pawel116 Napisano 29 Grudnia 2013 Napisano 29 Grudnia 2013 1. Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą - Paź Mieczy - kłótnie i nieporozumienia 2. Cele, zadania ukończone - 8 Kielichów - zerwanie starych układów 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku - Król Mieczy - muszę wypracować sobie autorytet 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja - 4 Mieczy - wycofanie spowodowane bezrobociem 5. Nowe sprawy, które się pojawią - 6 Monet - komuś trzeba będzie pomóc 6. Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz - Rycerz Kielichów - może kogoś poznam? 7. Cele, które możesz osiągnąć - 10 Monet - stabilizacja zawodowa 8. Twoja kondycja psychiczna - 3 Kielichów - dobry nastrój 9. Twoja kondycja fizyczna - 10 Buław - przemęczenie, pewnie dużo stresu 10. Miłość - 5 Monet - samotność 11. Przyjaciele i rodzina - Paź Monet - ktoś młody będzie mnie wspierał 12. Finanse - Umiarkowanie - tyle ile potrzeba 13. Praca - 4 Buław - znajdę zajęcie dające satysfakcję 14. Niespodzianki w nowym roku - Paź Kielichów - miłe wiadomości, może ktoś w okolicy 'zaciąży' 15. Dar od Wszechświata w Nowym Roku - 2 Monet - stworzę z kimś układ Cytuj
emilr Napisano 29 Grudnia 2013 Napisano 29 Grudnia 2013 1. Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą - Paź Mieczy - kłótnie i nieporozumienia. Zgadzam się. Moze też pewne napięcie, życie w nim, bo dalej widać, ze jest większy luz. 2. Cele, zadania ukończone - 8 Kielichów - takie krążenie bez celu, bez efektów. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku - Król Mieczy - muszę wypracować sobie autorytet. Tak. I bedziesz musiał wykazać się wiedzą, doswiadczeniem, opanowaniem. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja - 4 Mieczy - wycofanie spowodowane bezrobociem - byc moze. Ale jesteś gotów, pełen sił. 4 mieczy to też nabieranie sił w spokoju. Moze jesteś jescze gdzieś daleko, ale wystarczy iskra, żeby ruszyć. 5. Nowe sprawy, które się pojawią - 6 Monet - ja myślę, ze Ty dasz z siebie wiecej 6. Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz - Rycerz Kielichów - może kogoś poznam? Tez tak myślę 7. Cele, które możesz osiągnąć - 10 Monet - będzie dobrze. Moze jakaś umwoa, stały dochód, stabilizacja 8. Twoja kondycja psychiczna - 3 Kielichów - będziesz pełen nadziei, super. Dobrze będzie, pełen optymizm. 9. Twoja kondycja fizyczna - 10 Buław - byc moze trochę będziesz przemęczony fizycznie 10. Miłość - 5 Monet - no nie wiem, czy smaotnośc. Na moje karcie RW jest dwójka ludzi. Może ktos będzie od Ciebie oczekiwał czegoś więcej? 11. Przyjaciele i rodzina - Paź Monet - ktoś młody będzie mnie wspierał - zgdadzam się 12. Finanse - Umiarkowanie - będzie ok. Bez szaleństw, ale stabilnie. 13. Praca - 4 Buław - będziesz zadowolny, odnajdziesz sie w niej. 14. Niespodzianki w nowym roku - Paź Kielichów - zakochasz się? 15. Dar od Wszechświata w Nowym Roku - 2 Monet - tu chyba 3 karty się ciągnie.... 2 monet będziesz sie wahał odnosnie jakiejś relacji skoro w w pracy/finansach ok, to moze w uczuciach coś zawiruje? Cytuj
panna.marta Napisano 29 Grudnia 2013 Napisano 29 Grudnia 2013 1. Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą - Paź Mieczy - Twoje niezdecydowanie, lęki i obawy, ciągła walka o coś 2. Cele, zadania ukończone - 8 Kielichów - coś co sprawiało Ci przykrość 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku - Król Mieczy - musisz jeszcze popracować nad tym,by ktoś dostrzegł w Tobie jakiś autorytet, inteligencję, zdolności. Skupiłabym się też nad popracowaniem nad retoryka, autoprezentacją 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja - 4 Mieczy - wycofanie nie wiem czy spowodowane bezrobociem,ale coś co odcięło Cię od czegoś do czego dążysz 5. Nowe sprawy, które się pojawią - 6 Monet - może ktoś coś zaoferować 6. Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz - Rycerz Kielichów - zawalczysz o coś może o uczucie skoro kielichy 7. Cele, które możesz osiągnąć - 10 Monet - poprawi się znacznie sytuacja finansowa 8. Twoja kondycja psychiczna - 3 Kielichów - dobra 9. Twoja kondycja fizyczna - 10 Buław - przemęczenie, pewnie dużo stresu 10. Miłość - 5 Monet - samotność albo brak wiary w siebie albo coś co nie zauważasz na obrazku na karcie idzie para młodych ludzi która jest zmarznięta i głodna a nie widzą obok katedry, która mogłaby być dla nich ratunkiem 11. Przyjaciele i rodzina - Paź Monet - ktoś młody będzie mnie wspierał - bardzo możliwe 12. Finanse - Umiarkowanie - jest stabilnie,ale dzięki temu,że będziesz uważał na wszystko i dokładnie obliczał 13. Praca - 4 Buław - może pojawić się szansa na pracę, bo w karcie otwiera się brama- bądź czujny 14. Niespodzianki w nowym roku - Paź Kielichów - musisz walczyć i być konsekwentny w tym co robisz 15. Dar od Wszechświata w Nowym Roku - 2 Monet -dołożyłabym coś do tej karty,bo ona może znaczyć wiele dwie prace, dwie kandydatki jeśli chodzi o uczucia itp Cytuj
pawel116 Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Napisano 29 Grudnia 2013 15. Dar od Wszechświata w Nowym Roku - 2 Monet - tu chyba 3 karty się ciągnie.... 2 monet będziesz sie wahał odnosnie jakiejś relacji skoro w w pracy/finansach ok, to moze w uczuciach coś zawiruje? Rozkład brałem stąd - Tarot w praktyce: Twój Nowy Rok w kartach, a tu jest 1 karta. 15. Dar od Wszechświata w Nowym Roku - 2 Monet -dołożyłabym coś do tej karty,bo ona może znaczyć wiele dwie prace, dwie kandydatki jeśli chodzi o uczucia itp Na szczęście nie zdążyłem potasować kart po złożeniu, więc mogę dojść która była kolejna w rozkładzie - 3 Monet, a za nią 9 Monet. Cytuj
panna.marta Napisano 29 Grudnia 2013 Napisano 29 Grudnia 2013 zatem jeśli chodzi o mnie to obstawiałabym ,że masz dużą szansę na poprawę materialną same pieniążki Cytuj
emilr Napisano 29 Grudnia 2013 Napisano 29 Grudnia 2013 Sugerowałam się innym rozkałdami z forum:) Stad myslałam, ze 3 karty potrzebne. Odnośnie dodatkowych kart to jak najbardziej rozwojowo. Chyba zależy Ci bardzo na konkretnej pracy i pod tym kątem interpretuję. Ogólnie będziesz zadowolony, wręcz bedziesz mógł przebierać w darach od losu:). Dla mnie 9 monet (zresztą karta brama) właśnie tak sie objawia: spokoj, dostatek, wygoda, ale nie zastój. Powodzenia w Nowym roku. Na pewno będzie lepszy od tego:) Cytuj
Sanya Napisano 29 Grudnia 2013 Napisano 29 Grudnia 2013 1. Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą - Paź Mieczy - okres narzekania na swój los 2. Cele, zadania ukończone - 8 Kielichów - przejście do jakiegoś nowego etapu, a odejście od jakiegoś starego modelu życia 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku - Król Mieczy - wydaje mi się, że możesz być po przejściach i będziesz nadal się z tym zmagał 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja - 4 Mieczy - jesteś obecnie jakiś wycofany, mało się dzieje w Twoim życiu, ale nie wiem w jakich dziedzinach, prawdopodobnie w tych, w których chciałbyś żeby się coś zadziało 5. Nowe sprawy, które się pojawią - 6 Monet - jakaś propozycja, którą od kogoś dostaniesz, być może chodzi tutaj o pracę właśnie 6. Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz - Rycerz Kielichów - możesz się w kimś zauroczyć 7. Cele, które możesz osiągnąć - 10 Monet - stabilizacja, dobrobyt materialny 8. Twoja kondycja psychiczna - 3 Kielichów - bardzo dobra! 9. Twoja kondycja fizyczna - 10 Buław - widać tutaj przeciążenie, mogą być problemy z kręgosłupem lub ogólnie z układem kostnym 10. Miłość - 5 Monet - jeśli nie masz nikogo, będziesz nadal samotny 11. Przyjaciele i rodzina - Paź Monet - widzę, że w Twoim otoczeniu będzie ktoś zawsze gotowy do pomocy 12. Finanse - Umiarkowanie - osiągniesz stały dochód 13. Praca - 4 Buław - będziesz zadowolony, dobra atmosfera, jeśli pracujesz wśród ludzi 14. Niespodzianki w nowym roku - Paź Kielichów - zaproszenie lub jakieś inne wydarzenie, które wzbudzi w Tobie ciepłe uczucia 15. Dar od Wszechświata w Nowym Roku - 2 Monet - to mi koresponduje z tą 6 monet i 10 monet; być może ktoś zaproponuje Ci jakiś układ dzięki któremu osiągniesz jakieś korzyści materialne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi