Skocz do zawartości

Czy dac mu prezent urodzinowy? Pomozcie :)

mayllah

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wtajcie:-)

No wiec, mezczyzna bliski memu sercu wkrotce ma urodzinki, chcialabym mu dac drobny upominek, ale sie waham, gdyz generalnie zakonczylismy nasza krotka znajomosc z uwagi na nasze zwiazki i obawiam sie czy nie pomysli sobie, ze mu sie narzucam :)

Chcialabym by wiedzial, ze jest nadam mi bliski

Zadalam takie pytania:

Czy dac mu ten upominek?- Trojka bulaw hmm bulawy, to karty dzialania, wiec mysle, ze tak :-)

Jak zareaguje? KOCHANKOWIE- pomysli cieplo o mnie, powspomina mile chwile, ale chyba pomysli tez o tym ze jest jego dziewczyna i poczuje sie taki miedzy mlotem a kowadlem....

Czy cos zmieni to w naszej relacji? Czworka bulaw znowu bulawy, czyli dzialanie, widujemy sie w firmie, nie wiem moze bedziemy czesciej ze soba rozmawiac, mniej sie unikac, moze szczerze porozmawiamy jak kiedys po przyjacielsku ...

Co sadzicie?

Urodzinki drugiego stycznia, wiec czasu niewiele, weryfikacja za niedlugo :icon_smile:

Napisano

Czy dac mu ten upominek?- 3 bulaw - tak, z pewnoscia wyjdzie to na plus/ korzysc dla Ciebie

Jak zareaguje? KOCHANKOWIE- z pewnoscia obudzi to w nim jakies emocje,ale nie bedzie wiedzial sam co o tym myslec..

Czy cos zmieni to w naszej relacji? 4 bulaw -wydaje mi sie,że nie wiele sie zmieni jesli chodzi o jakies wieksze oczekiwania

Napisano

Tyle sie naspiasłam i gdzieś mi wcieło...

Czy dac mu ten upominek?- tak. To karta brama, która mozesz otworzyć

Jak zareaguje? KOCHANKOWIE- zareaguje w zalezności od stopnia zażyłosci: uśmiechnie sie/przytuli. Pozytywnie na pewno:)

Czy cos zmieni to w naszej relacji? wasza relacja się umocni, ożywi

Napisano

Dzieki, mam nadzieje, ze nie zabraknie mi odwagi i jakos mu przekaze ten upominek

tym upominkiem ma byc puste pudelko, wypelnione buziakiem ode mnie

i mala karteczka, ze tylko w ten sposob moge mu dac buzi :) i ze chcac nie chcac, ma go na policzku:) co sadzicie?

Napisano

Tak, zdcydowanie podaruj mu prezent ;) Karty mówią, że to otworzy Wam nową drogę (3 buław). On sam zareaguje bardzo ciepło (Kochankowie) i generalnie to bardzo ociepli Wasze relacje (4 buław).

Napisano

jestem za:) Karty pozytywne, wiec czemu nie? Gratuluje oryginalnosci:) Ponadt podsumwaniw calego rozkładu (wg HB) to XIII śmierć i IV cesarz- cos musi sie zmienić na rzecz czegs stabilnego: moze przyjaźń, może cos więcej. Sama wiesz jak jest. Powodzenia!

Gość Euterpe
Napisano

jakby nie było wyszły tylko buławy z jednym AW i to w dodatku Kochankami. Ja tutaj widzę głównie romans i flirty, o których może wiedzieć mało osób(4 na końcu, zamknięcie, ograniczenie).

Czy dac mu ten upominek?- Trojka bulaw -> buławy może i symbolizują aktywność(taka przyjęta umowa), ale najważniejsze jest to, co jest na ilustracji i jakie masz odczucia. Mnie trójka buław kojarzy się bardziej z spoglądaniem przed siebie daleko(też w przyszłość), na to co jest przed nami, co może być, też plany, ale nigdy mi nie pokazała aktywności. Więc widzę tutaj tylko Twój zamiar podarowania mu prezentu i czegoś więcej(?)

Jak zareaguje? KOCHANKOWIE -> Będzie rozważał za i przeciw, może go ucieszyć sam gest, że o nim pamiętałaś, poczuje się bliżej Ciebie, pewnie podziękuje, przytuli

Czy cos zmieni to w naszej relacji? Czworka bulaw -> jak teraz jest chłodno, to później będzie cieplej, bardzo miło, wasze relacje mogą się poprawić. I tutaj dam dwie opcje:

- poprawią się na stopie koleżeńskiej - na zasadzie, a mam fajną, zabawną kumpelę :)

- poprawią na innej stopie... - czyli romans, ale jak już wspomniałam może być ukrywany.

Ewentualnie trzecia opcja: zerwiecie ze swoimi obecnymi partnerami i zostaniecie razem.

Napisano

Dziekuje kochani moi :)

Jesli nie zje mnie stres i bedzie On w pracy w swoje urodzinki to dam mu ten upominek, w kopercie, ze niby list do niego przyszedl :)

Licze chociaz na wiadomosc z podziekowaniem, sms, e-mail.

O przytuleniu raczej nie mam mowy, niestety :( Choc nie wiadomo cos los nam szykuje :)

Nie wiem co ewentualnie zrobic jesli go nie bedzie, dac w inny dzien? Bo to juz nie bedzie to samo ...

Gość Daffne
Napisano

coś od serca, może własnoręcznie zrobione albo kojarzące się z tym romantycznym. :))

Gość Daffne
Napisano
Daffne, moj buziak zamkniety w pudelku moze byc?

tego nie wiem, zależy co sie podoba drugiej stronie,która ma byc obdarowana :)

Można zrobić coś z niczego :D

Napisano

hmm generalnie on lubil nasze buzi-buzi, ale wlasnie z tego powodu, ze za bardzo nam sie to podobalo, zakonczylismy to ze strachu, ze moze sie rozwinac cos wiecej ... a to by oznaczalo wiele komplikacji...

Gość Euterpe
Napisano

gdyby jedno z Was nie poczuło czegoś więcej, to by się nie przestraszyło i nie byłoby tej rozmowy :) Stąd pewnie tyle buław w rozkładzie. Moim zdaniem fizycznie ciągnie Was do siebie.

Napisano

Euterpe, oj ciagnie, ciagnie ... nie mam pojecia dlaczego ale to trwa juz ponad dwa lata, najpierw ukrywalismy to przed soba, udajac ze sie nie lubimy :-) A potem sie wydalo pewnego magicznego dnia :) i pewnego dnia skonczylo, ale tylko w slowach i czynach ...

Napisano

Niestety nie bylo go dzis w firmie, wyslalam mu jednak zyczenia mailem z informacja ze mam jakas przesylke dla niego, odpisal, ze bedzie jutro.

Wiec juz nie ma odwrotu, dam mu jutro to pudelko :-)

Napisano

Tak, podaruj mu cos. W sumie taki odruch z Twojej strony bedzie naturalnym nastepstwem Waszej znajomosci, wiezi, jaka jest miedzy Wami (3 Bulaw).

Jak zareaguje. Ucieszy sie bardzo. Poczuje takie cieplo w sercu. Zrobi mu sie bardzo milo (VI Kochankowie).

A jak bedzie dalej. No widac zadowolenie i taka fajna pelna harmonii relacje (4 Bulaw).

Napisano

Nie dalam jeszcze tego pudelka. Bo po mailu z podziekowaniem za zyczenia, dostalam potem mail z prosba o niepisanie do niego prywatnych wiadmosci, z obawy przed jego dziewczyna. I jestem juz glupia :/ i nie wiem co robic ...

Napisano

Szkoda, że tak odpisał, czytałam cały wątek, Twój pomysł był fajny;), ale teraz w takiej sytuacji ja zrezygnowałabym, nie ma po co działać,

pozdrawiam :)

Napisano

Zdecydowalam, ze jednak dam jutro te koperte, akurat dzis dopytywal o przesylke, ktora wczesniej zapowiedzialam ze dla niego mam, wymowilam sie balaganem na biurku, ze nie moge znalezc, ale stwierdzam, ze w sumie nie mam nic do stracenia, jesli sie ucieszy to fajnie, bo zalezy mi na nim i na jego szczesciu, jesli wysmieje, to znaczy ze pajac, nie potrafi docenic ( ale troche go znam i wiem, ze nie wysmieje) a jesli nie zareaguje, to tez wiem, ze sie ucieszy, ale sie nie przyzna, bo to facet, ktory dwa lata ukrywal ze sie we mnie kochal, ogolnie wstydzil sie swoich uczuc, bo tak nie wypada. Trzymajcie kciuki :)

Napisano (edytowane)

No kobieto, na co jeszcze czekasz po takich kartach :D:D:D

No ok, zobaczyłam, że Pan zajęty, hm. Ciężka sprawa, dla mnie zajęty znaczy żeby się wycofać, no ale... zobaczysz

Edytowane przez Czarownica
Napisano (edytowane)

Dalam, tzn polozylam dyskretnie na biurku, gdy go chwilowo nie bylo,narazie reakcji nie ma zadnej, ale wydaje mi sie, ze chodzil taki jak nastroszony indor :-) Jakby jego ego uroslo, myslalam ze bede sie bardziej stresowac, ze nie zareagowal, ale ciesze ze to dalam. Bo co jak co, jest mi on nadal bliski i taki byl cel :-)

Jak cos sie zmieni w jego zachowaniu, dam znac :-)

a w horoskopie na dzis przeczytalam

"Zapomnij o złym samopoczuciu i postaraj się być obiektywny w swoich działaniach i sądach. Tylko tak zbudujesz trwałe fundamenty dla swojej przyszłości. Dziś będziesz mieć możliwość ożywienia swojego związku. Szczególnie wyróżni się Twój sposób wyrażania i okazywania uczuć w stosunku do ukochanej osoby."

Edytowane przez mayllah
Napisano

A co to za horoskop??:), podasz namiar??:), odważna z ciebie kobieta i walczysz jak lew:).

Napisano

Marcepanko, to pierwszy mezczyzna w zyciu, o ktorego walcze ... i wiem, ze osiagne swoj cel !!! Oczywiscie nie po trupach, ale wlasnie dzieki sercu :)

a namiar juz Ci daje

Horoskop na dziś | horoscopofree.com

traktuje go z przymrozeniem oka, ale pare razy sie sprawdzil :)

:hejka:

Napisano (edytowane)

Dziękuję za namiary na horoskop:), część z horoskopu na dzisiaj się spełniła, byłam w szoku:),,jak twój prezent????

Edytowane przez marcepanka
lit.
Napisano

Niestety odzewu nie ma, ale tez nie bylo go w firmie ... czekam spokojnie, moze nie na odzew, bo wiem, ze publicznie nie wspomni o zadnej prywatnej sprawie miedzy nami, nie napisze tez, bo niestety moj telefon byl swego czasu bardzo szpiegowany i wie, ze i ja i on moze miec z tego powodu klopoty ...

czekam bardziej na to jak sie zachowa, z jego twarzy, usmiechu, gestow umialam czytac jak z ksiazki, dosc czesto jak cos go dreczylo, czulam to nie wiem nawet jak to sie dzialo, ale to chyba taka moja nadprzyrodzona zdolnosc wyczuwania emocji

Dopytalam kart jak sie bedzie teraz zachowywac po otrzymaniu upominku?

Siodemka pucharow- bedzie troche wspomnien, ale tez swiadomosc ze to jest wszystko nierealne, za duzo nas dzieli by cokolwiek moglo z tego wyjsc, moze na chwile przeniesie sie w stan marzen ... tak kiedys mowil, ze o wiele latwiej bylo gdy calowal mnie w myslach, nie bylo tego strachu przed odkryciem uczuc

Dziewiatka bulaw - hmm bedzie sie bardzo bronil przed okazaniem jakichkolwiek emocji :-( Pozostanie chlodny, obojetny, nie da po sobie poznac, ze o mnie mysli

Mag- zacheca do dzialania, wiec moze jednak emocje wezma gore ?

tylko Kiedy ?

Diabel - znalazlam na pewnej stronie Czas W Tarocie | Wróżby z Tarota, ze to czas miedzy 22 grudnia a 20 stycznia, czyli czas koziorozca, on tez je st koziorozcem.

Czyli calkiem niedlugo :-) hehe

co sadzicie ?

Gość Euterpe
Napisano

7 pucharów mnie mówi o spełnionych myślach, więc tutaj widzę, że zrobiłaś coś co mniej więcej mogło mu chodzić po głowie

9 buław to taki dystans, obserwowanie z daleka, pilnowanie tego co jest teraz

mag to nowości również w działaniu, po pewnym czasie wasza relacja się odmieni, może zacząć Cie bajerować

Diabeł może tez mówić o zdarzeniu, tzn czas, w którym będziecie musieli go spędzić ze sobą(czy tego chcecie czy nie), pan też może flirtować z Tobą, zachęcać do romansu. Uczucia jak najbardziej przy takich kartach mogą wziąć górę, jesteś jednak pewna, że chciałabyś w taki układ wejść wiedząc, że ma kogoś?

Napisano

Euterpe, dziekuje, wiem, ze to moze dziwnie wygladac, bo zachowuje sie jak jakas glupia nastolatka, a ja mam 30-tke na karku, jednak coz moge poczac ze go kocham:serce: ... pozostaje mi tylko czekac, choc sama do konca nie wiem, jakby nasze wspolne zycie wygladalo ... Oboje jestesmy w zwiazkach, ale u mnie jest ciezki kryzys i nie wiem, czy da sie go odbudowac, wlasciwie nie mam na to sil, on jeszcze sie stara poukladac swoj zwiazek... jestem jednak dobrej mysli, zycze mu szczescia i sobie tez a co los przyniesie, zobaczymy :icon_smile2: