Maestro Inez2503 Napisano 29 Grudnia 2013 Maestro Napisano 29 Grudnia 2013 Przełożenie 3 buław 3 denarów 3 kielichów suma Rydwan HB Pustelnik same 3:) Szykuje mi się chyba kilka spotkań 1.Co trzeba odpuścić Śmierć 5 buław 8 mieczy suma Cesarz HB Sprawiedliwość jakieś totalne cięcia, odseparowywanie innych od siebie,może nadmierne ocenianie 2. Co trzymać jak najbliżej 4 buław 3 mieczy Rycerz Kielichów 2 kielichów (same wyszły..) suma Koło HB Pustelnik wydaje mi się, że chodzi tu o znajomośc z kimś,kto mnie zdążył zranić, ale do którego mimo wszystko czuję sympatię..Być może z nim spotkanie sie szykuje, bo coś takiego już sobie wywróżyłam.. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem As Kielichów Śmierć Król Denarów suma Świat HB Umiarkowanie/Kapłan być może poprawa w relacji z meżem, albo w pracy coś się polepszy 4. Jak świat wpływa na mnie Paź Buław Rycerz Denarów 5 buław suma Cesarz HB Kapłan sprawia,że mam pełno wigoru i energii z powodu kontaktów z kimś 5. Co mozesz i musisz dac innym 3 mieczy Rycerz Kielichów 4 mieczy suma Sąd HB Rydwan wydaje mi się, że powinnam byc rozsądna w stosunku do kontaktu z panem,powinnam mu wybaczyć jego zachowania 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Księżyca 4 buław 9 mieczy 2 denarów 7 denarów Umiarkowanie suma Wisielec HB Pustelnik widać jakieś spotkanie,ale i wyrzuty sumienia z tego powodu, potem jakies kontakty i w efekcie wyciszenie 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów 3 buław 10 kielichów Król Mieczy Paź Kielichów suma Kapłanka HB Śmierć/Cesarz wydaje mi się, ze czeka mnie spotkanie z kimś i chyba karty każą mi to wszystko dobrze przemyślec... Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Grudnia 2013 Napisano 29 Grudnia 2013 Przełożenie 3 buław 3 denarów 3 kielichów suma Rydwan HB Pustelnik szykują sie u Ciebie zmiany w tym miesiącu, bedziesz towarzyska i energiczna, stąd pewnie tylko trójek. Otworzysz sie na znajomości bardziej aniżeli dotąd. 1.Co trzeba odpuścić Śmierć 5 buław 8 mieczy suma Cesarz HB Sprawiedliwość odpuściś sobie negatywne myslenie i zakładanie z góry że coś jest beznadziejnie. Nie skazuj nieczego od razu na klęskę, nie oceniaj staraj się dostrzegac pozytywy sytuacji, a i lepiej się sama poczujesz bez tych negatywności jakie czasem sie kłębią w głowie. 2. Co trzymać jak najbliżej 4 buław 3 mieczy Rycerz Kielichów 2 kielichów (same wyszły..) suma Koło HB Pustelnik jak najbliżej trzymać to co udało sie stabilnego wypracować, pokorę wobec doznanych lekcji życkowych równiez posiadać w postaci pamieci i wyciągania wniosków z tego co było w relacjach damsko meskich lub innych. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem As Kielichów Śmierć Król Denarów suma Świat HB Umiarkowanie/Kapłan najważniejszym nabytkiem jest mężczyzna Twóoj mąż, na którego możesz w najbliższym czasie spojrzeć innym okiem i docenić że poprostu jest z Tobą i dba o CIebie,nawet jeśli nie pokazuje pięknie uczuć to masz solidne ramię które wspiera. 4. Jak świat wpływa na mnie Paź Buław Rycerz Denarów 5 buław suma Cesarz HB Kapłan świat wpływa na Ciebie motywująco, cieszysz sie z nawiązwanych relacji, lubisz je rozwijać. Potrafisz być przyjacielem oddanym. 5. Co mozesz i musisz dac innym 3 mieczy Rycerz Kielichów 4 mieczy suma Sąd HB Rydwan możesz dac pocieszenie tym, ktorzy tego potrzebują. Być osłodą na smutny dzień. Sprawiasz, że ludzie sie odradzają na nowo. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Księżyca 4 buław 9 mieczy 2 denarów 7 denarów Umiarkowanie suma Wisielec HB Pustelnik będziesz kontynuowac jakieś zadania,ktorych podjęłaś sie wcześniej, późńiej nastapi nieco spokoju i wyciszenia, odsuniesz się nieco na bok. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów 3 buław 10 kielichów Król Mieczy Paź Kielichów suma Kapłanka HB Śmierć/Cesarz doceniaj to co masz, rodzinę którą masz i partnera który jest ostoją nadającą pewny trwały fundament Twemu życiu rodzinemu:) Cytuj
werona Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Przełożenie 3 buław 3 denarów 3 kielichów suma Rydwan HB Pustelnik - dynamiczny okres się szykuje, dużo podróży, przemieszczania się, spotkań z koleżankami, imprez, ale i współpraca w pracy powinna być zadowalająca 1. Co trzeba odpuścić - Śmierć, 5 Buław, 8 Mieczy suma Cesarz HB Sprawiedliwość - coś co umarło, co pobudzało i wywoływało mnóstwo emocji i energii a jednocześnie blokowało i powodowało, że nie mogłaś pójść dalej 2. Co trzymać jak najbliżej - 4 Buław, 3 Mieczy, Rycerz Kielichów, 2 Kielichów (same wyszły..) suma Koło HB Pustelnik - relację nieformalną z panem, który może być po rozstaniu, jakiś poraniony, ale do Ciebie ma mnóstwo ciepłych uczuć i dąży do spotkań we dwoje, jest otwarty na Ciebie uczuciowo, emocjonalnie 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - As Kielichów, XIII Śmierć, Król Denarów suma Świat HB Umiarkowanie/Kapłan - dużo uczuć i emocji, które wywołały zmiany w relacji z mężem lub jakimś mężczyzną, który zarządza kasą (może być z szefem) 4. Jak świat wpływa na mnie - Paź Buław, Rycerz Denarów, 5 Buław suma Cesarz HB Kapłan - flirciarzy masz koło siebie, a to sprawia, że coś się dzieje, krew szybciej krąży, a jednocześnie masz swoją stabilizację i kogoś, kto jest Twoim prawdziwym przyjacielem 5. Co możesz i musisz dać innym - 3 Mieczy, Rycerz Kielichów, 4 Mieczy suma Sąd HB Rydwan - wydaje mi się, że zranisz i rozczarujesz pana kielichowego i w wyniku tego nastąpi ochłodzenie i izolacja między wami... 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - 4 Buław, 9 Mieczy, 2 Denarów, 7 Denarów, XIV Umiarkowanie suma Wisielec HB Pustelnik - zacznie się romans, który będzie u Ciebie powodował poczucie winy i wyrzuty sumienia z powodu lawirowania między panem a mężem i weźmiesz na przeczekanie, wyhamujesz trochę aby poczekać co z tego będzie... 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6. punktów - 3 Buław, 10 Kielichów, Król Mieczy, Paź Kielichów suma Kapłanka HB Śmierć/Cesarz - tu są ładne perspektywy na udaną rodzinę i szczęście rodzinne, jest porozumienie intelektualne i czułe gesty, nie przegap tego Edytowane 30 Grudnia 2013 przez werona 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 Ominę przełożenie, bo go nie stosuję i nie wiem, co i jak... 1.Co trzeba odpuścić - Śmierć 5 buław 8 mieczy suma Cesarz HB Sprawiedliwość Wydaje mi się, że podtrzymywanie czegoś, co tak naprawdę Cię ogranicza w jakiś sposób, wyprowadza z równowagi. 2. Co trzymać jak najbliżej - 4 buław 3 mieczy Rycerz Kielichów 2 kielichów (same wyszły..) suma Koło HB Pustelnik Trzymaj blisko swoje pragnienia do zaznania radości, bo chociaż doznałaś zranienia, to ta radość do Ciebie przyjdzie. Pamiętaj jednak o tym, czego się nauczyłaś. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem As Kielichów Śmierć Król Denarów suma Świat HB Umiarkowanie/Kapłan Zmiana w postrzeganiu i w Twoich uczuciach wobec męża 4. Jak świat wpływa na mnie Paź Buław Rycerz Denarów 5 buław suma Cesarz HB Kapłan Sprawia, że nie narzekasz na nudę, cały czas coś się dzieje, są zobowiązania i plany. Dużo też powoduje sprzecznych emocji. Masz jednak swoją ostoję, która jest pewna i daje ukojenie. 5. Co mozesz i musisz dac innym 3 mieczy Rycerz Kielichów 4 mieczy suma Sąd HB Rydwan Odetnij się od znajomości, które niczego wartościowego i dobrego nie dają, przez które radośc jest krótka, a za to cierpienie i podnoszenie się długie. Poczujesz się lepiej, idąc dalej bez balastu. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Księżyca 4 buław 9 mieczy 2 denarów 7 denarów Umiarkowanie suma Wisielec HB Pustelnik Zmienny czas, w którym dobre chwile pomieszają się z tymi złymi, które zaprzątają myśli. Odnajdziesz jednak złoty środek, zajmiesz się czym innym i miesiąc zleci... trochę refleksyjnie i nudnawo może być. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów 3 buław 10 kielichów Król Mieczy Paź Kielichów suma Kapłanka HB Śmierć/Cesarz Szczęście jest tuż obok, nie musisz daleko wypatrywać i go szukać. Może warto przemyśleć i postarać się zmienić nastawienie, bo paź kielichów wygląda marnie przy królu mieczy - powaznym, odpowiedzialnym i rozsądnym mężczyźnie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Stycznia 2014 Autor Maestro Napisano 26 Stycznia 2014 WERYFIKACJA Przełożenie 3 buław 3 denarów 3 kielichów suma Rydwan HB Pustelnik same 3:) Szykuje mi się chyba kilka spotkań Raczej planowanie spotkań, ktore się niebawem odbędą. Pewne sprawy zostały przesuniete w czasie chocby przez mrozy;) 1.Co trzeba odpuścić Śmierć 5 buław 8 mieczy suma Cesarz HB Sprawiedliwość jakieś totalne cięcia, odseparowywanie innych od siebie,może nadmierne ocenianie zmiany,izolacje od kontaktów,ale tez i niepotrzebne nerwy 2. Co trzymać jak najbliżej 4 buław 3 mieczy Rycerz Kielichów 2 kielichów (same wyszły..) suma Koło HB Pustelnik wydaje mi się, że chodzi tu o znajomośc z kimś,kto mnie zdążył zranić, ale do którego mimo wszystko czuję sympatię..Być może z nim spotkanie sie szykuje, bo coś takiego już sobie wywróżyłam.. pewnemu panu powiedziałam ostro co o nim myslę, zachował sie nie do końca jak powinien, on na razie zauroczony,zagubiony.. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem As Kielichów Śmierć Król Denarów suma Świat HB Umiarkowanie/Kapłan być może poprawa w relacji z meżem, albo w pracy coś się polepszy szansa na zmiany w relacji z panem 4. Jak świat wpływa na mnie Paź Buław Rycerz Denarów 5 buław suma Cesarz HB Kapłan sprawia,że mam pełno wigoru i energii z powodu kontaktów z kimś owszem nudy nie było, na męskie towarzystwo,czy to w necie czy w realu nie narzekałam;) 5. Co mozesz i musisz dac innym 3 mieczy Rycerz Kielichów 4 mieczy suma Sąd HB Rydwan wydaje mi się, że powinnam byc rozsądna w stosunku do kontaktu z panem,powinnam mu wybaczyć jego zachowania wyjaśniłam szczerze i ostro panu pewne sprawy,co mi nie pasuje i się nie podoba 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Księżyca 4 buław 9 mieczy 2 denarów 7 denarów Umiarkowanie suma Wisielec HB Pustelnik widać jakieś spotkanie,ale i wyrzuty sumienia z tego powodu, potem jakies kontakty i w efekcie wyciszenie spotkania nie było, nawet nie raczył mnie zawiadomić, zatem wysłałam sms konczący, co go bardzo pobudziło do działania i przeprosin,ale pewne emocje opadły, on duzo u mnie stracił i wiele wody upłynie zanim odzyska 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów 3 buław 10 kielichów Król Mieczy Paź Kielichów suma Kapłanka HB Śmierć/Cesarz wydaje mi się, ze czeka mnie spotkanie z kimś i chyba karty każą mi to wszystko dobrze przemyślec... planowanie spotkania, a potem wylanie na pana emocji, w efekcie czego ewoluował z króla mieczy na małego pazia - gówniarza i ..dobrze mu tak:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi