Skocz do zawartości

Nów styczniowy

Gość Daffne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Daffne
Napisano

1.Co trzeba odpuścić 2 buław, 7 kielichów

odpuścić sobie marazm i bierność w walce o swoje marzenia. Zacząć działać.

2. Co trzymać jak najbliżej - Król monet

znajomości z meżczyznami.

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - paź buław, 2 kielichów

największym nabytkiem jest relacja z mężczyzną.

4. Jak świat wpływa na mnie Świat, Diabeł, as buław ->Diabeł/Kochankowie

wpływa mobilizująco, bardzo duże pokłady energii i walka z tym co słabe i przestarzałe.

5. Co mozesz i musisz dac innym - 3 kielichów, 6 kielichów, Król kielichów->Księżyc/Pustelnikradość, przyjemność i sympatię komuś kto tego potrzebuje.

6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - 7 mieczy, Król buław, 10 monet ->Kochankowie

do 10 stycznia jakaś niemrawa będę albo nastawiona na swoje własne korzysci w pracy i ogolnie, od 10 stycznia zaznacza się mężczyzna, nie wiem czy to ten Kielichowy wcześniej, czy może monetowy, a może jeszcze inny :bezradny:, w każdym razie widać, że relacja z nim mi się ustabilizuje.

7.Lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - 5 kielichów, Kochankowie, Rycerz buław ->Kapłanka

pogrzeb stare smęty i skup się na tym co nadejdzie :)

Napisano

1. Co trzeba odpuścić 2 Buław, 7 Kielichów - stanie z boku i bierne przyglądanie się, życie z głową w chmurach, marzeniami i bardzo możliwe że masz problemy z dokonywaniem wyboru z kilku opcji...

2. Co trzymać jak najbliżej - Król Monet - znajomość z mężczyzną, dojrzałym, odpowiedzialnym, bardzo możliwe że związanym z finansami lub dobrze zarabiającym... nie wiem też czy nie korzystasz z pomocy rodziców, bo ta karta też kasę od ojca często mi pokazuje

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - paź buław, 2 kielichów - jest facet, aktywny, wygadany, zabiegający o Ciebie, flirtujący z Tobą, u którego ta relacja powoduje motylki w brzuchu a i Ty jesteś otwarta nie niego...

4. Jak świat wpływa na mnie Świat, Diabeł, As Buław ->Diabeł/Kochankowie - powoli Cię otwiera na przyjemności zmysłowe i na aktywnych panów...

5. Co możesz i musisz dać innym - 3 Kielichów, 6 Kielichów, Król Kielichów->Księżyc/Pustelnik - Ty jesteś bardzo ciepłą, otwartą i towarzyską osobą, tu są zarówno spotkania w większym gronie jak i pogaduchy i imprezki z koleżankami, a także Twoje ciepłe uczucia do Pana, który Tobie je okazuje... same kielichy, więc uczucia i emocje są najważniejsze...

6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - 7 mieczy, Król Buław, 10 monet ->Kochankowie - tu są jakieś zakulisowe i bardzo pokrętne działania pana w jakimś miejscu związanym z finansami... może się niespodziewanie pojawiać, może "przypadkiem" być tam gdzie Ty itd.

7. Lekcja, która muszę wynieść z pierwszych 6 - 5 Kielichów, Kochankowie, Rycerz Buław ->Kapłanka - czas przestać płakać nad rozlanym mlekiem i rozpamiętywać przeszłość, pozbyć się rozterek i wątpliwości związanych z panem, z którym łączył Cię jakiś związek lub z tym, który jest teraz aktywny w Twoją stronę...

• Maestro
Napisano

nadmierne bujanie w obłokach,zamiast podejmowania konkretnych działań

znajomość z mężczyzną, ale takim, na którym możesz naprawdę polegać

wzajemne kontakty z mężczyzną, spotkania, rozmowy,może wspólne spacery i jego podchody

otwiera Ciebie na coś nowego i kuszącego, może wtopisz się w wir imprez i zabaw różnego rodzaju,widać, że karnawał będzie dla Ciebie czasem beztroski

5. Co mozesz i musisz dac innym - 3 kielichów, 6 kielichów, Król kielichów->Księżyc/Pustelnik radość, zabawę, czułość, powinnaś pozwolić panu być serdecznym i miłym dla Ciebie, pozwól sobie na bycie Dama Jego Serca

6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - 7 mieczy, Król buław, 10 monet ->Kochankowie

mogą być jakies zagrywki, unikanie powazniejszych rozmów, pan może być uparty w dążeniu do swojego celu, stąd pewnie w pozycji co powinnaś dac innym masz raczej luźne karty, możliwe, że nie powinnaś za duzo od niego na ten moment wymagac

7.Lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - 5 kielichów, Kochankowie, Rycerz buław ->Kapłanka

zmierzysz się z jakimś rozczarowaniem związanym z mężczyzną, on może postawić Ciebie przed jakimś wyborem, ew.TY zaczniesz się zastanawiać, czy to jest to, czego oczekujesz

Napisano

zbytnie czekanie, zbyt długie czekanie na coś, aż się zmieni, bądź samo przyjdzie; w pewnych kwestiach trzeba zadziałać, sprawić, aby pojawiły się konkretne i namacalne rzeczy, nie tylko plany w głowie; Twoje pomysły czekają na realizację

mężczyznę o cechach Króla monet; poza tym rzeczowość, konkretność, stabilność powinny Ci w tym czasie towarzyszyć, skupienie na materii, finansach, wydatkach, planowanie

rozwój relacji z mężczyzną, równowaga w kontakcie

daje Ci sporo wyzwań, abyś mogła się sprawdzić, poza tym wiele się dzieje, jesteś w centrum wydarzeń, na wielu płaszczyznach Twojego życia pojawiają się zmiany, otwierają się nowe możliwości

5. Co mozesz i musisz dac innym - 3 kielichów, 6 kielichów, Król kielichów->Księżyc/Pustelnik

wsparcie, empatię, uczucia, ciepło z płynące z głębi serca, ale też odpowiednim momencie czas na samotność i przemyślenia

sporo niepewności zacznie się wyjaśniać za sprawą działań mężczyzny, być może jakaś relacja nabierze klarowności i pewności, że to zmierza w jasnym kierunku, że zarówno Ty i on wiecie na czym stoicie i czego wzajemnie od siebie oczekujecie

pozbądź się myślenia "a jakoś to będzie", daj się wyrwać z marazmu i monotonii ze starych i utartych szlaków, zaufaj swojej intuicji

udanego nowiu! :slonko:

Gość Daffne
Napisano

Erza dziękuje za pomoc w interpretacji (odwdzięczę się ^^) :serducho:

Gość Linkinia
Napisano

Odrzuć niepewność, dylematy i postaraj się realizować swoje marzenia.

Znajomość z konkretnym mężczyzną lub rozsądne zarządzanie finansami.

Relacja, która ładnie się rozwija i daje Ci radość ;)

Daje Ci dużo pozytywnej i mobilizującej energii do działania. Nic Cię nie ogranicza. I czujesz się seksi ;)

5. Co mozesz i musisz dac innym - 3 kielichów, 6 kielichów, Król kielichów->Księżyc/Pustelnik

Pomoc i wsparcie dla tych, którzy okazali ją Tobie. Kiedy trzeba, to wyciągnij smutaska na spotkanie z bliskimi osobami i postaraj się rozweselić ;)

Uważaj na mężczyznę, który może zachowywać się podejrzenie, być nieszczery, mieć jakieś swoje zagrywki... Karty mogą też pokazywać, że będziesz nieufna wobec jakiegoś mężczyzny, pełna wątpliwości w jego intencje.

Nie smutaj, nie chowaj się, tylko ośmiel się i działaj ;) intuicja Ci pomoże.

Napisano

odpuścić sobie marazm i bierność w walce o swoje marzenia. Zacząć działać. Wahania, idealizowanie, zycie marzeniami..

znajomości z meżczyznami. Cechy krola monet: zaradność,mądrość, dobre samopoczucie / ważne znajomości - może związane z praca / pieniądze

[/b]3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - paź buław, 2 kielichów

największym nabytkiem jest relacja z mężczyzną. tak jest:)

wpływa mobilizująco, bardzo duże pokłady energii i walka z tym co słabe i przestarzałe. Motywuje do działania, masz duże możliwości :)

5. Co mozesz i musisz dac innym - 3 kielichów, 6 kielichów, Król kielichów->Księżyc/Pustelnikradość, przyjemność i sympatię komuś kto tego potrzebuje. zyczliwosc, radość,ogolnie ciepłe uczucia. może jakieś dobre rady, ktoś może potrzebować wsparcia

do 10 stycznia jakaś niemrawa będę albo nastawiona na swoje własne korzysci w pracy i ogolnie, od 10 stycznia zaznacza się mężczyzna, nie wiem czy to ten Kielichowy wcześniej, czy może monetowy, a może jeszcze inny :bezradny:, w każdym razie widać, że relacja z nim mi się ustabilizuje. Jakis aktywny facet cos kombinuje za Twoimi plecami..

Musisz działać, nie patrzeć wstecz, zdecydować czego tak naprawdę chcesz i co przyniesie Ci szczęście :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

WERYFIKACJA:

odpuścić sobie marazm i bierność w walce o swoje marzenia. Zacząć działać.

miąłam odpuścić zastój i lenistwo bo trzeba było wykazać się aktywnością

znajomości z meżczyznami.

znajomego, z którym się lubimy i wzajemnie możemy na siebie liczyć

największym nabytkiem jest relacja z mężczyzną.

znajomość z mężczyzną i szansa na związek

wpływa mobilizująco, bardzo duże pokłady energii i walka z tym co słabe i przestarzałe.

wpływał na mnie chaotycznie bo wiele się działo, aczkolwiek starałam się wszystko okiełznać na ile umiałam i mogłam

5. Co mozesz i musisz dac innym - 3 kielichów, 6 kielichów, Król kielichów->Księżyc/Pustelnikradość, przyjemność i sympatię komuś kto tego potrzebuje.

miałam dać dobre słowo i nadzieję w trudnych sytauacjach innym

do 10 stycznia jakaś niemrawa będę albo nastawiona na swoje własne korzysci w pracy i ogolnie, od 10 stycznia zaznacza się mężczyzna, nie wiem czy to ten Kielichowy wcześniej, czy może monetowy, a może jeszcze inny :bezradny:, w każdym razie widać, że relacja z nim mi się ustabilizuje.

pojawił się zaskakująco znajomymy i bardzo zaskoczył mnie swą pozytywną postawą, której wcześniej nie miał.

miałam zmienic podejście skupić się na działaniu i tym co można zrobić zamiast biadolić. aczkolwiek w 5 kielichach pokazał się mój płacz po tym jak dowiedziałam sie,że mój ojciec ma raka.

Dziękuje wszystkim za pomoc :buziak: