Skocz do zawartości

Interpretacja: czy on zaistnieje w moim życiu i co z tego wyniknie

piu79

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W pytaniu czy ten człowiek zaistnieje w moim życiu i co z tego wyniknie, pojawiły się karty(krzyż celtcki/ 3 karty na końcu):

1 karta

- to jestem ja/to jest to/o to chodzi : 16 Wieża -całkowita i gwałtowna zmiana tegoo co jest, wręcz wstrząsająca

2 karta

- to mi jest przeciwne : Koło Fortuny- zmiany, początek nowego etapu,wręcz przeznaczenie

3 karta

- zwieńczenie/ koronuje to: 3 puchary- spełnienie i radość, dobre uczucia, dojrzałość do zakochania

4 karta

- to jest podstawa/to fundament sprawy: 7 Rydwan-zapowiedź spotkania

5 karta

- to było przedtem/to jest już za tobą : 2 Puchary-spotkanie do którego juz doszło i wywarło uczucia na obu stronach

6 karta

- to nadejdzie /to jest przedemną :9 pucharów- spełnienie , w którym brakujejuz tylko tej jednej osoby

7 karta

- to jest pytający/tak widzi to pytajacy/to jest stan umysłu : 14 Umiarkowanie - powoli rozwijające się uczucie

8 karta

- tak to widzą inni : 8 Pucharów-zmiany w uczuciach, oderwanie od starego ku nowemu

9 karta

- to są nadzieje/życzenia, ale gł. obawy : As Pucharów-początek uczuć ale i obawy czy się rozwiną

10 karta

- tam to prowadzi/do tego to prowadzi/do tego wszystko zmierza/to nadejdzie potem: 2miecze + 6 monet + Rycerz Pucharów -2 miecze-rozmowa,ale z obawami; 6 monet -akceptacja i wspieranie się / Rycerz Pucharów - zakchany :) poczatek uczucia

To cojest teraz drastycznie się zmieni. Nastapi całkowity zwrot w sytuacji. Byćmoże motorem zmian jest spotkanie które juz mamy za sobą. pojawily sie uczucia i cierpliwość w ich tworzeniu, ludzie zauważą zmianę, stare odejdzie by powstalo nowe mimo lęków i obaw. Dojdzie do kolejnego spotkania i rozmowy, które z jego strony będą kierowane uczuciem.

Gość Daffne
Napisano

1 - to jestem ja/to jest to/o to chodzi : 16 Wieża

coś intensywnego i nagłego runęło w Twoim życiu. Zapewne zycie uczuciowe bo o to pytasz.

2 - to mi jest przeciwne : Koło Fortuny

kroczysz teraz nową drogą nieco niepewną tego co będzie i co Cię czeka ale zdajesz sie na los

3 - zwieńczenie/ koronuje to: 3 puchary

jestes nastawiona na ciepłe relacje z innymi, a może nawet na zauroczenie sie kimś

4 - to jest podstawa/to fundament sprawy: 7 Rydwan

podstwą jest cheć ruszenia ze swoim życiem przed siebie. Pragniesz brawurowych szybkich efektów - chyba troszke w gorącej wodzie jestes kąpana. Ambitnie też podchodzisz do sprawy.

5 - to było przedtem/to jest już za tobą : 2 Puchary

była relacja i zakochanie sie w sobie albo randki

6 - to nadejdzie /to jest przedemną :9 pucharów

nadejdzie równiez dobry czas, pełen uczuc i ciepłą z kimś

7 - to jest pytający/tak widzi to pytajacy/to jest stan umysłu : 14 Umiarkowanie

jesteś wyciszona wewnętrznie, ale chcesz ruszyć i dokonac zmian w swoim życiu zdecydowanie.

8 - tak to widzą inni : 8 Pucharów

widzą Cię jako ciepła i sokonującą zmian, ale jakby nie do końca pewną tego co chce.

9 - to są nadzieje/życzenia, ale gł. obawy : As Pucharów

nadzejdie szansa na milosć dla Ciebie

10 - tam to prowadzi/do tego to prowadzi/do tego wszystko zmierza/to nadejdzie potem: 2miecze + 6 monet + Rycerz Pucharów

zaprowadzi Cię to do przekalkulowania tego czego chcesz od zycia i soebie. Szansa na miłosć się pojawi pytanie jednka czy zechcesz tą szanse wykorzystasz czy może ten ktoś nie przypadnie Ci do gustu (2 mieczy) i odsuniesz od siebie tą osobę, która nadal będzie do Ciebie podlatywać licząc na coś głębszego.

Napisano

Dziękuję Daffne, Twoje interpretacje są takie czytelne, cieplutko pozdrawiam, jestem pozytywnie nastawiona :o)

Gość Daffne
Napisano
Dziękuję Daffne, Twoje interpretacje są takie czytelne, cieplutko pozdrawiam, jestem pozytywnie nastawiona :o)

nie ma za co dziękować :))) wszystkiego dobrego i liczę, że Ci sie poukłada po Twojej mysłi :okok: