Beata39 Napisano 29 Grudnia 2013 Napisano 29 Grudnia 2013 Terażniejszość Rycerz mieczy, as buław, 3 mieczy 2 buław obrona swoich poglądów, wprowadzenie zmian, smutek i rozczarowanie konieczność dokonania wyboru karta wynikowa śmierć - koniec pewnego etapu w życiu teraźniejszość się zgadza. Przyszłość rydwan, koło fortuny, król mieczy 10 pucharów nowy etap w życiu, intensywny okres, nowy etap w zyciu, szybkie zmiany, człowiek z doświadczeniem szczęście rodzinne, realizacja planów karta wynikowa kapłanka (i tutaj nie bardzo wiem jak to odczytać) Mam też problem z rycerzem i królem, nie wiem czy to działanie czy jakiś mężczyzna jest koło mnie? W przeszłości mógł wyjść, bo ten bl to przez niego. Ale co znaczy w przyszłości? Cytuj
Beata39 Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Napisano 30 Grudnia 2013 nie zadałam pytania, chciałam tylko zobaczyc co ogólnie mnie czeka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi