Gość Euterpe Napisano 29 Grudnia 2013 Napisano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Miał zadzwonić i nadal cisza. 1. Dlaczego się jeszcze nie odezwał? As buław, 9 pucharów, Giermek denarów 2. Skontaktuje się w najbliższym(kilka dni) czasie? 6 buław, 6 mieczy 3. Jak przebiegnie rozmowa, gdy do mnie zadzwoni/napisze? 9 mieczy, 2 puchary, Królowa pucharów 4. Będę zadowolona z tej konwersacji? XVII Gwiazda 5. Powinnam pierwsza zadzwonić? X Koło fortuny Kiedy zadzwoni? - poniedziałek - XVII Gwiazda - wtorek - 2 miecze - środa - 6 denarów - czwartek - as pucharów, 0 Głupiec - piątek - IX Pustelnik 1 - wpadł na jakiś pomysł, lampka mu się zapaliła i teraz jest w nią zapatrzony jak w obraz, dodatkowo wygodnie mu, jest z tego zadowolony, jakieś przyziemne sprawy zaprzątają mu głowę 2 - tak, wykona ruch 3 - na początku może mnie to zaskoczyć to co powie(9 mieczy), ale później powinno być przyjemnie, rozmowa może dotyczyć uczuć(puchary), naszej znajomości(2 kielichy); 4 - tak, będę zadowolona lub tak się zachowam 5 - powinnam zdać się na los, nic nie robić, czekać - poniedziałek - tak(?) - wtorek - nie - środa - tak - czwartek - tak - piątek - nie Nie może chodzić w tym rozkładzie o inną kobietę. Zrobiłam na to osobny i wyszło między innymi, że jest wolny(nie ma dziewczyny, kochanki, narzeczonej). Wszystko oczywiście do weryfikacji Edytowane 20 Marca 2014 przez Euterpe Cytuj
panna.marta Napisano 29 Grudnia 2013 Napisano 29 Grudnia 2013 1. Dlaczego się jeszcze nie odezwał? As buław, 9 pucharów, Giermek denarów był zajęty czymś innym co sprawiało mu radość. Może spędzał u kogoś święta? 2. Skontaktuje się w najbliższym(kilka dni) czasie? 6 buław, 6 mieczy -> wisielec XII w ciągu tygodnia raczej nie 3. Jak przebiegnie rozmowa, gdy do mnie zadzwoni/napisze? 9 mieczy, 2 puchary, Królowa pucharów -> gwiazda XVII wydaje mi się,że będziesz podekscytowana, bo tak długo czekałaś 4. Będę zadowolona z tej konwersacji? XVII Gwiazda tak 5. Powinnam pierwsza zadzwonić? X Koło fortuny mmm ja bym coś do koła dobrała,bo koło to noby znak,by brać los w swoje ręce a z drugiej strony znak że coś samo przyjdzie Kiedy zadzwoni? - poniedziałek - XVII Gwiazda - tu moglby,ale chyba tego nie zrobi-dla mnie gwiazda jest bardziej karta oczekiwan i tego,ze jest na cos szansa,ale nie do konca - wtorek - 2 miecze - nie - środa - 6 denarów- tak - czwartek - as pucharów, 0 Głupiec - tak - piątek - IX Pustelnik -nie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Grudnia 2013 Napisano 29 Grudnia 2013 Pytałam się jeszcze kart czy się odezwać pierwsza, ale były zdecydowanie bierne. Więc wychodzi na to, że mam czekać Cytuj
Sanya Napisano 29 Grudnia 2013 Napisano 29 Grudnia 2013 1. Dlaczego się jeszcze nie odezwał? As buław, 9 pucharów, Giermek denarów - był zajęty sobą, może się czegoś uczył 2. Skontaktuje się w najbliższym(kilka dni) czasie? 6 buław, 6 mieczy - tak, telefonicznie (6 mieczy) 3. Jak przebiegnie rozmowa, gdy do mnie zadzwoni/napisze? 9 mieczy, 2 puchary, Królowa pucharów - myślę, że ona mocno Tobą wzruszy, ale tak pozytywnie.. Będziesz o niej dużo myśleć już po odłożeniu słuchawki 4. Będę zadowolona z tej konwersacji? XVII Gwiazda - zdecydowanie tak 5. Powinnam pierwsza zadzwonić? X Koło fortuny - nie, zdaj się na los, przeznaczenie, bieg czasu.. Cytuj
pretoria Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Tak jakby chciał zadzwonić, ale później wyleciało mu to z głowy. Był zajęty czymś przyjemnym. Raczej nie. Ucieszysz się i zapomnisz o tym, że miał się odezwać, a się nie odezwał. Tak. Nie. Cytuj
werona Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Miał zadzwonić i nadal cisza. 1. Dlaczego się jeszcze nie odezwał? As buław, 9 pucharów, Giermek denarów 2. Skontaktuje się w najbliższym(kilka dni) czasie? 6 buław, 6 mieczy 3. Jak przebiegnie rozmowa, gdy do mnie zadzwoni/napisze? 9 mieczy, 2 puchary, Królowa pucharów 4. Będę zadowolona z tej konwersacji? XVII Gwiazda 5. Powinnam pierwsza zadzwonić? X Koło fortuny Kiedy zadzwoni? - poniedziałek - XVII Gwiazda - wtorek - 2 miecze - środa - 6 denarów - czwartek - as pucharów, 0 Głupiec - piątek - IX Pustelnik Jak rozumiem te kilka dni to czas do piątku, więc jak dla mnie w tym czasie się nie odezwie. Pan jest zajęty sobą, czymś co go cieszy, sprawia mu przyjemność i jest skupiony na tym i nie za bardzo myśli o innych... Czekam na weryfikację Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 1. Dlaczego się jeszcze nie odezwał? As buław, 9 pucharów, Giermek denarów->Umiarkowanie/Kapłan jest zajęty swoimi pasjami /sprawami, jak zaangazowanie mu opadnie to wówczas się odezwie bo myśli o tym. 2. Skontaktuje się w najbliższym(kilka dni) czasie? 6 buław, 6 mieczy możliwe, że odezwie się do szcześciu dni od stawiania kart. 3. Jak przebiegnie rozmowa, gdy do mnie zadzwoni/napisze? 9 mieczy, 2 puchary, Królowa pucharów troszkę Pan sie może tłumaczyc albo mówić, że coś mu wypadło i tak wyszło, ale później już rozmowa i Twoje ciepło odmieni jakoś rozmowy na znacznie lepszą i będziesz zadowolona 4. Będę zadowolona z tej konwersacji? XVII Gwiazda będziesz zadowolona co widać wyżej i tutaj.Ogarnie Cię ciepło i uczucie ) 5. Powinnam pierwsza zadzwonić? X Koło fortuny nie, najlepiej poczekac aż on to zrobi. Kiedy zadzwoni? - poniedziałek - XVII Gwiazda - wtorek - 2 miecze - środa - 6 denarów - czwartek - as pucharów, 0 Głupiec - piątek - IX Pustelnik obstawiam czwartek:) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Stycznia 2014 Napisano 4 Stycznia 2014 WERYFIKACJA!!! 1. Dlaczego się jeszcze nie odezwał? As buław, 9 pucharów, Giermek denarów ---> tak, był pochłonięty swoimi sprawami oraz rodziną 2. Skontaktuje się w najbliższym(kilka dni) czasie? 6 buław, 6 mieczy ---> tak 3. Jak przebiegnie rozmowa, gdy do mnie zadzwoni/napisze? 9 mieczy, 2 puchary, Królowa pucharów ---> dobrze, obawiałam się, że już nie zadzwoni, ale później było ok, nie robiłam mu wyrzutów z tego powodu, umówiliśmy się na spotkanie 4. Będę zadowolona z tej konwersacji? XVII Gwiazda ---> tak, chociaż myślałam, że powie coś więcej 5. Powinnam pierwsza zadzwonić? X Koło fortuny ---> nie i tak też postąpiłam, w sumie nie musiałam długo czekać - poniedziałek - tak(?) ---> tak - wtorek - nie ---> nie - środa - tak ---> tak - czwartek - tak ---> nie - piątek - nie ---> tak, ale szczerze nie spodziewałam się tutaj takiej odpowiedzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi