piu79 Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 W pytaniu czy ten człowiek zaistnieje w moim życiu i co z tego wyniknie, pojawiły się karty(krzyż celtcki/ 3 karty na końcu): 1 karta - to jestem ja/to jest to/o to chodzi : 16 Wieża -całkowita i gwałtowna zmiana tegoo co jest, wręcz wstrząsająca 2 karta - to mi jest przeciwne : Koło Fortuny- zmiany, początek nowego etapu,wręcz przeznaczenie 3 karta - zwieńczenie/ koronuje to: 3 puchary- spełnienie i radość, dobre uczucia, dojrzałość do zakochania 4 karta - to jest podstawa/to fundament sprawy: 7 Rydwan-zapowiedź spotkania 5 karta - to było przedtem/to jest już za tobą : 2 Puchary-spotkanie do którego juz doszło i wywarło uczucia na obu stronach 6 karta - to nadejdzie /to jest przedemną :9 pucharów- spełnienie , w którym brakujejuz tylko tej jednej osoby 7 karta - to jest pytający/tak widzi to pytajacy/to jest stan umysłu : 14 Umiarkowanie - powoli rozwijające się uczucie 8 karta - tak to widzą inni : 8 Pucharów-zmiany w uczuciach, oderwanie od starego ku nowemu 9 karta - to są nadzieje/życzenia, ale gł. obawy : As Pucharów-początek uczuć ale i obawy czy się rozwiną 10 karta - tam to prowadzi/do tego to prowadzi/do tego wszystko zmierza/to nadejdzie potem: 2miecze + 6 monet + Rycerz Pucharów -2 miecze-rozmowa,ale z obawami; 6 monet -akceptacja i wspieranie się / Rycerz Pucharów - zakchany poczatek uczucia To cojest teraz drastycznie się zmieni. Nastapi całkowity zwrot w sytuacji. Byćmoże motorem zmian jest spotkanie które juz mamy za sobą. pojawily sie uczucia i cierpliwość w ich tworzeniu, ludzie zauważą zmianę, stare odejdzie by powstalo nowe mimo lęków i obaw. Dojdzie do kolejnego spotkania i rozmowy, które z jego strony będą kierowane uczuciem. Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 1 - to jestem ja/to jest to/o to chodzi : 16 Wieża coś intensywnego i nagłego runęło w Twoim życiu. Zapewne zycie uczuciowe bo o to pytasz. 2 - to mi jest przeciwne : Koło Fortuny kroczysz teraz nową drogą nieco niepewną tego co będzie i co Cię czeka ale zdajesz sie na los 3 - zwieńczenie/ koronuje to: 3 puchary jestes nastawiona na ciepłe relacje z innymi, a może nawet na zauroczenie sie kimś 4 - to jest podstawa/to fundament sprawy: 7 Rydwan podstwą jest cheć ruszenia ze swoim życiem przed siebie. Pragniesz brawurowych szybkich efektów - chyba troszke w gorącej wodzie jestes kąpana. Ambitnie też podchodzisz do sprawy. 5 - to było przedtem/to jest już za tobą : 2 Puchary była relacja i zakochanie sie w sobie albo randki 6 - to nadejdzie /to jest przedemną :9 pucharów nadejdzie równiez dobry czas, pełen uczuc i ciepłą z kimś 7 - to jest pytający/tak widzi to pytajacy/to jest stan umysłu : 14 Umiarkowanie jesteś wyciszona wewnętrznie, ale chcesz ruszyć i dokonac zmian w swoim życiu zdecydowanie. 8 - tak to widzą inni : 8 Pucharów widzą Cię jako ciepła i sokonującą zmian, ale jakby nie do końca pewną tego co chce. 9 - to są nadzieje/życzenia, ale gł. obawy : As Pucharów nadzejdie szansa na milosć dla Ciebie 10 - tam to prowadzi/do tego to prowadzi/do tego wszystko zmierza/to nadejdzie potem: 2miecze + 6 monet + Rycerz Pucharów zaprowadzi Cię to do przekalkulowania tego czego chcesz od zycia i soebie. Szansa na miłosć się pojawi pytanie jednka czy zechcesz tą szanse wykorzystasz czy może ten ktoś nie przypadnie Ci do gustu (2 mieczy) i odsuniesz od siebie tą osobę, która nadal będzie do Ciebie podlatywać licząc na coś głębszego. Cytuj
piu79 Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Napisano 28 Grudnia 2013 Dziękuję Daffne, Twoje interpretacje są takie czytelne, cieplutko pozdrawiam, jestem pozytywnie nastawiona ) Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 Dziękuję Daffne, Twoje interpretacje są takie czytelne, cieplutko pozdrawiam, jestem pozytywnie nastawiona ) nie ma za co dziękować )) wszystkiego dobrego i liczę, że Ci sie poukłada po Twojej mysłi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi