadkiem" być tam gdzie Ty itd. 7. Lekcja, która muszę wynieść z pierwszych 6 - 5 Kielichów, Kochankowie, Rycerz Buław ->Kapłanka - czas przestać płakać nad rozlanym mlekiem i rozpamiętywać przeszłość, pozbyć się rozterek i wątpliwości związanych z panem, z którym łączył Cię jakiś związek lub z tym, który jest teraz aktywny w Twoją stronę... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Grudnia 2013 Maestro Napisano 29 Grudnia 2013 1.Co trzeba odpuścić 2 buław, 7 kielichów nadmierne bujanie w obłokach,zamiast podejmowania konkretnych działań 2. Co trzymać jak najbliżej - Król monet znajomość z mężczyzną, ale takim, na którym możesz naprawdę polegać 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - paź buław, 2 kielichów wzajemne kontakty z mężczyzną, spotkania, rozmowy,może wspólne spacery i jego podchody 4. Jak świat wpływa na mnie Świat, Diabeł, as buław ->Diabeł/Kochankowie otwiera Ciebie na coś nowego i kuszącego, może wtopisz się w wir imprez i zabaw różnego rodzaju,widać, że karnawał będzie dla Ciebie czasem beztroski 5. Co mozesz i musisz dac innym - 3 kielichów, 6 kielichów, Król kielichów->Księżyc/Pustelnik radość, zabawę, czułość, powinnaś pozwolić panu być serdecznym i miłym dla Ciebie, pozwól sobie na bycie Dama Jego Serca 6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - 7 mieczy, Król buław, 10 monet ->Kochankowie mogą być jakies zagrywki, unikanie powazniejszych rozmów, pan może być uparty w dążeniu do swojego celu, stąd pewnie w pozycji co powinnaś dac innym masz raczej luźne karty, możliwe, że nie powinnaś za duzo od niego na ten moment wymagac 7.Lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - 5 kielichów, Kochankowie, Rycerz buław ->Kapłanka zmierzysz się z jakimś rozczarowaniem związanym z mężczyzną, on może postawić Ciebie przed jakimś wyborem, ew.TY zaczniesz się zastanawiać, czy to jest to, czego oczekujesz Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Grudnia 2013 Napisano 29 Grudnia 2013 Weronka, Inez bardzo Wam dziekuje Cytuj
Erza Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 1.Co trzeba odpuścić 2 buław, 7 kielichów zbytnie czekanie, zbyt długie czekanie na coś, aż się zmieni, bądź samo przyjdzie; w pewnych kwestiach trzeba zadziałać, sprawić, aby pojawiły się konkretne i namacalne rzeczy, nie tylko plany w głowie; Twoje pomysły czekają na realizację 2. Co trzymać jak najbliżej - Król monet mężczyznę o cechach Króla monet; poza tym rzeczowość, konkretność, stabilność powinny Ci w tym czasie towarzyszyć, skupienie na materii, finansach, wydatkach, planowanie 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - paź buław, 2 kielichów rozwój relacji z mężczyzną, równowaga w kontakcie 4. Jak świat wpływa na mnie Świat, Diabeł, as buław ->Diabeł/Kochankowie daje Ci sporo wyzwań, abyś mogła się sprawdzić, poza tym wiele się dzieje, jesteś w centrum wydarzeń, na wielu płaszczyznach Twojego życia pojawiają się zmiany, otwierają się nowe możliwości 5. Co mozesz i musisz dac innym - 3 kielichów, 6 kielichów, Król kielichów->Księżyc/Pustelnik wsparcie, empatię, uczucia, ciepło z płynące z głębi serca, ale też odpowiednim momencie czas na samotność i przemyślenia 6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - 7 mieczy, Król buław, 10 monet ->Kochankowie sporo niepewności zacznie się wyjaśniać za sprawą działań mężczyzny, być może jakaś relacja nabierze klarowności i pewności, że to zmierza w jasnym kierunku, że zarówno Ty i on wiecie na czym stoicie i czego wzajemnie od siebie oczekujecie 7.Lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - 5 kielichów, Kochankowie, Rycerz buław ->Kapłanka pozbądź się myślenia "a jakoś to będzie", daj się wyrwać z marazmu i monotonii ze starych i utartych szlaków, zaufaj swojej intuicji udanego nowiu! Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 Erza dziękuje za pomoc w interpretacji (odwdzięczę się ^^) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 1.Co trzeba odpuścić 2 buław, 7 kielichów Odrzuć niepewność, dylematy i postaraj się realizować swoje marzenia. 2. Co trzymać jak najbliżej - Król monet Znajomość z konkretnym mężczyzną lub rozsądne zarządzanie finansami. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - paź buław, 2 kielichów Relacja, która ładnie się rozwija i daje Ci radość 4. Jak świat wpływa na mnie Świat, Diabeł, as buław ->Diabeł/Kochankowie Daje Ci dużo pozytywnej i mobilizującej energii do działania. Nic Cię nie ogranicza. I czujesz się seksi 5. Co mozesz i musisz dac innym - 3 kielichów, 6 kielichów, Król kielichów->Księżyc/Pustelnik Pomoc i wsparcie dla tych, którzy okazali ją Tobie. Kiedy trzeba, to wyciągnij smutaska na spotkanie z bliskimi osobami i postaraj się rozweselić 6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - 7 mieczy, Król buław, 10 monet ->Kochankowie Uważaj na mężczyznę, który może zachowywać się podejrzenie, być nieszczery, mieć jakieś swoje zagrywki... Karty mogą też pokazywać, że będziesz nieufna wobec jakiegoś mężczyzny, pełna wątpliwości w jego intencje. 7.Lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - 5 kielichów, Kochankowie, Rycerz buław ->Kapłanka Nie smutaj, nie chowaj się, tylko ośmiel się i działaj intuicja Ci pomoże. Cytuj
gucio19 Napisano 6 Stycznia 2014 Napisano 6 Stycznia 2014 1.Co trzeba odpuścić 2 buław, 7 kielichów odpuścić sobie marazm i bierność w walce o swoje marzenia. Zacząć działać. Wahania, idealizowanie, zycie marzeniami.. 2. Co trzymać jak najbliżej - Król monet znajomości z meżczyznami. Cechy krola monet: zaradność,mądrość, dobre samopoczucie / ważne znajomości - może związane z praca / pieniądze [/b]3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - paź buław, 2 kielichów największym nabytkiem jest relacja z mężczyzną. tak jest:) 4. Jak świat wpływa na mnie Świat, Diabeł, as buław ->Diabeł/Kochankowie wpływa mobilizująco, bardzo duże pokłady energii i walka z tym co słabe i przestarzałe. Motywuje do działania, masz duże możliwości 5. Co mozesz i musisz dac innym - 3 kielichów, 6 kielichów, Król kielichów->Księżyc/Pustelnikradość, przyjemność i sympatię komuś kto tego potrzebuje. zyczliwosc, radość,ogolnie ciepłe uczucia. może jakieś dobre rady, ktoś może potrzebować wsparcia 6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - 7 mieczy, Król buław, 10 monet ->Kochankowie do 10 stycznia jakaś niemrawa będę albo nastawiona na swoje własne korzysci w pracy i ogolnie, od 10 stycznia zaznacza się mężczyzna, nie wiem czy to ten Kielichowy wcześniej, czy może monetowy, a może jeszcze inny , w każdym razie widać, że relacja z nim mi się ustabilizuje. Jakis aktywny facet cos kombinuje za Twoimi plecami.. 7.Lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - 5 kielichów, Kochankowie, Rycerz buław ->Kapłanka pogrzeb stare smęty i skup się na tym co nadejdzie Musisz działać, nie patrzeć wstecz, zdecydować czego tak naprawdę chcesz i co przyniesie Ci szczęście Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 WERYFIKACJA: 1.Co trzeba odpuścić 2 buław, 7 kielichów odpuścić sobie marazm i bierność w walce o swoje marzenia. Zacząć działać. miąłam odpuścić zastój i lenistwo bo trzeba było wykazać się aktywnością 2. Co trzymać jak najbliżej - Król monetznajomości z meżczyznami. znajomego, z którym się lubimy i wzajemnie możemy na siebie liczyć 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - paź buław, 2 kielichównajwiększym nabytkiem jest relacja z mężczyzną. znajomość z mężczyzną i szansa na związek 4. Jak świat wpływa na mnie Świat, Diabeł, as buław ->Diabeł/Kochankowiewpływa mobilizująco, bardzo duże pokłady energii i walka z tym co słabe i przestarzałe. wpływał na mnie chaotycznie bo wiele się działo, aczkolwiek starałam się wszystko okiełznać na ile umiałam i mogłam 5. Co mozesz i musisz dac innym - 3 kielichów, 6 kielichów, Król kielichów->Księżyc/Pustelnikradość, przyjemność i sympatię komuś kto tego potrzebuje. miałam dać dobre słowo i nadzieję w trudnych sytauacjach innym 6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - 7 mieczy, Król buław, 10 monet ->Kochankowiedo 10 stycznia jakaś niemrawa będę albo nastawiona na swoje własne korzysci w pracy i ogolnie, od 10 stycznia zaznacza się mężczyzna, nie wiem czy to ten Kielichowy wcześniej, czy może monetowy, a może jeszcze inny , w każdym razie widać, że relacja z nim mi się ustabilizuje. pojawił się zaskakująco znajomymy i bardzo zaskoczył mnie swą pozytywną postawą, której wcześniej nie miał. 7.Lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - 5 kielichów, Kochankowie, Rycerz buław ->Kapłankapogrzeb stare smęty i skup się na tym co nadejdzie miałam zmienic podejście skupić się na działaniu i tym co można zrobić zamiast biadolić. aczkolwiek w 5 kielichach pokazał się mój płacz po tym jak dowiedziałam sie,że mój ojciec ma raka. Dziękuje wszystkim za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi