pomocna Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Proszę o pomoc. Ogólny nastrój przed imprezą - 7 kielichy - chyba będę chodziła z głową w chmurach i myślała gdzie by tu pójść. Emocje w trakcie imprezy- Umiarkowanie- jak sama nazwa wskazuję raczej umiarkowane Po imprezie- królowa buław- myślę, że będę zadowolona,peła energii. Przebieg imprezy: 10 monet Księżyc giermek buław- ja tu widzę ,że w gronie rodzinnym udamy się na plac gdzie co rocznie organizują imprezy. Co mnie zaskoczy tej nocy?- as mieczy nie mam pojęcia Czego unikne tej nocy 5 mieczy- nieszczerości , tego że spędzę sylwka w gronie życzliwych osób? wynik sąd ostateczny- będę się czuła jak nowo narodzona rada -7 mieczy ? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Ogólny nastrój przed imprezą - 7 kielichy będziesz dużo o niej myśleć Emocje w trakcie imprezy- Umiarkowanie takie sobie, jak wcześniej będziesz czuła stres, to później się to unormuje Po imprezie- królowa buław podejdzie do Ciebie osoba o takowym charakterze lub właśnie się tak poczujesz, czyli pewna siebie, gotowa na wszystko, spełniona, zadowolona Przebieg imprezy: 10 monet Księżyc giermek buław W gronie rodziny lub z kimś z kim Cię wiążą więzy krwi, Księżyc może mówić o mrzonkach, nierealnych fantazjach lub będzie to najzwyczajniej oznaczać północ, po której Twój nastrój znacznie się poprawi. Ktoś też może zwodzić, możesz tęsknić(np. ktoś miał być a nie przyszedł), też coś ukrytego. Co mnie zaskoczy tej nocy?- as mieczy może właśnie to skrywa księżyc? Asy to początki miecze to rozmowy, intelekt, więc jakieś nowe postanowienie, nowa znajomość, zakończenie, odcięcie się od pewnego etapu czy jakiejś sprawy Czego unikne tej nocy 5 mieczy kłótni, konfliktu, nieporozumień wynik sąd ostateczny odrodzisz się, poczujesz przypływ nowej energii, świetnie się to łączy z królową buław i jej giermkiem rada -7 mieczy jak da się czegoś uniknąć, np. sporu, zrób to, postępuj dyplomatycznie, kombinuj tak, aby ten wieczór nie przeszedł jako ten najgorszy monety to też wydatki i szwedzki stół Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Ogólny nastrój przed imprezą - 7 kielichy sielski nastrój, będzie Ci dopisywać Emocje w trakcie imprezy- Umiarkowanie - będziesz spokojna, wyważona Przebieg imprezy: 10 monet Księżyc giermek buław - w trakcie rozluźnisz sie może za pomocą trunków,poszalejesz trochę Po imprezie- królowa buław - po impresie bedziesz pełna wigoru i energii, będziesz chciała szaleć Co mnie zaskoczy tej nocy?- as mieczy a może jakiś delikatne potyczki słowne z kimś Czego unikne tej nocy 5 mieczy - unikniesz jakichś dzwinych klimatów, rozluźnisz sie i będziesz miec to gdzieś wynik sąd ostateczny - bedziesz zadowolona i nie daj sobe zepsuć humoru (bo ktoś może próbować niechcący zarazić Cię takowym) rada -7 mieczy - skup siena tym by sie dobrze bawć, unikaj ponurych osób i marudzenia. udanego Cytuj
Sanya Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Ogólny nastrój przed imprezą - 7 kielichy rozmarzenie będziesz bardzo rozluźniona Emocje w trakcie imprezy- Umiarkowanie stabilnie, bez większych emocji Po imprezie- królowa buław wydaje mi się, że ktoś Cię może solidnie skomplementować Przebieg imprezy: 10 monet Księżyc giermek buław Będzie to gościna w większym gronie, z alkoholem, będzie gwarno i wesoło Co mnie zaskoczy tej nocy?- as mieczy Ktoś może wdać się z Tobą w jakąś sprzeczkę.. Czego unikne tej nocy 5 mieczy ... ale unikniesz większej kłótni wynik sąd ostateczny Będzie wesoło i na pewno będziesz wspominać tę imprezę bardzo pozytywnie rada -7 mieczy unikać sprzeczek, złośliwości Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi