Skocz do zawartości

Mój sylwek

pomocna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę o pomoc.

Ogólny nastrój przed imprezą - 7 kielichy - chyba będę chodziła z głową w chmurach i myślała gdzie by tu pójść.

Emocje w trakcie imprezy- Umiarkowanie- jak sama nazwa wskazuję raczej umiarkowane ;)

Po imprezie- królowa buław- myślę, że będę zadowolona,peła energii.

Przebieg imprezy: 10 monet Księżyc giermek buław- ja tu widzę ,że w gronie rodzinnym udamy się na plac gdzie co rocznie organizują imprezy.

Co mnie zaskoczy tej nocy?- as mieczy nie mam pojęcia

Czego unikne tej nocy 5 mieczy- nieszczerości , tego że spędzę sylwka w gronie życzliwych osób?

wynik sąd ostateczny- będę się czuła jak nowo narodzona

rada -7 mieczy ?

Gość Euterpe
Napisano

Ogólny nastrój przed imprezą - 7 kielichy

będziesz dużo o niej myśleć

Emocje w trakcie imprezy- Umiarkowanie

takie sobie, jak wcześniej będziesz czuła stres, to później się to unormuje

Po imprezie- królowa buław

podejdzie do Ciebie osoba o takowym charakterze lub właśnie się tak poczujesz, czyli pewna siebie, gotowa na wszystko, spełniona, zadowolona

Przebieg imprezy: 10 monet Księżyc giermek buław

W gronie rodziny lub z kimś z kim Cię wiążą więzy krwi, Księżyc może mówić o mrzonkach, nierealnych fantazjach lub będzie to najzwyczajniej oznaczać północ, po której Twój nastrój znacznie się poprawi. Ktoś też może zwodzić, możesz tęsknić(np. ktoś miał być a nie przyszedł), też coś ukrytego.

Co mnie zaskoczy tej nocy?- as mieczy

może właśnie to skrywa księżyc? Asy to początki miecze to rozmowy, intelekt, więc jakieś nowe postanowienie, nowa znajomość, zakończenie, odcięcie się od pewnego etapu czy jakiejś sprawy

Czego unikne tej nocy 5 mieczy

kłótni, konfliktu, nieporozumień

wynik sąd ostateczny

odrodzisz się, poczujesz przypływ nowej energii, świetnie się to łączy z królową buław i jej giermkiem :)

rada -7 mieczy

jak da się czegoś uniknąć, np. sporu, zrób to, postępuj dyplomatycznie, kombinuj tak, aby ten wieczór nie przeszedł jako ten najgorszy :)

monety to też wydatki i szwedzki stół :)

Gość Daffne
Napisano

Ogólny nastrój przed imprezą - 7 kielichy sielski nastrój, będzie Ci dopisywać

Emocje w trakcie imprezy- Umiarkowanie - będziesz spokojna, wyważona

Przebieg imprezy: 10 monet Księżyc giermek buław - w trakcie rozluźnisz sie może za pomocą trunków,poszalejesz trochę :D

Po imprezie- królowa buław - po impresie bedziesz pełna wigoru i energii, będziesz chciała szaleć

Co mnie zaskoczy tej nocy?- as mieczy a może jakiś delikatne potyczki słowne z kimś

Czego unikne tej nocy 5 mieczy - unikniesz jakichś dzwinych klimatów, rozluźnisz sie i będziesz miec to gdzieś

wynik sąd ostateczny - bedziesz zadowolona i nie daj sobe zepsuć humoru (bo ktoś może próbować niechcący zarazić Cię takowym)

rada -7 mieczy - skup siena tym by sie dobrze bawć, unikaj ponurych osób i marudzenia.

udanego :szampan:

Napisano

Ogólny nastrój przed imprezą - 7 kielichy

rozmarzenie ;) będziesz bardzo rozluźniona

Emocje w trakcie imprezy- Umiarkowanie

stabilnie, bez większych emocji

Po imprezie- królowa buław

wydaje mi się, że ktoś Cię może solidnie skomplementować ;)

Przebieg imprezy: 10 monet Księżyc giermek buław

Będzie to gościna w większym gronie, z alkoholem, będzie gwarno i wesoło ;)

Co mnie zaskoczy tej nocy?- as mieczy

Ktoś może wdać się z Tobą w jakąś sprzeczkę..

Czego unikne tej nocy 5 mieczy

... ale unikniesz większej kłótni ;)

wynik sąd ostateczny

Będzie wesoło i na pewno będziesz wspominać tę imprezę bardzo pozytywnie ;)

rada -7 mieczy

unikać sprzeczek, złośliwości