Gwiazdologia Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Jeżeli są jacyś ludzie z Ezoforum, którzy chcieliby zorganizować astrologiczno - tarotowo - ezoteryczne spotkanie, kiedykolwiek, to jako pierwszy wyrażam zapotrzebowanie i, że tak powiem, chęć uczestnictwa. Niestety, nie organizowania, nie mam warunków na to (kiedyś dawno temu miałem działkę - altankę). Ewentualnie w grę wchodzi również Poznań, z zaznaczeniem, że część osób mogłoby chcieć nocować. Można też by pomiksować, np część Poznania w Szczecinie, część Szczecina w Poznaniu, albo ktoś z okolicznych miejscowości (Gorzów, Piła, Kalisz, itd). Wątek może wisieć pewnie tygodniami, miesiącami, albo latami, ale specjalnie nadałem taki tytuł, by lepiej było się nawigować osobom z tych okolic. Warto zatem utworzyć podobnym wzorem analogiczne wątki pt "Kraków", "Łódź" czy "Wrocław" - jeśli ktoś wyraża zapotrzebowanie. mój e-mail [email protected], gdybym się nie odezwał np w ciągu paru dni a zachodziła nagła potrzeba Pozdrawiam! Cytuj
Trida Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Podbijam jako Szczecin chętnie się spotkam z ezoForumowiczami chociażby na kawę by wymienić doświadczenia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Grudnia 2013 Maestro Napisano 30 Grudnia 2013 Ja bym chętnie spotkała się z kimś w Trójmieście lub okolicach:) Cytuj
Gwiazdologia Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Napisano 3 Stycznia 2014 To jeszcze jak trzecia osoba się zgłosi, to można w tysiąca zagrać i się spotkać . A czwarta ew. do brydża :brum: . Takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi